اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر A_V شنبه ۱۸ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر بنده 35 سال سن دارم دو سال هست که ازدواج کردم در طی این مدت فقط دوبار برای بارداری اقدام کردم که بار اول قلب تشکیل نشد و بار دوم قلب تشکیل شد ولی جنین در هفته دهم سقط شد با توجه به اینکه همسر بنده مشکلی نداشت آز اسپرم دادم که بجز تعداد در میلی لیتر که 11 ونیم میلیون بود همه موارد آزمایش نرماله با مراجعه به سنو گرافی واریکوس با قطر 2.8 در بیضه چپ تشخیص داده شد با توجه به اینکه آزمایش هورمونی بنده اصلا مشکل نداشت
    ؟آیا با عمل امیدی برای درمان هستش؟
    2-آیا سقط های همسرم مربوط به واریکوسل من بوده؟
    دکتر شهر مان نظر به عمل به روش لاپروسکوپی دارن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      باز ادامه دهید سقط به شما ترتباطی ندارد
    2. تصویر کاربر A_V پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام آقای دکتر نظر شما درمورد عمل ؟؟؟انجام بدم یا نه؟
    3. تصویر کاربر A_V جمعه ۱۷ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      آزمایش اسپرم را فرستادم خدمتتان
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر 1 پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    سلام مبتلا به واریکوسل درجه1 و همچنین کیست 4 میلیمتر و هیدروسل روی Rt لطفا نسبت به بررسی فایل سونوگرافی و اعلام نتیجه جهت جراحی دستور فرمائید با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      ازمایش اسپرم خوب باشد نیاز به درمان ندارد
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام خدمت جناب دکتر
    بنده مشکل سرعت و مورفولوژی اسپرم دارم
    در سونوگرافی واریکوسل گرید یک روی بیضه چپ تشخیص داده شد. دکتر قبلی گفتند واریکوسل گرید یک تاثیری بر باروری و اسپرم ندارد. اما دکتر دیگه ای رفتم گفتند که تاثیر داره.
    الان نمیدونم چیکار کنم.
    یک ماهی میشه که بیضه سمت راستم گاهاً درد داره و میل جنسی به شدت کم شده و اختلال نعوظ پیدا کردم. حجم مایع منی هم خیلی کم شده.
    ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      ازمایش اسپرم وسونو کنید بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر شفیعی چهارشنبه ۸ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 424 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر... ببخشید من آزمایش سونو دادم واریکوسل گرید 2 تشخیص دادند... دو بار اسپرموگرام دادم بار اول خیلی بهتر بود بعد از دو ماه که آزمایش دوم رو دادم نتیجه اسپرموگرام بدتر شد... به نظرتون چکار باید بکنم؟ برای بچه دار شدن در اسرع زمان چه راهکاری پیشنهاد می کنید؟ عکس نتایج هم براتون می فرستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      اگر اقدام به باروری کنید جواب ندهد باید عمل کنید02122642744
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 452 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید خدمت دکتر کرمی،من ۲۰ساله و مجرد هستم،حدود پنج روز پیش در حمام احساس کردم بالای بیضه راستم یک سری رگ هست و بعد از ساعت بالای بیضه چپ هم حس کردم،به متخصص اورولوژ مرجعه کردم گفت هر دوطرف واریکوسل دارم،برام سونو نوشت تو سونو نوشته بیضه چپم واریکوسل خفیف داره و مشکل دیگه ای نیست،اگر لطف کنید کمکم کنید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      باید بیایید معاینه02122642744
  • تصویر کاربر معین شنبه ۱۸ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من پسر 21 ساله هستم که واریکوسل داشتم گرید 1راست و گرید 2به چپ حدودا یک و نیم ساله که عمل کردم بازم خود سرانه رفتم سونو گرافی دادم گفت که عود کرده گرید 2 به راست گرید 3 به چپ عکس آزمایش و سونو را براتون بفرستم ممنون میشم جواب بدین خیلی از لحاظ روحی تاثیر گذاشته برام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      عود غلط است نیاز به عمل مجدد نیست
    2. تصویر کاربر معین جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      ببخشید دکتر وضعیت اسپرم چطوره اگه ممکنه درمان بشه از لحاظ حرکتی و تعداد حضوری بیام خدمتتون
      شهرستانی هستم از استان اردبیل
    3. تصویر کاربر معین جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      اینم جواب آزمایش اسپرم اگه نیاز به حضوری برای درمان باشه حتما برامون بگید بیام از لحاظ روحی خیلی ضعیف شدم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      در اینده مشکلی ندارید عمل مجدد نکنید
    5. تصویر کاربر معین پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      ممنون دکتر خدا کمک کننده تمام مراحل زندگیتون باشه
      و ممنون بابت اطلاعات عالیتون توی سایت و اینستاگرام
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      در خدمتم
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر سورنا پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 491 مشاهده پرسش
    سلام..وقت بخیر
    من واریکوسل گرید سه داشتم و ۶ سال پیش عمل کردم با توجه به فرمایش شما من سونوگرافی انجام دادم
    با توجه به این سونو شما عود یا عدم عود رو تایید می کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      گزارش عود بغد از عمل غلط است ونیتز بع عمل نیست
    2. تصویر کاربر سورنا جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      عذر می خوام جناب دکتر متوجه نشدم..
      الان با توجه به این سونو عود محسوب میشه یا خیر
      من یادم هست که جراحم گفت که رگ های واریسی هیچ وقت از بین نمیرن
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      سونو بعد از عمل ارزش ندارد عمل مجدد نیازی نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر نیما پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 432 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما جناب دکتر
    من و همسمرم سال 96 ازدواج کردیم و از اواخر سال 96 اقدام به بارداری کردیم ، که تو شهریور 97 خانمم بار دار شدن ، ولی متاسفانه 3 ماه بعد به علت تروید خانووم که از قبل نمیدونستیم ،بچه سقط شد و بعد کورتاژ کردیم ، بعد از اون خانمم دنبال درمان ترویید خود رفت و خدارو شکر با نظر پزشک پایین اومد تروییدش ،با اجازه خود پزشک ما از فروردین 98 اقدام دوباره به بارداری کردیم ولی متاسفانه تا حالا موفق نشدیم ،تمام آزمایش های خانومم هم مشکلی ندارن به گفته پزشکشون.
    من تو اواخر سال 97 سنوگرافی بیضه رو انجام دادم(عکس سنوگرافی رو براتون فرستادم) نمیدونم واریکوسل دارم یانه آخرین آزمایش اسپرم هم براتون فرستادم ،
    آقای دکتر میخواستم بدونم مشکل از چیه به نظرتون،احتیاج به عمل دارم؟ اگه یک بار موفق به بار داری شدیم آیا بازم میتونیم ؟
    در ضمن الان هم قرص الکارنتین 1000 و قرص کلومیفن و ویتامین B مصرف میکنم به تجویز پزشک.
    ممنون که وقتتون رو گذاشتین.
    1. تصویر کاربر نیما پنجشنبه ۹ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام خسته نباشید از 72 ساعت هم گذشت ها ،چرا جواب نمیدین؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      ازمایشات عالی است اگر بعد از ۲سال اقدام نشد ای یو ای کنید
    3. تصویر کاربر نیما جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      خیلی ممنون ازتون
      همین دارو ها رو بازم مصرف کنم یا شما داروی دیگه ای پیشنهاد میکنین؟
    4. تصویر کاربر نیما جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      وزنم 120 کیلو هست قدمم 183
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      وزنت را کم کنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر رها پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    سلام ازمایش همسرم خوبه؟قصد بارداری دارم ماما گفته تحرک اسپرمش کمه برا تعیین جنسیت پسر داریمرژیم میگیریم چ دارویی بخوره ایا عمل لازمه؟
    1. تصویر کاربر رها دوشنبه ۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      دکتر جواب بدید لطفا
    2. تصویر کاربر رها چهارشنبه ۸ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      ؟
    3. تصویر کاربر رها چهارشنبه ۸ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      ؟؟؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      بین اسپرم وتعییت جنسیت رابطه نیست
    5. تصویر کاربر رها جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      تحرک اسپرمش کم هست یا ن؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      اقدام کنید نتیجه با ازمایش نیست
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر عادل جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بنده سنم ۳۵سال است یکبار همسرم باردار شده سقط شد در ۹هفته واریکوسل دارم آزمایش اسپرم انجام دادم ممنون میشم مطالعه کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      ازمایش بد نیست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      ادامه دهید اقدام باروری را
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب