اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

راهنمای آموزش بیماران بزرگی خوش خیم پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بزرگی خوش خیم پروستات (هیپرپلازی خوش خیم پروستات BPH) بعد از 50 سالگی بروز می کندو 55-50 درصد مردان دچار این مشکل می شوند. بیشترین میزان بروز آن در سن 80-75 سالگی است.

پروستات غده ای است که در گردن مثانه قرار می گیرد و عملکرد آن ترشح فروکتوز، پروستاکلاندین ها، مواد ضدمیکروبی و مواد دیگر از جمله ترشح مایع منی است. با بزرگ شدن و فشار به گردن مثانه، راه عبور ادرار تنگ و یا بسته شده و خروج ادرار با مشکل روبرو می شود.

علت این بیماری نامعلوم است، اما دانشمندان معتقدند که عوامل هورمونی (تغییرات هورمونی)، عدم تعادل هورمون های مردانه، عفونت های مزمن ادراری، عوامل اقتصادی، اجتماعی و اثرات نژادی در بروز آن تاثیر دارند.

پیشگیری خاصی برای این بیماری وجود ندارد. با مراجعه به موقع و گرفتن شرح حال و معاینه از طریق مقعد (رکتال)  توسط پزشک و  انجام سونوگرافی می توان به بزرگی و بیماری های دیگر پروستات پی برد و اقدام به درمان های بعدی نمود.

علائم و نشانه ها بزرگی خوش خیم پروستات

تکرر ادرار، احساس نیاز فوری به دفع ادرار، ادرار شبانه (بیش از یکبار)، احساس فشارهای شکمی، کاهش فشار جریان ادرار، بند آمدن ادرار، قطره قطره ادرار کردن پس از پایان دفع ادرار، عدم احساس تخلیه کامل ادرار، احتباس شدید ادراری، عفونت های مکرر ادرار و در صورت عدم درمان گشادشدن لگنچه های کلیه، صدمه به کار کلیه ها و عواقب بعدی نارسایی کلیه می باشد. تغییرات ساختمان مثانه و تشکیل سنگ در مثانه نیز از دیگر عوارضی است که ممکن است رخ دهد.

تکرر ادراری

تشخیص بیماری بزرگی خوش خیم پروستات

اخذ شرح حال دقیق و معاینه پروستات، سونوگرافی و سیستوسکوپی، سه روش اصلی تشخیص این بیماری هستند.

درمان بزرگی خوش خیم پروستات

درمان بزرگی خوش خیم پروستات بستگی به شدت علائم و عوارض و علائم ناشی از آن، سن و شرایط عمومی بیمار دارد. ابتدا از درمان دارویی استفاده می شود. در صورت عدم بهبودی و ایجاد انسداد مسیر ادراری، بر حسب اندازه پروستات و علائم و شرایط بیمار، از دو روش رایج جراحی پروستات (پروستاتکتومی) استفاده می شود.

۱- تراشیدن پروستات با ابزارهای مخصوص از طریق مجرای ادرار (TUR)

۲- روش جراحی باز و درآوردن کامل پروستات (جراحی شکمی)

مراقبت های بعد از عمل در بیمارستان بزرگی خوش خیم پروستات

✅ تا 24 ساعت در تخت استراحت خواهید کرد و در صورت درد، به شما مسکن تزریق خواهد شد.

✅ بعد از عمل، مرتب سرفه کنید و تنفس عمیق داشته باشید. در هنگام سرفه، کشیدن نفس عمیق و یا تمرینات تنفسی با دست یا با یک بالش کوچک، محل جراحی خود را حمایت کنید.

✅ جهت پیشگیری از تشکیل لخته در پاها، ممکن است برای شما جوراب طبی کشی تجویز شود. ابتدا پاها را کمی (15 تا 30 درجه) بالا بیاورید و سپس جوراب را بپوشید. موقع پوشیدن، جوراب نباید چین و چروک داشته باشد تا فشاری به رگ های پا وارد نشود. روزی دو بار به مدت 20 دقیقه آن را باز کنید و سپس مجدداً بپوشید.

✅ ادرار شما برای چند روزی خونی خواهد بود که یک امر طبیعی است، لذا نگران نباشید. برای جلوگیری از لخته شدن خون (که موجب انسداد ادرار می شود)، از راه سوند فولی (سه راهه) مثانه شستشو داده می شود تا ادرار به راحتی خارج گردد. معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ به محض اجازه پزشک، با کمک پرستار از تخت خارج شوید. با قدم زدن، روند بهبودی بیماری تسریع می شود و از لخته شدن خون در عروق پاها جلوگیری می شود.

✅ معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ هنگام راه رفتن کیسه ادرار باید پایین تر از سطح بدن باشد ولی مواظب باشید کشیده نشود و به محض اینکه دو سوم کیسه پر شد، می بایست تخلیه گردد.

آموزش مراقبت از خود در منزل بزرگی خوش خیم پروستات

تشخیص بزرگی پروستات

✅ در منزل به طور مرتب راه بروید، تحرک داشته باشید و از نشستن به مدت طولانی (بیش از 2 ساعت ) خودداری کنید.

✅ هنگام دفع زور نزنید و با رعایت رژیم غذایی نظیر سبزیجات و میوه جات و یا با مصرف ملین طبق نظر پزشک، از پیدایش یبوست جلوگیری کنید. رژیم غذایی شما معمولی خواهد بود مگر پزشکتان نظر دیگری داشته باشد.

✅ مایعات زیاد بنوشید (8 تا 10 لیوان) تا ادرار رقیق شود. بعد از شروع مصرف مایعات، از آب، چای کمرنگ، آب کمپوت (سیب، گلابی، آناناس) استفاده کنید و برای مدتی از آب میوه های خام استفاده نکنید. از مصرف غذاها و نوشابه های محرک سیستم عصبی مثل کافئین (قهوه و نوشابه های حاوی کولا مثل کوکاکولا) و نوشابه های الکلی خودداری کنید.

✅ مرتب با ورزش هاش پرینه مثل جمع کردن و شل کردن عضلات باسن و ایستادن و نشستن، عضلات ناحیه باسن را تقویت کنید (10 بار در ساعت). هر روز دوش بگیرید و برای تسکین ناراحتی ناحیه پرینه از لگن آب گرم طبق نظر پزشک می توانید استفاده کنید.

✅ هنگام ادرار کردن جریان ادرار را قطع و وصل کنید. این کار به تقویت اسنفکتر ها و کنترل ادرار کمک می کند.

✅ تا مدتی ممکن است بی اختیاری داشته باشید، این امری طبیعی است بنابراین نگران نباشید. این نوع بی اختیاری مدتی طول می کشد و به مرور برطرف خواهد شد.

✅ 8 هفته بعد از جراحی مجاز به فعالیت جنسی هستید. در صورت ناتوانی جنسی از مشاوره پزشک کمک بگیرید.

تعویض پانسمان در منزل یا درمانگاه باید با روش استریل انجام شود.

✅ داروهایی که برایتان تجویز شده را به موقع استفاده کنید و مقدار آن را کم و یا زیاد نکنید. چنانچه مصرف دارویی را فراموش کردید، اگر نزدیک به ساعت بعدی است آن را نخورید و داروی ساعت بعدی را مصرف کنید.

✅ اندازه گیری درجه حرارت از راه مقعد، تنقیه، رکتال تیوب (لوله مخصوص دفع گاز از روده) و شیاف ممنوع می باشد.

✅ در صورت پیدایش علائم و نشانه هایی مثل بسته شدن راه ادرار، احساس پری در مثانه، احساس نیاز به دفع ادرار، اسپاسم (گرفتگی عضلات) مثانه، نشت ادرار اطراف سوند، کاهش ادرار یا قطع ادرار در کیسه به مدت 4 ساعت و علائم عفونت ادراری شامل تب ، لرز، گیجی و بی قراری فورا ًبه جراح خود گزارش دهید.

✅ 4 تا 6 هفته از بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید و فعالت های خود را به مرور افزایش دهید.

✅ از رانندگی در جاده های پر دست انداز خودداری کنید و حد مجاز رانندگی حداکثر 2 ساعت می باشد.

✅ جواب نمونه پروستات ارسالی به آزمایشگاه را بعد از 14-10 روز از بخش پاتولوژی دریافت و به پزشک خود نشان دهید.

✅ به تاریخ ویزیت بعدی که برای شما تعیین شده توجه کنید و در آن تاریخ مراجعه نمایید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.4/5 - (22 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر Mm یکشنبه ۱۳ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر عزیز
    عکس به نظر شما زگیل هست.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ تیر ۰( 4 سال پیش)
      من در عکس زگیل نمیبینم
  • تصویر کاربر واحدپور یکشنبه ۱۳ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 434 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من موقع شست و شو خودم متوجه دونه ریز شدم عکس گرفتم دیدم دونه های ریز هست دور واژنم ترسیدم البته 6 ماه پیش توسط دکتر معاینه شدم و گفتن مشکلی نیست من رابطه جنسی نداشتم و مجردم ولی چون مهماندار هواپیما خستم و از دستشویی استفاده میکنم میترسم زیگیل باشن میشه داهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ تیر ۰( 4 سال پیش)
      ظاهرش چطور هست؟رنگش سفیده یا رنگ پوسته؟
    2. تصویر کاربر واحدپور شنبه ۱۲ تیر ۰( 4 سال پیش)
      رنگ خود مخاط واژن هستن ،
    3. تصویر کاربر واحدپور شنبه ۱۲ تیر ۰( 4 سال پیش)
      اقای دکتر من کجا میتونم براتون عکس ارسال کنم به صورت خصوصی
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ تیر ۰( 4 سال پیش)
      از طریق همین قسمت پیام سایت میتونید بفرستید و فقط خودم میبینم
    5. تصویر کاربر واحدپور یکشنبه ۱۳ تیر ۰( 4 سال پیش)
      بفرمایید
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ تیر ۰( 4 سال پیش)
      زگیل نیست عفونت سطحی پوست مخاط ناحیه تناسلی هست
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر مهران جمعه ۱۱ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    ی هفته هست که زیر طوق کلاهک چند تا دانه در اومده
    به دکتر هم مراجعه کردم
    دکتر اول گفت اگه رابطه با کسی نداشتی و و فقط خانومت بوده باید خانومت بره ازمایش بده
    دکتر دوم مراجعه کردم گفت اگه سه ماهه اخیر بجز خانومت با کسی رابطه نداشتی دوتا پماد داد گفت بزن اگه رفت که هیچ اگه نرفت بیا تا یا لیزر کنم یا کرایو کنم



    عکس هارو خدمتتون ارسال کردم

    نظر شما چیکار باید انجام بدم
    با توجه به این که سه روزه دارم پمار هارو میزنم و هیچ تغییری نکرده


    ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ تیر ۰( 4 سال پیش)
      مراجعه کنید از نزدیک ببینم در صورت نیاز کرایو کنم. مشکوک به زگیل است
  • تصویر کاربر پوریا پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر، من یه مرد 28 ساله هستم و متاهل هستم الان حدود 10 روزی میشه که ضایعه های پوستی مثل جوش در اطراف آلت تناسلیم‌ در اومده الان نمیدونم واقعا زگیل تناسلیه یا یک چیز دیگه ست، بعد هیچ‌ نوع درد و خارشی ندارم، اگه جوابمو بدین و راهنماییم کنید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( 4 سال پیش)
      عکس بفرستید
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    دکتر من چند شب پیش متوجه یک برجستگی خیلی ریز شدم سفد رنگ یک مقدار سفتیش شبیه ناخن بود حتی. و سریع سعی کردم بکنمش ببینم چیه با چند تا فشار ناخن کند وقبلش هم قهوه ای شد و خون وارد اون برجستگی شد و به شکل سرخ درومد. الان نت رو چک میکنم حس میکنم اون سفیدی چیزی شبیه عکس های داخل اینترنت بوده. ولی کندمش همون موقع با این حال من عکس از وضعیت پوستم میفرستم ممنون میشم راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( 4 سال پیش)
      در عکستون مشکل خاص و مهمی نیست ، با متخصص پوست مشورت شود
    2. تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( 4 سال پیش)
      دکتر یعنی به لحاظ زگیل تناسلی بررسی نیاز به بررسی ندارد؟
    3. تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( 4 سال پیش)
      دکتر به لحاظ زگیل تناسلی به نظرتون نگران نباشم؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( 4 سال پیش)
      درحال حاضر در عکس شما زگیل نیست
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر سهراب شنبه ۱۲ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    من ۲۷ ساله و همسرم ۲۳ ساله، فقط با هم در ارتباط بودیم و هستیم و حدود یک هفته پیش ضایعه ای روی پوستم دیدیم که شوکه شدیم این چیه! هر دومون که مطمئنیم رابطه جنسی فقط با هم داشتیم اما از ترس که نکنه زگیل تناسلی باشه رفتیم پزشک عمومی، ایشون تشخیص قارچ دادن که بعد از سرچ توو اینترنت فکر کردیم خیلی بعیده قارچ بوده باشه، رفتیم نزد یک دکتر اورولوژی و ایشون معاینه‌‌ کردن تشخیص دادن که زگیل تناسلی نیست و نیاز به دارو هم ندارم. اما چون موضوع به شدت مهمی بود رفتیم پیش دکتر پوست تا تشخیص ایشون هم بشنویم که ایشون گفتن زگیله و سریعا خواستا که فریز کنن! ما سر در گم و گیج که چطور ممکنه زگیل باشه در صورتی که خوندیم راهش تماس جنسی با پوست آلودست یا موارد بهداشتی مثل تیغ؛ دلایل و عوامل بیماری میگه ما نباید مبتلا شده باشیم. همسرم هم رفتن متخصص زنان معاینه شدن و متخصص گفتن بهشون که شما مشکلی نداری و همسرتون اگه چیزی دیده باید پیگیری کنه.
    تشخیص شما چیه آقای دکتر؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( 4 سال پیش)
      مشکوک به زگیل است بهتر است کرایو انجام شود
    2. تصویر کاربر سهراب جمعه ۱۱ تیر ۰( 4 سال پیش)
      آقای دکتر سه سوال داشتم
      ۱- آیا انجام نمونه برداری کار درستی نیست؟ برای تشخیص دقیق تر و ...
      ۲- مبتلایان به این بیماری بعد از دو سال از عمر بیماری چطور میتونن بفهمن که درمان شده اند یا کماکان مبتلا هستن؟ اگه زگیل وجود نداشته باشه چطور میشه فهمید که بهبودی صورت گرفته یا نه؟
      ۳- اچ پی‌وی در‌ خون بیمار وجود دارد یا پوستی هست؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ تیر ۰( 4 سال پیش)
      چون مشکوک به زگیل هست بهتره کرایو بشه ویروس HPV که عامل زگیل هست به طور دائم در پوست باقی میمونه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر الهه سه شنبه ۸ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 484 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر،آقای دکتر من خانم 42 ساله یماه قبل بخاطر استفاده از آب الوده دچار تاول در قسمت دهانه واژنم شدم و به دکتر مراجعه کردم و برام تست hpv نوشت امروز که جواب تستم اومد گفت،زگیل 45 دارم،اما زائده ای ئر واژنم نیست،و گفت داروی سیستم ایمنی بخور و واکسن بزن، بنظرتون تاثیری در بهبودش هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ تیر ۰( 4 سال پیش)
      تحت نظر متخصص زنان باشین از جهت نیاز به کولپوسکوپی
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۸ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    با سلام،
    ببخشید من چنتا دونه زیر کلاهک ناحیه تناسلی ام (مردانه) وجود داره عکسش براتون آپلود میکنم میخاستم ببینم زگیل تناسلی هستند یا نه ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ تیر ۰( 4 سال پیش)
      به نظر زگیل نیست مشکوک به تبخال تناسلیه
  • تصویر کاربر فاطمه سه شنبه ۸ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 534 مشاهده پرسش
    سلام.از آذرماه پارسال بخاطر یکسری ترشحات شک به ضایعه‌هایی که داشتم رفتم دکتر زنان گفتن زیگیل تناسلیه ، رفتم جای دیگه گفتن زیگیل نیست، مولوسکوم کنتاژیوم هست. اما الان حس میکنم که ناحیه ورودی واژن ضایعه داره‌. موقع رابطه جنسی هم انگار دردی مثل سوزش هست . باید نوبت بگیرم شما چک کنید ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ تیر ۰( 4 سال پیش)
      تست پاپ اسمیر و hpv dna test انجام شود
  • تصویر کاربر امیرحسین سه شنبه ۸ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقتتون بخیر
    روی کلاهک الت تناسلیم مقداری دون دون هست. میخاستم ببینم زگیل هستن؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ تیر ۰( 4 سال پیش)
      عکس
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر narges جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    باسلام
    پزشک عزیز شما در مورد فردی که در حمام دچار تکرر ادراری میشود چه راه حلی دارید؟من با این که کوتاه دوش میگیرم ولی به محض ورود به حمام دچار تکرر ادراری آزاردهنده ای هستم
    ممنونم اگر راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      مقا ومت علت تلقین و عصبی است
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    سلام عرض میکنم خدمت ابر مرد پزشکی ایران

    خیلی خوشحال هستم که پزشکی همچون شما در این مملکت هست که حرفهایی برای گفتن ( علم و دانش )در سطح جهانی داره .

    جناب دکتر کرمی پدر بنده دچار بیماری سرطلان پیشرفته پروستات هستند . به همین خاطر روز سه شنبه عمل جراعی بیضه شدند و بیضه ها را خارج کردند . از امروز ایشان دچار بی اختیاری 50 درصدی ادرار شدند و همچنین درد شدید در پاها ( دردی بدتر از کلیه )
    لطفا راهنمایی بفرمائید.

    با کمال تشکر فراوان و آرزوی موفقیت های بیشتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام و تشکر از حسن نظر جناب عالی بهتر است اسکن استخوان از نظر شدت درگیری انجام دهید
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 620 مشاهده پرسش
    با سلام
    من حدود 6 ماه هست مشکل التهاب پروستات دارم با تجویز پزشک تامسولوسین و سفکسیم و سیپروفلاکساسیم مصرف میکنم الان 4مشکل اصلی دارم:
    1- خالی شدن مثانه طول میکشه با وجود اینکه فشار ادرار اولیه کم نیست ولی یکباره تخلیه نمیشه و تا چند دقیقه بریده بریده ادامه دارد.
    2-در حالت نعوظ پرینه سفت و مثل سنگ میشه در حالت عادی هم کمی تورم دارد.
    3-وقتی ارضاء میشم اصلا مایع منی خارج نمیشه
    4-درد در مقعد دارم .
    خواهش میکنم در صورت امکان بفرمایید مشکل من چی هست و چکار باید بکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت تشخیص قطعی باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر مهرداد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 699 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من بدلیل ریزش مو مدتی اسپیرونولاکتون مصرف می کنم خواستم بپرسم ایا عوارض این دارو بعد از قطع دارو از بین میروند الان سه ماه مصرف می کنم عارضه بزرگی پستان یا کاهش میل جنسی در من نبوده ؟ لطفا مرا بدرستی راهنمایی کنید چون موهام برام خیلی مهمند ؟ با چ دوزیی احتمال عارضه این دارو کمتر میشود باتشکر بازم خواهش می کنم ک کامل منو راهنمایی کنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با قطع دارو عوارض از بین میرود
  • تصویر کاربر ز شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 617 مشاهده پرسش
    سلام در سرطان مرحله متوسط 7(3+4) ازکدام 3 روش عمل استفاده میکنید وآیا کامل پروستات و غدد لنفاوی و عصب و بافت اطراف را برمیدارید وعوارض بعداز عمل ان چیست آیا موقت است یا دائم؟ایا بعداز عمل به درمان های دیگر مثل رادیوتراپی یا هورمون درمانی نیاز است؟ سوال دیگر اگر سرطان فقط پروستات را درگیر کرده باشد بنظر شما عمل بهتر است یا رادیوتراپی ؟دکتر لطفا زودتر جواب دهید برایم حیاتیه متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین روش عمل جراحی است با شماره02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    بنده دارای بیضه نزول نکرده سمت چپ بودم که در سن 25 سالگی مورد عمل جراحی قرار گرفتم و دکتر آن را پایین کشیدند و گفتند اندازه آن کوچک است اما قدرت باروری دارد و به دلیل کوتاهی طناب ان ، در قسمت ابتدایی کیسه بیضه قرار گرفته شد. حال این سوال پیش می آید که آیا این مورد برای باروری و ازدواج من مشکی ایجاد خواهد نمود یا نه؟ طول آلت تناسلی بنده در حدود 11 سانتی متر می باشد..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      طول نرمال است باید از نظر باروری بررسی شوید
  • تصویر کاربر javad یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 628 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،



    من ۴۰ سال سنّ دارم، ازدواج کردم و یک بچه دارم. مدت طولانی که توی منیم خون وجود داره (از ساله ۱۳۷۵). برای اولین بار که به دکتر مراجعه کردم پس از معاینه پروستات آمپول ضد باکتری تجویز کرد (جنتمایسین). همچنین از مایه منی‌ تست گرفت که تعداد اسپرم نرمال بود. بعد از آن دوباره به صورت متناوب خون ریزی ادامه داشت و چون به دکتر‌های زیادی مراجعه کردم و نتیجه‌ای نگرفتم، دیگر ادامه ندادم. بعد از اینکه به ترکیه اومدم، به اورولوژیست مراجعه کردم و دکتر‌های اینجا با اولترا سونو گرافی‌ تشخیص دادند که توی پروستات سنگ وجود داره. بعد از یک سال دوباره به دکتر مراجعه کردم و گفتند که سنگ بزرگ نشده. حدودا یک سال بود که خونریزی نداشتم ولی‌ دوباره شروع شده. من حدود ۱ ماه دیگه به ایران می‌‌یام و می‌‌خواستم حضوری خدمت برسم. چون مدت زیادی در ایران نمی‌‌تونم بمونم (تقریباً یک ماه) می‌‌خواستم، وقت رو از قبل گرفته باشم.

    با عرض معذرت، چون من تلفن ایران رو ندارم، شمارهٔ تلفن ترکیه رو دادم که سیستم قبول نکرد. مجبور شدم، یه شماره از خودم بنویسم که شمارهٔ من نیست.



    سال خوبی‌ داشته باشید،

    جوادی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      وجود خون در منی اصلا جای نگرانی ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب