اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۱۷ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 350 مشاهده پرسش
    میشه ازمایش اسپرمم را چک کنید .ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      با سلا عکس هارو آپلود کنید
    2. تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۱۷ آبان ۲( 2 سال پیش)
      چک کنید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ آبان ۲( 2 سال پیش)
      چن وقته برای بارداری اقدام کردین؟
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Mohammad سه شنبه ۱۶ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 274 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    متاهل هستم
    ۲ ماهه ک احساس درد میکنم
    سنوگرافی دادم
    گفتن باید عمل کنی
    ولی هنوز انجام ندادم
    ازمایش اسپرم هم دادم اگ امکانش هست هردو رو چک کنید .ببینید ازمایش اسپرمم مشکلی دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      عمل واریکوسل کمک چندانی نخواهد کرد به کلینیک های نازایی مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محسن سه شنبه ۱۶ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 292 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت آقای دکتر میخواستم بدونم آیا با توجه به اینکه به تازگی به پزشک مراجعه کردم بابت فرزند آوری و متوجه آن شده ام که بیماری واریکوسل دارم باز هم میتوانم بچه دار بشوم ممنون از آقای دکتر خسته نباشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      آزمایش مایع منی انجام دهید
  • تصویر کاربر سلمان جمعه ۱۲ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 338 مشاهده پرسش
    با سلام...متولد 59هستم.سالهای76 تقریباً درد بیضه چپ داشتم که زمان درد جوری بود که تحمل برخورد یه نخ رو هم نداشتم البته دو سال یه بار یا هر سال یه بار دردش میومد.الان رسیده ماهی دو یا سه بار.جوری که بیضه ها م جمع میشه که دردش به تمام نقاط بیضه ها م میرسه... الحمدلله سه فرزند دارم.الان شش سالی میشه همسرم حامله نمیشه... راهنمایی بفرمایید.ممنونتونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ آبان ۲( 2 سال پیش)
      آزمایش مایع منی و سونوگرافی بیضه ها انجام شود
  • تصویر کاربر 0245678996 پنجشنبه ۱۱ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 320 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر آقای دکتر
    حدود 7ساله واریکوسل دارم ولی درد نداشتم عمل نکردم مجرد هستم به نظرتون به مشکل بر میخورم در آینده برای رابطه جنسی؟
    و خود ارضایی نمیکنم رابطه ندارم خیلی دیر به دیر مهتلم میشم اشکال نداره به نظرتون؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ آبان ۲( 2 سال پیش)
      آزمایش مایع منی انجام شود
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱۰ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خداقوت
    من حدود 25 سال پیش دو طرف بیضه عمل واریکوسل انجام دادم ویک بچه هم دارم الان متاسفانه مشکل پائین بودن میل جنسی وشل بودن آلت وزود انزالی دارم واکثر اوقات سوزش ادار خفیف هم دارم وچکاپ کلیه هم انجام دادم مشکلی نداره لطفا راهنمائی کنید چکار باید بکنم نگران عوارض جانبی برای پروستات هستم
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ آبان ۲( 2 سال پیش)
      قرص تادالافیل ۲۰ میلی گرم دو ساعت قبل رابطه مصرف کنید
  • تصویر کاربر نرگس چهارشنبه ۱۰ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 354 مشاهده پرسش
    سلام من دختری۲۶ ساله هستم خواستگاری دارم۳۵ ساله که بعلت واریکوسل۳ از سربازی معاف شده وجدیدا رفته به خاطر اینکه بیضه چپ کوچیک شده به توصیه پزشک عمل کرده من تصمیم گرفتم جواب منفی بدم چون امین بچه دار نمیشن لطفا راهنماییم کنید آیا بچه دار میشن یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ آبان ۲( 2 سال پیش)
      باید آزمایش مایع منی انجام دهند
  • تصویر کاربر جواد پنجشنبه ۱۱ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 357 مشاهده پرسش
    طی چند مرحله مراجعه به دکتر فرمودند عفونت بیضه هست . دارو خوردم بهتر شد چون مسکن بود ولی برطرف نشد . رفتم سونو گرافی . گفتن واریکوسل گرید 1 هست هر دوبیضه . دکتر معالج فرمود کاریش نمیشه کرد . نه داروبی نه جراحی . باید تحمل کرد . و خب من هستم یه پسر جوان . 25 سال . با کلی درد از هر دو سمت بیضه . نه کار سنگین‌میشه کرد نه باشگاه میتونم برم . باید چیکار کنم با این وضع؟؟! دکترم گفته نه باشگاه برو نه کار سنگین کن‌. ممنوع . صبر کن تا تبدیل به گرید 3 بشه برای جراحی. چیکار باید کنم ؟ یه آدم جوان روستایی . مگه میشه کار نکرد . باشگاه نرفت ؟! خاستم‌ مشاوره ای بگیرم یا سوالی داشته باشم راه درمانم چیه باید‌چیکار بکنم ؟!
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ آبان ۲( 2 سال پیش)
      اگر درد دارید جراحی قابل انجام است
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ آبان ۲( 2 سال پیش)
      فعلا یه دوره درمان دارویی انجام شود
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ آبان ۲( 2 سال پیش)
      کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت و روزی نیم ساعت داخل لگن آب گرم بنشینید در صورت عود و تکرار علائم بعد از بهبودی مجددا دوره ی درمان تکرار شود
    4. تصویر کاربر جواد پنجشنبه ۱۱ آبان ۲( 2 سال پیش)
      حتی گرید ۱ قابل جراحی هست؟ درد ک دارم‌‌ هیچ کاری نمیتونم‌انجام‌بدم‌. در صورت انجام کاری درد دارم .
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ آبان ۲( 2 سال پیش)
      جراحی قابل انجامه ولی قطعا درد رو کمتر نمیکنه
    6. تصویر کاربر جواد پنجشنبه ۱۱ آبان ۲( 2 سال پیش)
      پ برای درد باید چیکار کرد؟ مشکل من درد هست ک‌نمیتونم کاری کنم
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ آبان ۲( 2 سال پیش)
      به متخصص طب فیزیکی و یا فلوشیپ درد بیهوشی مراجعه کنید
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر Sepehr جمعه ۵ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 365 مشاهده پرسش
    : سلام و خسته نباشید دارم خدمت شما دارم اقای دکتر ✨
    من ۲۳ ساله هستم دیشب دچار درد در ناحیه بیضه چپ شدم(البته درد بیضه ام به صورتی بود که با تغییر پوزیشن درد می کرد و در صورت ثابت بودن درد نمی کرد و این اتفاق ده سال پیش هم برام پیش اومد و پیش دکتر رفتم و حین چک کردن بیضهایم دردم قطع شد و دکتر گفت هیچی نیست بعد این اتفاق دیشب، روز شد و من پیش دکتر رفتم سنو داپلر برام نوشتن رفتم انجام دادم(البته من به جواب سنو یذره مشکوک چون نه الان نه دردی دارم نه ورمی نه ورم رگ های بیضه و نه مشکل در گردش و چرخش ان، حتی تناسب جفت بیضه هایم هم خوبه و سایزشون نرماله) بعد این که سنو رو انجام داد دقیقا مال ده سال پیش که بهش دست زد خوب شد این هم خود به خود برطرف شد البته بگم شیاف دیکلوفناک سدیم هم دکتر قبلی دادن و استفاده کردم.
    حالا در جواب ازمایش نوشته گرید ۴ بیضه چپ و گرید ۲ بیضه راست واریکوسل و عفونت بیضه چپ
    الان :
    به نظرتون من چکار کنم یه بار دیگه ازمایش بدم ❓(ازمایش سنو رو کامل براتون فرستادم اگه از نظر شما اوکی که هیچی)
    همچنین اگه باید عمل کنم میشه به سوالات پایینم پاسخ بدید 🙏✨👇
    1- ایا در ورزش بدنسازی تاثیر داره یعنی باید در حرکات بدنسازیم تغییر بدم یا سبک تر کنم اگه نکنم مشکلی پیش می اید ❓
    2-ایا اگه دیر عمل واریکوسل رو انجام بدیم در ناباوری تاثیر داره یا مشکلی بوجود می اره مثلا احتمال داره بیضه هامو از دست بدم ❓
    ۳-درصورت عمل ایا دستگاه تناسلی به شرایط کاملا نرمالش برمی گرده ❓
    ۴-چه چیزهایی رو بهتره رعایت کنیم و اگر رعایت نکنیم مشکلمان خیلی بد میشه❓
    ۵-ایا بهتره هر چه زودتر یه معاینه حضور هم داشته باشم ❓
    ۶-شنیدم ورزش کردن خوبه چون جریان خون اونجا رو بالا می بره ایا ورزش های دو و طناب زنی بده❓ ۷-نمیدونم چرا ولی احساس می کنم متخصص رادیولوژی خوب بررسی نکرد 🧐 به نظرتون یه بار دیگه جهت اینکه بدونم گرید هاش چقدره اقدام کنم ❓
    ممنون میشم راهنماییم کنید 🙏✨
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ آبان ۲( 2 سال پیش)
      با سلام ابتدا آزمایش مایع منی انجام دهید
    2. تصویر کاربر Sepehr جمعه ۵ آبان ۲( 2 سال پیش)
      اقای دکتر جواب بقیه سوالام چی ورزش اینا و مراقبت ها تا وقتی که می رم عمل ورزش کنم نکنم
      ایا عمل خیلی اورژانسی یا نه
      ممنون میشم به جواب سوالای دیگم که قبلا پرسیدم جواب بدید
      ممنونتون میشم 🙏✨🙏
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ آبان ۲( 2 سال پیش)
      جواب بقیه ی سوالات با انجام آزمایش مایع منی مرتبط است نیاز به عمل با آزمایش و معاینه بالینی است نه یافته سونوگرافی هیچ ورزش یا حرکتی مرتبط با بدتر شدن یا بهتر شدن وارکوسل نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر ..... چهارشنبه ۳ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 312 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،وقت تون بخیر بنده ۲۰ سال سن دارم برای سوزش ادرار به دکتر اورولوژی مراجعه کردم ولی بعد از معاینه، دکتر بهم گفت برو سنو بگیر و مشخص شد واریکوسل گرید ۳ سمت چپ دارم و بعد رفتم آزمایش اسپرم دادم مشکلی نبود گفتن تعداد و حرکت اسپرم اوکیه حالا سوال من اینه که ممکنه در گذر زمان این تاثیر بزاره و باعث ناباروری من بشه و یا ممکنه سمت راست که واریکوسل نداره بعد از مدتی دچار بشه الان به نظرتون جراحی برای من ضروریه یا نه و کسی هست که با واریکوسل ۳ هیچ مشکلی نداشته باشه؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ آبان ۲( 2 سال پیش)
      نیاز به اقدامی ندارد سال بعد مجددا سونو انجام شود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…
یکی از سؤالاتی که بسیاری از مردان در ذهن دارند اما کمتر با متخصص اورولوژی در میان…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب