در مورد کیست های کلیه چه می دانید؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

خانم مریم 45 ساله به علت درد پهلوی مبهم و جهت بررسی و چکاپ سلامتی کلیه ها به دکتر مراجعه می کند و در بررسیهای انجام شده توسط دکتر حسین کرمی در سونوگرافی یک کیست به اندازه 5 سانتی متر در کلیه چپ تشخیص داده می شود که باعث نگرانی مریم شده و جهت پیگیری بیشتر به دکتر کرمی مراجعه می کند. به خاطر نگرانی مریم از این موضوع سوالها و جوابهایی که بین ایشان و دکتر کرمی مطرح شده است را در زیر می خوانیم.

کیست کلیه چیست؟

دکترکرمی: کیست به جمع شدن مایع در یک حفره با دیواره نازک که راه خروجی ندارد کیست گفته می شود که به جمع شدن این مایع در دیواره کلیه ها کیست کلیه گفته می شود.

علامت وجود کیست در کلیه چیست؟

دکتر کرمی: کیستهای کلیه اغلب بی علامت هستند و به صورت اتفاقی در بررسی های سونوگرافی تشخیص داده می شود ولی وقتی اندازه کیست کلیه بزرگتر می شود و به علت اثرات فشاری روی کلیه ها می تواند باعث درد پهلو و بالارفتن فشار خون شود.
اگر اندازه کیست کلیه خیلی بزرگ باشد می تواند با اثر فشاری روی کلیه آن را از کار بیندازد.

علت تشکیل کیست کلیه چیست؟

دکتر کرمی: در کلیه ها ما دو نوع کیست داریم، کیست ساده و کیستهای متعدد
کیست ساده که اغلب به صورت تکی و با دیواره صاف در سونوگرافی می باشد به علت سن بالا ایجاد می شود و 50درصد افراد بالای 50 سال در بررسی سونوگرافی ممکن است کیست ساده داشته باشند. کیستهای ساده در سونوگرافی دیواره صاف دارند و در داخل آنها چرک و خون و لخته وجود ندارد.

indexlkjh.

دومین کیست: کیست های متعدد می باشند که این کیستها باید دقیقاً بررسی شوند. بعضی از این کیست ها علت ارثی دارند و از والدین به بچه ها منتقل می شوند. که به آنها (APCK) گفته می شود. نکته مهم در مورد این کیست ها تشخیص به موقع و کنترل آنها می باشد چرا که ممکن است در نهایت منجر به از کار افتادن کلیه ها و دیالیز در سنین پایین شود. لذا انجام سونوگرافی قبل از ازدواج در تشخیص و جلوگیری از انتقال آن بسیار مهم است.. LLL

نوع دیگر کیست ها: کیستهای مخلوط می باشند که در سونوگرافی تعداد کیست ها متعدد و در داخل آنها دیواره های متعددی وجود دارد. این کیست ها باید از نظر سرطان کلیه دقیقاً بررسی کرد. جمع بندی اینکه در کلیه سه نوع کیست وجود دارد:

1- کیست های ساده
2- کیست های متعدد و ارثی
3- کیست های دیواره دار و نامنظم

آیا ارتباطی بین کیست کلیه و تبدیل آن به سرطان کلیه وجود دارد؟

دکتر حسین کرمی ارولوژیست می گوید: کیست ساده هیچ نگرانی نداشته و به سرطان تبدیل نمی شود. اما کیست هایی که دیواره آنها نامنظم و داخل آنها حفره حفره است حتماً باید از نظر سرطان کلیه هرچه زودتر بررسی شوند و کیست های ارثی متعدد اغلب باعث از کارافتادگی کلیه ها می شوند و ندرتاً به سرطان کلیه تبدیل می شوند.

آیا درمانی برای کیست های کلیه وجود دارد؟

دکتر حسین کرمی ارولوژیست: کیست های ساده کوچک کلیه اغلب به صورت اتفاقی کشف می شوند و نیاز به درمان ندارند ولی وقتی اندازه آنها بزرگتر می شود باعث درد مداوم پهلوها و یا با اثر فشاری روی کلیه ها فعالیت کلیه ها را خراب می کند و یا باعث افزایش فشار خون بشود باید درمان کرد که امروزه بهترین و قطعی ترین روش درمان آنها برداشتن کیست با عمل لاپاراسکوپی و بدون شکاف جراحی می باشد.

در این روش با عبور دوربین و لوله های باریک به شکم و مشخص کردن کیست کلیه دیواره های آن بریده می شود و خارج می گردد.

انجام این عمل به صورت سرپائی و بدون بستری شب در بیمارستان و بدون شکاف بزرگ انجام می گردد مثل فیلم زیر .

در کیست های متعدد و ارثی، کیست ها در گوشت کلیه رشد کرده و باعث از بین رفتن کلیه ها می شود و نیاز به دیالیز می شود و باید با تشخیص به موقع آنها را درمان کرد.
کیست های مشکوک به سرطان باید هر چه سریعتر تحت عمل جراحی قرار گیرند. که بهترین روش جراحی آنها نیز عمل لاپاراسکوپی می باشند و ممکن است در این عمل جهت حفظ سلامتی بیمار کل کلیه برداشته شود .

اما توصیه های دکتر حسین کرمی ارولوژیست جهت جلوگیری، تشخیص و درمان به موقع کیست های کلیه:

1- قبل از ازدواج با انجام سونوگرافی از وجود بیماری ارثی کیست کلیه مطمئن شوید تا از انتقال آن به فرزندانتان جلوگیری شود.
2- هر 6 ماه یکبار سونوگرافی از کلیه ها انجام شود.
3- کیست های ساده کلیه کوچک نیاز به درمان ندارند. آنها هیچ موقع به سرطان تبدیل نمی شوند و هر 6 ماه باید کنترل شوند.
4- کیست های مشکوک به سرطان کلیه باید به موقع و سریع درمان شوند.

نگران نباشید امروزه همه کیستهای کلیه با لاپاراسکوپی و بدون شکاف جراحی و به صورت سرپائی قابل درمان می باشند.

3.1/5 - (9 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۲۸ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 332 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید امیدوارم همیشه حال شما و خانوادتون خوبه باشه. من چندین سال رفتم دکتر ازمایش های مختلف دادم دوره درمان های مختلفی داشتم که خوبم نکرده و فقط تا حدود کمی روم تاثیر داشته اونم حین خوردن دارو اخرین دکتر و ازمایشی ک رفتم یعنی ازمایش یورودینامیک بهم گفتن که عصب مثانت هم حساسه هم یه نوع مشکل عصبی داری و عصب هیچ جای بدن خوب نمیشه و باید تا اخر عمر دارو بخوری،علائمی که دارم:تکرر ادرار شدید، هست تو یه ساعت چند بار میرم ،هست که میرم ۲۰ دقیقه و قطع نمیشه احساس نیاز فوری ب دفع ادرار دارم بعد از دستشویی ، شب موقع خواب بیدار میشم چند بار میرم دستشویی این حالتا بیشتر نسبت ب چیزایی ک میخورم ، حالت عصبی ک دارم و یا استرس پیش میاد اما ب صورت دائم ادرارم دوشاخه شروع میشه چند بار قطع میشه و اخرشم قطره قطره میاد تا تمام بشه ب اضافه این ک دائم احساس ادرار دارم و احساس میکنم ب رگای اون قسمت فشار میاد و ازارم میده اگر میشه ب من یه اسم بیماریم بدید فقط خیلی ممنون میشم یا بگید این ازمایش اصلا مشکلی رو نشون میده؟چون اگه بشه دو روز دیگه میخوام پرونده معافی پزشکی خدمتم رو ادامه بدم.با تشکر مرسی.
    1. تصویر کاربر محسن شنبه ۱۹ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      عکس ازمایش
    2. تصویر کاربر محسن سه شنبه ۲۲ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      جواب بدید دیگه لطفا نوشته کمتر ۴۸ ساعت که بخدا ما ب این جواب نیاز داریم ک اعتماد کردیم به شما
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      بر اسا نوار مثانه مشکل شما بیشتر روحی وتلقین است واز نظر من پیگیری نکنید ورزش ونشاط وشبها در اب کرم بشینید بهتر میشوید
    4. تصویر کاربر محسن شنبه ۲۶ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      تلقین!!!!مگه میشه من با تلقین دائم‌ تکرر بگیرم و دفع ادرارم انقد ب مشکل بخوره اینا رو که دیگه به چشم میبینم،کامل تخلیه نشدن چه ربطی تلقین داره بابا بخدا تلقین مال زمانیه که تو واقعا چیزی نداشته باشی نه اینجوری بت فشار بیاره.هنوز ک هنوز نصف بیماری های دستگاه تناسلی مشخص نیست منو گول بزنید خودتونو ک نمیتونید گول بزنید،اون دستگاه فقط بی اخیتاری رو ثابت میکنه و لا غیر.با تشکر
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      تشخیص شما با نوار مثانه داده شده که مثانه حساس است باید با مقاومت ذهنی فاصله دستشویی رفتن را زیاد کنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید ، بنده 2روز قبل به صورت دمر و با حس ادرار فراوان از خواب بیدار شدم و طبق عادت بعد از خوردن یک لیوان آب به دستشویی رفتم ، در همین لحظه متوجه شدم مانند همیشه توانایی تخلیه ادرار خودم را به صورت کامل ندارم و احساس درد در ناحیه بیضه و حس خاص عدم تخلیه را داشتم ، هر چه تلاش کردم به مطب شما مراجعه کنم امکان ملاقات به خاطر عدم تعیین وقت مقدور نشد، به ناچار به یک پزشک دیگر مراجعه کردم ولی ایشان بعد سونو گرافی فرمودند نه مشکل پروستات دارید نه واریکوسل و نه سنگ مثانه ، و 2 دارو برای بنده تجویز نمودند سفکسیم 400 و پرازوسین 1 ولی متاسفانه در بیضه خود احساس حرارت دارم و احساس خوبی در دستگاه تناسلی خود ندارم و امکان تخلیه ادرار به صورت کامل و با فشار وجود ندارد، لازم به ذکر است اینجانب متاهل می باشم و از لحاظ رابطه جنسی و نعوظ هیچ مشکلی ندارم ، در روزهای گذشته صبح ها نعوظ داشتم و در این 2 روز نعوظ صبحگاهی همیشگی به صورت کامل وجود نداشته است جناب اقای دکتر کرمی بنده فقط به جنابعالی اعتقاد و اطمینان کامل دارم لطفا راهنمایی فرمایید و برای گرفتن نوبت چند ماه دیگر اعلام می نمایند فرصت را مغتنم شمرده و احترامات فائقه را اشعار میدارد .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر فرهبد جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 492 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من 24 سالم است. من به خاطر شغلم خیلی کم تحرک هستم و اکثر مواقع پشت کامپیوتر هستم. یبوست هم گاهی دارم.
    من موقعه ای که اب زیاد میخورم زود به زود میرم دستشویی. هر سری هم 150cc ادرار میکنم. موقعه ادار هم هیچ مشکلی ندارم راحت ادرار میکنم. میخواستم این سوال را از شما بپرسم که آیا پروستات من بزرگ شده؟ یا خیر؟
    ضمن اینکه چند سالی هست که بد عادت شده ام و اکثر مواقع به محض احساس ادرار سریع به دستشویی میروم (ایا این احتمال وجود داره که حجم مثانه من به خاطر این عادت کوچک شده باشد؟)
    و نکته اخر اینه که گاهی مواقع بعد از خود ارضایی مثانه من دچار التهاب میشه و کمی درد میگیره و کلافم میکنه یعنی بعد از خود ارضایی نیاز به ادرار کردن پیدا میکنم, اما وقتی میرم دستشویی ادراری خارج نمیشه ازم. وقتی یخ میزارم روی آلتم احساس بهتری پیدا میکنم (این مشکل به مدت 5دقیقه برام پیش میاد. بعدش خود به خود خوب میشه)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۲۱ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 326 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. وقت بخیر.
    بنده از 2 سال گذشته دچار شب ادراری شدم و طی این دو سال بالغ بر 5 دکتر متخصص اورولوژی رفتم و انواع قرص خوردم ولی خوب نشدم. بنده پسر مجرد هستم و 28 سال دارم. در روز هیچ مشکلی ندارم و صرفا شب این مشکل را دارم. 2 سال گذشته در بیمارستان شهدای تجریش نوار مثانه دادم و دکتر به بنده گفت مثانه ام بیش فعال است. همچنین نهایتا در شب دو بار هم دستشویی میروم و قبل از دستشویی حداقل اندازه یک کف دست نشت ادرار دارم. در ماه گذشته در بیمارستان شهدای تجریش نیز تزریق بوتاکس 300 دیسپرت در مثانه داشتم ولی باز تاثیر چشم گیری در شب اداری بنده نذاشت. آقای دکتر واقعا از این موضوع خسته شدم. میخواستم بیمارستان شهدای تجریش یا مطبتون در قلهک به خدمت برسم جهت درمان نهایی. امکان داره بهم امیدواری بدید که این موضوع از زندگی من حل میشه.
    ممنون از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر رحیم سه شنبه ۱۵ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 302 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر برای احتباس ادرار دارویی وجود داره تا اگه درمان حاصل نشد بیمار مجبور به عمل نشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۵ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    عذر میخوام فکر کنم حدود بیش از 6 ماه میشه که یک دونه ای به اندازه یک جوش در قسمت داخلی معقد هست
    و در این مدت هم اندازش تغییری نکرده و هیچ درد و خونریزی هم نداشته
    (قبلا این سوال رو پرسیدم که گفتین عکس که چون داخلی بود نتونستم عکس بگیرم)
    لطفا بفرمایید که حدس میزنید چی باشه و چیکار کنم که رفع بشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر یامین سه شنبه ۱۵ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 355 مشاهده پرسش
    سلام ,مدتی هست که موقع ادرار کردن اولا با کمی تاخیر ادرار شروع میشه و بعد از خروج مقداری ادرار دوباره جریان متوقف میشه و چند دقیقه بعد دوباره مقداری دیگر از ادرار خارج میشه و احساس میکنم مثانه ام کامل تخلیه نمی شود و گاهی اوقات در زیر شکمم انقباض، سفت شدن و درد رو هم دارم که در این حالت تکرر ادرار هم میگیرم، در سونو گرافی آخری که انجام دادم بعد از تخلیه ادرار مقدار 30 سی سی رزیدو باقیمانده است. آیا ممکنه مربوط به کیست تخمدانم باشه؟ چون من در تخمدان راستم کیستی حدود سه سانت هم دارم. لطفاً من رو راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      باه بهتر تست درمانش کنید
  • تصویر کاربر ایلین یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    با سلام اقای دکتر پدر من حدود ۱ ماه پیش تشنج داشتند وبعد از اون دچار احتباس ادراری شدند وسوند داخلی براش زدند با توحه به اینکه تومور فرونتال داشت تو این مدت تحت بررسی جراح مغز قرار گرفت که خوشبختانه از اون لحاظ نسبت به دو سال پیش تغییر سایز و نشانه ای نداره و سونوگرافی اندازه پروستات ۶۰ گزارش کرده البته دکتر اورولوری علرغم که گفتند این اندازه باعث چنین احتباسی نمی شود دکتر دیگه نهایتا جراحی پرویتات پیشنهاد کردند چون مشکل ادرای حل نشده میشه راهنمایی کنبد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 532 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من ۲۲ سال سن دارم ۳ سال پیش برای سوزش ادرار و تکرر ادرار ازمایش دادم کمی عفونت داشتم اما مشکل با دارو حل نشد تا ۲ ماه پیش برای سوزش و تکه تکه امدن ادرار و گیر کردن ادرار و چند قطره خون صورتی رنگ در انتهای ادرا پیش دکتر رفتم نتیجه سونو مثانه با دیواره ضخیم و نا منظم و مقدار ادرار باقیمانده ۵۸ بود دکتر انتی بیوتیک و توماسین و پروستابروج داد و بعد ۱ ماه سی تی اسکن دادم دیواره مثانه بازم ضخیم بود اما از مشکلاتم فقط سوزش ابتدای ادرار و درد و سوزش هنگام انزال رفع نشد الان بازم بهم انتی بیوتیک دادن levofloxacin 500و تامسولسین و پروستابروج از وقتی که دارو های جدید و خوردم موقع انزال مایع منی خارج نمیشه و ادرار بعد از انزال برام سخت شده اما حس میکنم سوزش ادرارم بهتر شده لطفا راهنمایی کنین ایا ممکن مشکل عفونت نباشه ؟
    1. تصویر کاربر امیر جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      این هم جواب سی تی اسکن
    2. تصویر کاربر امیر جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      جواب سی تی
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      باید از نظر تنگی مجرا سیستوسکوپی کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سیامک یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 345 مشاهده پرسش
    با درود بیش از 9سال است که دچار تکرر ادرار هستم و باید سر پا ادرار کنم همیشه ادرار دارم کم و با سوزش پزشکان گفته اند که مثانه عصبی است پس از مدفوع باید از دوباره سر پا ادرار کنم خیلی کم میاد یک وقت هایی در سکس هم دو دقیقه ای ارضا میشم متاهل هستم همیشه ادرار دارم و خسته شدم دیگه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      باید تست نوار مثانه بگیرید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مریم جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 417 مشاهده پرسش
    اینجانب پس ازسونوگرافی متوجه دوسنگ به ابعاد۲.۴و۲.۸ درکلیه راست خودشدم آیااستفاده از پوسته داخلی سنگدان مرغ( به سفارش دوست بنده که نتیجه گرفته) و عرق خارخاسک وخارشتر وهمچنین قطره سنکل مفیداست ؟؟؟درضمن بنده روزانه ۲ تا ۳ لیترآب می نوشم و هندوانه وخربزه دربرنامه غذایی وجوددارد آیارژیم خاصی روشما توصیه میفرمایید؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فقط مصرف آب و ورزش بقیه اثر ندارد
  • تصویر کاربر رسول پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    سلام. کلیه سمت راست ام سالی یکبار تولید سنگ میکنه. 2 بار هم تی یو ال کردم.مصرف آب هم دارم رژیم را هم رعایت دارم. الان هم درد بیضه سمت راست دارم . سونوگرافی هم کردم کلیه بدون سنگ نشون داد. اندازه کلیه سمت راست 11.24 و کلیه سمت چپ 10.2 بود.
    راه حلی مناسب برای پیشگیری ؟ علل درد بیضه سمت راست به کلیه مربوط میشه؟ آیا تفاوت اندازه دو کلیه طبیعی؟
    خیلی تشکر از حوصله و زکات علم تون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فقط پی گیری و مصرف مایعات زیاد
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خسته نباشد خدمت شما، تو کامنت قبلیم که سوالم در رابطه با ورم پای مادرم بود فراموش کردم که بگم که فشار خون بالا نیز داشته و قرص های لوزارتان و اتنولول و تریامترن مصرف میکند، در کل سوالم این است که ورم پا بخاطر کار کرد کلیه است؟
    در کامت قبلی شما فرمودید که از پایش سونوگرافی انجام دهیم آیا سونوگرافی را باید دکتر متخصص کلیه تجویز کند؟
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونگرافی کالر دابلر و هر دکتری می تواند
  • تصویر کاربر خزاعی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    آقای دکترfullness چیه؟ درمانش چیه در نوزادان تازه متولد شده؟ چه خطری برای کلیه داره؟
    چه اقداماتی باید انجام بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      با سنوگرافی ماهیانه کنترل شود اگر رفع نشد از نظر ریفلاکس و تنگی حالب باید بررسی شود
  • تصویر کاربر ابوالفضل پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    جناب آقای دکتر برگه جواب سونوگرافی من به پیوست می باشد. برای دفع این سنگ باید چکار کنم؟ آیا دفع سنگ همراه با درد شدید است؟ چکار کنم که دفع سنگ با درد نباشد و سنگ به تکه های کوچکتر تبدیل شود و دفع شود. ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اب زیاد طناب بزن نمک کم بخورید
    2. تصویر کاربر ابوالفضل پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      ببخشید آقای دکتر روزه هم بگیرم؟؟؟؟
      دفع این سنگ با درد هستش؟؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حامد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1180 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشیر خدمت شما با عرض شرمندگی بابت طولانی بودن سوال بخاطر اینکه از شهرستان زندگی میکنم مجبورم سوالم طولانی باشد.
    ما در شهرستان بجنورد زندگی میکنیم و پدر من 63 سال سن دازند ایشان حدود 8 سال پیش ناراحتی در مثانه و خون در ادرار داشتند که توسط دکتر دارابی در مشهد از طریق مجاری ادرار عمل جراحی صورت گرفته که داخل مثانه غده و سنگ ریزه وجود داشت بعد از یک سال دوباره مشکل برایشان ایجاد شد و باز به مشهد رفتند و این بار سنگ مثانه را خارج کردند .
    بعد از این قضایا پدرم دچار بیماری دیابت شد و تا هم اکنون این بیماری را دارند تا سال پیش ک باز داخل ادرارشان خون مشاهده کردند.
    حدودا نزدیک به 10 ماه پیش سگته خفیف مغزی کردند و دست چپشان تغریبا از کار افتاد و مجبور به خوردن رقیق کننده خون کردند . بعد از چند هفته دوباره به مشهد رفتیم و دکتر با انجام چند آزمایش روی ایشان گفتند باید عمل شود متاسفانه در سونو گرافی سه بعدی فقط یک غده مشاهده شد و دکتر در حین عمل غده های زیادی مشاهده نمدند و به دلیل اینکه قرص های رقیق کننده خون میخوردند و بخاطر خونریزی زیاد نتوانستند عمل را به اتمام برسانند و بعد از یک هفته دوباره عمل شدند و باز تعدادی از غده ها را بیرون آورند و بعد از چند هفته دیدیم ک دوباره در ادرارشان خون مشاهده شد اینبار در خود شهرستان خودمان توسط دکتر داریوش امیری تحت معالجه و عمل جراحی قرار گرفتند که عمل شان تقریبا موفقیت داشت دکتر امیری دارویی به اسم - ب ث ژ اینتراوزیکال (intravesical BCG)- به تعداد 10 عدد تجویز نمودند که در هفته اول با تزریق داخل مجاری رضایت داشتند و احساس میکردند حالشان بهتر شده حتی درد پهلو و حتی دید چشمشان بهتر شد ولی در هفته دوم بعد از تزریق و تخلیه دارو به مدت دو روز خونریزی با سوزش و هفته سوم بعد از تزریق و تخلیه دارو به مدت یک روز خونریزی همراه با سوزش داشتند که به گفته دکتر میگفتند که احتمال تب کردن هست ولی ایشان تب نکردند فقط سوزش و خونریزی بود .
    به نظر شما همین راه درمان را ادامه دهیم یا به پزشک دیگر یا راه درمان دیگری را در پیش بگیریم.
    با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمانتان درست است ادامه بدهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب