اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آزواسپرمی شایعترین علت نازایی مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه نازا به کسی گفته می شود که اصلاٌ نطفه ندارد و در آزمایش اسپرم انجام شده، اسپرم صفر می باشد. اگر کسی اسپرم داشته باشد نازا نبوده و با روش های کمکی می تواند باردار شود.

هر از چند گاهی زوجینی را می بینیم که به حالت ناامیدی مراجعه می کنند و شدیداً نگران و مضطرب هستند، زیرا  در بررسی های انجام شده در آزمایش نطفه، تعداد اسپرم آنها صفر می باشد.

تولید تستوسترون

در حالت طبیعی هر مردی 100میلیون اسپرم دارد که جهت بارداری باید 40 درصد متحرک و شکل طبیعی داشته باشند. در بسیاری از مواقع وقتی آزمایش اسپرم را مطالعه می کنیم اسپرم هم از نظر تعداد و هم شکل و هم حرکت کاملاً پایین است که به آن الیگو اسپرم گفته می شود.

هر چند کیفیت اسپرم پائین باشد شانس باروری پائین تر خواهد بود. در شدیدترین حالت افت کیفیت اسپرم در آزمایش انجام شده همه صفر هستند که به آن آزواسپرمی گفته می شود.

علت نداشتن اسپرم مرد

وقتی آزمایش اسپرم یک مرد صفر است علت های مختلفی در پشت آن وجود دارد:

ترشح هورمون های تحریک کننده بیضه ها از هیپوفیز مغز مشکل دارد. این اختلال در ترشح که اغلب به علت کاهش ترشح هورمونی به نام FSH است. هورمون FSH وظیفه تحریک سلول های نطفه ساز را به عهده دارد. 

تزریق بی رویه تستوسترون که متأسفانه در باشگاه های بدنسازی و سرخودی استفاده می شود، ترشح هورمون تحریک کننده را شدیداً مختل می کند.

ایجاد شدن تومور در غده هیپوفیز به نام پرولاکتنبوما باعث می شود که بیش از حد پرولاکتین ترشح شده و آن هم هورمون تحریک کننده نطفه سازی یا FSH را مختل می کند.

بیضه محل اصلی نطفه سازی مرد می باشد که سلول های نطفه ساز در آن قرار دارند. شایعترین علت آزواسپرمی مردان اختلال در عملکرد بیضه می باشد که 49 تا 93 درصد آزواسپرمی را تشکیل می دهد.

در این حالت سلول های نطفه ساز یا در بیضه به صورت مادرزادی وجود ندارند که تحت عنوان سرتولی سل سندرم گفته می شود که در این صورت فرد نازا است و راهی برای درمان وجود ندارد. علل دیگر آن بیماری ژنتیکی به نام کلاین فیلتر می باشد که در معاینه بیضه ها کاملاً سفت و کوچک هستند و نطفه تولید نمی کنند.

یکی دیگر از علل دیگر از بین رفتن سلول های نطفه ساز بیضه، بیضه های پائین نیامده و نزول نکرده هستند. اگر بیضه بعد از تولد در داخل شکم بماند به کیسه بیضه نرسد با گذشت زمان سلول های نطفه ساز آن از بین خواهد رفت و اگر این امر دوطرفه اتفاق بیافتد فرد مبتلا به آزواسپرمی یا نطفه صفر خواهد شد و لذا در اینجا به والدین عزیز توصیه می کنم هر نوزاد پسر که در معاینه بیضه خالی باشد و بیضه در مسیر نزول گیر افتاده باشد بلافاصله باید پس از سه ماهگی تحت عمل جراحی پائین آوردن بیضه قرار گیرد تا در آینده نابارور نگردد.

از علل دیگر نازایی با منشاء بیضه، بیماری اوریون می باشد که باعث تورم بیضه ها شده و سلول های نطفه ساز را ممکن است تخریب کند.

ضربه به بیضه ها، شیمی درمانی و رادیوتراپی از عواملی هستند که سلول های نطفه ساز بیضه را خراب می کنند و باعث صفر شدن اسپرم و نازایی مردان می گردند.

واریکوسل که سبب اتساع وریدهای اسکروتوم می شود، نیز می تواند به آزواسپرمی منجر شود.

لوله هایی به نام منی بر اسپرم را از بیضه ها خارج کرده و به مجرا می آورند که با انزال بیرون می ریزد. به هر عللی انسدادی در مسیر خروج وجود داشته باشد اسپرم ساخته شده محبوس می شود و به بیرون نمی ریزد و لذا باعث صفر شدن آزمایش اسپرم می گردد.

شایعترین علت انسداد متأسفانه انجام وازکتومی یا بستن لوله مردان می باشد که با قطع مسیر لوله های منی بر باعث از بین رفتن همیشگی باروری مردان می شود.

عدم وجود لوله های منی بر و یا انسداد مادرزادی آنها از علل دیگر صفر شدن آزمایش اسپرم مردان است.

 

معجزه بارداری با اسپرم صفر

عبارت «معجزه بارداری با اسپرم صفر» شاید در نگاه اول اغراق‌آمیز به نظر برسد، اما با پیشرفت‌های چشمگیر در حوزه ناباروری مردان، این اتفاق اکنون یک واقعیت علمی است. آزواسپرمی (Azoospermia) یا نبود اسپرم در مایع منی، به معنای ناباروری مطلق نیست.

مهم‌ترین نکته این است که بدانید اسپرم صفر معمولاً دو حالت دارد:

-کارخانه سالم است، جاده مسدود است (انسدادی):

بیضه‌ها اسپرم تولید می‌کنند، اما لوله‌های خروجی به دلیل وازکتومی قبلی، عفونت یا مشکلات مادرزادی بسته‌اند. در این حالت، بارداری تقریباً ۱۰۰٪ ممکن است چون اسپرم‌های سالم در بیضه وجود دارند.

-کارخانه کم‌کار است (غیرانسدادی): بیضه‌ها تنبل هستند یا تولید بسیار ناچیزی دارند که به مرحله خروج نمی‌رسد. حتی در این حالت، در نواحی خاصی از بیضه ممکن است «جزیره‌هایی» از تولید اسپرم فعال وجود داشته باشد.

۱-تکنیک میکروتسه (Micro-TESE): جستجو با میکروسکوپ

این روش همان «معجزه» پزشکی مدرن است. در گذشته، نمونه‌برداری کور انجام می‌شد، اما در روش Micro-TESE، جراح با استفاده از میکروسکوپ‌های بسیار قدرتمند (با بزرگنمایی ۲۵ برابر)، بافت بیضه را اسکن می‌کند.

چرا معجزه؟ جراح به دنبال لوله‌هایی در بیضه می‌گردد که کمی متورم‌تر و سفیدتر هستند (نشانه‌ی وجود احتمالی اسپرم). حتی پیدا کردن چند عدد اسپرم زنده هم کافی است. این اسپرم‌ها استخراج شده و فریز می‌شوند تا برای لقاح مصنوعی استفاده شوند.

۲-قدرت تکنولوژی ICSI (میکرواینجکشن)

در بارداری طبیعی، میلیون‌ها اسپرم لازم است تا یکی به تخمک برسد. اما در آزمایشگاه، قانون تغییر می‌کند. با روش ICSI، جنین‌شناس تنها به یک اسپرم نیاز دارد. او آن یک اسپرمِ استخراج شده از بیضه را مستقیماً به داخل تخمک تزریق می‌کند. بنابراین، مفهوم «تعداد کم» دیگر مانع بارداری نیست.

۳-درمان‌های نوین: سلول‌های بنیادی و PRP

برای کسانی که حتی در بیضه هم اسپرم ندارند، علم در حال باز کردن درهای جدیدی است:

  • تزریق PRP (پلاسمای غنی از پلاکت): خون بیمار گرفته شده، پلاکت‌های آن جدا شده و به بیضه تزریق می‌شود. فاکتورهای رشد موجود در پلاکت‌ها می‌توانند سلول‌های بنیادی بیضه را بیدار کرده و تولید اسپرم را (حتی به مقدار کم) تحریک کنند.

  • درمان هورمونی: در برخی موارد، مغز فرمان تولید اسپرم را صادر نمی‌کند. با تزریق هورمون‌های خاص، می‌توان کارخانه بیضه را دوباره راه‌اندازی کرد.


جدول واقعیت‌سنجی (شانس موفقیت)

نوع آزواسپرمیروش درمان اصلیشانس پیدا کردن اسپرم
انسدادی (لوله‌ها بسته است)PESA یا TESEبسیار بالا (نزدیک به ۱۰۰٪)
غیرانسدادی (مشکل تولید)Micro-TESEحدود ۵۰٪ تا ۶۰٪
غیرانسدادی شدیدPRP + Micro-TESEدر حال افزایش (تجربی)

نکته کلیدی: بسیاری از مردانی که سال‌ها پیش جواب «نه» شنیده‌اند، امروز با تکنیک Micro-TESE صاحب فرزند می‌شوند.

آیا با اسپرم صفر میتوان باردار شد؟

بلی. درمان آزواسپرمی بستگی به علت آن دارد و در هر مورد متفاوت است. در بیمارانی که بیضه های آنها کوچک است و رشد کافی ندارد، از هورمون استفاده می شود. در این موارد درمان تا 95% موفقیت آمیز است و ظرف مدت 6 ماه و حداکثر 3 سال بیضه ها بزرگ شده، اسپرم ظاهر می شود.

در واریس بیضه ( واریکوسل) عمل جراحی 50 تا 60% موارد موفقیت آمیز بوده و معمولاً پس از 1 تا 3 سال نتیجه داده است. در نازائی های انسدادی، عمل جراحی پیوند مجاری منی بر صورت می گیرد که نتیجه بخش است. امروزه با روشهای جدید مثل لقاح خارج از بدن و انتقال جنین به رحم و یا تزریق اسپرم به داخل تخمک – در مواردی که تعداد اسپرم فوق العاده کم بوده است- امیدواری زیادی برای درمان به وجود آمده است. 

اگر سطح هورمون گنادوتروپین شما بسیار پایین باشد، برای بهبود شانس باروری خود و افزایش تعداد اسپرم میتوانید از داروی گنادوتروپین استفاده کنید. گنادوتروپین هورمونی است که تولید اسپرم را تحریک می‌کند.

در روش IVF، یک تخمک از تخمدان زن برداشته می شود و ،در محیط آزمایشگاه با  اسپرم مرد بارور می‌شود. سپس تخمک بارورشده به رحم زن بازگردانده می‌شود.

شایان به ذکر است که اگر تعداد اسپرم شما اندکی پایین باشد و حداقل به مدت دو سال برای فرزنددار شدن به طور طبیعی تلاش کرده باشید و نتیجه ای نگرفته باشید شما کاندید مناسبی برای لقاح مصنوعی هستید.

تزریق درون سیتوپلاسمی اسپرم (ICSI)، یک نوع تکنیک IVF است. در این روش یک اسپرم واحد به صورت مستقیم به تخمک زن تزریق می‌شود تا آن را بارور کند. تخمک پس از بارور شدن به رحم زن بازگردانده می‌شود.

شایان به ذکر است که اگر حداقل به مدت دو سال برای فرزنددار شدن به طور طبیعی تلاش کرده اید و نتیجه‌ای نگرفته‌اید و یکی از مشکلات ضعیف بودن کیفیت اسپرم و پایین بودن تعداد اسپرم یا فاقد اسپرم بودن مایع منی را داشته باشید، کاندید مناسبی برای این روش درمانی خواهید بود.

اهدی اسپرم به معنی استفاده از اسپرم مرد دیگری برای باروری است که اسپرم خود را اهداء می‌کند.

در صورت داشتن مشکل نازایی جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (102 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر احسان جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام؛
    آقای دکتر بنده از سال گذشته با احساس درد در بیضه چپ به پزشکی در شهرستان خودمان مراجعه کردم که پس از انجام معاینه و سونوگرافی اعلام کرد که واریکوسل خفیفی وجود دارد. به بیمارستان تجریش هم مراجعه کردم که همکاران شما نیز جواب مشابهی ارائه کردند. آزمایش اسپرم هم تجویز شد که انرا نیز انجام دادم که ایشان گفتند باید تکرار شود. (که البته هنوز آنرا تکرار نکرده ام)
    حدودا شش ماهی است برای بچه دار شدن اقدام کرده ام که هنوز میسر نشده است. لطفاً راهنمایی بفرمائید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      زود است صبر کن
  • تصویر کاربر فاطمه جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر همسر من 31سالشه کارش هم راننده چند روزه درد بیضه دارم 4ساله ازدواج کردیم هنوز باردار نشدم ازمایش اسپرم هم داده خوبه ولی نمیدونم علت درد بیضه از چیه خودشون میگن که وقتی فشار میاد روش درد میکنه دستشو نمیتونه بهش بزنه من خیلیی نگرانم لفا" راهنمایی فرمائید من ساکن مشهد هستم اگر دکتر خوبی سراغ داشتین بیزحمت معرفی کنید
    با تشکر از صبروحوصله شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      مشهد دکتر زیاد است
  • تصویر کاربر احسان جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    با سلام

    بنده به دو پزشک مراجعه کردم که اولی گفته حتما باید عمل واریکوسل انجام بدم و دومی گفته نیازی نیست و قرص ویتامین برام تجویز کردن که میخواستم نظر شما رو هم بدونم.

    نتیجه سنوگرافی :

    واریکوسل جزئی دوطرفه و هرنی انگوئینال جزئی دو طرفه. هیدروسل مشاهده نشد

    نتیجه تست سمن:

    Test Result Unit

    Volume 3 ml

    Color Gray-white

    pH 7.4

    Liquefaction 30 min

    Total sperm Count 26 million/mL

    Class A:Rapid progressive 15 %

    Class B:slow progressive 20 %

    A+B : Total progressive 35

    Calss C: Non progressive 25 %

    A+B+C : Total Motile 60 %

    Class D : Static(Immotile) 40 %

    Abnormal morphology 15 %

    Total motile funct Sperm 40 Millon

    Round cell 2-3 /HPF

    W.B.C 5-6 HPF
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      اگر بچه دار نیستید باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر لیلا جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام،
    من مدت دو ماه هست که دچار تکرر ادراری شده ام و همچنین در ناحیه مثانه احساس جمع شدگی عضلات و یا حسی شبیه جای زخم وجود دارد. در مراجعه اول به دکتر داروی Cipro تجویز شد ولی بعد از 2-3 روز استفاده تاثیری نداشت و مجددا دکتر نیتروفورانتویین به مدت 5 روز تجویز کرد. پس از اتمام آنتی بیوتیک علایم بیماری طی 3 هفته مدام کم و زیاد می شد که طی این مدت مجددا به دکتر مراجعه کردم و سه بار آزمایش کشت ادرار و همچنین سونوگرافی دادم. نتیجه آزمایش سونوگرافی Pelvic , Abdomen هر دو نرمال بود. آزمایش کشت ادرار یکبار درست پس از اتمام نیتروفورانتویین و یکبار هم پس از دو هفته از اتمام دارو دادم که هر دو منفی بود ولی کماکان علایم بیماری وجود داشت و در بار سوم کشت ادرار مثبت با رشد باکتری Enterococcal بود. پس از آزمایش سوم دکتر آموکسی سیلین 500 برای 10 روز تجویز کرد ولی الان که چند روز از اتمام آن گذشته کماکان مداوا نشده ام. لازم به توضیح هست که در تمام این مدت شرایط و علایم بیماری مدام بالا پایین شده و بعضی روزها خوب و مجددا علایم بروز میکند که در برخی موارد خیلی هم شدید هست.
    من تعجب میکنم که در اوج بیماری نتایج کشت ادرار منفی بوده ولی بار سوم با وجود خوردن آنتی بیوتیک مثبت بود. آیا امکان دارد نتیجه آزمایشات اشتباه شده باشد. لطفا در خصوص این بیماری و درمان آن راهنمایی کنید.

    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      همه عصبی است
  • تصویر کاربر ب.ع جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    باسلام،خسته نباشي دكتر..
    دكتر تقريبا دو ماهي ميشه كه درد كليه وسوزش ادرار دارم،يه ماه پيش به دكتر مراجعه كردم آزمايشم دادم ولي جواب چيزي نشون نداد،ميخواسم بدونم بازم آزمايش بدم يا...و سوال ديگم اينه اين علائمي كه گفتم به نظر خودم متاسفانه از استمناءبيش از حدهسش!!آيا ميتونه علتش همين باشه؟؟؟؟؟!
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      ترکش کنید
    2. تصویر کاربر ب.ع پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      يه ماه ونيمي ميشه ترك كردم ولي بازم همون علائم رو دارم دو روز پيش باز دكتر رفتم(تبريز-دكتر كاظم مدائن)،گفتن جاي نگراني نيس همين سوالي كه ازتون پرسيدمو از ايشونم پرسيدم ولي دقيق نگفتن علتش اينه..
    3. تصویر کاربر ب.ع پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      الانم كنكوريم از لحاظ درسي خيلي تاثير گذاشته برام انشاالله بعد كنكور ميام خدمتتون از نزديك...فقط آيا دارويي چيزي هس تا يه مدت استفاده كنم؟؟!
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      ترک کنید بهتر خواهی شد
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر جواد پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 480 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید . من 25 سالمه . خیلی خود ارضایی کردم ولی الان میخوام خود ارضایی رو ترک کنم ولی وقتی مثلا یه هفته میگذره و مایع منی تو بدنم زیاد میشه بیضه هام شروع به درد شدیدی میکنند که گاهی حتی نمیذارن حرکت بکنم و شب ها هم محتلم نمیشم . میخواستم ازتون بپرسم دارویی رو میتونید بهم معرفی کنید که بدون نسخه پزشک تو داروخانه به فروش برسه و باعث بشه تو خواب محتلم بشم و عوارض نداشته باشه راستش به خاطر گناهش نمیخوام انجام بدم ولی واقعا درد میکنه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      ترک کنید بهتر میشوید
  • تصویر کاربر ش. پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1920 مشاهده پرسش
    با سلا م و خسته نباشید
    جناب دکتر همسر من 42 ساله دارای مشکل پسوریازیس در ناحیه پشت دست و آرنجها و قوزک پا ها و روی انگشتان دست است، من فکر میکنم روی بیضه ها هم هست ولی خودش به شدت انکار میکند، در روی بیضه ها هم پوست کاملا سفت سیاه رنگ و با چینهای نقره ای رنگ است مانند پشت دست و آرنجها و قوزک پاهایش، آیا این می تواند دلیل سرد مزاجی شدید و زود انزالی و زود شل شدن آلت قبل از اورگاسم بشود؟ و اینکه چند ماه پیش دچار سنگ کلیه شد همراه درد و خون ریزی که با مصرف دارو به تدریج کاهش پیدا کرد اما با اولین تماس جنسی که باز قبل از اورگاسم او پایان یافت، من دچار لکه بینی شدید و سوزش و تکرر ادرار شدید و ظرف 2،3 روز پریود خارج از برنامه شدم، چه اتفاقی برای من افتاده؟ عفونت یا پسوریازیس و یا مشکل کلیه پیدا کردم؟ ( در ضمن شوهرم به هیچ عنوان برای مشکلاتش به دکتر مراجعه نمیکند، من قادر به انجام چه کاری برای رفع این مشکلات هستم؟)
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      دکت پوست 2- بررسی از نظر جنسی
  • تصویر کاربر جعفر پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2105 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما، پسر 4 ساله ای دارم که گاهی از اوقات مایع سفید رنگی از او خارج میشود بطوری که لکه های سفید آ ن روی شورت او مشخص است. آ زمایش هم دادیم عفونت ندارد. میخواستم ببینم علت آن چه میتواند باشد. معمولا این مایع سفید قبل از ادرار خارج میشود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      اگر عفونت ندارد نگران نباشید
  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 496 مشاهده پرسش
    با سلام.
    من اکثر سوالات دوستان رو خوندم. و تقریبا 98% دوستان از کوتاهی آلت خود رنج میبرند . که در مواقع نزدیکی علاوه بر ابراز احساسات ، بزرگ بودن آلت اندکی طرف مقابل ( جنس مؤنث ) را به لذت نزدیک میکند. من هم مثل دوستان دیگر از کوتاهی آلت رنج میبرم. 27 سال سن دارم و به این خاطر که در آینده نتوانم همسر خودرا راضی نگه دارم و دچار مشکلات در زندگی شوم هنوز ازدواج نکرده ام . در حالت نعوض با التماس از 10 سانتیمتر کمتر میشود. از شما خواهشمندم راهی برای درمان پیش رویم بگذارید . بنده ساکن تهران هستم . و اگر راهی برای افزایش در نظر دارید حضوری نیز خدمت میرسم .
    با تشکر .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      راهی برای بزرگ کردن نیست
    2. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      خوب جناب دكتر شما دستور عملي و يا راهنمايي بفرماييد كه ما عده نه كم راهي پيدا كنيم براي اين مشكل
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      در دنیا حل نشده است
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر elham.emami پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 829 مشاهده پرسش
    با سلام,,در ازمایش ادرار مادرم خون تشخیص داده شده و بعد در سونو از مثانه یک زایده موکوسال میلیمتری در دیواره مثانه(ضخامت دیواره مثان) نشان داده شده و سیستوسکوپی پیشنهاد شده,میخواستم بدونم ایا این که اشاره ای به وجود تومور نشده میشه امیدوار بود که سرطان نباشه,؟ ایا سنگ در سونو مشخص میشه؟ با توجه به اینکه مادرم ٢٠ سال پیش نوع دیگری از سرطان داشته به شدت نگرانیم,,میتونم به صورت اورژانس به شما مراجعه کنیم؟ یک دنیا ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتما سیستوسکوپی سرپایی شود 02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر روح سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 556 مشاهده پرسش
    سلام
    آقای دکتر من دوسال پیش زیر شکمم درد میکرد رفتم پیش دکتر بدون هیچ سنو گرافی گفتن باد فتخ دارم اما موقع عمل واریکاسل عمل کردن که من بعد عمل متوجه
    شدم البته دوطرف زیر شکمم درد میکرد که فقط یک طرفش عمل شده الان بعد دوسال باز هم همون جا ها درد میکنه و جای عملم موقع خروج منی میسوزه تازگیا بیشتر شده و طرف سمت چپم هم که عمل نشده دردش بیشتر شده ممنون میشم جواب این مشکل مارو بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      درد طبیعی است
  • تصویر کاربر سعید پنجشنبه ۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 528 مشاهده پرسش
    دکتر من قراره به امید خدا شهریور ماه به استخدام نیروی انتظامی در بیام.با توجه به اینکه واریکوسل منع استخدامی داره به نظر شما اگر نیازی به جراحی واریکوسل نداشته باشم راه حل این مشکل بزرگی که برام پیش اومده چیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سعی کن اعلام نکنید
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 581 مشاهده پرسش
    آیا واریکوسل ارثی است ؟؟؟ چطور خودمون میتونی تشخیص بدیم ؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      خیر توسط پزشگ جراح کلیه مشخص میشود
  • تصویر کاربر مسعود دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 548 مشاهده پرسش
    با سلام
    اقای دکتر من پانزده تیر خدمتتون رسیدیم گفتین واریکوسل درجه 1 دارم واسم ازمایش اسپرم نوشتید در ازمایشگاه رویانیان میخواستم بدونم با توجه به اینکه من روزه میگیرم الان میتونم ازمایش اسپرم بدم؟یعنی بدنم ضعیف نیست که خطا تو ازمایش رخ بده؟یا بذارم واسه بعده ماه رمضان؟ممنون میشم از پاسختون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اورزانس نیست
  • تصویر کاربر مهران یکشنبه ۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 592 مشاهده پرسش
    باعرض درود و خسته نباشيد خدمت جناب دكتر كرمي عزيز
    بنده ٣٧سال سن دارم و حدود ٨-٧ سال است كه از درد بيضه رنج ميبرم و بارها و بارها به دكتر هاي مختلف اورولوژيست مراجعه نمودم ولي متاسفانه به نتيجه نرسيدم اكثر همكاران جنابعالي بعداز رؤيت آزمايشهاي ادرار و خون و سونوگرافي به بنده اعلام ميكردند كه شما در صحت كامل هستيد و همه چي طبيعي ميباشد دكترجان واقعاً ديگه تحمل ندارم ، بدبختانه مدتي است كه درد مثانه هم به دردقبلي اضافه شده و به هيچ عنوان ديگه نعوظ هم نميشوم ، خواهشا و عاجزانه دست استمداد به سويتان دراز ميكنم و بي صبرانه منتظر جواب شما هستم باتشكر فراوان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      این دردها عصبی است و با بزگنمایی بدتر میشوند بیخیالی بهترین درمان است
  • تصویر کاربر اشکان شنبه ۲۰ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 581 مشاهده پرسش
    آقای دکتر من یه عکس از انحراف آلتم به سمت چپ دارم خواستم بهتون نشان بدم خواهشا ایمیل خودتون رو برام بذارید تا ارسال کنم با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فایل ضمیمه بفرست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بفرستید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر نریمان یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 736 مشاهده پرسش
    باسلام .آیا دستگاه های کشنده مانند اکستندر جهت افزایش طول آلت تناسلی مفید میباشد.
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اصلااثر ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب