متاستاز سرطان پروستات چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سرطان پروستات بر غده ی پروستات که مسئول ایجاد مایع  منی است، تأثیر می گذارد. پروستات در زیر مثانه قرار دارد. در این مقاله به بررسی سرطان پروستات بدخیم و روش های درمانی آن میپردازیم.

مردان با افزایش سن، در معرض خطر ابتلا به سرطان پروستات قرار میگیرند. با توجه به آمار موسسه ملی سرطان، حدود 20 درصد از مردان، سرطان پروستات را در طول عمر خود تجربه خواهند کرد.

پزشکان، بسیاری از سرطانهای پروستات را، در مراحل اولیه بیماری تشخیص می دهند، اما سرطان پروستات می تواند پیشرفت کند. زمانی به آن پیشرفته یا بدخیم می گوییم که به قسمت های دیگر بدن گسترش یافته باشد. ( متاستاز )

چگونه سرطان پروستات رخ می دهد؟

سرطان پروستات هنگامی رخ می دهد که سلول های پروستات جهش پیدا کرده و شروع به رشد غیرطبیعی کنند. آن ها با سرعت کنترل نشده تقسیم می شوند. در برخی موارد، سلول ها می توانند به سایر قسمت های بدن گسترش یابند. سلول های سرطانی می توانند از طریق بافت، خون یا سیستم لنفاوی گسترش پیدا کنند.

پس از اینکه یک پزشک سرطان پروستات را تشخیص داد، آزمایش هایی درخواست می دهد تا ببیند آیا سرطان به سایر نقاط بدن گسترش یافته است یا اینکه سرطان چه میزان از بدن را تحت تاثیر قرار داده است. پزشکان سرطان پروستات را از مرحله ی یک تا چهار طبقه بندی می کنند. مرحله ی چهار پیشرفته ترین شکل سرطان و موضوع این مقاله است.

 

 

سرطان پروستات مرحله ی چهار، سرطان پروستات بدخیم است که به گره های لنفاوی لگن گسترش یافته یا حالب ها را مسدود کرده است. حالب ها  لوله هایی هستند که کلیه ها را به مثانه وصل می کنند.

پزشک هر سلول سرطانی بدن را آزمایش میکند تا تعیین کند که آیا سلول های اضافی از پروستات به آن ناحیه گسترش پیدا کرده اند یا خیر. حتی اگر سرطان در استخوان تشخیص داده شود.

انواع سرطان پروستات بدخیم

دو نوع سرطان پروستات مرحله ی چهار وجود دارد:

مرحله ی چهار D1

در این نوع، سرطان پروستات به لگن، گره های لنفاوی یا ارگان های اطراف گسترش یافته است. با این حال، سرطان هنوز به مناطق دورتر گسترش نیافته است.

مرحله ی چهار D2

در این نوع، سرطان به اندام های دورتر مانند ستون فقرات، لگن، دنده ها و دیگر استخوان ها گسترش یافته است. متاسفانه درمان این مرحله از سرطان پروستات بسیار سخت است، اما قابل درمان است.

عوامل خطر

با توجه به آمار بنیاد سرطان پروستات، یکی از شاخص ترین عوامل سرطان پروستات سن است. حدود 65% از سرطان های پروستات، در مردان بالای 65 سال تشخیص داده می شوند.

دیگر عوامل خطر برای سرطان پروستات عبارتند از:

سابقه ی خانوادگی

مردان دارای پدر یا برادر مبتلا به سرطان پروستات، دو برابر سایر افراد، در معرض ابتلا به سرطان پروستات قرار دارند.

نژاد

مردان آفریقایی _آمریکایی بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان پروستات هستند.

سیگار کشیدن

سیگار کشیدن احتمال ابتلا به سرطان پروستات را افزایش می دهد.

محققان همچنین در حال بررسی ارتباط بین رژیم غذایی و افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات هستند. رژیم های کم سبزیجات و یا با کلسیم بالا، با افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات تهاجمی ارتباط دارند.

چگونه سرطان پروستات گسترش می یابد؟

سلول های سرطانی می توانند به سایر قسمت های بدن گسترش یابند. اگر این اتفاق رخ دهد، پزشکان می گویند: سرطان متاستاز داده است.

مناطقی از بدن که امکان گسترش سرطان پروستات در آنها وجود دارد، عبارتند از:

✔ استخوان

✔ مغز

✔ کبد

✔ ریه

✔ گره های لنفاوی، معمولا در اطراف لگن

علائم سرطان پروستات

از آنجا که پروستات بسیار نزدیک به محل خروج ادرار از بدن است، بسیاری از علائم سرطان پروستات بر روند ادراری تأثیر می گذارند. نمونه هایی از این علائم عبارتند از:

✅ درد کمر یا لگن

خون در ادرار یا مایع منی

✅ سوزش یا درد بعد از ادرار کردن

✅ اشکال در تخلیه ی کامل مثانه

✅ اشکال در شروع جریان ادراری

✅ فوریت در ادرار کردن به صورت ناگهانی

✅ جریان ضعیف ادرار

درمان سرطان پروستات بدخیم

درمان سرطان پیشرفته پروستات اغلب بر کاهش یا توقف گسترش سلول های سرطانی تمرکز می کند. معمولا با گذشت زمان مرد مبتلا به سرطان پروستات بدخیم ، تحت درمان هایی مانند برداشت پروستات، اشعه درمانی یا شیمی درمانی برای کشتن سلول های سرطانی قرار می گیرد. اگر این درمانها، پیشرفت سرطان پروستات را متوقف نکنند، ممکن است از روش های دیگر استفاده شود.

پزشکان در دانشگاه مکزیک معتقد هستند، که درمان هورمونی درمان استاندارد برای سرطان متاستاتیک پروستات است. با این وجود، درمان های دیگری نیز وجود دارد که ممکن است پزشک از آنها استفاده کند.

درمان های هورمونی

با متوقف کردن هورمون هایی که می توانند به رشد سرطان کمک کنند، درمان های هورمونی اغلب می توانند، جلوی گسترش سرطان پروستات را بگیرند. این درمان به همراه شیمی درمانی، پس از عمل جراحی خارج کردن بیضه ها، برای کاهش تولید هورمون به پروستات ممکن است، تجویز شود.

درمان دارویی پروستات

بعضی از داروهای هورمونی که پزشک برای سرطان پروستات بدخیم تجویز می کند، عبارتند از:

1- آبیراترون: این دارو اغلب با پردنیزون تجویز می شود. نشان داده شده است که این دارو پیشرفت درد را کاهش داده و باعث افزایش کیفیت زندگی می شود.

2- اِنزالوتامید: این دارو می تواند خطر ابتلا به سرطان را بدون عوارض ناخواسته ی شیمی درمانی، از جمله تهوع و ریزش مو، کاهش دهد.

سایر گزینه های درمان

علاوه بر درمان های هورمونی، پزشک ممکن است درمان های دیگری را برای کاهش متاستاز سرطان پروستات تجویز کند. از جمله این درمانها:

شیمی درمانی

شیمی درمانی شامل مصرف داروهایی است که به سرعت سلول های در حال تقسیم را می کشند. نمونه هایی از داروهای شیمی درمانی که برای درمان سرطان پیشرفته پروستات مورد استفاده قرار می گیرند عبارتند از:

☑ میتوکسانترون

☑ دوستاکسل

☑ پاکلیتاکسل

☑ استراموستین

ایمونوتراپی

ایمونوتراپی باعث می شود سلول های سیستم ایمنی بدن بسیار قویتر و موثرتر با سرطان مبارزه کنند. نمونه هایی از درمان های بیولوژیک عبارتند از:

☑ تجویز عوامل تحریک کننده کولونی

☑ اینترفرون

☑ اینترلوکین یا آنتی بادی های مونوکلونال

تشخیص بزرگی پروستات

داروهای مورد استفاده برای درمان متاستاز استخوان

اگر سرطان به استخوان گسترش پیدا کند، پزشکان می توانند چندین دارو تجویز کنند تا شکستگی و درد استخوان ها کاهش یابد. نمونه هایی از داروهایی که برای درمان درد استخوان استفاده می شود، عبارتند از:

☑ دنوسوماب

☑ زوفیگو

☑ زولدرونیک

در حال حاضر محققان در حال آزمایشات بسیاری برای کشف درمان های جدید برای سرطان پروستات، هستند.

 

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

برای پرسش از دکتر بر روی لینک مشاوره پزشکی کلیک کنید.

3.8/5 - (30 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مجتبی پنجشنبه ۱۷ دی ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 3464 مشاهده پرسش
    با سلام پسری هستم 25ساله همسرم برای من سکس دهانی انجام میداد که درحین این کار دندان او با الت من تماس شدیدی داشت بعداز چند لحظه مقداری خون از الت من خارج شد علت چیست وباید چه کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ دی ۹۴( 9 سال پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر حبیب پنجشنبه ۱۷ دی ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 284 مشاهده پرسش
    با سلام.حداقل حقوق اون بیمارایی که زیر دستتونن رعایت کنین نه این که از همه جا بدون پوشش فیلم بگیرین.این عملکرد شما دور از اخلاق حرفه ای است.مریضی که واسه درمان میاد حق و حقوقی داره که متاسفانه رعایت نمیشه.سعی کنین مراعات مسایل شرعی و حقوق بیمارو بکنین.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ دی ۹۴( 9 سال پیش)
      چشم ولی فقط منطقه عمل دیده میشود که باید باشد فرد مشخص نیست و فقط اقایان است هدف اطلاع رسانی علمی است
    2. تصویر کاربر حبیب شنبه ۱۲ دی ۹۴( 9 سال پیش)
      با سلام.بله ولیکن در فیلم هایی که گذاشتید برخی از این فیلم ها حتی چهره مریض هم دیده میشه به عنوان مثال در نمونه برداری از پروستات ،در عمل پروستات باز بدون هیچ پوششی فیلم تهیه شده در عمل سرطان بیضه به همین شکل.کار شما حتی اگر جنبه اطلاع رسانی هم داشته باشه باید مبتنی بر موازین شرعی و اسلامی باشد منظور حقیر اینه که اسلام و شرع در این خصوص هیچ تفاوتی بین مرد و زن نگذاشته همان طور که مجاز نیستیم در مورد زن در مورد مرد هم مجاز نیستیم. انسان به طور کلی داری کرامت انسانی و شان بالایی است چه زن و چه مرد.هدف اطلاع رسانی امر مثبتی است اما نظر این حقیر اینه که قدری ملاحظه حقوق بیمار و مسایل شرعی را مد نظر داشته باشید. با ارزو موفقیت و سربلندی بیشتر شما.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ دی ۹۴( 9 سال پیش)
      حتما
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ دی ۹۴( 9 سال پیش)
      سلام حتما
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر عبدالحمید جمعه ۱۱ دی ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 292 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر بنده با 40 سال سن از زمان سربازی خون در ادرار داشتم که همه نوع آزمایش دادم ولی در نهایت دکترها گفتنند چیز مهمی نیست البته مشکلی هم نداشتم لطفاً راهنمایی کنید متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ دی ۹۴( 9 سال پیش)
      سالمید
  • تصویر کاربر جمشیدی جمعه ۱۱ دی ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 325 مشاهده پرسش
    فرزندم دوماه دارددرهنگام ختنه متوجه شدیم مجرای ادرار نوک آلت تناسلی قرارنداردوزیر آن است حدودیک سانت پایین تر است آیا نیاز به جراحی دارد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ دی ۹۴( 9 سال پیش)
      باید ببینم02122642744
  • تصویر کاربر فهیمه جمعه ۱۱ دی ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 283 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام خدمت شما
    تقریبا هشت ماه پیش مبتلا به عفونت ادراری بوده ام که با مصرف آنتی بیوتیک مشکلم حل شد در حال حاضر مجددا به عفونت مبتلا شده ام چرا مرتب تکرار می شود و حالا باید چه کار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ دی ۹۴( 9 سال پیش)
      سونو کنید
  • تصویر کاربر سعید جمعه ۱۱ دی ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 277 مشاهده پرسش
    اما مطلب دیگه اینکه مستند علمی رو من عوام که تخصص پزشکی ندارم چه جوری میتونم تشخیص بدم اصلا به چی میگید مستند علمی تو پزشکی تا ما مردم عادی براساس اون قضاوت کنیم وتو موارد اختلاف نظرهای پزشکی ازکجا بفهمیم نظر کی درست تر ومستند علمیش علمی تر هست وازکجا واقعا میشه فهمید از کجا میشه فهمید که فلان تحقیق کاملا انجام شده وامارش هم کاملا واقعی هست چون خب ممکنه تو یه مجله ای بنویسه اره فلان تحقیق توسط شخص انجام شده وفلان نتیجه به دست اومده ولی اغراق شده باشه ما چه طور میتونیم بفهمیم که بله این تحقیق واقعی هست چه تو همین مورد خود ارضایی چه موارد دیگه پزشکی چون موارد پزشکی سراسر اختلاف هست واصلا ادم هم نمیتونه تشخیص بده کی درست میگه کی غلط الا دو صورت 1 خودش هم تخصصش داشته باشه 2 تجربه شخصی خودش ودیگران که من فقط همین 2 راه به ذهنم میرسه اصلا تحقیقات پزشکی چه جوری انجام میشه وبه چه تحقیقی میگید ثابت شده امیدوارم جواب جامع وکاملی به من بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ دی ۹۴( 9 سال پیش)
      با توجه به کمی وقت معذورم
  • تصویر کاربر سعید جمعه ۱۱ دی ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 911 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید خدمت شما دکتر شما درمورد خود ارضایی گفتید که چون به دفعات انجام میشه وعضلات بدن به کار گرفته میشه باعث از دست رفتن انرژی میشه واسید لاکتیک بدن درمورد نابینایی ریزش مو وزوز گوش کم خونی که سایت های مذهبی به اون استناد میکنند چه نظری داریند مثلا میگند تو خود ارضایی چون باعث تبدیل هورمون تسترون به دی هیدروتسترون میشه باعث ریزش مو میشه ودرمورد دلایل ضعف بینایی ولرزش اندام وضعف حافظه هم حرف هایی میزنند ودلایلی ارائه میدند ایا شما این ها رو قبول دارید یا نه چون اختلاف هست یک عده کلا منکر میشند ضرر های جسمانی ومعتقدند خود ارضایی هیچ ضرر جسمی نداره حتی این مورد نیرو گرفته شدن هم وتاثیر منفیش تو ورزش رو منکر میشند یک عده که همه ضررا رو ربط میدند به خود ارضایی وعده ای هم معتقدند اصلا تحقیق عملی وعلمی تو مورد خود ارضایی انجام نشده وعوارض گفته شده رو نه میشه رد کرد نه میشه قبول کرد خب شما جز کدوم دسته اید راستی داشت یادم میرفت افرادی که همه چیز به خود ارضایی ربط میدند ومضر میدونند خود ارضایی میگند ازهر 10 نفری که تو بیمارستان های روانی هستند 9 نفرشون مبتلا به خود ارضاییست کنار اون عوارض دیگه مثل ضعف بینایی ولرزش اندام واینا تو مورد تجربه خودم هم هروقت ازمایش خون وادرار دادم سالم بوده وزوز گوش ولرزش اندامم ندارم هوشم شاید خیلی کم باشه وبی دقت وگیج باشم وتو یاد گیری کارهای عملی یه زره مشکل داشته باشم ولی حافظه ام خوب هست بدنم ضعیف ولاغر هست ضعف بینایی هم دارم ولی ضعف بیناییم از بچگیم هم داشتم وکلا این مشکلاتی هم که دارم نمیدونم مال خود ارضایی هست یا نه فقط تنها مشکل تجربی که شاید بتونم با قاطعیت بگم خود ارضایی باعثش شده اینه که من قبلا ها که خود ارضایی میکردم سریع التم صیخ میشد وبا تمام توان حرکت میکرد ومایع های منی لذت دارهم به مقدار زیاد ازم خارج میشد ولی الان مدتیه حس میکنم مایع منی توم کم شده لذت خود ارضایی کردنم هم کمتر شده والتم هم دیگه توان حرکت قبل وبلافاصله بد خودارضایی صیخ شدن تا کار خود ارضایی راحت تر انجام بده نداره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ دی ۹۴( 9 سال پیش)
      قطع ورزش وتغذیه خوب جبران میکند
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۱ دی ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 247 مشاهده پرسش
    سلام
    من در هنگام ادرار کردن دچار سوزش و ادرارم قطره قطره همراه با خون خارج میشود
    یه بار هم میل زدم مدتی خوب بود .ولی الان مثل قبل هستم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ دی ۹۴( 9 سال پیش)
      فیلم سیستوسکوبی من را ببینید
  • تصویر کاربر فتح جمعه ۱۱ دی ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 603 مشاهده پرسش
    با سلام مجدد پيرو متن سوال ارسالي نتيجه سونوگرافي ارسال ميگردد
    the liver has normal contour and homogenous echopattern.
    there is no evidence of liver cystic or solid mass lesion.
    gallbladder has normal wall thickness. Gallbladder stone is not seen.
    biliary and portal system seem normal.
    both kidneys have normal shape, contour and diameters.
    RTK=108mm , LTK=112mm
    their cortical thickness and echogenicity seem normal.
    hydronephrosis or renal S.O.L is not present.
    Pancreas and spleen have normal size and echotexture.
    Splleen span is about 115mm.
    The urinary bladder has normal wall thickness without mass or stone.
    the uterus is not seen in its anatomic position (hysterectomy).
    there is no evidence of cystic or solid pelvic mass or free fluid.
    in trans labial approach there is an echogenic 16.5*8.5mm polipoid lesion within distal urethra.


    IMP: 1-normal abdominopelvic sonography
    2- Hysterectomy
    3- A polypoid lesion within distal urethra, more evaluation is recommended

    ضمنا فاصله ادرار كم شده و هنگام احساس ادرار طوري است كه به شدت غلبه نموده و بايست به آبريز برساند.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ دی ۹۴( 9 سال پیش)
      سیستوسکوبی توصیه میکنم02122642744
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ دی ۹۴( 9 سال پیش)
      فیلم سیستوسکوب من در سایتم را ببینید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر فتح جمعه ۱۱ دی ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 292 مشاهده پرسش
    سلام عليكم جناب دكتر كرمي عزيز بنده از طريق شبكه قرآن با حضرتعالي آشنايي كامل داشته و ارادتمند شما هستم فارغ التحصيل سال 55 دانشگاه شريف خانم حقير اربعين كه از كربلا برگشت دچار سرما خوردگي شديد شد بلا فاصله هنوز خوب نشده از مجراي ادراري خون ريزي شروع شد وهربار با تعويض دستمال چند قطره خون تازه مشاهده ميشود البته محض استحضار ده پانزده سال قبل رحم تخليه شده است ديروز سونوگرافي شد ونتيجه آن به شرح ذيل است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ دی ۹۴( 9 سال پیش)
      سلام فایل باز نشد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سخنگو چهارشنبه ۱۸ شهریور ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 335 مشاهده پرسش
    سلام پدرمان ۶۰ساله عمل رادیکال پروستات شده درتاریخ ۱۴مردادبعدازعمل دکتریک ماه اشعه درمانی انجام بدیم ولی چون هزینه درمان مخصوصی زیادبودمرکزدولتی نوبت گرفتیم برای یک ماه دیگران میخوام بدونم این زمان تاثیربدروی درمان نداره چه تاریخی خوب این کارانجام بشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ شهریور ۹۴( 9 سال پیش)
      سلام نه
  • تصویر کاربر راد سه شنبه ۱۳ مرداد ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 398 مشاهده پرسش
    سلام
    پدرم 84 ساله می باشد. دارای فشار خون بالا (البته تحت کنترل) با نارسایی مزمن کلیه با کراتینین 1.7 می باشد. در ضمن دچار گرفتگی مجرا ناشی از عوارض عمل TUR در سال 84 می باشد که هر 45 روز توسط متخصص اورولوژی سوند بنیکه زده می شود که با همان، گرفتگی جزئی معم.لاً رفع می شود.
    پدرم در سال 84 عمل TURپروستات با حجم 70 سی سی را انجام داد که جواب بیوبسی بزرگی خوش خیم گزارش شد (BPH). در سال 90 دومرتبه پروستاتش به 60 سی سی رسید و عمل TUR را مجدداً انجام داد. این بار هم جواب بیوبسی، بزرگی خوش خیم گزارش شد. عمل به گونه ای انجام شد که در سونوگرافی سه هفته بعد از عمل دوم، حجم پروستات 3 سی سی گزارش شد.
    در سال 94 دو مرتبه حجم پروستات به 20 سی سی رسیده است و PSA بیمار 6.2 می باشد.
    در ضمن بیمار به مدت دو سال است جهت کنترل فشار خون روزی 10 میلی گرم پرازوسین مصرف می کند که با توجه به آلفا بلوکر بودن آن برای کنترل بزرگی پروستات هم قاعدتاً تاثیر داشته است.
    نظر شما برای اینکه پروستات را در این حجم نگه داشت، چیست؟
    چه داروهایی برای کنترل روند بزرگی پروستات پیشنهاد می کنید؟
    از لطف شما ممنونم
    با آرزوی بهترین ها برای حضرتعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ مرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      تکرار بیوپسی توصیه میشود
  • تصویر کاربر زهرا دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 398 مشاهده پرسش
    با سلام ایا اگر پروستات بزرگ برداشته نشود ریسک بالا رفتن psa را افزایش میدهد ؟

    ( اکنون psa پدرم 4.2 و اندازه پروستات 70 است و ما به دلیل نداشتن علایم بالینی ازار دهنده ترجیح

    میدهیم پروستات را برنداریم پدرم اکنون امنیک مصرف میکنند و پیشنهاد دکتر سنگ شکن برون اندامی

    برای دفع سنگ مثانه ایشان است ایا برنداشتن پروستات ایشان ریسک بالا رفتن psa را افزایش میدهد یا ربطی ندارد؟ )
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر زهرا دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 389 مشاهده پرسش
    با سلام آیا پس از برداشتن پروستات باز هم باید عدد psa چک شود یعنی ممکن است psa بعد از برداشتتن پروستات بالا رود و خطرناک شود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
  • تصویر کاربر سید دوشنبه ۲۹ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 468 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب آقای دکتر
    3 سالی است که مشکل پروستاتیت مزمن دارم و آنتی بیوتیکهای مختلفی مصرف کرده ام و لی بعضی اوقات در اثر سرما و بعضی اوقات که مقاربت جنسی انجام نمی دهم علائم پروستاتیت ام از جمله درد بیضه ، کند شدن ادرار کم شدن ادرار سوزش ادرار به صورت خفیف عود می کنم سئوالی که از محضر شما داشتم که آیا درد بیضه هم جزو علائم پروستاتیت مزمن می باشد و ایا کپسول پروستافیت می تواند در کاهش علائم کمک کند یا خیر ؟ وآیا راهی برای درمان وجود دارد غیر از مصرف آنتی بیوتیک ها ؟ با تشکر از این که وقت شما را می گیرم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه من معتقدم نوار مثانه بگیرید شما مشکل مثانه دارید نه پروستات
  • تصویر کاربر p.pppa دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1604 مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما
    من 15 سالمه
    حدودا شش ماه پیش به طور ناگهانی سوزش سر آلت پیدا کردم که زمانی که به ارولوژیست رفتم گفتتد که عفونت ادراریه و سونوگرافی هم انجام دادم که پروستاتیت و سیستیت نشان داده بود اما با دارو خوردن مشکلم بهبود نیافت پس از مدتی دچار احساس فوریت در دفع ادرار شدم که همراه با ترشحات بود وقتی که به دکتر دیگه ای رفتم به من سیپروفلاکساسین داد که باز هم بهبود نیافتم
    بعد از آن به دکتر دیگه ای رفتم که نظر ایشان التهاب پروستات بود کخ به من آنتی بیوتیک دادند ولی مشکلم خوب نشد بعد از اون حدود 60 روز داکسی سایکلین خوردم تا کمی بهتر شدم اما دوباره یک روز صبح که با حالت دفع ادرار از خواب بیدار شدم ادرار زیادی نکردم و انگار ادرار ندارم در صورتی که حالتی مانند درد مثانه داشتم
    بعد از اون دوباره پیش دکتر رفتم که برام آزمایش ivp pvc و اورترو گرافی روتروگرید از نظر تنگی مجرا نوشتند که هنوز اون رو انجام ندادم بنظرتان انجام این آزمایش ضروریه
    در ضمن الان حالت فوریت و احساس دفع ادرار دارم در صورتی که همان موقع تخلیه ادرار انجام داده ام
    هنگام دفع ادرار سوزش دارم
    و کمی رنگ ادرارم زرد رنگ هست
    تا حالا چندبار آزمای ادرار انجام داده ام که عفونتی نشان نداده
    ضمنا در سونوگرافی من سنگ کلیه دیده نشده
    بعد از خروج منی این مشکلات من تشدید می شود
    آیا ممکن است که سرطان پروستات باشد؟؟
    یا عفونت پروستات هست
    در ضمن معمولا صبح ها برای دفع ادرار باید زور بزنم ولی بقیه روز مشکلی ندارم
    خواهشا منو راهنمایی کنید
    چون من خیلی نگرانم
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلتان عصبی است
    2. تصویر کاربر p.pppa دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      ممنون از پاسخگوییتون
      بنظرتون لازمه که ivp pvc و اورترو گرافی رتروگرید رو انجام بدم؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سیدحسن جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 418 مشاهده پرسش
    یاا خروج اسپرم قبلا سفت وسریع صورت می گرفت ولی درحال حاضرخروج منی احساس نمی شودویااینکه بصورت اب سفید رنگ می باشد علت ان چیست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلی تیست
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب