اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۱۵ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 520 مشاهده پرسش
    با سلام.کندی دفع ادرار داشتم،دکتر تشخیص تنگی مجرا را دادو قرار شد عمل کنه.وقتی میخواست بی حسی موضعی کنه متوجه شده میخواد عمل TURP انجام بده در بیمارستان دولتی.من هم خیلی اطلاع از این عمل نداشتم.چهار شب بعد از عمل در بیمارستان بستری و بعدا با سوند و ادامه خونریزی ترخیص شدم.یک ماه از عمل گذشته ،هنوز نشتی بصورت خونابه دارم. بعد ازعمل مجرای انزال مسدود شده و ظاهرا در مثانه میریزه..سوالم اینه که آیا این مشکل همیشگی خواهد بود؟آیا برای مثانه مشکلی پیش نمیاد؟ آیا میشه مشکل را حل کرد؟ضمنا قبل از عمل نه تکرر ادرار داشتم نه سوزش.سن 50 و psa=4,5 ،درآزمایش پاتولوژی هم مشکلی نبود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      اينها طليعي است به دكتر معالج مراجعه نماييد
    2. تصویر کاربر حسین یکشنبه ۱۴ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      واقعا خسته نباشید......
    3. تصویر کاربر حسین یکشنبه ۱۴ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      واقعا خسته نباشید......
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      تشكر
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۲ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    سلام پدرم ۶۴ سال سن دارند.در آزمایشات ایشان psa ۷/81 وpsaآزاد۰/۷۷ ونسبت free/total %9/9 با حجم پروستات ۳۰ سی سی مشخص شده که البته پدر بزرگم هم بزرگی خوش خیم داشتند.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      بهتر اسن نمونه برداري كنيد
    2. تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      آقای دکتر جسارتا حجم پروستات رو اصلاح میکنم ۳۷ سی سی میباشد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      ارتباطي به حجم ندارد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمدرضا چهارشنبه ۱۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 484 مشاهده پرسش
    مبتلا به بزرگی خوش خیم پروستات هستم 55 ساله کپسول تامسولوسین مصرف میکنم میل جنسی بسیار کاهش پیدا کرده و مشکل نعوظ هم پیدا کردم و مشکلات اداری هم دارم آیا عمل بهتر نیست و آیا بعد از عمل مشکلات جنسی من حل میشود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    سلام . من 15 ساله هستم بعضی اوقات درون آلتم درد میکند انگار که سوزن برخورد میکند . در تخلیه ادرار هم مشکل دارم و ادرارم کامل تخلیه نمیشود و قطره قطره میشود و قطع میشود .بعد از ادرار باز هم احساس ادرار دارم .میتواند از تخلیه سرپا یا یبوست باشد؟ و میتواند پروستات باشد؟ آزمایش و سونوگرافی هم دادم ولی مشکلی نداشتم چه دارویی را پیشنهاد میکنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      در سن شما بيماري پروستات نداريم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      شتيد تنگي مجرا داريد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر الهام دوشنبه ۸ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر آقای دکتر من قبلا در مورد پروستات پدرم که 59 ساله هستن راهنمایی خواستم ازتون وسونوگرافی وآزمایشش رو فرستاده بودم پدرم بعد از یک دوره مصرف کپسول چرک خشک کن مجدد ازمایش دادن که من ازمایش وسونو گرافی قبلی وبعدی رو براتون میفرستم psaکاهش پیدا کرده ولی جداره مثانه وابعاد پروستات تغییری نکرده!پدرم قبلا بر اثر فشار بالا دچار سکته مغزی شدن ولوزارتان 25ومتورال میخورن الان دارن تامسولوسین وترازوسین هم مصرف میکنن که اونا هم کاهنده فشار خون هستن ودچار گیجی شدیدن حین صرف غذا قاشق داخل دستشون چشماشون بسته میشه خیلی میخوابن واین واقعا ما رو نگران کرده میشه لطفا راهنمایی بفرمایین چه کار کنیم؟؟؟؟ این ازمایش وسونو اول پدم هست👇👇👇
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      فقط تامیولوسین کافی است
    2. تصویر کاربر الهام یکشنبه ۷ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      ممنون از پاسخگوییتون یعنی علاوه بر داروهای فشار خون که قبلا مصرف میکردن تامسولوسین هم مصرف کنن؟علت گیجی وبی حالیشون مصرف این دارو نیست؟پدرم درد دارن الان بیش تر از یک ماه شده که تامسولوسین میخورن وتاثیری بر کم شدن درد نداشته میشه امید داشت دردشون کم شه؟جداره مثانه ۴.۵ میلی متر واندازه پروستاتشون ۴۶.۳۷.۳۳
    3. تصویر کاربر الهام یکشنبه ۷ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      ممنون از پاسخگوییتون یعنی علاوه بر داروهای فشار خون که قبلا مصرف میکردن تامسولوسین هم مصرف کنن؟علت گیجی وبی حالیشون مصرف این دارو نیست؟پدرم درد دارن الان بیش تر از یک ماه شده که تامسولوسین میخورن وتاثیری بر کم شدن درد نداشته میشه امید داشت دردشون کم شه؟جداره مثانه ۴.۵ میلی متر واندازه پروستاتشون ۴۶.۳۷.۳۳
    4. تصویر کاربر الهام یکشنبه ۷ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      ممنون از پاسخگوییتون یعنی علاوه بر داروهای فشار خون که قبلا مصرف میکردن تامسولوسین هم مصرف کنن؟علت گیجی وبی حالیشون مصرف این دارو نیست؟پدرم درد دارن الان بیش تر از یک ماه شده که تامسولوسین میخورن وتاثیری بر کم شدن درد نداشته میشه امید داشت دردشون کم شه؟جداره مثانه ۴.۵ میلی متر واندازه پروستاتشون ۴۶.۳۷.۳۳
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      تاميولوسين بايد قبل از خواب باشد
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۸ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید ببخشید من ۲۱ سالمه مدتیه الت تناسلیم از داخل میسوزه ه مموقع ادرار هم بعضی وقتا موقع خوابیدن یا نشستن نمیدونم مشکل از چیه میشه راهنماییم کنید که بره درمانش باید چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      جكاب كنيد
  • تصویر کاربر مهزیار یکشنبه ۷ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 530 مشاهده پرسش
    با سلام
    28 سال سن دارم و 2 ماه است که ازدواج مردم.
    یک ماه پیش به پزشک متخصص پروستات مراجعه کردم و طبق فرمایش ایشان بعد از انجام سیستوسکوپی دچار تورم شدید پروستات ولی سایز طبیعی بودم! برایم داروهای زیر را برای استفاده 2 ماهه تجویز کرد
    1-کپسول پروستاتکس
    2- امنیک 0.4
    3-تاوانکس
    بعد از مصرف یک ماه از داروها
    الان فقط یک بار انزال میشوم و برای بار دوم حتی قادر به راست نگه داشتن آلت نیستم
    و گاهی اوقات برای همان اولین انزال به نقطه اپج میرسم اما اسپرم خارج نمیشود
    در ضمن آزمایش psa کاملا نرمال و آزمایش اسپرم دارای 180 میلیون اسپرم و اسپرم های پراگرسیو 76 درصد هستند

    ممنون میشم راهنمایی کنید، زندگی زناشوییم داره مختل میشه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      از نظر من دارو را قطع وورزش کنید بهتر خواهید شد
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۷ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    سلام. الآن حدود سه ساله التهاب پروستات دارم. چهار دوره دارو خورده ام. داروهای گیاهی و حتی طب سوزنی استفاده کرده ام ولی باز هم درد والتهاب دارم. اندازه پروستات 39 سی سی و psa 2.4. ادرار باقی مانده در آخرین سونوگرافی 70 سی سی می باشد. اخیرا دکتر برایم تامسولوسن و پروستاباریج تجویز کرده و توصیه به سیستوسکوپی کرده . سنم اکنون 40 سال است. ولی در موقع ابتلا 36 بود. در ضمن قبل از ابتلا خود ارضایی می کردم و بصورت اعتیادواری فیلمهای پورنو می دیدم. خواهشمندم مرا راهنمایی کنید. چون فکرم به شدت درگیر بیماری است. در ضمن بیماری های دیگر مانند التهاب روده و التهاب سینوس دارم. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      ورزش وتغییر شرایط محیطی با زمان بهتر میشوید
    2. تصویر کاربر علی یکشنبه ۷ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      آیا داروها را ادامه بدهم
    3. تصویر کاربر علی یکشنبه ۷ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      آیا داروها را ادامه بدهم
    4. تصویر کاربر علی یکشنبه ۷ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      آیا داروها را ادامه بدهم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      از نظر من نه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر سید یکشنبه ۷ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 446 مشاهده پرسش
    سلام، از دزفول شب میلاد امام رضا(ع) خدمت رسیدم بامشکل پروستات با ابعاد 54*49*52,وحجم 72CCو سنگ کلیه .شمبه نتیجه سونوا تامسولوسین و پوریناسین وتادالافیل تجویز کردید باتوجه به اینکه داروی فشار و چربی وقند خون و آسپرین80 مصرف میکنم و همزمان بدلیل ورم شبکیه تحت درمان تزریق آواستین درون چشمی هستم مصرف داروها تداخل دارویی ندارند؟ PSA من 2/4 است ّ با توجه به نتیجه سونو مشکل پروستات من چگونه حل میشود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      از دکتر چشم بپرسید
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۶ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    بهترین پیشنهاد چیست؟ چند روز بعد بیوبسی می‌توان عمل کرد؟ مشهد هستم عکس هسته ای استخوان منفی ومتاستاز نداده ودر سی تی اسکن فقط در کبد توده ای دو میلی نامشخص مشاهده شده این چیست؟چقدر ارزش داره با تشکر تمام تمام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      کبد ارتباطی به پروستات ندارد باید پروستات را عمل کنید من در خدمتم۰۲۱۷۱۰۶۲۳۹۰
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب