دکتر متخصص شب ادراری کودکان کیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

شب ادراری کودکان یا شب‌میزی به حالتی گفته می‌شود که در سنی که معمولاً هم سن و سالان بیمار می‌توانند خود را کنترل کنند، شخص به طور غیرارادی در هنگام خواب ادرار می‌کند.

درمان شب ادراری کودکان 14 ساله و 12 ساله

شب‌ادراری در کودکان ۱۴ ساله می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد و معمولاً با ترکیبی از روش‌های درمانی کنترل می‌شود. درمان به علت زمینه‌ای و شدت مشکل بستگی دارد. در ادامه به روش‌های درمانی مؤثر اشاره می‌کنم:

1. تغییر سبک زندگی و رفتار

  • کاهش مصرف مایعات قبل از خواب: محدود کردن نوشیدن آب و مایعات به‌خصوص ۲-۳ ساعت قبل از خواب.
  • اجتناب از مصرف کافئین: حذف نوشیدنی‌هایی مثل چای، قهوه و نوشابه که خاصیت ادرارآوری دارند.
  • دستشویی رفتن منظم: تشویق کودک به تخلیه مثانه قبل از خواب.
  • بیدار کردن برای دستشویی: والدین می‌توانند کودک را در طول شب برای دستشویی رفتن بیدار کنند.

2. آموزش و تمرین مثانه

  • تمرین نگه‌داشتن ادرار در طول روز: این کار می‌تواند ظرفیت مثانه را افزایش دهد.
  • ایجاد برنامه منظم برای دستشویی رفتن: مثلاً هر ۲-۳ ساعت یک‌بار در روز.

3. استفاده از زنگ هشدار شب‌ادراری 

این دستگاه هنگام احساس رطوبت به صدا درمی‌آید و به کودک کمک می‌کند تا به تدریج کنترل مثانه را به دست آورد. این روش یکی از مؤثرترین راهکارها است.

درمورد میزان طبیعی ادرار در 24 ساعت بخوانید!

درمان شب ادراری کودکان 12 ساله

 

شب ادراری در کودکان

شب ادراری به معنی خیس کردن تخت خواب میباشد. این به معنی آن است که کودک بدون این که بخواهد ادرار میکند. شب ادراری به این معنی نیست که یک مشکل سلامتی وجود دارد. شب ادراری یک مشکل رفتاری نیست. هیچ کس نمی تواند اتفاقاتی که در خواب برای او می افتد را کنترل کند. بعضی کودکان مسائل ادراری روزانه دارند که میتواند منجربه مشکلاتی در طی شب شود.

اگر از ابتدای تولد هنوز کودک در شب ادرار می‌کند به این حالت شب ادراری اولیه (PNE) می‌گویند. اگر کودک شب ادراری نداشته و بعداً دچار آن شده به آن شب ادراری ثانویه (SNE) گویند. بیشتر دختران تا سن ۶ سالگی و بیشتر پسران تا سن ۷ سالگی از این حالت خارج می‌شوند. تا سن ۱۰ سالگی نزدیک به ۹۵٪ از کودکان بهبود می‌یابند. میان ۰٬۵٪ تا ۲٬۳٪ از بزرگسالان دارای شب ادراری هستند.

در صورتی که کودکی به مدت 3 ماه و بدون استفاده از داروهای ادرارآور و بدون داشتن بیماری خاصی از قبیل دیابت و صرع حداقل سه بار در هفته بستر خود را خیس کند مبتلا به شب ادراری می باشد. شب ادراری تا 5 سالگی طبیعی است.

علل شب ادراری کودکان

در 80 درصد مواقع هیچ بیماری و عیب و نقص عضوی وجود ندارد. در 20درصد مواقع ممکن است: دیابت، عفونت ادراری، بیماری های مادرزادی کلیه، عیوب نخاع و بیماریهای سیستم اعصاب باعث شب ادراری کودکان باشند.

  • از علل بسیار مؤثر شب ادراری کودکان عوامل روحی است. تولد نوزاد جدید و کم شدن توجه پدر و مادر به بچه بزرگ، اختلاف پدر و مادر، مسافرت یا فوت والدین، تنبیه کودکان و ترس  هیجان و اضطراب شدید کودک ناشی از مشاهده مناظره فیلمها و بازیهای کامپیوتری خطرناک   می تواند  از علل شب ادراری باشد.
  • وراثت نیز می تواند یکی از دلایل شب ادراری باشد. شب ادراری اغلب در کودکانی دیده می شود که والدین آنها در کودکی مبتلا به شب ادراری بوده اند.
  • از علل دیگر شب ادراری کاهش ظرفیت مثانه و انقباضهای خودبخودی مثانه می باشد و این کودکان در روز نیز تکرر و فوریت احساس دفع ادرار دارند.

نکته لازم در مورد شب ادراری این است که شیوع این بیماری در پسرها 2 برابر دختران می باشد.

برای شب ادراری کودکان به چه دکتری مراجعه کنیم؟

برای درمان شب ادراری کودکان به متخصص ارولوژی یا متخصص ارولوژی کودکان مراجعه نمایید چرا که این پزشکان با ساختار و عملکرد مجاری تخصصی بدن، آشنایی کامل دارند.

دکتر متخصص شب ادراری کودکان چه می گوید؟

شب ادراری یک بیماری نیست. درمان معمولا کمک به کودک برای ایجاد عادت هایی است که به نیاز کنترل ادرارش اجازه دهد. در اینجا چند چیز وجود دارد که میتوانید برای کمک به او انجام دهید:

  • 2 ساعت قبل از خواب مصرف مایعات را محدود کنید.
  • مطمئن شوید کودکتان قبل از رفتن به تخت خواب به دست شویی برود.
  • از مصرف کافئین پرهیز شود.
  • هیچ وقت کودکتان را به دلیل شب ادراری تنبیه نکنید. کودک نیاز به اطمینان دارد که شب ادراری طبیعی است. این به دلیل آن است که او چیز بد یا اشتباهی انجام نداده است.
  • بعد از سن خاصی، داروهایی میتوانند تجویز شوند تا به کودک کمک کنند در طول شب کمتر ادرار کند.

درمان شب ادراری کودکان

هشدار دهنده شب ادراری چیست؟

در حدود 9 یا 10 سالگی، توصیه می شود که از هشدار دهنده شب ادراری استفاده شود. هشدار دهنده شامل یک سنسوری است که به تشک کودک چسبیده میشود. نم عامل ایجاد هشدار میشود. این هشدار دهنده یک صدای هشدار بلند یا لرزش ایجاد میکند تا کودک را بیدار کرده و او بلند شده و ادرار کند.

هشدار دهنده شب ادراری به آرامی به مغز می آموزد که به پیامی که از مثانه در طول شب می آید پاسخ دهد. در شروع، ممکن است نیاز باشد والدین هنگام صدای هشدار به کودک خود کمک کنند که بیدار شود.

 

درمان شب ادراری

ممکن است درمان شب ادراری کودکان سخت باشد. کودکتان را به دلیل سعیش برای خشک ماندن تشویق کنید، و تشویق فقط برای خشک ماندن در طول شب نیست. اگر کودکتان شروع به داشتن مشکل با کنترل ادرار روزانه کرد، این مشکل را با پزشکش درمیان بگذارید.

اغلب  با گذشت زمان و رعایت نکات درمانی لازم بهتر می شوند. درمانهای متداول عبارتند از:

  • آموزش مناسب آدات تخلیه کامل ادرار
  • محدودیت مصرف مایعات 3 ساعت قبل از خواب
  • از بین بردن مسائل عاطفی و روحی که باعث اضطراب و مشکلات عصبی می شوند.
  • مصرف مایعات زیاد در روز و آموزش کودک برای تأخیر انداختن زمان ادرار کردن جهت افزایش حجم مثانه
  • استفاده از تشکچه های زنگ دار که در صورت تماس با ادرار به صدا درمی آید و موجب بیداری کودک می شود.
  • در صورت عدم درمان شب ادراری با توصیه های فوق و همراه بودن آن با بی اختیاری ادراری و تکرر ادرار روزانه مسائلی از قبیل دیابت، عفونت های ادراری، مثانه های عصبی و ناپایدار، عیوب نخاع و غیره محتمل است که باید با مراجعه به پزشک ارولوژی علت اصلی بررسی و تشخیص و درمان مناسب انجام شود.

بروزرسانی شده توسط مطالب سایت nationwidechildrens

 

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

3.4/5 - (29 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مجید شنبه ۳۰ تیر ۳( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 109 مشاهده پرسش
    سلام خدمت دکتر کرمی
    بنده در سال 1398 بدلیل سرطان پروستات با psa =5.2 تحت عمل جراحی قرار گرفتم و تا کنون تحت نظر از نظر psa هستم که بتدریج از 0.0.00007 بعد ازعمل به 0.5 در آذر ماه 1402 رسید که پزشک معالجم دیفرلین 3 ماهه را تجویز نمود پس ازتزیق و گذشت سه ماه psa=0.01 پایین آمد که مجددا تحت نظر پزشکم بدلیل کاهش psa دیفرلین متوقف نمود و در تیرماه امسال که برای چک کردن مجدد psa بنده 0.267 شده بود .که ایشان گفت با مشورت دکتر آنکولوژ رادیوتراپی کنم پیش چند دکتر آنکولوژ رفتم با درمان های دارویی مثل دیفرلین و بیکالوتامید 50 را بجای رادیوتراپی تجویز نمودند میخواستم محبت کنید و راهنمایی کنید کدام درمان بهتره و نظر جنابعالی چیست ؟ ضمنا بنده هیچ مشکل جسمانی ندارم همچنین تکرر ادرار و سوزش ادرار ندارم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ تیر ۳( 10 ماه پیش)
      تحت نظر انکولوژیست باشید بهتره براتون رادیوتراپی تنها توصیه نمیشه
  • تصویر کاربر امین شنبه ۳۰ تیر ۳( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 113 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    29 ساله هستم
    حدود دوهفته پیش با انجام سونوگرافی متوجه شدم که دچار التهاب پروستات هستم
    و دکتر من قرص های پروترال -تاوانکس-تادالافیل-سلکوسیب-تولترودین-آمی ترپتیلین رو برای من نسخه کردند و بعد از مصرف 2 هفته همچنان مشکل دفع ادرار فوری دارم ایا این دارو ها درست تجویز شدند ؟ تداخل ندارند؟ روند درمانی صحیح هست؟
    عکس سونوگرافی رو در پیوست ارسال کردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ تیر ۳( 10 ماه پیش)
      بله روند درمانی صحیح هست داروهارو دیگه مصرف نکنید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ تیر ۳( 10 ماه پیش)
      با سلام و احترام خدمت شما همراه گرامی شما دچار التهاب پروستات هستید بیماری شما نیاز به درمان طولانی مدت و با عود بالا همراه میباشد کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت و روزی نیم ساعت داخل لگن آب گرم بنشینید در صورت عود و تکرار علائم بعد از بهبودی مجددا دوره ی درمان تکرار شود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر نیک شنبه ۳۰ تیر ۳( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 148 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    Psa ازمایش پدر من ۲۰ شده، سونوگرافی و هول بادی اسکن انجام داده و همچنین نمونه برداری که جواب نمونه برداری ۴ روزه اومده و دکترش تشخیص کنسر بدخیم پروستات داده و با توجه ب سنش که ۸۳ سال داره گفتن که جراحی نمیشه انجام داد، اقای دکتر شما انجام میدید؟ مشکل قلبی نداره وفقط فشار خون داره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ تیر ۳( 10 ماه پیش)
      بهتره برای ایشون جراحی انجام نشه تحت نظر انکولوژیست باشند
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۱ مرداد ۳( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 139 مشاهده پرسش
    سلام دکتر عزیز
    Psa:9.85
    Free psa:1.0
    Free psa/psa:0.10
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ تیر ۳( 10 ماه پیش)
      چند سالتونه؟ آزمایش کی انجام شد؟
    2. تصویر کاربر حسین شنبه ۳۰ تیر ۳( 10 ماه پیش)
      58,هفته قبل
    3. تصویر کاربر حسین شنبه ۳۰ تیر ۳( 10 ماه پیش)
      58سال،هفته قبل
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ مرداد ۳( 10 ماه پیش)
      دو هفته بعد چک مجدد psa ,انجام بشه جواب هر دو رو واسم تو واتس اپ بفرستید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر مصطفي شنبه ۳۰ تیر ۳( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 129 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت اقاي دكتر بنده سونوگرافي كه كردم حجم پروستات زده ٢٩ سي سي و علايمي مثل سوزش ادرار و تكرر ادرار شبانه هم ندارم فقط كمي فشار ادرار كم هست و اخر ادارارم با استبرا يا با دوبار زير شكم كمي فشار ادراري كه كم مونده تخليه ميشه ايا نياز به دارويي هست سن ٤٢ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ تیر ۳( 10 ماه پیش)
      خیر نیاز به اقدامی نیست چک psa انجام بشه
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۳۰ تیر ۳( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 142 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت پروفسور عزیز و بزرگوار
    بنده ۵۶ سال سن دارم واز۱۱/۶/۱۴۰۲ متوجه شدم که پی اس ای خونم بالاست آزمایش اول ۶.۳۹ بود مدت چهل روز تامسلوسین وسیپروفکت مصرف کردم آزمایش شد ۴.۷۳ دکترم گفت باید بیاد پایین ترگفتم داروی قویتر نیست اومنیک خارجی تجویز کرد تا دوماه باز آزمایش دادم شد ۶.۱ نمونه برداری تجویز کرد ن انجام دادم که شکر خدا گفتن خوبه جوابش باز برای سه ماه تامسولوسین تجویز کردن کهبعد مصرف بازم جواب آزمایش شد ۵.۹۵ رفتم شیراز دکتر گفت بیست روز افلوکسیر۳۰۰ مصرف کنم وچند روز بعد اتمام دارو آزمایش انجام بدم اگر پایین نیامدباید ام آر آی انجام شه نظر دکتر خودم میگه چونکه بالا نمیره و حدوداً دریک سطح هست نیازی به ام آر آی نیست خواستم نظر شما هم بدونم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    درضمن مشکل خاصی ندارم نه سوزش نه درد تخلیه هم نسبت به سن بد نیست اگر شب مایعات بخورم یک بار بلند میشم جز اینکه سردیم بشه چند بار بلند بشم
    1. تصویر کاربر رضا جمعه ۲۹ تیر ۳( 10 ماه پیش)
      سلام
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ تیر ۳( 10 ماه پیش)
      با سلام حتما ام آر آی انجام بدین
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر امانقلی شنبه ۳۰ تیر ۳( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 1248 مشاهده پرسش
    سلام آقایی دکتر من بیمار 55 ساله سرطان پروستات پیشرفته دارم psa مقدار 60 میباشد و اکنون امپول میکرورلین را در تاریخ 1403428 استفاده کردم و فشار خون و دیابت دارم لطفا اینجانب را راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ تیر ۳( 10 ماه پیش)
      نمونه برداری انجام شده؟
    2. تصویر کاربر امانقلی جمعه ۲۹ تیر ۳( 10 ماه پیش)
      نمونه گیری انجام دادم در تاریخ 1403/4/28 و در حال حاضر جواب آماده نشده اسکن هسته ای استخوان انجام دادم جوابیه و مدارک اسکن تقدیم می‌گردد جوابیه گزارش اسکن متاستاز بوده آقای دکتر اگر امکان دارد به اینجانب نوبت ویزیت حضوری دهید و تاریخ حضور را در صورت امکان اعلام نماید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ تیر ۳( 10 ماه پیش)
      متاسفانه تصویر پاتولوژی آپلود نشده مجددا آپلود کنید ببینم
    4. تصویر کاربر امانقلی جمعه ۲۹ تیر ۳( 10 ماه پیش)
      این عکس مربوط به اسکن هسته ای است و در حال حاضر جواب پاتولوژی نی آمده است
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ تیر ۳( 10 ماه پیش)
      اجازه بدین جواب پاتولوژی بیاد سپس تصمیم گیری انجام بشه
    6. تصویر کاربر امانقلی جمعه ۲۹ تیر ۳( 10 ماه پیش)
      آقای دکتر عزیز پزشک اینجانب براساس اسکن هسته ای امپول میکرورلین سه ماه هر ماه یکی و قرص فلوتامید شروع کرده است بنظر شما این دارو و امپول را طبق دستور پزشک انجام بدهم یا خیر لطفا نظر خود را اعلام کنید ممنونم
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ تیر ۳( 10 ماه پیش)
      تا جواب پاتولوژی نیومده خیر
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۹ تیر ۳( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 122 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام به پیوست گزارش بیوپسی پرستات که اخیرا انجام دادم حضورتان ارسال می گردد لطفا جهت ادامه درمان راهنمایی فرمایید شایان ذکر است بیوپسی را در ۳۱ اردیبهشت انجام دادم و آزمایش psa که در ۱۹ تیرانجام دادم۱۲/۵ بودوfreepsa1.81 وF.psa0.14 بودقبل از بیوپسی psa در چند نوبت درحدود۷ بوده است قبلا قرص اوپاس روزی یک عدد مصرف می کردم وجدیدا پزشک فیناستراید۵ هم اضافه کرده از علایم صرفا شبی دو یا سه بار تکرر دارم لطفا در خصوص داروها ویا درمان های دیگری که ضرورت دارد راهنمایی فرمایید .بنده شهرستان هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ تیر ۳( 10 ماه پیش)
      نیاز به اقدامی ندارد خوش خیمه هر ۳ ماه چک psa انجام بدین
  • تصویر کاربر جعفری جمعه ۲۹ تیر ۳( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 129 مشاهده پرسش
    سلام حضور استاد گرامی. ۶۰ ساله هستم در سه سال
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ تیر ۳( 10 ماه پیش)
      ادامه ی سوال؟
  • تصویر کاربر علیرضا جمعه ۲۹ تیر ۳( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 163 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر

    بنده یک مشکل 14 ساله دارم و تا الان خیلی به دنبال درمان نرفتم

    در سن 18 سالگی دچار فشارهای روحی و استرس شدید شدم و در اون موقع در زمان استرس احساس ناخوشایندی در بیضه ها و عضلات کف لگنم داشتم. به دلیل افسردگی خودارضایی رو کنار گذاشته بودم و یک اتفاق عجیبی در اون زمان افتاد که من با دیدن یک صحنه تحریک آمیز دچار انزال شدم بدون اینکه کاری انجام بدم که این باعث تشدید اضطراب من شد. چندین بار دیگه هم این اتفاق اقتاد. با قطع خود ارضایی هم به جای احتلام در خواب بعد از ادرار منی خارج میشد که وسواس من رو تشدید کرده بود.

    در 6 ماه اول تکرر ادرار شدید داشتم و بعد به روان پزشک مراجعه کردم و تا الان تحت روان درمانی هستم. بعد به دلیل خروج منی بعد از ادرار که چندین بار در هفته اتفاق می افتاد در روز چندین بار برای غسل کردن به حمام میرفتم و این وسواس من رو شدید تر کرد و به خاطر همین خیلی موقع ها ساعت های طولانی دستشویی نمیرفتم و در زمان دانشگاه تا یکسال فکر کنید یک صبح تا شب ادرار خودم رو نگه میداشتم.

    بعد از بهتر شدن حال روحیم و کمک روانپزشک این وسواس بهبود پیدا کرد و من هم با خودارضایی تخلیه منی رو انجام میدادم که دچار خروج منی بعد از ادرار نشم. الان هم اگر مدتی خود ارضایی نداشته باشم باز هم این مشکل به وجود میاد به همین دلیل بعضی موقع ها زیاد این کار رو انجام میدم مثلا 3 بار در هفته.

    در این سال ها مشکل دفع ادرار دارم که در یکسال گذشته بسیار تشدید شده. تاخیر در خروج ادرار دارم و فشار ادرارم هم کم هست و حتما باید به صورت نشسته ادرار کنم و حس میکنم ادرارم کامل تخلیه نمیشه و همیشه احساس دفع ادرار دارم خصوصا در طول شب.

    در همان سال های اول یک بار سونوگرافی کلیه و مثانه دادم اما گفتند همه چیز طبیعی هست و به خاطر استرس این مشکل به وجود آمده. سال گذشته هم دوباره به دکتر مراجعه کردم که شک داشتند دیابت دارم ولی آزمایش منفی بود و بهم گفتند دیازپام 25 میلیگرم مصرف کنم که چون باعث خواب آلودگی میشد بعد از یک هفته مصرف رو قطع کردم.

    هفته گذشته بعد به پزشک مراجعه کردم و گفتند که باید سیستوسکوپی انجام بدم. بعد از اون گفتند تا دو ماه هر شب تامسولوسین و تولترودین مصرف کنم و در هفته هم دوبار خروج منی داشته باشم.

    میخواستم ببینم ممکن هست به دلیل نگه داشتن طولانی مدت ادرار در سن پایین این مشکل به وجود آمده باشه یا اینکه مدت دو سال منی بعد از ادرار از من خارج میشد دچار التهاب شده باشم؟ و اینکه چون دچار مشکل در تخلیه ادرار هستم, قرص تولترودین مشکلی من رو بیشتر نمیکنه؟

    در حال حاضر قرص فلووکسامین هم مصرف میکنم و برای ریزش مو هم دو سالی هست که دوتاستراید میخورم که هر چند ماه قطع میکنم که الان 3 ماه هست که قطع کردم. میتونم با وجود مصرف تامسولوسین و تولترودین، دوباره شروع به مصرف کنم؟

    الان واقعا به دلیل تکرر ادرار خصوصا در شب زندگیم دچار اختلال شده و استرس زیادی دارم همچنین زود انزالی در زمان خود ارضایی هم دارم که یکی از ترس های همیشگی من برای ازدواج هست و تا کنون هم هیچ رابطه جنسی نداشتم. همچنین نعوظ صبحگاهی هم ندارم ولی مشکلی در نعوظ تا به حال نداشتم.

    عذرخواهی میکنم که پیامم طولانی شد🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ تیر ۳( 10 ماه پیش)
      دوتاستراید عوارض جنسی داره بهتره مصرف نکنید مشکل شما جنبه ی روانی داره و باید تحت نظر روانپزشک باشید با این وجود بهتره سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین باقیمانده ادراری انجام دهید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمدرضا سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 294 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    من 2 ماهی هست که پسرم به دنیا اومده در مورد انجام دادن ختنه دچار تردید شدم البته عذر خواهی میکنکم اینو میپرسم میخواستوم بدونم شما چون دکتر فوق العاده ای هستین انجام نمیدین؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 9 سال پیش)
      به علت مشغله زیاد شرمنده نه
  • تصویر کاربر بیتا دوشنبه ۱۳ مهر ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    سلام ،خسته نباشید.
    من 25سالمه.
    سندرم تخمدان پلی کیستیک دارم.
    الان چندروزه دچار درد تو ناحیه ی مثانه ام شدم وقتی فشار میدم تمام اون قسمت درد میکنه. اما مسئله اینه که تو مجرای ادرار و واژنم خوارش خفیف مداوم حس میکنم،وقتی مثانه امو فشار میدم درد واژه انم میخوابه.کلا 24ساعته خوارشو توی واژنم حس میکنم دقیقا مثل لحظات تحریک شدنه قبل از به ارگاسم رسیدن. اصلا حتی یک ثانیه هم ولم نمیکنه مگراینکه مثانه امو فشاربدم که دراون صورت اطراف مثانه شروع به درد میکنه ۱۵روز پیش سونوگرافی کردم مثانه ام عادی بود آزمایشم دادم حدود یه ماه پیش چیزی نبود،نمیدونم واقعا این درد چیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ مهر ۹۴( 9 سال پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر میلاد پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 289 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید.خواهش میکنم راهنماییم کنید.من ازمایش دادم میگه تعدادش صفره.تکرار واسم نوشت دوباره صفر اومد.جرا؟؟؟؟؟؟؟؟من میترسم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 9 سال پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر سید چهارشنبه ۲۴ تیر ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 297 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام
    جناب دکتر درد بالای الت تناسلی و زیر شکم که بعد از مقاربت برای اینجانب ایجاد می شود و چند ساعتی هم طول می کشد ناشی از چیست ممکن است سنگ مثانه داشته باشم یا برای همان پروستاتیت است ؟با تشکر از راهنمایی شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ تیر ۹۴( 9 سال پیش)
      سونو کنید و ازمایش
  • تصویر کاربر اسما شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 389 مشاهده پرسش
    با سلام، خیلی خیلی ممنون از توجه و وقتی که میگذارید. آقای دکتر در جواب سوالم فرموده بودید باید نوار انجام دهم باید بگویم من تست یوروفلومتری هم انجام داده بودم که نتایج به این صورت بود.
    max flow rate: 24/6ml/s
    voided volume:489ml
    hesitancy: 5/5s وهمان طور که گفتم باقیمانده ادراری در سونو 45cc بود. آقای دکتر من به بهترین متخصصان اورولوژی شهرمون مراجعه کردم که نطر آخرین پزشک این بود که مشکل من بیشتر عصبی است!!! و البته همان طور که گفتم در سونو التهاب خفیف مخاط مثانه دیده شده که یک هفته است قرص نیزوپرد مصرف میکنم اما هنوز نتیجه ای نگرفتم. میخواهم راهنمایی ام کنید آیا به پژشک دیگری مراجعه کنم؟ دارویی است که باقیمانده ادراری را کم کند و این احساس پری مثانه از بین برود؟درضمن باید بگویم تکرر ادرارم به شکل اضطرار ادرار کردن نیست یعنی با وجود احساس ادرار اگر بیرون از منزل باشم یا در مهمانی تا 3 حتی 4 ساعت شده که دستشویی نرفتم، چیزی که برای من آزار دهنده شده عدم احساس راحتی بعد از ادرار است یعنی حس میکنم ادرار در پشت مجرا آمده اما بیرون نمی آید! خواهش میکنم کمکم کنید، واقعا از دکتر رفتن و این شرایط خسته شدم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید تست کامل انجام شود اروفلو جوابگو نیست با 02122642744 هماهنگ نمایید
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    اقای دکتر میشه برای سرچ در اینترنت نام علمی کیست های اپیدیدیم را بگویید.اخه توی اینترنت چیز زیادی درباره این کیستهای اپیدیدیم نگفته.میشه راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      کیست اپیدیدیم اصلا جای نگرانی ندارد درمان نمیخواهد
  • تصویر کاربر عیسی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 423 مشاهده پرسش
    سلام
    خسته نباشید
    حدود 12 روز میباشد که از ناحیه کلیه سمت چپ احساس درد فراوان همراه با تهوع و استفراق داشتم بعد از سونوگرافی متوجه شدم سنگی به قطر 7.4 میلی و پروستات به حجم 60 سانتی دیده شده است
    آقای دکتر
    هم اکنون سنگ از کلیه خارج و در حالب میباشد و در ناحیه مثانه درد و سوزش شدید احساس میکنم در حالیکه مایعات فراوان استفاده میکنم ولی سنگ همچنان باقی است.
    لطفا راهنمایی بفرمایید ؟
    ممنون از لطفتون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سریعا با شماره 09351142080 تماس بگیرید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب