اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۳ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 338 مشاهده پرسش
    سلام‌دکتر خسته نباشید ۲۶ سالمه
    دکتر بنده از اوایل سال سوزش ادرار گرفتم ک بعد از اون دچاره درد آلت وسوزش گاهی و درد لگن گاهی شدم ک آزمایش و سونوگرافی دادم هیجی نبود ۲ دوره خوب شدم تا اینکه ۲ هفته قبل دوباره شزوع شد علائیمم و رفتم دکتر آزمایش دادم و گفتن پروستاتیت مزمن داری طول میکشه درمانش.
    میخاستم نظر شمارو بدونم و داروهایی ک نوشتن و روند درمان چون با این حال ک داروهارو شروع کردم ولی کمکان دردادم پابرجاس و اذیت میکنه عکس‌نخسه و داروهامم‌میفرسم بببنید
    دررضمن‌موقع سیگارکشیدن علائیم شدید میشه
    1. تصویر کاربر حسین دوشنبه ۳ مهر ۲( 2 سال پیش)
      عکس
    2. تصویر کاربر حسین دوشنبه ۳ مهر ۲( 2 سال پیش)
      اینم آزمایشات
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳ مهر ۲( 2 سال پیش)
      علاوه بر درمان های فوق روزانه حداقل نیم ساعت در تشت آب گرم بنشینید درمان طولانی با عود بالاست تا ۶ ماه ادامه دهید ترجیحا سیگار رو ترک کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر اکبر چهارشنبه ۵ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 366 مشاهده پرسش
    با توجه به ازمایش ها و بزرگی پروستات با حجم 52 سانتی متر مربع و تخلیه نشدن کامل مثانه میخواستم بدونم اگر عمل کنم باز نیاز به سوند پیدا می کنم یا کامل خوب می شوم و با توجه به اینکه از شهر کرمان هستم چطور میتونم وقت عکل بگیرم به شماره ها هرچی زنگ میزنم کسی پاسخگو نیست ؟
    با تشکر از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳ مهر ۲( 2 سال پیش)
      سلام سونوگرافی را مجددا انجام دهید
    2. تصویر کاربر اکبر چهارشنبه ۵ مهر ۲( 2 سال پیش)
      سلام جناب آقای دکتر
      ببخشید برای انجام سونوگرافی باید اب زیاد بخورن؟ یا بهتر اب نخورن؟
      تشکر از لطف شما
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ مهر ۲( 2 سال پیش)
      با مثانه پر و خالی انجام خواهد شد با شماره های ذکر شده در سایت تماس بگیرید پاسخگو خواهند بود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۳ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 374 مشاهده پرسش
    با عرض سلام جوانی هستم ۴۰ ساله که مدت ۳ سال است به تشخیص پزشک التهاب پروستات دارم همه نوع داروها انتی بیوتیک شل کننده کوچک کننده مصرف کدوم ولی تاثیر نداشت مدتی خوب هستم و علایم دوباره برمیگردد حجم پدوستات در سونو ۱۸ و باقیمتنده ادرار ۲۰ سیس است لذا درد زیره شکم همراه با نفخ دارم لذا پیشنهاد شده تزریق بوتاکس داخله پروستات انحام بدم خواستم ببینم در التهاب پروستات تاثیر دارد و ایا نفخ بنده به دلیل التهاب پروستات هست و خواستم بدانم بعده از تزریق بوتاوس انژال خشک است یا خیر ممنون و جثارتا هزیته تزریق چقد هست و نیاز به تزریق مجدد هست یا خیر چند سی سی بوتاکس تزریق میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲ مهر ۲( 2 سال پیش)
      با سلام و احترام بیماری شما نیاز به درمان طولانی مدت داره وعود بیماری هم بالاست هر روز به مدت نیم ساعت در لگن آب گرم بنشینید و درمان دارویی با افلوکساسین هر ۱۲ ساعت و تامسولوسین هر شب و ملوکسیکام هر ۱۲ ساعت رو تا یک ماه ادامه بدهید تزریق بوتاکس در درمان پروستاتیت جایگاه خاصی ندارد پیتواند به صورت محدود در بعضی افراد باعث بهبود سایر علائم شود
    2. تصویر کاربر علی یکشنبه ۲ مهر ۲( 2 سال پیش)
      دکتر جان بنده همه ابن درمانهارو انجام دادم دوسال جکوزی روزی نیماساعت میرفتم قربان و درمانهای طولانی انجام دادم دیگه به این فکر افتادم با ۴۰ سال سن پروستاتم جداحی کنم با ۱۷ سی سی خیلی دارم اذیت میشم دوسال دارو مصرف کددم در سیستوکوپی التهاب پروستات معلوم میشه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳ مهر ۲( 2 سال پیش)
      پروستاتیت یه بیماری مزمنه حتی بعد از انجام جراحی هم شاید همین علائم رو داشته باشین جراحی رو پیشنهاد نمیکنم
    4. تصویر کاربر علی دوشنبه ۳ مهر ۲( 2 سال پیش)
      ای وای اقای دکتر نظره شما چیست تروخدا بندرو راهنمایی کنین دیگه انگیزه ای ندارم خیلی ناامید هستم از زندگی بنده درد زیره شکم همراه با تکرر دارم قرص والسارتان هم مصرف میکنم فشار خون تروخدا بندرو راهنمایی کنین خیلی دعا میکنم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳ مهر ۲( 2 سال پیش)
      درمان دارویی و آب گرمی که گفتم را تا ۶ ماه مجددا ادامه بدین
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر حبیب یکشنبه ۲ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 358 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جنابعالی پروفسورکرمی عزیز و تشکر بابت فیلمهای آموزشیتون در اینستا که مرتب آنها رو مشاهده میکنم.💐
    بنده ۵۲ سال سن دارم ، به پیوست سونو گرافی و آزمایش ، موقع ادرار جریان ادراری ام قطع میشه و حدودا" ۳ مرتبه در هر نوبت قطع میشه تا تخلیه انجام بشه
    از پزشک متخصص داروهای تامسولوسین۴/.و پروستا باریج ۳۹۰م.گرم و قرص سفیکسیم بمدت یک ماه از هر کدام هر روز یک واحد استفاده کردم اما هیچ تاثیری در تخلیه ادارم نداشته.
    پروستاتم ۵۰ گرم هستش سال قبل ۴۱ گرم بوده

    حالا ببینم جنابعالی چی دستور میدی یا چه دارویی مصرف کنم ، با تشکر مجدد از صبر و حوصله حضرت عالی❤❤🙏🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲ مهر ۲( 2 سال پیش)
      با سلام و احترام خدمت شما همراه گرامی تامسولوسین رو باید طولانی مدت هر شب یک عدد استفاده بکنید در صورت عدم بهبود علایم تا ۶ ماه باید جراحی شوید
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۳۰ شهریور ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 366 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید آقای دکتر من پارسال برای اختلال نعوذ به پزشک عمومی مراجعه کردم ایشان برای افزایش میل جنسی برایم ۵تا آمپول تستسترون تجویز کردن که به فاصله ۱۰روز تزریق کردم یعنی هر ده روز یک عدد وهمچنین کپسول ویتامین ای تجویز کردند بعد از مدتی برای چکاپ سالیانه رفتم که psa بنده عدد ۷.۵ را نشان می‌داد درحالیکه هیچگونه مشکل اداراری ندارم واندازه پروستات در سونوگرافی ۲۴ سی‌سی هستش بنده ۵۶ سال دارم آزمایش رو بعد از ۷ ماه تکرا ر کردم باز هم ۷.۵ بود آقای دکتر خیلی نگرانم لطفا راهنما ییم کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳۰ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      سلام حتما باید نمونه برداری از پروستات و یا MRI پروستات انجام دهید
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۳۰ شهریور ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 378 مشاهده پرسش
    نظر حضرت عالی در مورد ضرورت انجام عمل جراحی و راه های جایگزین با توجه به توضیحات پیوست با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳۰ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید لطفا
  • تصویر کاربر سعيدي پنجشنبه ۳۰ شهریور ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 366 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    فردي 40 ساله و متاهل با نتايج آزمايش زير هستم:
    PSA 0.24
    free PSA 0.09
    Ratio 0.38
    در ضمن پدرم هم سابقه سرطان پروستات داشته است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳۰ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      با سلام آزمایشات در محدوده ی نرمال میباشد با توجه به سابقه ی بدخیمی توصیه میشود سالانه تکرار شود
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۳۰ شهریور ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    ۲۶ سالمه.از سن ۱۵ سالگی درد و سوزش موقع ادرار کردن رو دارم ۵ سال رابطه داشتم دو سالیه ترک کردم.سوزشم برا قبل از رابطه هم وجود داشت.
    احساس میکنم جریان ادرارم باید با زور خارج بشه و راحت خارج نمیشه. در اخر ادرار هم چن قطره خارج میشه باز برای اون چن قطره احساس درد و سوزش دارم.
    داروهای زیادی خوردم.
    فلوکساسین.داکسی سایکلین.وزیکر.سیپروفلوکساسین. امنیک ۱۰ روز خوردم و احساس سوزش و دردم نسبتا خوب شده بود و جریان ادرار راحتی داشتم منتهی بعد از قطع شدن دارو دوباره علائم برگشت ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳۰ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      بیماری شما نیاز به درمان طولانی مدت داره وعود بیماری هم بالاست هر روز به مدت نیم ساعت در لگن آب گرم بنشینید و درمان دارویی با افلوکساسین و تامسولوسین رو تا یک ماه دیگر ادامه بدهید
  • تصویر کاربر احمد چهارشنبه ۲۹ شهریور ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 322 مشاهده پرسش
    ۴۴ ساله هستم PSA حدود ۱/۹۹ و Free PSA ٠/٥١
    مجرد هستم ولي احساس مي كنم كبفيت نعوظ من كاهش یافته. ایا این موارد ارتباطی با هم دارند؟
    و به طور کلی عدم انزال منظم (نداشتن رابطه جنسی) منجر به مشکلات پروستات و سرطان خواهد شد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۹ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      توصیه میشود انـزال منظم داشته باشید ولی نداشتن آن منجر به سرطان پروستات نمیشود
    2. تصویر کاربر احمد چهارشنبه ۲۹ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      ايا عدد PSA نگران كننده نيست؟
    3. تصویر کاربر احمد چهارشنبه ۲۹ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      ايا عدد PSA براي اين سن در كنار مشكل نعوظ جاي نگراني دارد؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۹ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      نه psa شما کمتر از ۲ هست که برای سن شما مناسب میباشد مشکل نعوظ با رابطه ی جنسی منظم و انزال بهتر خواهد شد
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر سهند چهارشنبه ۲۹ شهریور ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 352 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر.بنده تیرماه جراحی کانسر کولون به کبد رو انجام دادم که سونداژ شدم و مقداریدر ناحیه مجاری ادرار و پروستات اذیت بودم و حجم مایع منی هم کم شد و ب تدریج قطع شد که ازمایش psa رو انجام دادم که ۶/۰۱ بود وتناسب فری به توتال هم ۰/۱۸
    به اورلوژیست شهر خودم مراجعه کردم احتمال رو به پروستاتیت دادند و ۲۰ روز انتی بیوتیک و فینستراید رو مصرف کردم و بعد از ان psaرو تکرار کردم که توتال ۴/۶۳شده و تناسب همون ۰/۱۸
    جواب ازمایش دوم رو واستون به پیوست ارسال می کنم
    ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
    1. تصویر کاربر سهند سه شنبه ۲۸ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      بنده ۵۲ ساله هستم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      با سلام و احترام ۳ ماه بعد psa مجدد انجام شود در صورتی که زیر ۵ باشد سالانه psa انجام دهید
    3. تصویر کاربر سهند سه شنبه ۲۸ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      سپاس از شما
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۹ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      🌺
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب