021-22642744
نشانی‌ما

دکتر حسین کرمی

تهران ، خیابان شریعتی ، روبروی ایستگاه مترو قلهک ،کوچه سجاد ،ساختمان پزشکان سجاد ، پلاک 68 زنگ 4

تماس‌باما

عمل میکروسرجری واریکوسل

توسط دکترحسین کرمی ۲۰/ارد/۱۳۹۵ 25,739 بازدید

امروزه مردان جوان زیادی را می بینیم که با شکایت از ناباروری به کلینیک ها و مراکز درمانی و ناباروری جهت درمان مراجعه می کنند. شایعترین علت ناباروری مردان جوان واریکوسل می باشد که در آن دریچه های سیاهرگ ها بی کفایت شده و لذا گردش خون به بیضه ها مختل می شود و باعث می شود امر نطفه سازی دچار اختلال شده و بیضه نطفه هایی تولید می کند که تعداد اسپرم کمتر و شکل غیرطبیعی و حرکت کم آن ها باعث اختلال در ناباروری مردان جوان می گردد که خوشبختانه با تشخیص به موقع و درمان دقیق بیش از ۶۰ درصد موارد باعث کیفیت بهبودی اسپرم شده و به باروری مردان جوان کمک موثری می نماید.

برای درمان واریکوسل هیچ داروی موثری وجود ندارد و لذا قطعی ترین و موثرترین درمان واریکوسل انجام جراحی و بستن رگ های خراب شده می باشد.

روش های مختلف جراحی برای بستن رگ های واریسی بیضه وجود دارد که عبارتند از:

  • جراحی سنتی
  • میکروسرجری
  • لاپاراسکوپی

هر چه عمل واریکوسل و بستن رگ های خراب شده با دقت بیشتری انجام شود باعث درصد موفقیت بالا و کاهش عوارض عمل که همانا هیدروسل و آب آوردن بیضه و کوچکی احتمالی آن خواهد شد. در این راستا یکی از بهترین و دقیق ترین روش انجام جراحی واریکوسل انجام آن به روش میکروسکوپی می باشد.

در این روش با بی حسی موضعی یک برش یک سانتی متری در روی طناب بیضه مثل شکل زیر داده می شود.

جراحی میکروسرجری

جراحی میکروسرجری

با مشخص کردن رگ های واریسی خراب شده آنها را با استفاده از دستگاه میکروسکوپ و یا عینک مخصوص میکروسرجری با بزرگنمائی چندین برابر محل عمل، رگ های واریسی را کاملاً جدا و لخت می کنیم و شریان های بیضه را کاملاً جدا می کنیم که رعایت این جزئیات باعث می شود که از آسیب احتمال به شریان های بیضه جلوگیری شود ولذا شانس کوچک شدن بیضه ها پس از عمل بسیار پایین بیاید و همچنین لخت کردن کامل سیاهرگ ها از آب آوردن بیضه ها بعد از عمل جلوگیری می کنند.

بخوانید  پیشگیری از واریکوسل

جراحی میکروسرجری

جراحی میکروسرجری

توصیه های بعد از عمل میکروسرجری واریکوسل:

۱- ۴۸ تا ۷۲ ساعت استراحت کامل در منزل داشته باشید.
۲- جهت کاهش ورم محل عمل و بیضه ها از حوله زیر بیضه ها جهت بالا نگاه داشتن آنها و کاهش تورم در ۴۸ ساعت اولیه استفاده نمائید.
۳- توصیه می گردد یک هفته اول پس از عمل از ایستادن غیر ضروری جهت کاهش تورم اجتناب نمایید.
۴- ۲۴ ساعت بعد از عمل می توانید استحمام نمایید.
۵- هیچ محدودیت رژیم غذایی بعد از عمل وجود ندارد
۶- با توجه به اثر مضر شناخته شده دخانیات یا سیگار روی حرکت اسپرم، از مصرف آنها اجتناب شود.
۷- از انجام ورزش های سنگینی از جمله بدن سازی و فوتبال و … به مدت حداقل یک ماه پس از عمل اجتناب نمائید.
۸- از ۲۴ ساعت بعد از عمل اقدام به باروری و فعالیت های جنسی می تواند شروع شود.
۹- بهترین زمان انجام آزمایش اسپرم سه ماه بعد از عمل می باشد.
۱۰- بخیه های محل عمل پلاستیک و جذبی بوده و نیاز به کشیدن ندارد.
۱۱- در فیلم زیر کیفیت انجام عمل را با توضیحات دکتر کرمی می بینید.

در صورت داشتن واریکوسل جهت مشاوره و معاینه با شماره تلفن ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ و یا ۰۹۳۵۱۱۴۲۰۸۰ تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی

عمل میکروسرجری واریکوسل
۴.۷ (۹۳.۳۳%) ۳ رای

دکترحسین کرمی

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی بیماریهای کلیه و مجاری ادراری
مشاهده مقالات

دکتر حسين کرمي
مطالب سايت را در شبکه هاي اجتماعي سريع تر دنبال کنيد
بيشتر بخوانيد

ارسال پرسش در اين باره


سیستم پرسش و پاسخ

پیگیری سوال قبل


پیگیری سوال قبل

ثبت سوال جدید


ثبت سوال جدید

© همیار سیستم

61
سنگ کلیه

با سلام و خسته نباشید
من 34 سال دارم و در استانبول زندگی میکنم و دیروز با درد و سوزش ادرار خونی به دکتر مراجعه کردم و متوجه شدم که در کلیه چپم سنگی به ضخامت 8-9 میلیمتر موجود هست. وزن من 53 کیلو هست و خیلی از دکتر ها میگن که اگر بروم برای پرتوشکنی، کلیه عادت میکند و مرتب سنگ سازی میکند. من ورزشکارم و مرتب شنا میکنم و دستگاه های هوازی استفاده میکنم. و تا یک ماه پیش من همچین مشکلی نداشتم ولی به مدت 1 ساله که مرتب عفونت ادراری میگرفتم و دایما مصرف آنتی بیوتیک داشتم.
یکی از دکترها گفت که هندوانه رو با پوستش آبش رو بگیر و مرتب مصرف کن تا اون سنگ رو خورد و پودر کنه. آیا این راه به من کمک میکنه یا حین دفع سنگ مشکلات برام ایجاد میکنه.
مشاهده پاسخ دکتر
63
پایین بودن هورمون تستسترون و نداشتن نعوظ پایدار هنگام رابطه

سلام آقای دکتر
من 35 ساله هستم و متعهل، حدود یک سال است که هنگام رابطه با همسرم نعوظ پایدار ندارم و ممکن است نعوظ را از دست بدهم و این موضوع موجب ایجاد اختلال در رابطه ما میشود، در آزمایش خون که گرفتم میزان تستسترون خون عدد 1.73 ng/ml بود(آزمایش ظهر انجام شد) که از حداقل 2.8 کمتر بود و البته من و همسرم هنوز اقدام به باروری نکردیم، همچنین از 25سالگی متوجه شدم که کلیه راست دارای عملکرد پایین است و فقط کلیه چپ کار میکند، همچنین بدلیل فشار خون قرص فشار آملودیپین و لوزارتان هم مصرف میکنم و برای کلسترول هم قرص رزواستاتین مصرف میکنم همه اینها زیر نظر دکتر نفرولوژوی هست، ضمناً نعوظ صبحگاهی را دارم.
با همه این مسائل فوق سوالم این است که آیا بین اختلال نعوظ و میزان تستسترون رابطه ای هست و آیا این میتواند بر باروری هم اثر گذارد(چون هنوز اقدام به باروری نکردیم)؟ در صورت پاسخ مثبت من باید چطور موضوع اختلال نعوظ را پیگیری کنم، آخرین آزمایش هم به پیوست قرار میدهم.
با تشکر از وقتی که در پاسخ به سوال گذاشتید.
مشاهده پاسخ دکتر
64
پایین بودن اسپرم

سلام خسته نباشین
طبق توصیه یک پزشک عمومی بعد از اینکه اقدام کردیم برای بارداری و نتیجه ای حاصل نشد آزمایش اسپرموگرام انجام دادم البته فقط یکبار
تعداد اسپرم ها رو خیلی کم نشون میده
من در زمان کودکی دو عمل بالا بودن ببضه رو هم انجام دادم
لطفا راهنمایی بفرمایین برای حل این مشکل باید چه کاری انجام بدم؟
البته سونوگرافی هم انجام دادم که موردی نداشت
مشاهده پاسخ دکتر
65
عفونت ادراری

دخترم در سه ماهگی به علت عفونت ادراری دو هفته در بیمارستان بستری شد و بعد از ترخیص شبی دو سی سی اموکسی کلاو استفاده میکرد بعد از عکس هسته ای دکترش گفتن که باید چند ماهی از شربت nitrofurantoin sterop شبی دو سی سی استفاده کنه در این مدت ازمایش ادراش منفی بوده عکس هسته ای را میفرستم خدمتتون ایا مشکل حاد داره و باید چکار کرد دکترش گفتن شش ماه بعد دوباره عکس هسته ای بگیریم الان یک سالش هست مشاهده پاسخ دکتر
66
داروی گنادوتروپین

سلام و عرض خسته نباشید
1- بنده با آزمایش اسپرم متوجه بیماری واریکوسل شدم. پس از مراجعه به پزشک، ایشان ابتدا داروی گنادوتروپین برای یک دوره 8 هفته ای تجویز نموده و پس از آزمایش مجدد نتایج بسیار بهبود یافته و پزشک عمل را غیر ضروری دانستند. معهذا پس از 6 ماه و آزمایش مجدد اسپرم، کیفیت اسپرم افت کرده بود. آیا می توان مجدد از درمان دارویی فوق استفاده کرد یا منعی وجود دارد.
2- در صورت امکان پزشکی را در مشهد معرفی فرمایید که از روش میکروسرجری و یا لاپراسکوپی در درمان واریکوسل استفاده می کند.
ممنون
مشاهده پاسخ دکتر
67
درخصوص بزرگی پرستات

دکترجون سلام من 64سال سن دارم بزرگی پرستات دارم سونودادم psa=1.2 ,وبزرگی پرستات 75 گرم هرشب یکعدد تامسولسین میخرم دردندارم آیا بزرگی پرستات به مثانه آسیب نمیرساند؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.باتشکر. مشاهده پاسخ دکتر
68
سوالی در مورد لکه های تیره روی آلت تناسلی

با سلام
چند روزی میشه چنتا لکه تیره روی آلت تناسلیم دیدم. نمیدونم واسه چیه نه دردی هست نه خارش
به نظر خال میاد و نمیدونم چی هست
میخواستم بدونم خطرناکه یا نه و دلیلش چیه؟ و باید چی کار کنم؟ قبلا هم بود فکر کنم ولی احتمال میدم که تعدادش بیشتر شده باشه شایدم ندیده بودم و از قبل بوده
و آیا با بیماری ایدز ارتباطی داره؟
من میترسم تو اینترنت نوشته بود نشانه ایدز هم میتونه باشه
من تازه ازدواج کردم
و تو این مدت که ازدواج کردم این لکه ها رو متوجه شدم
لطفا جواب بدین عکس هم میفرستم
مشاهده پاسخ دکتر
69
واريكوسل و ناباروري

سلام، همسرم بيماري واريكوسل نوع ٣ دارد 4 سال پيش آزمايش داده خوب بوده، الان مَي خواهيم اقدام به بارداري كنيم ولي شوهرم راضي نميشه بره دوباره آزمايش بده كه اگر مشكلي هست درمان كنه ، و من خيلي نگرانم خواستم از دكتر بپرسم بايد چي كار كنم. يكي دوماه اقدام كرديم و نتيجه نديديم، با توجه به اينكه اين بيمارها هر شش ماه يا حداقل يك سال بايد آزمايش بدن ، من از كجا بايد بفهمم مشكلي ندارن الان؟ آيا همون آزمايش كافي است؟ عكس و نتايج براتون بفرستم؟ مشاهده پاسخ دکتر
70
...

سلام آقای دکتر وقت بخیر. پسری ۱۷ ساله هستم. متاسفانه از سن ۱۳ سالگی شاید به علت عدم آموزش کافی و عدم آشنایی و اطلاعات کافی با مسائل جنسی درگیر خودارضایی شدم. البته در این بین حدود ۲ سالی بود که این کارو انجام نداده بودم. ولی الان طبق مطالبی که گفته میشه برای عواقب این کار و بیماری هایی نظیر واریکوسل و زودانزالی و ناباروری که ممکنه پیش بیاد نگرانیم خیلی زیاد شده. اولا میخواستم ازتون بپرسم که با اون سابقه خودارضایی آیا ممکنه این عواقب به وجود بیاد و مطالبی که توی فضای مجازی در این باره بیان میشه چقدر صحت داره؟ و ثانیا آیا اگر دیگه این کار رو انجام ندم شرایطم بهتر میشه؟ الان بهترین کاری که میتونم بکنم چیه؟ در ضمن مدتی هم هست که روی آلتم چند دونه ریز سرسفید مشاهده میشه. آیا مشکلی هست و نیاز به پیگیری داره؟
ممنونم
مشاهده پاسخ دکتر