اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

بعد از عمل واریکوسل چه اتفاقی می افتد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

واریکوسل شایعترین علت کاهش تولید و کیفیت اسپرم و ناباروری در مردان است. واریکوسل همچنین می تواند باعث جمع شدن بیضه ها شود. خوشبختانه اغلب واریکوسل ها به راحتی تشخیص داده و درمان می شوند. اگر این بیماری علامتدار شود باید درمان جراحی صورت گیرد.

علائم واریکوسل

به دلیل آنکه معمولاً‌ واریکوسل علامتی ندارد، اغلب در هنگام ارزیابی های ناباروری و یا حین یک معاینه عادی کشف می شود. واریکوسل به ندرت دردناک است. درد ممکن است:

به مرور زمان واریکوسل بزرگتر و مشخص تر می شود. به هر حال اگر شما درد یا تورم و یا توده ای بر روی کیسه بیضه پیدا کردید با پزشک خود تماس بگیرید.

درمان نواحی تیره روی ناحیه تناسلی

علت واریکوسل

سیاهرگها و سرخرگها جریان خون بیضه ها را برقرار می کنند. علت واریکوسل کاملاً مشخص نمی باشد ولی بسیاری از متخصصان معتقدند زمانی این بیماری بوجود می آید که اختلال کارکرد دریچه های داخل سیاهرگی،‌ مانع جریان خون مطلوب بیضه ها می شود. علت اولیه عملکرد ناقص دریچه های داخل سیاهرگی، گشاد شدن وریدها می باشد.

واریکوسل اغلب در دوران بلوغ و معمولاً در سمت چپ اتفاق می افتد و علت آن به وضعیت قرارگیری سیاهرگ بیضه چپ مربوط است. علاوه بر آن وجود واریکوسل در بیضه یک سمت می تواند تولید اسپرم را در هر دو بیضه تحت تأثیر قرار دهد.

بیماری وارکوسل چه عوارضی را بدنبال دارد؟

برای دانستن برری لینک زیر کلیک کنید

درمان واریکوسل با عمل میکروسرجری

اگر واریکوسل مشکلی ایجاد نکند به درمان نیازی نیست. در صورتی درمان واریکوسل لازم است که واریکوسل ایجاد درد،‌ ناباروری و یا آتروفی بیضه کرده باشد.

در جراحی، وریدی که مشکل دارد را از سیستم جریان خون بیضه خارج کرده و جریان خون را به سایر عروق طبیعی بر می گردانند. با این وجود تأثیر جراحی بر ناباروری نامشخص است.

مواردی که باید واریکوسل گرید ۳ را جراحی کرد عبارتند از: آتروفی (کوچک شدن) سریع بیضه،‌ درد و یا نتیجه غیرعادی در بررسی مایع منی. روش درمان قطعی واریکوسل تنها جراحی می باشد. این روش با بیهوشی عمومی یا موضعی انجام می شود.

عوارض جراحی واریکوسل

بعد از عمل واریکوسل چه باید کرد؟

بعد از عمل جراحی واریکوسل می بایست از بانداژ محافظ بیضه استفاده کرد. جهت جلوگیری از ورم بیضه، می توان از کیسه یخ استفاده نمود.
بعد از عمل واریکوسل معمولاً پس از دو روز، بیمار به شرایط طبیعی برگشته و می تواند فعالیت سبک را شروع کند. پس از دو هفته می توان فعالیتهای معمول را از سر گرفت.
درد ناشی از این عمل جراحی خفیف است. تا دو روز اول طبق دستور پزشک می توان برای درد از مسکنهای پیشنهادی استفاده نمود. تا یک هفته پس از عمل باید از نزدیکی خودداری نمود.

نزدیکی بعد از عمل واریکوسل

 

آیا عمل واریکوسلکتومی منجر به معلولیت و ناباروری می شود؟

عمل واریکوسلکتومی جهت درمان و یا جلوگیری از ناباروری انجام گرفته و خود باعث ناباروری نمی شود. این جراحی هیچ نوع معلولیتی ایجاد نمی کند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.1/5 - (135 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۳ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 268 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید قبولی طاعات
    بنده ۱۷سال سن دارم.تقریبا یک هفته هست که با درد بیضه مواجه شدم و حتی از شدت درد نمیتوانم آن را لمس کنم.ولی در آن هیچ تورم و رنگ قرمزی دیده نمیشود.علت این چیست؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      سونو کنید
  • تصویر کاربر سعید پنجشنبه ۳ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 683 مشاهده پرسش
    سلام
    چند روز میشه که بیضه سمت راستم بزرگتر از بیضه سمت چپ شده اما دردی احساس نمیکنم.ممنون میشم علتش رو بگید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      سونو کنید
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۳ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 337 مشاهده پرسش
    با عرض سلام وخسته نباشید خدمت آقای دکتر من سه ساله عمل وایکوسل انجام دادم ولی هنوز که هنوزه احساس درد دا ن رفتم سونوگرافی یه دکتر میگه بازم وایکوسل داری باید عمل بشی ولی دکتر خودم میگه چیزی نیست ولی بازم اسپرمم ضعیف هس نمیدونم چیکار کنم اگه بشه راهنمایی کنید منو مرسی ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      کاری نمیتوان کرد
  • تصویر کاربر *رضا* چهارشنبه ۱۹ خرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 623 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر : ببخشید بنده از زمانی که یادم می آید بیضه راستم کوچکتر از حد طبیعی است ،15سال قبل سونوگرافی شدم و نوشته بود کوچکتر از حد طبیعی است . مقدار تولید اسپرم هم کم می باشد ولی هیچ دردری ندارد . متاسفانه تابحال درمان نکردم . بنده 40 سال دارم لطفا راهنمایی بفرمایید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ خرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      راهي براي درمان ندارد
  • تصویر کاربر عبدالغفور چهارشنبه ۱۹ خرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 367 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید ، پسرم 8 ساله هستش و جدیدا مشاهده نشدن بیضه سمت راست و بصورت سونو گرافی هم مشخص نشده و نمیدونم که در اوایل مادرزادی بوده یا جدیدا اینطوری شده ، ممنون میشم اگه روش تشخیص و درمان آن را راهنمایی بفرمائید . خیلی لطف میکنی .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ خرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      بهترين و قطعي ترين وسيله تشخيصي لاپاروسكوپي است
  • تصویر کاربر حمیدبصری چهارشنبه ۱۹ خرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 355 مشاهده پرسش
    سن 54سال-دردبیضه راست-دردی ماه 94سکته کردم -استنت گذاشتم -دارو قلبی مصرف میکنم- الان امروز دوشنبه بیضه سمت راستم شروع به ردرکردوساکت شدبعداز3الی4ساعت دوباره دردگرفت .آب سرد بضم راشستم بهتر شد علت دردچی بوده .ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ خرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      سونو كنيد
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۲۴ خرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 347 مشاهده پرسش
    باسلام بعضی اوقات بیضه راستم درد می کند هیچ مشکلی در اندام تناسلی یا مورد حادی ندارم فقط روی بیضه رگهای قرمز پر رنگی وجود دارد ودرون بیضه احساس می کنم یه چیزهایی مثل طناب پیچیده بهم هستند لازم به ذکر است به راحتی همه کار انجام می دهم فقط گاهی اوقات درد بسیار بسیار کوچیک دارم خواهشمندم یاری نماید.
    باتشکر مهدی 25 ساله ازتهران.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ خرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد معاينه شويد
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۳ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر، من مجردم زمانیکه از لحاظ جنسی تحریک بشم بیضه هام بشدت درد میگیره آیا این نشانه واریکوسل هستش و بیضه سمت چپم از بیضه سمت راست بررگتر به نظر میرسه البته درد بیضه ام فقط زمانیکه تحریک بشم شدت داره حالت عادی مشکلی ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۳ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 9234 مشاهده پرسش
    با سلام،پسری 21 ساله هستم ، بیضه راست من پایین تر از چپ هست و خواستم ببینم مشکلی ایجاد نمیکنه یا نه ؟ و اینکه بعضی اوقات ، بعد از خود ارضایی ک معمولا هفته ای یک بار خود اراضایی انجام میدم ، گاهی یک درد عمقی و مبهم در اطراف بیضه ها و عمق کیسه بیضه احساس میکنم که زود از بین میرود ، خواستم بیینم از عوارض خود ارضایی هست و یا مشکل دیگه ای وجود دارد ؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر mohammad پنجشنبه ۳ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 424 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من بیضه چپم درد داره حدس میزنم واریکوسل باشه از طرفی اماده اعزام به خدمت سربازیم اگه نیاز به جراحی باشه میشه جراحی رو تا پایان خدمت(2سال بعد) عقب بندازم؟خطری نداره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      باید معاینه شوید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 511 مشاهده پرسش
    سلم به دکتر عزیزم
    من 45 روز پیش عمل واریکوسل انجام دادم خدمتتون . دو روز پیش کار بنای داشتیم وسیله سنگین بلند کردم و به خودم فشار وارد کردم، بیضم چپم ک عمل کردم خیلی درد میکنه فرداشم درد داشت بعد خوب شد، خواستم بدونم مشکلی پیش اومده یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید.موقع دویدن هم درد میکنه..نشستن روی صندلی ضرر داره؟
    خسته نباشید ممنون از ته قلب دوستون دارم..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی نیست
  • تصویر کاربر ابوالفضل چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 483 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر کرمی.۴ماه است ازدواج کرده ایم قبل از اقدام به بارداری همسرم آزمایش اسپرم دادن که تعداد اسپرم ۶۰میلیون است اما نرمال فورم غیر طبیعی است و حرکت هم ندارند سونو انجام دادن مشخص شد واریکوسل سمت چپ دارن.باید چه اقدامی بکنیم و اینکه اگر جراحی شود چه مدت بعد میتوانیم بچه دار شویم؟ممنونم از پاسختان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید جهت معاینه تشریف بیاورید
  • تصویر کاربر امین سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 518 مشاهده پرسش
    با سلام
    دکتر بنده طبق تشخیص دکتر واریکوسل چپ درجه بین 2و 3 دارم
    رفتم آزمایش دادم
    مجرد 24 ساله هستم و کارم طوری نیست که زور و فشار توش باشه
    الان بی زحمت آزمایش بنده رو که تو عکس مشخص هست نگاه کنین ببینین با این وضعیت بنده مشکلی تو بچه و ... دارم ؟
    الان موندم عمل کنم نکنم ؟ با این وضعیت هم 4 سال دیگه میتونم برای بچه برنامه ریزی کنم (ازدواج و...)
    خواهش میکنم زودتر و دقیق تر و واضح تر جواب بدین
    کاش راهی جز عمل برای من باشه اصلا دوست ندارم عمل کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      جواب ازمایشتان خوب است و می توانید دست نگه دارید فیلم عمل لاپاروسکوپی واری کوسل را در سایت من ببینید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب