اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

راهنمای آموزش بیماران بزرگی خوش خیم پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بزرگی خوش خیم پروستات (هیپرپلازی خوش خیم پروستات BPH) بعد از 50 سالگی بروز می کندو 55-50 درصد مردان دچار این مشکل می شوند. بیشترین میزان بروز آن در سن 80-75 سالگی است.

پروستات غده ای است که در گردن مثانه قرار می گیرد و عملکرد آن ترشح فروکتوز، پروستاکلاندین ها، مواد ضدمیکروبی و مواد دیگر از جمله ترشح مایع منی است. با بزرگ شدن و فشار به گردن مثانه، راه عبور ادرار تنگ و یا بسته شده و خروج ادرار با مشکل روبرو می شود.

علت این بیماری نامعلوم است، اما دانشمندان معتقدند که عوامل هورمونی (تغییرات هورمونی)، عدم تعادل هورمون های مردانه، عفونت های مزمن ادراری، عوامل اقتصادی، اجتماعی و اثرات نژادی در بروز آن تاثیر دارند.

پیشگیری خاصی برای این بیماری وجود ندارد. با مراجعه به موقع و گرفتن شرح حال و معاینه از طریق مقعد (رکتال)  توسط پزشک و  انجام سونوگرافی می توان به بزرگی و بیماری های دیگر پروستات پی برد و اقدام به درمان های بعدی نمود.

علائم و نشانه ها بزرگی خوش خیم پروستات

تکرر ادرار، احساس نیاز فوری به دفع ادرار، ادرار شبانه (بیش از یکبار)، احساس فشارهای شکمی، کاهش فشار جریان ادرار، بند آمدن ادرار، قطره قطره ادرار کردن پس از پایان دفع ادرار، عدم احساس تخلیه کامل ادرار، احتباس شدید ادراری، عفونت های مکرر ادرار و در صورت عدم درمان گشادشدن لگنچه های کلیه، صدمه به کار کلیه ها و عواقب بعدی نارسایی کلیه می باشد. تغییرات ساختمان مثانه و تشکیل سنگ در مثانه نیز از دیگر عوارضی است که ممکن است رخ دهد.

تکرر ادراری

تشخیص بیماری بزرگی خوش خیم پروستات

اخذ شرح حال دقیق و معاینه پروستات، سونوگرافی و سیستوسکوپی، سه روش اصلی تشخیص این بیماری هستند.

درمان بزرگی خوش خیم پروستات

درمان بزرگی خوش خیم پروستات بستگی به شدت علائم و عوارض و علائم ناشی از آن، سن و شرایط عمومی بیمار دارد. ابتدا از درمان دارویی استفاده می شود. در صورت عدم بهبودی و ایجاد انسداد مسیر ادراری، بر حسب اندازه پروستات و علائم و شرایط بیمار، از دو روش رایج جراحی پروستات (پروستاتکتومی) استفاده می شود.

۱- تراشیدن پروستات با ابزارهای مخصوص از طریق مجرای ادرار (TUR)

۲- روش جراحی باز و درآوردن کامل پروستات (جراحی شکمی)

مراقبت های بعد از عمل در بیمارستان بزرگی خوش خیم پروستات

✅ تا 24 ساعت در تخت استراحت خواهید کرد و در صورت درد، به شما مسکن تزریق خواهد شد.

✅ بعد از عمل، مرتب سرفه کنید و تنفس عمیق داشته باشید. در هنگام سرفه، کشیدن نفس عمیق و یا تمرینات تنفسی با دست یا با یک بالش کوچک، محل جراحی خود را حمایت کنید.

✅ جهت پیشگیری از تشکیل لخته در پاها، ممکن است برای شما جوراب طبی کشی تجویز شود. ابتدا پاها را کمی (15 تا 30 درجه) بالا بیاورید و سپس جوراب را بپوشید. موقع پوشیدن، جوراب نباید چین و چروک داشته باشد تا فشاری به رگ های پا وارد نشود. روزی دو بار به مدت 20 دقیقه آن را باز کنید و سپس مجدداً بپوشید.

✅ ادرار شما برای چند روزی خونی خواهد بود که یک امر طبیعی است، لذا نگران نباشید. برای جلوگیری از لخته شدن خون (که موجب انسداد ادرار می شود)، از راه سوند فولی (سه راهه) مثانه شستشو داده می شود تا ادرار به راحتی خارج گردد. معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ به محض اجازه پزشک، با کمک پرستار از تخت خارج شوید. با قدم زدن، روند بهبودی بیماری تسریع می شود و از لخته شدن خون در عروق پاها جلوگیری می شود.

✅ معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ هنگام راه رفتن کیسه ادرار باید پایین تر از سطح بدن باشد ولی مواظب باشید کشیده نشود و به محض اینکه دو سوم کیسه پر شد، می بایست تخلیه گردد.

آموزش مراقبت از خود در منزل بزرگی خوش خیم پروستات

تشخیص بزرگی پروستات

✅ در منزل به طور مرتب راه بروید، تحرک داشته باشید و از نشستن به مدت طولانی (بیش از 2 ساعت ) خودداری کنید.

✅ هنگام دفع زور نزنید و با رعایت رژیم غذایی نظیر سبزیجات و میوه جات و یا با مصرف ملین طبق نظر پزشک، از پیدایش یبوست جلوگیری کنید. رژیم غذایی شما معمولی خواهد بود مگر پزشکتان نظر دیگری داشته باشد.

✅ مایعات زیاد بنوشید (8 تا 10 لیوان) تا ادرار رقیق شود. بعد از شروع مصرف مایعات، از آب، چای کمرنگ، آب کمپوت (سیب، گلابی، آناناس) استفاده کنید و برای مدتی از آب میوه های خام استفاده نکنید. از مصرف غذاها و نوشابه های محرک سیستم عصبی مثل کافئین (قهوه و نوشابه های حاوی کولا مثل کوکاکولا) و نوشابه های الکلی خودداری کنید.

✅ مرتب با ورزش هاش پرینه مثل جمع کردن و شل کردن عضلات باسن و ایستادن و نشستن، عضلات ناحیه باسن را تقویت کنید (10 بار در ساعت). هر روز دوش بگیرید و برای تسکین ناراحتی ناحیه پرینه از لگن آب گرم طبق نظر پزشک می توانید استفاده کنید.

✅ هنگام ادرار کردن جریان ادرار را قطع و وصل کنید. این کار به تقویت اسنفکتر ها و کنترل ادرار کمک می کند.

✅ تا مدتی ممکن است بی اختیاری داشته باشید، این امری طبیعی است بنابراین نگران نباشید. این نوع بی اختیاری مدتی طول می کشد و به مرور برطرف خواهد شد.

✅ 8 هفته بعد از جراحی مجاز به فعالیت جنسی هستید. در صورت ناتوانی جنسی از مشاوره پزشک کمک بگیرید.

تعویض پانسمان در منزل یا درمانگاه باید با روش استریل انجام شود.

✅ داروهایی که برایتان تجویز شده را به موقع استفاده کنید و مقدار آن را کم و یا زیاد نکنید. چنانچه مصرف دارویی را فراموش کردید، اگر نزدیک به ساعت بعدی است آن را نخورید و داروی ساعت بعدی را مصرف کنید.

✅ اندازه گیری درجه حرارت از راه مقعد، تنقیه، رکتال تیوب (لوله مخصوص دفع گاز از روده) و شیاف ممنوع می باشد.

✅ در صورت پیدایش علائم و نشانه هایی مثل بسته شدن راه ادرار، احساس پری در مثانه، احساس نیاز به دفع ادرار، اسپاسم (گرفتگی عضلات) مثانه، نشت ادرار اطراف سوند، کاهش ادرار یا قطع ادرار در کیسه به مدت 4 ساعت و علائم عفونت ادراری شامل تب ، لرز، گیجی و بی قراری فورا ًبه جراح خود گزارش دهید.

✅ 4 تا 6 هفته از بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید و فعالت های خود را به مرور افزایش دهید.

✅ از رانندگی در جاده های پر دست انداز خودداری کنید و حد مجاز رانندگی حداکثر 2 ساعت می باشد.

✅ جواب نمونه پروستات ارسالی به آزمایشگاه را بعد از 14-10 روز از بخش پاتولوژی دریافت و به پزشک خود نشان دهید.

✅ به تاریخ ویزیت بعدی که برای شما تعیین شده توجه کنید و در آن تاریخ مراجعه نمایید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.4/5 - (22 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 501 مشاهده پرسش
    سلام
    مرد و حدود 40سال سن دارم. 3سال پیش به بیماری زگیل تناسلی مبتلا شدم. زگیلهای قابل رویت را طی این 3 سال بارها فریز کردم. ازمایشگاه نوع ویروس را 11 تشخیص داد و واکسن گارداسیل را همان ابتدای بیماری تزریق کردم.
    اما دانه های بسیار ریزی شبیه زگیلهای کوچک بالای ناحیه تناسلی به کمک دره بین دیده میشوند که سالهاست بدون تغییر مانده و بزرگ نمیشوند به نظر من.
    عکسهای ان را برای شما ارسال کردم. لطفا نظر بدهید ایا زگیل تناسلی هستند؟ و باید فریز یا لیزر کنم؟ سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      بايد حضوري ببينم ولي مهم نيست
  • تصویر کاربر پهلوان یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 824 مشاهده پرسش
    سلام. من دقیقا مشکلی رو دارم که یه کاربر در سایت شما عنوان کرده.کد سوال i13n515946 . در ناحیه ختنه گاه دچار یک برامدگی و ورم شدم که در زیر پوست هستش و هیچ دردی هم نداره.در موقع نعوظ این برامدگی خیلی برجسته تر و سفت تر میشه.و وقتی دست میزنم بشکل یه رشته سفت هستش.در بخشی ازین ورم یه برامدگی ریز و سفت بشکل جوشهای سرسفید هستش که ادامه همون رشته است و مثل این میمونه که ازونجا میخواد بزنه بیرون. لطفا راهنمایی بفرمایید.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام عكسش را بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر نسترن سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 401 مشاهده پرسش
    سلام .من ٣٠ساله هستم و در تاريخ اذر ٩5متوجه زگيل تناسلي شدم كه زگيل هاي اوليه خود به خود بدون درمان از بين رفت .ولي دوباره عود كرد و يك بار هم با دارو tcaاز بين رفت .نوع زگيل ١6بوده .به تازگي دكتر مراجعه كردم و ضايعه مبني بر زگيل ديده نشده است .سوال من در رابطه جنسي است كه ايا اين ويروس در بزاق من هست و با عمل بوسيدن عميق و يا سكس دهاني با الت مرد به او منتقل ميشود يا خير؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      ممكن است منتقل شود
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    Po0013 0013: سلام چند روز پیش متوجه شدم که به زگیل تناسلی مبتلا شدم و به توصیه دوستم از اسید سالیسیلیک استفاده کردم ولی خوب که نشد هیچ پوست قسمتی که استفاده کرده بودم بلند شده و زگیلها هم دوباره برگشته اند الان باید چیکار کنم خیلی اذیت میشم اخه بدجاست لطفا بگین چیکار کنم زخمش خوب بشه بعد برم واسه درمان ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام بياييد ببينم
  • تصویر کاربر نسرين سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 486 مشاهده پرسش
    ‎سلام آقاي دكتر
    ‎من ٣١ سالمه مجرد و باكره هستم و مدت يكسال هستش كه براي ليزر مو زايد به مركزي ميرفتم كه متاسفانه از اونجا به زگيل مقعد دچار شدم من دو هفتست كه اين موضوع رو فهميدم دو يا سه ماه ديگه ميخام عقد كنم توو شهرستان خودم به دكتري مراجعه مردم و
    ‎ايشون به من گفتن شما نبايد تا يكسال ازدواج كنيد و من از استرس اين موضوع مريض شدم لطفا راهنماييم كنيد كه بايد چيكار كنم و اگه خدمتتون برسم طول درمانش چقدر طول ميكشه؟؟ و اينكه توو چه مرحله اي نياز به تيكه برداري و يا واكسن هستش؟؟ عكس زيگيل رو كه دكتر تشخيص دادن براتون فرستاد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام بايد اينها را كرايو كنيد منعي براي ازدواج نداريد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      ٢٢٦٤٢٧٤٤
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر ابوذر یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 336 مشاهده پرسش
    سلام من چند وقت هست دونه های سفید زیر پوست التم در امده هیچ درد و خرشی هم نداره ولی خیلی زیاد هستن نگرانم کرده چند دونه زگیل تناسلی هم دارم ولی این دونه ها با اونا فرق دارن میترسم اینا هم زگیل باشن متاسفانه تو شهر ما متخصص پوست نیست پیش یه دکتر عمومی رفتم نمیدونت چی هستم ممنون میشم کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      اگر بزرك شدند ازمايش پوستي دهيد
    2. تصویر کاربر ابوذر سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      خیر بیشتر از ۶ ماه هست که سایزشون تغیر نکرده
    3. تصویر کاربر ابوذر سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      روی دستم هم در امده چند وقته
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      فعلا درمان نميخواهد
    5. تصویر کاربر ابوذر سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      ممنون از پاسختون
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      تشكر
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر مهلقا سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 419 مشاهده پرسش
    با سلام.اقای دکتر چندماهه متوجه شدم سر مقعد زگیلهایی رشد کرده برای درمان اقدام کردم در طول یک ماه چهار بار کریو انجام دادم الان چند روزه پماد ایمی کیمود و قرص زینک مصرف میکنم ولی فعلا زیگیلها درمان نشده ایا درمان کریو و هر هفته انجام بدم؟ در حالی که ناحیه رشد زگیل به شدت درد داره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام بايد كرايو كنيد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر ن دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 418 مشاهده پرسش
    بنده 27 سالمه در ازمایش hpv که انجام دادم چندین نوع مثبت بود البته نوع 18 و 16 منفی بود دکتر زنان دارویی ندادند و فقط گفتند در صورت تمایل واکسن بزنم و عارضه ای در پوستم ندارم لطفا راهنمایی کنید واکسن را تایید میکنید و ایا راهی برای دفع ویروس هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر سحررحمانی سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 414 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من در اطراف مقعدم زگیل دراومده و الان سه روزه خیلی خارش داره و الان پریود هم هستم میتونم فردا بهتون مراجعه کنم خیلی استرس دارم و داره به سمت واژنم نزدیک میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      بهترين درمان كرايو است فيلم من در سايتم وا ببينيد٢٢٦٤٢٧٤٤ تماس
  • تصویر کاربر جواد یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 412 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من یکبار پیش شما اونده بودم برای زگیل تناسلی که من دی ماه زگیل دیدم رفت دکتر سوزوند درصورتی که من اصلا سکس نداشتم 2 دوز ازواکسنم زدم حالا امروز این رو دیدم ترسیدم او رو خدا کمکم کنید شما اون سری گفتید زیگیل نبوده پیش چندتا متخصص دیگع هم رفتن نظر شمارو داشتن و لی حالا این خواهشا سریع جواب بدید اگر زیگیل نیست پس چیه؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام سوزاندن باعث پخش ميشود اول ازمايش زگيل دهيد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر narges جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    باسلام
    پزشک عزیز شما در مورد فردی که در حمام دچار تکرر ادراری میشود چه راه حلی دارید؟من با این که کوتاه دوش میگیرم ولی به محض ورود به حمام دچار تکرر ادراری آزاردهنده ای هستم
    ممنونم اگر راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      مقا ومت علت تلقین و عصبی است
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    سلام عرض میکنم خدمت ابر مرد پزشکی ایران

    خیلی خوشحال هستم که پزشکی همچون شما در این مملکت هست که حرفهایی برای گفتن ( علم و دانش )در سطح جهانی داره .

    جناب دکتر کرمی پدر بنده دچار بیماری سرطلان پیشرفته پروستات هستند . به همین خاطر روز سه شنبه عمل جراعی بیضه شدند و بیضه ها را خارج کردند . از امروز ایشان دچار بی اختیاری 50 درصدی ادرار شدند و همچنین درد شدید در پاها ( دردی بدتر از کلیه )
    لطفا راهنمایی بفرمائید.

    با کمال تشکر فراوان و آرزوی موفقیت های بیشتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام و تشکر از حسن نظر جناب عالی بهتر است اسکن استخوان از نظر شدت درگیری انجام دهید
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 620 مشاهده پرسش
    با سلام
    من حدود 6 ماه هست مشکل التهاب پروستات دارم با تجویز پزشک تامسولوسین و سفکسیم و سیپروفلاکساسیم مصرف میکنم الان 4مشکل اصلی دارم:
    1- خالی شدن مثانه طول میکشه با وجود اینکه فشار ادرار اولیه کم نیست ولی یکباره تخلیه نمیشه و تا چند دقیقه بریده بریده ادامه دارد.
    2-در حالت نعوظ پرینه سفت و مثل سنگ میشه در حالت عادی هم کمی تورم دارد.
    3-وقتی ارضاء میشم اصلا مایع منی خارج نمیشه
    4-درد در مقعد دارم .
    خواهش میکنم در صورت امکان بفرمایید مشکل من چی هست و چکار باید بکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت تشخیص قطعی باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر مهرداد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 699 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من بدلیل ریزش مو مدتی اسپیرونولاکتون مصرف می کنم خواستم بپرسم ایا عوارض این دارو بعد از قطع دارو از بین میروند الان سه ماه مصرف می کنم عارضه بزرگی پستان یا کاهش میل جنسی در من نبوده ؟ لطفا مرا بدرستی راهنمایی کنید چون موهام برام خیلی مهمند ؟ با چ دوزیی احتمال عارضه این دارو کمتر میشود باتشکر بازم خواهش می کنم ک کامل منو راهنمایی کنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با قطع دارو عوارض از بین میرود
  • تصویر کاربر ز شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 617 مشاهده پرسش
    سلام در سرطان مرحله متوسط 7(3+4) ازکدام 3 روش عمل استفاده میکنید وآیا کامل پروستات و غدد لنفاوی و عصب و بافت اطراف را برمیدارید وعوارض بعداز عمل ان چیست آیا موقت است یا دائم؟ایا بعداز عمل به درمان های دیگر مثل رادیوتراپی یا هورمون درمانی نیاز است؟ سوال دیگر اگر سرطان فقط پروستات را درگیر کرده باشد بنظر شما عمل بهتر است یا رادیوتراپی ؟دکتر لطفا زودتر جواب دهید برایم حیاتیه متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین روش عمل جراحی است با شماره02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    بنده دارای بیضه نزول نکرده سمت چپ بودم که در سن 25 سالگی مورد عمل جراحی قرار گرفتم و دکتر آن را پایین کشیدند و گفتند اندازه آن کوچک است اما قدرت باروری دارد و به دلیل کوتاهی طناب ان ، در قسمت ابتدایی کیسه بیضه قرار گرفته شد. حال این سوال پیش می آید که آیا این مورد برای باروری و ازدواج من مشکی ایجاد خواهد نمود یا نه؟ طول آلت تناسلی بنده در حدود 11 سانتی متر می باشد..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      طول نرمال است باید از نظر باروری بررسی شوید
  • تصویر کاربر javad یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 628 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،



    من ۴۰ سال سنّ دارم، ازدواج کردم و یک بچه دارم. مدت طولانی که توی منیم خون وجود داره (از ساله ۱۳۷۵). برای اولین بار که به دکتر مراجعه کردم پس از معاینه پروستات آمپول ضد باکتری تجویز کرد (جنتمایسین). همچنین از مایه منی‌ تست گرفت که تعداد اسپرم نرمال بود. بعد از آن دوباره به صورت متناوب خون ریزی ادامه داشت و چون به دکتر‌های زیادی مراجعه کردم و نتیجه‌ای نگرفتم، دیگر ادامه ندادم. بعد از اینکه به ترکیه اومدم، به اورولوژیست مراجعه کردم و دکتر‌های اینجا با اولترا سونو گرافی‌ تشخیص دادند که توی پروستات سنگ وجود داره. بعد از یک سال دوباره به دکتر مراجعه کردم و گفتند که سنگ بزرگ نشده. حدودا یک سال بود که خونریزی نداشتم ولی‌ دوباره شروع شده. من حدود ۱ ماه دیگه به ایران می‌‌یام و می‌‌خواستم حضوری خدمت برسم. چون مدت زیادی در ایران نمی‌‌تونم بمونم (تقریباً یک ماه) می‌‌خواستم، وقت رو از قبل گرفته باشم.

    با عرض معذرت، چون من تلفن ایران رو ندارم، شمارهٔ تلفن ترکیه رو دادم که سیستم قبول نکرد. مجبور شدم، یه شماره از خودم بنویسم که شمارهٔ من نیست.



    سال خوبی‌ داشته باشید،

    جوادی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      وجود خون در منی اصلا جای نگرانی ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

احساس ناگهانی و غیرقابل کنترل برای ادرار کردن — که نمی‌توانید آن را به تأخیر بیندازید —…
رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب