در مورد کیست های کلیه چه می دانید؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

خانم مریم 45 ساله به علت درد پهلوی مبهم و جهت بررسی و چکاپ سلامتی کلیه ها به دکتر مراجعه می کند و در بررسیهای انجام شده توسط دکتر حسین کرمی در سونوگرافی یک کیست به اندازه 5 سانتی متر در کلیه چپ تشخیص داده می شود که باعث نگرانی مریم شده و جهت پیگیری بیشتر به دکتر کرمی مراجعه می کند. به خاطر نگرانی مریم از این موضوع سوالها و جوابهایی که بین ایشان و دکتر کرمی مطرح شده است را در زیر می خوانیم.

کیست کلیه چیست؟

دکترکرمی: کیست به جمع شدن مایع در یک حفره با دیواره نازک که راه خروجی ندارد کیست گفته می شود که به جمع شدن این مایع در دیواره کلیه ها کیست کلیه گفته می شود.

علامت وجود کیست در کلیه چیست؟

دکتر کرمی: کیستهای کلیه اغلب بی علامت هستند و به صورت اتفاقی در بررسی های سونوگرافی تشخیص داده می شود ولی وقتی اندازه کیست کلیه بزرگتر می شود و به علت اثرات فشاری روی کلیه ها می تواند باعث درد پهلو و بالارفتن فشار خون شود.
اگر اندازه کیست کلیه خیلی بزرگ باشد می تواند با اثر فشاری روی کلیه آن را از کار بیندازد.

علت تشکیل کیست کلیه چیست؟

دکتر کرمی: در کلیه ها ما دو نوع کیست داریم، کیست ساده و کیستهای متعدد
کیست ساده که اغلب به صورت تکی و با دیواره صاف در سونوگرافی می باشد به علت سن بالا ایجاد می شود و 50درصد افراد بالای 50 سال در بررسی سونوگرافی ممکن است کیست ساده داشته باشند. کیستهای ساده در سونوگرافی دیواره صاف دارند و در داخل آنها چرک و خون و لخته وجود ندارد.

indexlkjh.

دومین کیست: کیست های متعدد می باشند که این کیستها باید دقیقاً بررسی شوند. بعضی از این کیست ها علت ارثی دارند و از والدین به بچه ها منتقل می شوند. که به آنها (APCK) گفته می شود. نکته مهم در مورد این کیست ها تشخیص به موقع و کنترل آنها می باشد چرا که ممکن است در نهایت منجر به از کار افتادن کلیه ها و دیالیز در سنین پایین شود. لذا انجام سونوگرافی قبل از ازدواج در تشخیص و جلوگیری از انتقال آن بسیار مهم است.. LLL

نوع دیگر کیست ها: کیستهای مخلوط می باشند که در سونوگرافی تعداد کیست ها متعدد و در داخل آنها دیواره های متعددی وجود دارد. این کیست ها باید از نظر سرطان کلیه دقیقاً بررسی کرد. جمع بندی اینکه در کلیه سه نوع کیست وجود دارد:

1- کیست های ساده
2- کیست های متعدد و ارثی
3- کیست های دیواره دار و نامنظم

آیا ارتباطی بین کیست کلیه و تبدیل آن به سرطان کلیه وجود دارد؟

دکتر حسین کرمی ارولوژیست می گوید: کیست ساده هیچ نگرانی نداشته و به سرطان تبدیل نمی شود. اما کیست هایی که دیواره آنها نامنظم و داخل آنها حفره حفره است حتماً باید از نظر سرطان کلیه هرچه زودتر بررسی شوند و کیست های ارثی متعدد اغلب باعث از کارافتادگی کلیه ها می شوند و ندرتاً به سرطان کلیه تبدیل می شوند.

آیا درمانی برای کیست های کلیه وجود دارد؟

دکتر حسین کرمی ارولوژیست: کیست های ساده کوچک کلیه اغلب به صورت اتفاقی کشف می شوند و نیاز به درمان ندارند ولی وقتی اندازه آنها بزرگتر می شود باعث درد مداوم پهلوها و یا با اثر فشاری روی کلیه ها فعالیت کلیه ها را خراب می کند و یا باعث افزایش فشار خون بشود باید درمان کرد که امروزه بهترین و قطعی ترین روش درمان آنها برداشتن کیست با عمل لاپاراسکوپی و بدون شکاف جراحی می باشد.

در این روش با عبور دوربین و لوله های باریک به شکم و مشخص کردن کیست کلیه دیواره های آن بریده می شود و خارج می گردد.

انجام این عمل به صورت سرپائی و بدون بستری شب در بیمارستان و بدون شکاف بزرگ انجام می گردد مثل فیلم زیر .

در کیست های متعدد و ارثی، کیست ها در گوشت کلیه رشد کرده و باعث از بین رفتن کلیه ها می شود و نیاز به دیالیز می شود و باید با تشخیص به موقع آنها را درمان کرد.
کیست های مشکوک به سرطان باید هر چه سریعتر تحت عمل جراحی قرار گیرند. که بهترین روش جراحی آنها نیز عمل لاپاراسکوپی می باشند و ممکن است در این عمل جهت حفظ سلامتی بیمار کل کلیه برداشته شود .

اما توصیه های دکتر حسین کرمی ارولوژیست جهت جلوگیری، تشخیص و درمان به موقع کیست های کلیه:

1- قبل از ازدواج با انجام سونوگرافی از وجود بیماری ارثی کیست کلیه مطمئن شوید تا از انتقال آن به فرزندانتان جلوگیری شود.
2- هر 6 ماه یکبار سونوگرافی از کلیه ها انجام شود.
3- کیست های ساده کلیه کوچک نیاز به درمان ندارند. آنها هیچ موقع به سرطان تبدیل نمی شوند و هر 6 ماه باید کنترل شوند.
4- کیست های مشکوک به سرطان کلیه باید به موقع و سریع درمان شوند.

نگران نباشید امروزه همه کیستهای کلیه با لاپاراسکوپی و بدون شکاف جراحی و به صورت سرپائی قابل درمان می باشند.

3.1/5 - (9 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حسن یکشنبه ۱۲ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 338 مشاهده پرسش
    عذر میخوام آقای دکتر..من 34سالمه مدتیه دچار تکرر ادارار هستم...در طول شب چندین بار واسه ادرار کردن بیدار میشم..وقتی اینطوری میشم پاهام سر میشه..قبلا دکتر رفتم..گفتن بزرگی خوشخیم پروستات و قرص تجویز کردن...الان دوباره داره اذیتم میکنه..اخیرا سونو گرفتم و بسیار ناچیز پروستاتم بزرگ بود...لطفا راههنماییم کنید...آیا تست نوار مثانه لازمه انجام بدم یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام بهتر است بیلایید نوار بگیرید02122642744

  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 359 مشاهده پرسش
    بیماری 63 ساله با مشاهده توده در مثانه جهت بررسی و پیگیری های لازم درخواست ویزیت اورژانسی توسط پروفسور کرمی عزیز را دارد
    لطفا راهنمایی بفرمائید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)

      02122642744 امروز ساعت 11 صبح تماس بگکیرید سریعا ببینم 09351142080

    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)

      02122642744 امروز ساعت 11 صبح تماس بگکیرید سریعا ببینم 09351142080

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر فرزانه یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 345 مشاهده پرسش
    سلام.اقای دکتر.ما1 سال ازدواج کردیم.نزدیک سه بارعفونت اداری و تکرر و سوزش ادرارداشتم با انتی بیوتیک درمان شدم بازبعد مدتی عفونت ادراری شدم.خسته شدم.علت یابی کردیم نفهمیدیم..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)

      باید از نظر علت بررسی شوید

  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر دکتر، من خیلی وقته که وقتی آب زیاد میخورم خیلی زود احساس ادرار میکنم و به همین دلیل سونوگرافی هم رفتم و همه چیز نرمال بود و مثانه هم کامل خالی شده بود الان بعد از حدود یک سال که حالا ماه رمضون هست من شبا که آب زیاد میخورم و یا هندوانه میخورم هر یک الی دوساعت احساس ادرار میکنم خواستم بدونم مشکلم چی هست
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)

      از نظر من طبیعی است

  • تصویر کاربر فاطمه یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 398 مشاهده پرسش
    باسلام. خانم 25ساله هستم. در چهارسالگی دچار بازگشت ادرار به کلیه بودم که موجب کوچک شدن یکی از کلیه هام شده. البته مدارک پزشکیم رو حضوری نشونتون دادم و گفتید با توجه به سنم، مشکلی نیست و ادامه زندگیم عادیه. اسفند 97 دچار سقط جنین شدم. ازمایشهای بعدیم در فروردین وجود عفونتی رو در ادرارم مشخص کرده بود و چون چند روزه دچار دل درد و درد پهلو شدم، نتیجه اون ازمایش رو براتون فرستادم و پاسخ دادید تست اشتباه و آلوده بوده و باید دوباره در جای معتبر تکرار بشه و در خصوص دل درد و پهلو دردم پاسخی نداده بودید. در حال حاضر در اواخر دوره قاعدگی هستم و این درد در این دوره برام ایجاد شده. وقتی غذا میخورم دل دردم بیشتر میشه ولی پهلوهام همواره درد داره. دیروز به دکتر مراجعه کردم و برام سونوگرافی از کلیه شکم و... نوشت و آزمایش ادرار اورژانسی. جواب ازمایش که به پیوست براتون فرستادم عفونتی رو نشون نداد و در سونوگرافی نیز مشکلی نبود غیر از یک زائده 4میلیمتری در مثانه. دکتر گفتن با توجه به دقت پایین این دستگاه سونو مشخص شدن پُلیپ با این اندازه ممکنه دقیق نباشه. علی الحساب برام تست ادرار سه روزه به همراه یک سی تی اسکن نوشتن که نوعش رو خدمتتون ارسال میکنم. گفتن که بعد نتایج مراجعه کنم و احتمالا یه پُلیپ هست که برداشته میشه.
    درباره درد پهلوهام دکتر گفتن با توجه به عدم وجود عفونت و... بخاطر قاعدگی و در کمر هست. البته در قاعدگی های قبلی من چنین دردی نداشتم.. این درد بصورت مزمن در 4روز اخیر همواره بوده و البته وقتی بدنم رو گرم میکنم، آروم میشه. در ضمن پیرو بررسی رَحِم در بعد از سقطِ اسفندماه، به تجویز دکتر زنان، روز شنبه سونوگرافی 3DSIS از رحم انجام دادم و ملزم شدم تا بمدت 10روز قرص آزیترومایسین 500 بصورت روزانه مصرف کنم که با توجه به دل دردی که داشتم، دچار بیرون روی نیز شده ام و ظاهرا برای جلوگیری از عفونت رحم باید اون رو ادامه بدم. از دیروز که این سونوگرافی 3D رو انجام دادم، داخل ادرارم لخته های ریز خونی میبینم که متخصص اورولوژی (فلوشیپ جراحی) گفت بخاطر سونوگرافیه و طبق ازمایش ادرار (که البته قبل از سونو انجام داده بودم) مشکلی نیست.
    چون خیلی نگرانم بابت اینکه سرطان یا مشکل جدی دیگه ای باشه، خواستم نظر تخصصی شما رو بدونم. چون زمان ویزیت شما بصورت اورژانسی مقدور نیست، خواستم اینطوری نظرتون رو بدونم. ممنون میشم راهنماییم کنید. سوابق رو براتون ارسال کردم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام اب زیاد بخورید خوب میشود وجای نگرانی نیست

  • تصویر کاربر سها یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 361 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر آقای دکتر، میخواستم بدونم مشکلات مثانه یا مجاری ادرار میتونه روی روابط زناشویی تاثیر بذاره، من خانم 28ساله هستم که همان ابتدای رابطه حس ادرار شدید میگیرم درصورتی که مثانه ام خالی است، چندین بار به دکتر زنان مراجعه کردم و مشکلات زنانه نداشتم و نوار مثانه برام تجویز شد، با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)

      باید بیایید نوار بگیریم تا نظرم را عرض کنم02122642744

  • تصویر کاربر جواد جمعه ۲۰ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 414 مشاهده پرسش
    با سلام..چند وقتی هست که ادرارم با فشار کم تخلیه میشه اما قطره قطره و قطع نمیشه و احساس عطش زیادی در طول روز دارم ولی هیچ درد و سوزشی در ناحیه تناسلی و در زمان تخلیه ادرار ندارم اما زمان تخلیه ادرارم اگر مایعات بخورم گاها از زیر یک ساعت الی دو ساعت هست و احساس میکنم خون در آلتم به خوبی جریان نداره و آلتم نسبت ب قبل کوچکتر شده و نعوظ کامل شکل نمیگیره ضمنا نامزد دارم اما رابطه کامل جنسی نداریم اما گاهی سکس از مقعد را انجام دادم و بسته به نوع رابطه جنسی گاهی فشارهایی بر روی آلتم را متحمل میشوم ...اغلب در فصل سرد سال هم احساس تیر کشیدن در ناحیه بیضه سمت راست و احساس تخلیه نشدن کامل ادرار را دارم...ممنون میشم از راهنماییتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۰ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)
      اغلب مشکل شما روحی وروانی است باید از نظر تنگی مجرا سیستوسکوپی کنید
  • تصویر کاربر عبدالعلی دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 345 مشاهده پرسش
    سوال ارسال شد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 349 مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما
    من سال گذشته عفونت ادرار گرفتم و حدود 20 روز آنتی بیوتیک مصرف کردم و بعد از آن هم عفونت چندانی نداشتم ولی زمانی که آب کم مصرف کنم سریع کمی یوزش می گیرم و فشار که با خوردن آب حل می شود
    جمعه گذشته دوباره عفونت ادرار گرفتم و از ساعت 10 صبح تا 1 دائم دو دقیقه یک بار دستشویی می رفتم اوایلش خون از ادرار میومد و حتا نمی تونستم کیلینیک برم برای مشکلم
    بعد از سه ساعت دکتر عمومی رفتم و به من سه تا آمپول جنتامیسین در سه روز و قرص سیپروفلوکساسین 500 برای ده روز روزی دو عدد دادن و قرص فنازومکس برای ضد سوزش
    الان که روز دهم مصرف آنتی بیوتیک هستم خیلی بهترم ولی اگر آب کم بخورم کمی سوزش دارم
    سؤال من اینست که آیا می توانم روزه بگیرم و جز عفونت فعال حساب می آید
    با وجودی که هنوز کمی سوزش دارم روزه سلاح است بگیرم یا نه ؟و نیاز به مراجعه نزد شما متخصص می باشد یا نه؟ممنون از پاسخگویی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)
      اگر عدم مصرف اب باعث عود فعال عفونت شود نمیتوانید روزه بگیرید
  • تصویر کاربر عرفان دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 218 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر، ازمايش دادم و سونوگرافي كردم هيچ مشكل خاصي ديده نشده، نميدونم چرا موقع تخليه ادرار. سوزش در ناحيه تناسليم حس ميشه
    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مریم جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 417 مشاهده پرسش
    اینجانب پس ازسونوگرافی متوجه دوسنگ به ابعاد۲.۴و۲.۸ درکلیه راست خودشدم آیااستفاده از پوسته داخلی سنگدان مرغ( به سفارش دوست بنده که نتیجه گرفته) و عرق خارخاسک وخارشتر وهمچنین قطره سنکل مفیداست ؟؟؟درضمن بنده روزانه ۲ تا ۳ لیترآب می نوشم و هندوانه وخربزه دربرنامه غذایی وجوددارد آیارژیم خاصی روشما توصیه میفرمایید؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فقط مصرف آب و ورزش بقیه اثر ندارد
  • تصویر کاربر رسول پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    سلام. کلیه سمت راست ام سالی یکبار تولید سنگ میکنه. 2 بار هم تی یو ال کردم.مصرف آب هم دارم رژیم را هم رعایت دارم. الان هم درد بیضه سمت راست دارم . سونوگرافی هم کردم کلیه بدون سنگ نشون داد. اندازه کلیه سمت راست 11.24 و کلیه سمت چپ 10.2 بود.
    راه حلی مناسب برای پیشگیری ؟ علل درد بیضه سمت راست به کلیه مربوط میشه؟ آیا تفاوت اندازه دو کلیه طبیعی؟
    خیلی تشکر از حوصله و زکات علم تون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فقط پی گیری و مصرف مایعات زیاد
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خسته نباشد خدمت شما، تو کامنت قبلیم که سوالم در رابطه با ورم پای مادرم بود فراموش کردم که بگم که فشار خون بالا نیز داشته و قرص های لوزارتان و اتنولول و تریامترن مصرف میکند، در کل سوالم این است که ورم پا بخاطر کار کرد کلیه است؟
    در کامت قبلی شما فرمودید که از پایش سونوگرافی انجام دهیم آیا سونوگرافی را باید دکتر متخصص کلیه تجویز کند؟
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونگرافی کالر دابلر و هر دکتری می تواند
  • تصویر کاربر خزاعی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    آقای دکترfullness چیه؟ درمانش چیه در نوزادان تازه متولد شده؟ چه خطری برای کلیه داره؟
    چه اقداماتی باید انجام بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      با سنوگرافی ماهیانه کنترل شود اگر رفع نشد از نظر ریفلاکس و تنگی حالب باید بررسی شود
  • تصویر کاربر ابوالفضل پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    جناب آقای دکتر برگه جواب سونوگرافی من به پیوست می باشد. برای دفع این سنگ باید چکار کنم؟ آیا دفع سنگ همراه با درد شدید است؟ چکار کنم که دفع سنگ با درد نباشد و سنگ به تکه های کوچکتر تبدیل شود و دفع شود. ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اب زیاد طناب بزن نمک کم بخورید
    2. تصویر کاربر ابوالفضل پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      ببخشید آقای دکتر روزه هم بگیرم؟؟؟؟
      دفع این سنگ با درد هستش؟؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حامد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1181 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشیر خدمت شما با عرض شرمندگی بابت طولانی بودن سوال بخاطر اینکه از شهرستان زندگی میکنم مجبورم سوالم طولانی باشد.
    ما در شهرستان بجنورد زندگی میکنیم و پدر من 63 سال سن دازند ایشان حدود 8 سال پیش ناراحتی در مثانه و خون در ادرار داشتند که توسط دکتر دارابی در مشهد از طریق مجاری ادرار عمل جراحی صورت گرفته که داخل مثانه غده و سنگ ریزه وجود داشت بعد از یک سال دوباره مشکل برایشان ایجاد شد و باز به مشهد رفتند و این بار سنگ مثانه را خارج کردند .
    بعد از این قضایا پدرم دچار بیماری دیابت شد و تا هم اکنون این بیماری را دارند تا سال پیش ک باز داخل ادرارشان خون مشاهده کردند.
    حدودا نزدیک به 10 ماه پیش سگته خفیف مغزی کردند و دست چپشان تغریبا از کار افتاد و مجبور به خوردن رقیق کننده خون کردند . بعد از چند هفته دوباره به مشهد رفتیم و دکتر با انجام چند آزمایش روی ایشان گفتند باید عمل شود متاسفانه در سونو گرافی سه بعدی فقط یک غده مشاهده شد و دکتر در حین عمل غده های زیادی مشاهده نمدند و به دلیل اینکه قرص های رقیق کننده خون میخوردند و بخاطر خونریزی زیاد نتوانستند عمل را به اتمام برسانند و بعد از یک هفته دوباره عمل شدند و باز تعدادی از غده ها را بیرون آورند و بعد از چند هفته دیدیم ک دوباره در ادرارشان خون مشاهده شد اینبار در خود شهرستان خودمان توسط دکتر داریوش امیری تحت معالجه و عمل جراحی قرار گرفتند که عمل شان تقریبا موفقیت داشت دکتر امیری دارویی به اسم - ب ث ژ اینتراوزیکال (intravesical BCG)- به تعداد 10 عدد تجویز نمودند که در هفته اول با تزریق داخل مجاری رضایت داشتند و احساس میکردند حالشان بهتر شده حتی درد پهلو و حتی دید چشمشان بهتر شد ولی در هفته دوم بعد از تزریق و تخلیه دارو به مدت دو روز خونریزی با سوزش و هفته سوم بعد از تزریق و تخلیه دارو به مدت یک روز خونریزی همراه با سوزش داشتند که به گفته دکتر میگفتند که احتمال تب کردن هست ولی ایشان تب نکردند فقط سوزش و خونریزی بود .
    به نظر شما همین راه درمان را ادامه دهیم یا به پزشک دیگر یا راه درمان دیگری را در پیش بگیریم.
    با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمانتان درست است ادامه بدهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب