اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حسینی پنجشنبه ۱۲ دی ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 1147 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید.من و همسرم ۷ساله ازدواج کردیم.بدلیل درس خواندن همسرم تصمیمی برای بچه دار شدن نداشتیم.الان که به همسرم میگم بیا بچه دارشیم میگه میخام فوق لیسانس بگیرم بچه نمیخام.از شانس بد من الان فهمیدم واریکوسل چپ دارم وخانمم اینو فهمیده ومیخاد باقانون عدم باروری پس از ۵سال طلاق بگیره.در صورتی که به خواست خودش تا الان جلوگیری میکردیم.حال سوال من اینه که باتوجه به این مریضی واین ازمایش میتونه حق طلاق براش ایجاد بشه چون سایر موارد طلاق رو ندارم وسالمم.ازمایشم به این صورتهcoun 32mil/ml
    fast motility 35
    low motility30
    non motility35
    Abnormal morfology 30
    ممنون ازشما دکتر عزیز و دوست داشتنی.
    1. تصویر کاربر حسینی جمعه ۶ دی ۹۸( 6 سال پیش)
      اقای دکتر راهنماییم کنید 😭😭😭😭😭😭
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ دی ۹۸( 6 سال پیش)
    3. تصویر کاربر حسینی دوشنبه ۹ دی ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام اقای دکترممنون ازشما.ولی من سوالم اینه که با این ازمایش همسرم میتونه طلاق بگیره.ممنونم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ دی ۹۸( 6 سال پیش)
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر اریا شنبه ۷ دی ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 512 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر.خسته نباشید.اقای دکتر من حجم مایع منی ام خیلی کمه در اولین ازمایش اسپرمم 1.5 بود الان دو بار دیگه ازمایش دادم 1 هستش سوالم اینه دارویی روشی درمانی هست که حجم مایع منی رو زیادتر بکنه؟سنم 34 ساله-متاهلم- و متاسفانه دیابت نوع 2 دارم که بامصرف روزانه قرص قند- قندم نرماله و واریکوسله گرید 2 هم در بیضه سمت چپم توسط سونوگرافی مشاهده شده.منتظر پاسختون می مونم -ببخشید که مزاحمتون شدم.اخرین ازمایش اسپرمم رو براتون پیوست میکنم.و چند ماهی است دارم برای بهبود حرکت اسپرم ال کارنتین 250 و 500 ویتامین e 400 و زینک و سلنیوم مصرف میکنم.به نظرتون این قرصها مفید خواهد بود برای حرکت؟در ارتباط با حجم هم اگر پیشنهادتون رو بگید ممنونتون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ دی ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی شنبه ۷ دی ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 542 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید اقای دکتر
    چهار روز هست که قسمتی از کلاهک دچار حالتی مثل خونمردگی زیر پوستی شده، بدون خارش و سوزش.
    دقیقا زیر کلاهک همین سمت روی دسته آلت هم از مدتی قبل‌تر تیره‌ و پوسته پوسته شده بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ دی ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر ehsan سه شنبه ۳ دی ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 501 مشاهده پرسش
    با سلام واحترام خدمت استاد محترم...
    بنده 32 ساله و مجرد هستم که 2 ،3 ماهی هست که ی ناراحتی خیلی مختصری گاهن در بیضه ها، گاهان کشاله ران، گاهان زیر ناف و لگن احساس میکنم. بخصوص لباس تنگ پوشیدنی.
    رفتم پیش ارولوژیست بعد معاینه گفتن که واریکوسل گرید2 در بیضیه چپ دارم اما دردت احتمالا بخاطر التهاب پروستات است. برام سونوگرافی داپلر و ازمایش اسپرم نوشت.
    ازمایش دادم همراه جوابش رفتم سونو گرافی. دکتر رادیولوژیست سونو کرد
    گفتن اپی دیدیمال کیست ساده به ابعاد 14*9 میلیمتر در اپی دیدیم سمت چپ داری.
    واریکوسل گرید 1 در بیضه چپ داری.
    پروستات به حجم 23 سی سی ونرمال.
    ایشون به ازمایش نگاه کردن گفتن چون ازمایش اسپرم رو در ازمایشگاه فول اتومات انجام دادی بخاطر همون معمولا یخورده ضعیف نشون میده. گفتن مطمنن اسپرمت نرمال است و توصیه ایشون این بود که دوباره برم ازمایشگاهی که دستی و نیمه اتومات و ازمایش تکرار کنم.
    حالا سوالی که از جناب عالی دارم اینه؛
    1)این کیست جنسش چیه و خطرناکه،اصلا نیاز به پیگیری داره؟
    2) چه نوع ازمایشی وازمایشگاهی برای انالیز اسپرم مناسبه؟
    3)نمونه ای که موقع ازمایش گرفته میشه،حجمش و کیفیتش نسبت به شرایط عادی خیلی کمه و این میتونه به نتیجه ازمایش تاثیر بزار؟
    4)واریکوسل با این شرایط نیاز به عمل داره یا ن؟
    5)شما همیشه می فرمایید که واریکوسلی که ازمایش اسپرم مناسبی داره به عمل نیاز نداره سوال اینکه واریکوسل رفته رفته تغذیه بیضه رو ضعیف میکنه، پس بهتر نیست این هرچه زودتر عمل بشه حتی اگه ازمایش مناسب باشه؟
    سونو وازمایش خدمتتو ارسال میکنم.استاد ممنون میشم تشخیص بفرمایید.
    مچکرم....💐
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳ دی ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر Hoshyari سه شنبه ۳ دی ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 528 مشاهده پرسش
    من تقریبا ۵سال پیش عمل کردم‌ و ۲۶سالمه و بعداین پنج سال دوباره بیضه چپم خیلی بزرگ شده. و یه مورد دیگه ازدواج هم نکردم. میخواسم‌ بدونم خدایی نکرده. بدنم نابارور نشه. لطفا کمکم کنید .و مورد بعدی .۷یا۸روز یبار ناخوداگاه مایع منی من به خودیه خود موقع سرویس رفتن و یا موقع انجام کارهایه عادی روزانه ام میاد.ممنون میشم کمکم کنید. خیلی سپاسگذارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳ دی ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر امین شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ایا واریکوسل میتواند در اثر برخورد ضربه به بیضه ها مثلا برخورد توپ یا لگد به وجود بیاید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر پژمان دوشنبه ۹ دی ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 499 مشاهده پرسش
    باسلام31 ساله، مجرد و دارای واریکوسل گرید3 در بیضه چپ هستم. آزمایش اسپرم را هم انجام دادم. آیا باید حتما جراحی کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر پژمان شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام، عکس های آزمایشم رو مشاهده کردید چطور بود؟آیا هزینه کلی حدود سه میلیون میشود؟ چون من باید از شهرستان بیام.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳ دی ۹۸( 6 سال پیش)
    4. تصویر کاربر پژمان چهارشنبه ۴ دی ۹۸( 6 سال پیش)
      تشکر، حدود هزینه عمل رو از کجا میتونم بپرسم؟ رشت رفته بودم یه دکتری هزینه عمل میکروسرجری رو 12میلیون گفته بود که کلا پشیمون شده بودم از عمل. اگه جواب بدید ممنون میشم چون راهم تا تهران یخرده دوره اگه هزینه رو بدونم بهتره.
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ دی ۹۸( 6 سال پیش)
    6. تصویر کاربر پژمان یکشنبه ۸ دی ۹۸( 6 سال پیش)
      خیلی ممنون، من زنگ زدم مطبتون وقت بگیرم. گفتن اول سونوگرافی کنید. انجام دادم. سه شنبه انشالله حضوری خدمت میرسم.
      با توجه به اینکه تازه قراره استخدام بشم و از چندهفته دیگه برم سرکار، درصورت نیاز به عمل، نوبت عمل خیلی به تأخیر نمی افتد؟
      (چون از شمال میخوام بیام زیاد سوال میپرسم ببخشید).
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ دی ۹۸( 6 سال پیش)
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۳ دی ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 484 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من حدود دو ماه هست عمل واریکوسل انجام دادم طرف چپ ولی احساس درد دارم و بیضه سمت راستم ورم دارد می خواستم ببینم چی کار کنم ممنون میشم پاسخ دهید عکس از بیضه برایتان فرستادم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر سعید شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      ممنون آقای دکتر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳ دی ۹۸( 6 سال پیش)
      سپاس
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۳ دی ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 504 مشاهده پرسش
    سلام..خسته نباشید..من دو سوال داشتم...و ۱۹ سالمه
    ۱)من دوسال پیش واریکوسل چپ عمل کردم ...بعد توب سونوگرافی بیضه راستم ایرادی نداشت...الان چند روزه درد میکنه..ممکنه واریکوسل بیضه راست ایجاد شده باشه؟!
    ۲)من ب دلیل تحریکات جنسی دچار نعوظ میشم و پیشاب ازم خارج میشه ولی خودارضایی نمیکنم و منجر به خروج منی نمیشه..این کار و فشار به بیضه ها ممکنه باعث عودکردن واریکوسل بشه؟یا ربطی به هم ندارند؟خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر علی شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      دکتر ببخشید گن سونوگرافی دادم‌ و واریکوسل نداشتم...درباره سوال دوم منظورم این بود این تحریک و فشار اومدن ب بیضه و استمنا نکردن و تخلیه نکردن منی ربطی ب واریکوسل داره یا ربطی نداره؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳ دی ۹۸( 6 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر خسرو شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 511 مشاهده پرسش
    با عرض سلام احترام خدمت آقا دکتر،من28ام ومجرد یه مدت احساس سنگنین درد درناحیه پایین شکمم ک باعث کمر درد ودرد بیضه میشه ک با مصرف مستکن هایی مثل استامینوفن ایپروفن و دراز کشیدن درد کاهش مییابه خوب میشه تا اینکه به دکتر ارولوژی مراجعه کردم ک سونو وآزمایش اسپرواسم نوشتن که باانجام دادنشو گفتن واریکوسل خفیف در سمت چپ داری و آزمایش اسپرم گفت غلیظه و التهاب پروستات داری در معاینه کردن بیضه گفتن واریکوسل داری،مشکلی هم ایجاد نمیکنه،واین قرص هارو برام تجویز کردن،پروستاتان و سلنیوم ک مصرف میکنم خوبه،حالا سوالم اینه که ایا التهاب پروستات علت چیه،اگر ازدواج کنم غلظت اسپرمم و واریکوسل خفیف در بچه دار شدن تاثیر داره؟و اینکه باید واریکوسلمو جراحی کنم؟ک عکس های سونو و آز هم براتون میفرستم
    1. تصویر کاربر خسرو جمعه ۲۹ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام آقا دکتر پاسخ سوالات کجا میتونیم ببینیم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب