اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

راهنمای آموزش بیماران بزرگی خوش خیم پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بزرگی خوش خیم پروستات (هیپرپلازی خوش خیم پروستات BPH) بعد از 50 سالگی بروز می کندو 55-50 درصد مردان دچار این مشکل می شوند. بیشترین میزان بروز آن در سن 80-75 سالگی است.

پروستات غده ای است که در گردن مثانه قرار می گیرد و عملکرد آن ترشح فروکتوز، پروستاکلاندین ها، مواد ضدمیکروبی و مواد دیگر از جمله ترشح مایع منی است. با بزرگ شدن و فشار به گردن مثانه، راه عبور ادرار تنگ و یا بسته شده و خروج ادرار با مشکل روبرو می شود.

علت این بیماری نامعلوم است، اما دانشمندان معتقدند که عوامل هورمونی (تغییرات هورمونی)، عدم تعادل هورمون های مردانه، عفونت های مزمن ادراری، عوامل اقتصادی، اجتماعی و اثرات نژادی در بروز آن تاثیر دارند.

پیشگیری خاصی برای این بیماری وجود ندارد. با مراجعه به موقع و گرفتن شرح حال و معاینه از طریق مقعد (رکتال)  توسط پزشک و  انجام سونوگرافی می توان به بزرگی و بیماری های دیگر پروستات پی برد و اقدام به درمان های بعدی نمود.

علائم و نشانه ها بزرگی خوش خیم پروستات

تکرر ادرار، احساس نیاز فوری به دفع ادرار، ادرار شبانه (بیش از یکبار)، احساس فشارهای شکمی، کاهش فشار جریان ادرار، بند آمدن ادرار، قطره قطره ادرار کردن پس از پایان دفع ادرار، عدم احساس تخلیه کامل ادرار، احتباس شدید ادراری، عفونت های مکرر ادرار و در صورت عدم درمان گشادشدن لگنچه های کلیه، صدمه به کار کلیه ها و عواقب بعدی نارسایی کلیه می باشد. تغییرات ساختمان مثانه و تشکیل سنگ در مثانه نیز از دیگر عوارضی است که ممکن است رخ دهد.

تکرر ادراری

تشخیص بیماری بزرگی خوش خیم پروستات

اخذ شرح حال دقیق و معاینه پروستات، سونوگرافی و سیستوسکوپی، سه روش اصلی تشخیص این بیماری هستند.

درمان بزرگی خوش خیم پروستات

درمان بزرگی خوش خیم پروستات بستگی به شدت علائم و عوارض و علائم ناشی از آن، سن و شرایط عمومی بیمار دارد. ابتدا از درمان دارویی استفاده می شود. در صورت عدم بهبودی و ایجاد انسداد مسیر ادراری، بر حسب اندازه پروستات و علائم و شرایط بیمار، از دو روش رایج جراحی پروستات (پروستاتکتومی) استفاده می شود.

۱- تراشیدن پروستات با ابزارهای مخصوص از طریق مجرای ادرار (TUR)

۲- روش جراحی باز و درآوردن کامل پروستات (جراحی شکمی)

مراقبت های بعد از عمل در بیمارستان بزرگی خوش خیم پروستات

✅ تا 24 ساعت در تخت استراحت خواهید کرد و در صورت درد، به شما مسکن تزریق خواهد شد.

✅ بعد از عمل، مرتب سرفه کنید و تنفس عمیق داشته باشید. در هنگام سرفه، کشیدن نفس عمیق و یا تمرینات تنفسی با دست یا با یک بالش کوچک، محل جراحی خود را حمایت کنید.

✅ جهت پیشگیری از تشکیل لخته در پاها، ممکن است برای شما جوراب طبی کشی تجویز شود. ابتدا پاها را کمی (15 تا 30 درجه) بالا بیاورید و سپس جوراب را بپوشید. موقع پوشیدن، جوراب نباید چین و چروک داشته باشد تا فشاری به رگ های پا وارد نشود. روزی دو بار به مدت 20 دقیقه آن را باز کنید و سپس مجدداً بپوشید.

✅ ادرار شما برای چند روزی خونی خواهد بود که یک امر طبیعی است، لذا نگران نباشید. برای جلوگیری از لخته شدن خون (که موجب انسداد ادرار می شود)، از راه سوند فولی (سه راهه) مثانه شستشو داده می شود تا ادرار به راحتی خارج گردد. معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ به محض اجازه پزشک، با کمک پرستار از تخت خارج شوید. با قدم زدن، روند بهبودی بیماری تسریع می شود و از لخته شدن خون در عروق پاها جلوگیری می شود.

✅ معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ هنگام راه رفتن کیسه ادرار باید پایین تر از سطح بدن باشد ولی مواظب باشید کشیده نشود و به محض اینکه دو سوم کیسه پر شد، می بایست تخلیه گردد.

آموزش مراقبت از خود در منزل بزرگی خوش خیم پروستات

تشخیص بزرگی پروستات

✅ در منزل به طور مرتب راه بروید، تحرک داشته باشید و از نشستن به مدت طولانی (بیش از 2 ساعت ) خودداری کنید.

✅ هنگام دفع زور نزنید و با رعایت رژیم غذایی نظیر سبزیجات و میوه جات و یا با مصرف ملین طبق نظر پزشک، از پیدایش یبوست جلوگیری کنید. رژیم غذایی شما معمولی خواهد بود مگر پزشکتان نظر دیگری داشته باشد.

✅ مایعات زیاد بنوشید (8 تا 10 لیوان) تا ادرار رقیق شود. بعد از شروع مصرف مایعات، از آب، چای کمرنگ، آب کمپوت (سیب، گلابی، آناناس) استفاده کنید و برای مدتی از آب میوه های خام استفاده نکنید. از مصرف غذاها و نوشابه های محرک سیستم عصبی مثل کافئین (قهوه و نوشابه های حاوی کولا مثل کوکاکولا) و نوشابه های الکلی خودداری کنید.

✅ مرتب با ورزش هاش پرینه مثل جمع کردن و شل کردن عضلات باسن و ایستادن و نشستن، عضلات ناحیه باسن را تقویت کنید (10 بار در ساعت). هر روز دوش بگیرید و برای تسکین ناراحتی ناحیه پرینه از لگن آب گرم طبق نظر پزشک می توانید استفاده کنید.

✅ هنگام ادرار کردن جریان ادرار را قطع و وصل کنید. این کار به تقویت اسنفکتر ها و کنترل ادرار کمک می کند.

✅ تا مدتی ممکن است بی اختیاری داشته باشید، این امری طبیعی است بنابراین نگران نباشید. این نوع بی اختیاری مدتی طول می کشد و به مرور برطرف خواهد شد.

✅ 8 هفته بعد از جراحی مجاز به فعالیت جنسی هستید. در صورت ناتوانی جنسی از مشاوره پزشک کمک بگیرید.

تعویض پانسمان در منزل یا درمانگاه باید با روش استریل انجام شود.

✅ داروهایی که برایتان تجویز شده را به موقع استفاده کنید و مقدار آن را کم و یا زیاد نکنید. چنانچه مصرف دارویی را فراموش کردید، اگر نزدیک به ساعت بعدی است آن را نخورید و داروی ساعت بعدی را مصرف کنید.

✅ اندازه گیری درجه حرارت از راه مقعد، تنقیه، رکتال تیوب (لوله مخصوص دفع گاز از روده) و شیاف ممنوع می باشد.

✅ در صورت پیدایش علائم و نشانه هایی مثل بسته شدن راه ادرار، احساس پری در مثانه، احساس نیاز به دفع ادرار، اسپاسم (گرفتگی عضلات) مثانه، نشت ادرار اطراف سوند، کاهش ادرار یا قطع ادرار در کیسه به مدت 4 ساعت و علائم عفونت ادراری شامل تب ، لرز، گیجی و بی قراری فورا ًبه جراح خود گزارش دهید.

✅ 4 تا 6 هفته از بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید و فعالت های خود را به مرور افزایش دهید.

✅ از رانندگی در جاده های پر دست انداز خودداری کنید و حد مجاز رانندگی حداکثر 2 ساعت می باشد.

✅ جواب نمونه پروستات ارسالی به آزمایشگاه را بعد از 14-10 روز از بخش پاتولوژی دریافت و به پزشک خود نشان دهید.

✅ به تاریخ ویزیت بعدی که برای شما تعیین شده توجه کنید و در آن تاریخ مراجعه نمایید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.4/5 - (22 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر فرجی پنجشنبه ۳ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 447 مشاهده پرسش
    سلام دو حدود ماه هست که توی دهانم ۱ زگیل زده و اورال سکس داشتم و همسرم کنار التش زگیل داشته
    شما می تونید با کرایو زگیل رو از بین ببرید؟ اگه نه لطفا بفرمائید پیش چه متخصصی برم
    بچه شیر خوار دارم و بسیار نگرانم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ تیر ۰( 4 سال پیش)
      با توجه به محل اون باید به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۳ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 448 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    من الان نزدیک به ۱۰ دوره کرایو تراپی به تشخیص دکترم انجام دادم ولی زگیل های ریز بعد از پاکسازی در طی مدت کوتاهی مثل ۵ هفته دوباره رشد پیدا میکنن
    دیگه تقریبا کلافه شدم از این موضوع شما چه توصیه ایی دارید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ تیر ۰( 4 سال پیش)
      بهترین راهش کرایو هست ، به خودم مراجعه کنید
  • تصویر کاربر سهراب سه شنبه ۱ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ، خسته نباشید ، بنده زگیل تناسلی خودمو ۲ سال قبل با کرم آلدرا به تجویز دکتر درمان کردم ، البته بعد از ۵ بار کریپتو که هر بار بعد از یک یا دو هفته عود میکردن ، اما با کرم الدرا درمان شدم ، هرچند به خاطر مصرف بیش از اندازم از کرم قسمتی هایی از پوستم کاملا از بین رفته بودن و خونریزی زیادی داشتن اون زمان ، الان چند ماهی هست متوجه یک زگیل خیلی کوچیک دقیقا روی همون ناحیه از پوستم که خونریزی داشت در اومده با اینکه به هیچ عنوان رابطه خطرناک نداشتم در این ۲ سال ، سوال من اینه ایا لازمه که دوباره تحت درمان قرار بگیرم با اینکه کرم الدرا پیدا نمیشه و اگر هم بشه قیمت بشدت بالایی داره ( تقریبا ده برابر شده) یا با توجه به اینکه تعداد زگیل ها بیشتر نشد امکان داره خودشون خودبه خود از بین برن؟ ممنون از زحماتتون
    1. تصویر کاربر سهراب سه شنبه ۱ تیر ۰( 4 سال پیش)
      اقای دکتر در ادامه این هم عکس از زگیل بنده، امکانش هست اصلا زگیل نباشند؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ تیر ۰( 4 سال پیش)
      بهترین راهش کرایو است مراجعه کنید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 447 مشاهده پرسش
    3 ماه پیش رابطه جنسی محافظت نشده داشتم الان پایین آلتم دونه گوشتی خیلی کوچیک زده نمی‌دونم زگیل هست یا نه ؟ عکسش می‌فرستم امکانش هست تشخیص بدین؟ البته احساس میکنم قبلاً این دونه هه بود اما چهار تا شده !
    یک بار سوال کردم گفتین عکس باز نشده .
    و اینکه اصلا سوزن یا خارش ندارم یا دردی ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      عکس باز نمیشه مجدد بفرستید
  • تصویر کاربر رادمهر دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 438 مشاهده پرسش
    سلام ایا ممکنه کسی که ویروس زگیل تناسلی در بدنش هست با استفاده از لیوان و ظرف غدا به کسای دیگر انتقال بده ؟ چون دهان مخاط هستش به خاطر همین پرسیدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      احتمالش هست ولی کمه
  • تصویر کاربر فرشادنظری دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من متاهل هستم الان یه دوسالی هست دور کلاهک التم دون دون هست و بهش دست میزنم دردم میگیره وگاها دور کلاهکم کبود میشه و بعضی وقتا بعداز رابطه با همسرم زمانیکه به انزال میرسم سر کلاهکم درد میگیره میتونین بهم بگین که من زگیل تناسلی دارم یانه؟ وایا اون دون دون ها وعلائمی که بهتون گفتم تو رابطه به همسرم اسیب میزنه یا نه؟ وایا باید درمان بشم؟ ممنون دکتر توعکسی که براتون فرستادم سمت چپ وراست التم یه زائده اضافه هست مثل گوشت اضافه این زگیل هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      عکس باز نمیشه مجدد بفرستید
  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۳۰ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    3 ماه پیش رابطه جنسی محافظت نشده داشتم الان پایین آلتم دونه گوشتی خیلی کوچیک زده نمی‌دونم زگیل هست یا نه ؟ عکسش می‌فرستم امکانش هست تشخیص بدین؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      عکس باز نمیشه مجدد بفرستید
  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 492 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر من حدود یکسال هست که یک سری ضایعات بین لابیا و ورودی دهانه واژنم زدم میخواستم ببینم زگیل هست
    یکسال پیش با خارش شروع شد یعنی من انقدر خاروندم که حس کردم بخاطر خارش زخم شده پماد واژینال استفاده کردم خوب شد خارش و سوزش اما اون ضایعات هنوز هست دکتر پوست رفتم گفتن احتمال اینکه زگیل باشه 40در 60
    الان نمیدونم این زگیل هست یا مشکل دیگه ای
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      عکس باز نمیشه مجدد بفرستید
  • تصویر کاربر مریم یکشنبه ۳۰ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 448 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر من حدود یکسال میشه که اطراف دهانه ی واژنم و بین لابیاهام یه سری ضایعات زده اولش با سوزش و خارش شروع شد انقدر خاروندم که بعدش دیدم این ضایعات و زد فکر کردم به خاطر خارش زیادم بوده زخم شده احتمالا پماد واژینال استفاده کردم سوزش و‌خارش خوب شد اما اون ضایعات مونده هنوز میخواستم ببینم زگیل هست؟ زگیل تناسلی هست یا پاپیلاموتوز؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      عکس باز نمیشه مجدد بفرستید
  • تصویر کاربر سهیل یکشنبه ۳۰ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر چند وقتیه که من متوجه چندین برآمدگی دور آلت تناسلیم و در ناحیه ختنه گاه بخصوص در زیرش شدم که شبیه گوشت های اضافه هستن ولی خیلی کوچیک و متعدد هستن.همچنین یه سری برآمدگی های خیلی کوچیک و زیاد هم رنگ پوستم هم در ناحیه زیر آلت تناسلیم نزدیک بیضه هام به وجود آمده که خواستم ببینم آیا زگیل تناسلی و برای تشخصی و درمانش چجوری اقدام کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      عکس
    2. تصویر کاربر سهیل شنبه ۲۹ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      .
    3. تصویر کاربر سهیل شنبه ۲۹ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      .
    4. تصویر کاربر سهیل شنبه ۲۹ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      عکس رو هم اینجا هم در بات تلگرام ارسال کردم نمیدونم دریافت کردین یا خیر.
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      دیدم اینها زگیل نیستند ، مهم نیستند
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر narges جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    باسلام
    پزشک عزیز شما در مورد فردی که در حمام دچار تکرر ادراری میشود چه راه حلی دارید؟من با این که کوتاه دوش میگیرم ولی به محض ورود به حمام دچار تکرر ادراری آزاردهنده ای هستم
    ممنونم اگر راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      مقا ومت علت تلقین و عصبی است
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    سلام عرض میکنم خدمت ابر مرد پزشکی ایران

    خیلی خوشحال هستم که پزشکی همچون شما در این مملکت هست که حرفهایی برای گفتن ( علم و دانش )در سطح جهانی داره .

    جناب دکتر کرمی پدر بنده دچار بیماری سرطلان پیشرفته پروستات هستند . به همین خاطر روز سه شنبه عمل جراعی بیضه شدند و بیضه ها را خارج کردند . از امروز ایشان دچار بی اختیاری 50 درصدی ادرار شدند و همچنین درد شدید در پاها ( دردی بدتر از کلیه )
    لطفا راهنمایی بفرمائید.

    با کمال تشکر فراوان و آرزوی موفقیت های بیشتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام و تشکر از حسن نظر جناب عالی بهتر است اسکن استخوان از نظر شدت درگیری انجام دهید
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 620 مشاهده پرسش
    با سلام
    من حدود 6 ماه هست مشکل التهاب پروستات دارم با تجویز پزشک تامسولوسین و سفکسیم و سیپروفلاکساسیم مصرف میکنم الان 4مشکل اصلی دارم:
    1- خالی شدن مثانه طول میکشه با وجود اینکه فشار ادرار اولیه کم نیست ولی یکباره تخلیه نمیشه و تا چند دقیقه بریده بریده ادامه دارد.
    2-در حالت نعوظ پرینه سفت و مثل سنگ میشه در حالت عادی هم کمی تورم دارد.
    3-وقتی ارضاء میشم اصلا مایع منی خارج نمیشه
    4-درد در مقعد دارم .
    خواهش میکنم در صورت امکان بفرمایید مشکل من چی هست و چکار باید بکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت تشخیص قطعی باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر مهرداد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 699 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من بدلیل ریزش مو مدتی اسپیرونولاکتون مصرف می کنم خواستم بپرسم ایا عوارض این دارو بعد از قطع دارو از بین میروند الان سه ماه مصرف می کنم عارضه بزرگی پستان یا کاهش میل جنسی در من نبوده ؟ لطفا مرا بدرستی راهنمایی کنید چون موهام برام خیلی مهمند ؟ با چ دوزیی احتمال عارضه این دارو کمتر میشود باتشکر بازم خواهش می کنم ک کامل منو راهنمایی کنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با قطع دارو عوارض از بین میرود
  • تصویر کاربر ز شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 617 مشاهده پرسش
    سلام در سرطان مرحله متوسط 7(3+4) ازکدام 3 روش عمل استفاده میکنید وآیا کامل پروستات و غدد لنفاوی و عصب و بافت اطراف را برمیدارید وعوارض بعداز عمل ان چیست آیا موقت است یا دائم؟ایا بعداز عمل به درمان های دیگر مثل رادیوتراپی یا هورمون درمانی نیاز است؟ سوال دیگر اگر سرطان فقط پروستات را درگیر کرده باشد بنظر شما عمل بهتر است یا رادیوتراپی ؟دکتر لطفا زودتر جواب دهید برایم حیاتیه متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین روش عمل جراحی است با شماره02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    بنده دارای بیضه نزول نکرده سمت چپ بودم که در سن 25 سالگی مورد عمل جراحی قرار گرفتم و دکتر آن را پایین کشیدند و گفتند اندازه آن کوچک است اما قدرت باروری دارد و به دلیل کوتاهی طناب ان ، در قسمت ابتدایی کیسه بیضه قرار گرفته شد. حال این سوال پیش می آید که آیا این مورد برای باروری و ازدواج من مشکی ایجاد خواهد نمود یا نه؟ طول آلت تناسلی بنده در حدود 11 سانتی متر می باشد..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      طول نرمال است باید از نظر باروری بررسی شوید
  • تصویر کاربر javad یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 628 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،



    من ۴۰ سال سنّ دارم، ازدواج کردم و یک بچه دارم. مدت طولانی که توی منیم خون وجود داره (از ساله ۱۳۷۵). برای اولین بار که به دکتر مراجعه کردم پس از معاینه پروستات آمپول ضد باکتری تجویز کرد (جنتمایسین). همچنین از مایه منی‌ تست گرفت که تعداد اسپرم نرمال بود. بعد از آن دوباره به صورت متناوب خون ریزی ادامه داشت و چون به دکتر‌های زیادی مراجعه کردم و نتیجه‌ای نگرفتم، دیگر ادامه ندادم. بعد از اینکه به ترکیه اومدم، به اورولوژیست مراجعه کردم و دکتر‌های اینجا با اولترا سونو گرافی‌ تشخیص دادند که توی پروستات سنگ وجود داره. بعد از یک سال دوباره به دکتر مراجعه کردم و گفتند که سنگ بزرگ نشده. حدودا یک سال بود که خونریزی نداشتم ولی‌ دوباره شروع شده. من حدود ۱ ماه دیگه به ایران می‌‌یام و می‌‌خواستم حضوری خدمت برسم. چون مدت زیادی در ایران نمی‌‌تونم بمونم (تقریباً یک ماه) می‌‌خواستم، وقت رو از قبل گرفته باشم.

    با عرض معذرت، چون من تلفن ایران رو ندارم، شمارهٔ تلفن ترکیه رو دادم که سیستم قبول نکرد. مجبور شدم، یه شماره از خودم بنویسم که شمارهٔ من نیست.



    سال خوبی‌ داشته باشید،

    جوادی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      وجود خون در منی اصلا جای نگرانی ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب