اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.4/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    سلام- در ادرارم خون دیدم - به همکاران تان مراجعه کردم و هر کدام تشخیص متفاوتی دادند- مدارکم را برای تان ارسال نمودم اما پس از 72 ساعت هم تماسی دریافت نکردم! گفته اند اورژانسی باید عمل شوم اما مطمئن نیستم.راهنمایی بفرمایید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام ، در سونوگرافی شما مشکوک به توده ی مثانه است
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      باید سیستوسکوپی شده توده ی مذکور خارج شود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر امید دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 486 مشاهده پرسش
    با سلام
    من سوالم تو سایت google پرسیدم اما گفته بودند که تا 48 ساعت پاسخ داده میشه ولی هنوز پاسخ داده نشده
    بنده 15 سالمه و پسرم و 92 کیلو وزنمه بعد از ادرار چند قطره یا بیشتر در مثانه ام باقی میمونه که با استبرا حل نشد لطفا یه راهی برام پیشنهاد کنید که زودتر حل بشه با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام ، سونوگرافی انجام دهید و ازمایش ادرار، در صورت نرمال بودن نیاز به نوار مثانه خواهد بود
  • تصویر کاربر خ سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 518 مشاهده پرسش
    مادری 74ساله که ازعدم تخلیه ادراربا وجود احساس داشتن ادرار احساس ناراحتی میکنه ومدام هم میره دستشویی.خواستم راهنمایی کنید...قندشم بالاست ومتفورمین و گلی کلازیدمصرف میکنه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام با توجه به قند بالا احتمال اسیب عصب مثانه وجود دارد . ازمایش ادرار و سونوگرافی بدهند. و بعد نوار مثانه انجام شود
  • تصویر کاربر فيروزنيا سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 4396 مشاهده پرسش
    خانمي هستم ٢4 ساله، حدودا دوروز هست كه مقعدم تير ميكشيد، درد خيلي خفيف به همراه تيركشيدن. دركل يه چيزي بين درد و تير كشيدن و سوزش اما بسيار خفيف بود و مداوم نبود گاهي ميومد و ميرفت.
    حالا حدودا يك روز هست كه مقعدم دوباره تير ميكشه يكم با شدت و انگاري يك رگي از مقعد تا مثانم وصل هست و وقتي مقعد شروع ميكنه به تيركشيدن يكم پايين تر از مثانم هم درد و تير رو باهم تجربه ميكنه، نميدونم علتش چي هست و شرايط مراجعه به پزشك رو ندارم.


    ( ادرارم سوزش سوزش نداره و راحت و بدون درد دستشويي ميكنم، عفونت واژن ندارم چون ترشح ندارم و بوي غير طبيعي نداره، تازه عقد كردم و حدود سه هفتست كه رابطه جنسي دارم در هفته سه بار.)
    نميدونم ممكنه از رابطه جنسيم باشه اين دردها ياخير.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      جهت بررسی همورویید و معاینه ی مقعد به دکتر جراح عمومی مراجعه کنین
  • تصویر کاربر افسانه سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 569 مشاهده پرسش
    سلام دکتر مهربان من پنجاه دوسالمه دوماهی میشه رحموتخمدانهابم را بیرون اوردن حدوده ده روز میشه که احساس میکنم ادرارم کامل خالی نمیشه وحسه اپرار دارم از چندین ساله پبش اینطوری بودم مثله مسافرت رفتن بیرون رفتن ولی با یک خوردن کلیدنیوم سی اروم میشد وفراموش میکردم اینرو هم بگم من خیلی استرس ووسواس دارم ولی الان ده روزه خوب نشده
    دکترا بهم انتی بیوتیک قوی دادن ازیترومایسین وتاوانکس و پروترال وتولرین که فردای همان روز اسهال شدید شدم بسیار شدید که فقط اب میومد. ازم که دکتر گفت نخور دیگه
    دکتره دیگه رفتم بهم اوکسی بوتنین داد با بتانکول که اونم اصلن دیگه ادرارم نمیاد باید سی ثانیه زور بزنم تا بیاد تا امروز که تصمیم گرفتم اونارو هم نخورم وبرام مطبش سونو گراغی کرد خودشون گفت مثانت ملتهبه وکلیه هات سالمن
    حالا از بس زور زدم ادرارم بیاد سوزشه خفیفی هم گرفتم
    دکتر جان من خیلی وسواس وتمیز هستم همش خودمد میشورم بخیه هامو میشورم برای جراحی
    شبا تو وانه اب گرم میخوابم ولی جواب نداده دوشب تو وان خوابیدم
    ادرار منو. بیدار نمیکنه شبا قرصه کلونازپام و. امی تذیپ تیلین ده هم میخورم که دکترگغت نخور امی تذیپ تیلو
    دختر که بودم سبستوسکوپی هم شدم گفتن فقط التهابه این دکترم گفت پشته مثانه ات خیلی التهابه از لحاطه فکری وروحی اسون بگیر
    میخواستم نظره جنابعالی رو. بدونم
    اب زیاد بخورم یانه دکتذزنانم رفتم همونکه جراحی کرده کفت ماله هورموناست که ترشح نمیشه بعم پماده استروژن داد ایا تاثیری داره استفاده کنم
    ممنون از اینکه به حرفام گوش سپردین
    چون خودشون گرفتن شرح حالی ندادن
    1. تصویر کاربر افسانه چهارشنبه ۱۹ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام دکتر چندروز گذشته جوابی ندادید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر با قرص بتانکول بهتر نمیشود باید نوار مثانه انجام شود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر Mohammad سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 533 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقت بخیر

    من چندین سال متاسفانه دچار خودارضایی بودم از یجایی به بعد متوجه شدم که دیگه در خواب محتلم و جنب نمیشم ولی فکر نمیکردم چیز خاصی باشه اما الان خیلی نگرانشم و حدود دو سال هست که جنب نشدم اما تقریبا سه ماهی هست که خودارضایی رو ترک کردم لطفا کمکم کنید خیلی نگرانم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام مشکلی نیست نگران نباشین
  • تصویر کاربر ملائیان سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 575 مشاهده پرسش
    بنده ۱۵ سالمه و پسرم بعد از دستشویی چند قطره ادرار در مثانه ام باقی می ماند که با استبرا هم حل نشد آیا میشه دارویی معرف کنین که به روش راحت تر حل بشه؟با تشکر
    1. تصویر کاربر ملائیان چهارشنبه ۱۹ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام تو سایت نوشته بود تا ۴۸ ساعت جواب داده نیشه ولی هنوز جوابی ندادن با تشکر
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام آزمایش ادرار بدهید و سونوگرافی
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر یاس سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و ادب
    آقای دکتر من دختری ۲۷ ساله و مجردم که ده سالی هست دچار تکرر ادرارم و به پزشکان متعددی مراجعه کردم نتایج آزمایش و سونو و عکس رنگی نرمال بود داروهای تولترودین یوریناسین فلوکستین مصرف کردم ولی این داروها منو از چاله به چاه انداخت چون به شدت باعث احتباس ادرار میشدن.واقعا زندگی روزمره م دچار اختلال شده و نمیدونم باید چکار کنم.آقای دکتر من مثانه م طوریه که اگه حجم کمی ادرار داشته باشم به شدت احساس میکنم و باید خالی کنم و بطور کلی هیچوقت احساس آرامی مثانه ندارم طوری که وقتی میخوابم دوست ندارم پاهامو تکان بدم انقدر احساس ادرار دارم.همیشه قبل از خواب هر چند دقیقه یکبار باید دستشویی برم بعضی اوقات هم به شدت پرهستم با اینکه پرخوری هم نکردم.لطفا منو راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام جهت انجام نوار مثانه مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محسن سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 514 مشاهده پرسش
    متورم شدن آلت تناسلی از ناحیه چسبیده به مثانه تا قبل از قسمت جلوی آلت
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      عکس بفرستید
  • تصویر کاربر رفیعی پنجشنبه ۲۷ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 2605 مشاهده پرسش
    دیروز صبح که از خواب بیدار شدم درد تو قسمت کنارهای و بالای آلت تناسلی حس میکردم یعنی اون قسمتی که پا و مثانه تلاقی دارن، بعدش تب کردم و کمر درد داشتم یکم استراحت کردم و تب بر خوردم بهتر شدم امروز که بیدار شدم مثانه مخصوصا قسمت ختنه گاه نه کلاهک پف کرده بود درد نداره ولی پف کرده خیلی. خیلی استرس دارم
    1. تصویر کاربر رفیعی یکشنبه ۱۶ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      درواقع غدد لنفاوی یکم برامده شده و قابل لمس و با کمی درد در موقع لمس کردن و اینکه بیشتر از دوماهه هیچ رابطه جنسی نداشتم و امروز پیش یکی ازهمکاراتون تو شهرستان مراجعه کردم گفتن عفونت داری ولی تشخیص ندادن دلیلش رو و پماد بتاکورتال یک درصد نوشتن و قرص دایکی سایکلین ۱۰۰ و یه امپول پنی سیلین داخل سِرم. و گفتن بعد یک هفته اگه خوب نشدی بیا دوباره تا سیتی اسکن بگیریم ازت. ولی من میخوام حضوری بیام شما معاینه کنید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام بهتر است معاینه شوید و آزمایش جهت بررسی عفونت داده شود
    3. تصویر کاربر رفیعی چهارشنبه ۲۶ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      باسلام اقای دکتر بعد مصرف داروها کاملا به حالت عادی برگشته ایا لازمه الان برم ازمایش؟آزمایشی که گفتین چه آزمایشی؟ Hiv و هپاتیت؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر برطرف شده نیاز نیست کار خاصی بکنین
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      بهتر است سر فرصت آزمایش های ویروسی داده شه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 573 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب