حالب کلیه کجاست؟ | دفع سنگ حالب و درمان آن

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
هر گونه انسداد در مسیر لوله حالب به منزله خفه کردن کلیه ها می باشد و هر چه سریعتر باید عامل انسدادی لوله حالب برطرف گردد. در این مقاله بیماری های لوله ی حالب از جمله وجود سنگ حالب در آن بررسی شده است.

قطر لوله حالب چقدر است؟

لوله حالب به قطر 5 میلی متر است. این لوله، کلیه را به مثانه وصل می کند.

حالب کلیه کجاست؟

حالب وظیفه ی انتقال ترشحات کلیه ها یا همان ادرار را از کلیه ها به مثانه بر عهده دارد. لوله حالب با انقباضات منظم خود که توسط اعصاب اتوماتیک سمپاتیک و یا پاراسمپاتیک کنترل می شود عمل تخلیه خود را انجام می دهد. لوله حالب در حقیقت به مانند لوله تنفسی کلیه می باشد.

درمان تبخال تناسلی

حالب لوله ای است که وظیفه انتقال ادرار از کلیه ها به سمت مثانه را عهده دار است. در بدن هر فرد دو لوله حالب (ureter) قرار دارند که هر کدام به یک کلیه متصل است. نیمه بالایی حالب در داخل معده قرار دارد و نیمه پایینی آن نیز در ناحیه لگن است.

طول لوله حالب در بزرگسالان به صورت میانگین در حدود 10 الی 12 اینچ ( 25 الی 30 سانتی متر ) است. این لوله دارای دیواره های ضخیم عضلانی، فیبری و روکش مخاطی است و می تواند به راحتی منقبض شود.

سنگ حالب

یکی از شایعترین علل انسداد حالب، حرکت سنگ از کلیه و گیر افتادن آن در لوله حالب می باشد. حرکت سنگ به طرف حالب دردی را ایجاد می که شاه درد عالم پزشکی بوده و حتی از درد زایمان در خانم ها نیز شدید تر می باشد.

مشخصات درد سنگ حالب عبارتند از: درد شدید ناگهانی که به صورت موجی به سراغ فرد آمده و او را زمین گیر و مستأصل می کند. تهوع، استفراغ، رنگ پریدگی، خون در ادرار، تغییر رنگ ادرار و در کسانی که تک کلیه ای هستند قطع کامل ادرار می تواند از نشانه های گیر افتادن سنگ در لوله حالب باشد.

امروزه قطعی ترین روش تشخیص گیر افتادن سنگ حالب انجام سی تی اسکن بدون تزریق و با تزریق می باشد. سونوگرافی اغلب گشاد شدگی کلیه ها یا هیدرونفروز را گزارش می کند که نشانه انسداد لوله حالب می باشد.

در صورت ایجاد چنین دردی بلافاصله به نزدیکترین اورژانس بیمارستانی مراجعه کرده و باید اقدامات تشخیصی و درمانی انجام گردد. از شما در اورژانس بیمارستان معاینه بالینی، آزمایش خون و ادرار و سونوگرافی و در صورت نیاز سی تی اسکن انجام خواهد شد و با تزریق مسکن های قوی که اغلب مورفین یا پتدین و یا کتورولاک است، درد شما تسکین پیدا خواهد کرد. اگر تب داشتید یا تک کلیه هستید و یا حامله می باشید باید به پزشک اطلاع دهید که شما را در بیمارستان بستری نمایند.

بیماری های حالب

پروگزیمال حالب چیست؟

بخش بالایی از لوله حالب در بین نقطه برخورد حالب با لگن و بالاتر از مفصل ساکروایلیاک قرار دارد. سنگ های پروگزیمال حالب به صورت میانگین اندازه ای بیشتر از یک سانتی متر دارند و در معیار اندازه گیری قرار می گیرند. سنگ هایی که در دفع شدن به شکل طبیعی و سریع با مشکل مواجه می شوند، در نهایت منجر به کولیک مکرر کلیه و یا انسداد ادرار خواهند شد.

لوله حالب پروگزیمال در کدام ناحیه از بدن قرار دارد؟

در انتهای بخش پروگزیمال لوله حالب، لگن و کلیه ها قرار دارند. در بخش دیگر نیز مثانه فرد به حالب متصل است. لوله حالب از ابتدای شریان کلیوی تا این نواحی و مثانه کشیده می شود تا جریان ادرار را از کلیه ها به سمت مثانه هدایت کند.

علائم سنگ کلیه در حالب

سنگ در حالب کلیه ممکن است هیچ علامت یا نشانه ای نداشته باشد. نشانه ها و علائم به محل رخداد انسداد، کامل بودن یا نسبی بودن انسداد، سرعت مسدود شدن و تحت تاثیر قرار گرفتن یک یا هر دو کلیه بستگی دارند. نشانه ها و علائم می توانند شامل موارد زیر شوند:

  • درد
  • تغییرات در مقدار ادرار تولید شده
  • دشوار بودن ادرار
  • وجود خون در ادرار
  • عفونت های مکرر مجاری ادراری
  • فشار خون بالا (هایپرتانسیون)

دفع سنگ کلیه از لوله حالب

اگر مسیر لوله حالب تنگی نداشته باشد و اندازه سنگ زیر 4 میلی متر باشد در 95 درصد با درمان های داروئی و مصرف مایعات زیاد و ورزش کردن خودبه خود دفع می شوند و نیاز به اقدام بعدی نیست.

اگر اندازه سنگ حالب بین 4 تا 6 میلی متر باشد 50 درصد احتمال خودبه خود افتادن سنگ وجود دارد و لذا اگر اندازه سنگ حالب زیر 6 میلی متر باشد به شرط اینکه:

  •  بیمار تک کلیه نباشد.
  •  تب نداشته باشد.
  •  حامله نباشد.

به بیمار توصیه می شود دو هفته با مصرف مایعات زیاد و افزایش تحرک بدنی و با ادرار کردن در داخل ظرفی از نظر مشاهده سنگ دفع شده، در جهت دفع سنگ تلاش کند.

مدت زمان دفع سنگ کلیه از حالب

 

درمان سنگ کلیه گیر کرده در حالب

اگر بعد از دو هفته سنگ کلیه در حالب دفع نشود و یا اندازه سنگ گیرافتاده بالای 6 میلی متر باشد دو روش درمانی برای درمان این سنگ ها وجود دارد:

1️⃣ سنگ شکنی برون اندامی یا ESWL

در این روش که در فیلم زیر می بینید شما بدون بیهوشی و به صورت سرپائی به مدت 15-20 دقیقه زیر دستگاه سنگ شکنی می خوابید و دستگاه با متمرکز کردن امواج سنگ شکنی روی سنگ حالب اقدام به خرد کردن سنگ گیر افتاده حالب می کند.

عمل سنگ شکنی ESWL در موارد زیر توصیه نمی شود:

  •  افراد چاق
  •  افراد حامله
  •  افراد دارای اختلال در انعقاد خون

2️⃣ سنگ شکنی درون اندامی یا TUL

دومین و مؤثرترین روش درمان سنگ حالب عمل سنگ شکنی درون اندامی یا TUL می باشد. در این روش که با بی حسی کمری و در اطاق عمل و به صورت سرپائی انجام می شود، با عبور دوربین آندوسکوپی از داخل مجرای ادراری به مثانه و لوله حالب محل گیر کردن سنگ حالب مشخص و با استفاده از امواج سنگ شکنی لیزر روی پنوماتیک سنگ را کاملاً خرد کرده و با پنس خارج می کنیم.

 در مواقعی جهت دفع شدن سنگ های خردشده داخل لوله حالب، لوله ای قلاب مانند به نام جی جی گذاشته می شود که در شکل زیر می بینید. و چهار هفته بعد به صورت سرپائی خارج می گردد.

فیلم کامل عمل TUL را می توانید در قسمت زیر مشاهده نمائید.

3️⃣ عمل لاپاراسکوپی

سومین درمان سنگ های بزرگ لوله حالب، عمل جراحی می باشد که در گذشته به صورت عمل جراحی باز ولی امروزه در راستای شعار عمل های جراحی بزرگ از شکاف کوچک تکنیک لاپاراسکوپی می باشد. در این روش به جای برش یک وجبی در شکم با عبور لوله هایی باریک به نام تروکار به داخل شکم و تزریق هوا و عبور دوربین محل سنگ حالب را مشخص کرده و با برش روی آن، سنگ حالب را خارج می کنیم که کیفیت عمل را در فیلم زیر مشاهده می نمائید.

سنگ حالب در بارداری

از جمله رایج ترین دلایل بروز درد معده در خانم های باردار می توان به وجود سنگ کلیه و حالب اشاره کرد. سنگ حالب در بارداری می تواند منجر به مسدود شدن مسیر کلیه شده و در نتیجه عفونت را ایجاد کند.

این عفونت در دیگر نواحی بدن پخش می شود. در نتیجه ممکن است خانم باردار زودتر از موعد نیاز به بستری شدن در بیمارستان و طی کردن درمان های لازم جهت به دنیا آوردن کودک را داشته باشد.

سنگ های کلیه دردناک از هر 3300 زن باردار، یک نفر را مبتلا می کنند. احتمال شکل گیری این سنگ ها در بانوانی که سابقه به دنیا آوردن کودک در گذشته را داشته اند، نسبت به افرادی که بارداری اول را تجربه می کنند، بیشتر است. بیشتر خانم هایی که سنگ کلیه و حالب دارند، معمولا در ماه های چهارم الی ششم با مشکلات مختلفی مواجه می گردند.

انواع دیگر بیماری های لوله ی حالب

1- دوتایی شدن حالب

دوتایی شدن حالب که عارضه ای مادرزادی است به وضعیتی گفته می شود که دو حالب بر روی یک کلیه تشکیل می شود. حالب دوم می تواند سالم بوده و یا تنها قسمتی از آن تشکیل شده باشد. در صورتی که هیچ کدام از حالب ها به درستی کار نکنند، ادرار می تواند به کلیه برگشته و سبب آسیب رساندن به آن شود.

2- وجود یک ناهنجاری در محل اتصال حالب به کلیه یا مثانه

اتصال غیر عادی بین حالب و کلیه (اتصال میزنای و لگنچه) می تواند سبب تورم کلیه و در نهایت توقف عملکرد آن شود. این ناهنجاری مادرزادی بوده و یا می تواند با رشد عادی کودک و در اثر یک آسیب یا جای زخم به وجود آید. همچنین، در موارد نادر این عارضه می تواند ناشی از تشکیل یک تومور نیز باشد. یک اتصال نادرست بین حالب و مثانه می تواند سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود.

3- یورتروسل

در صورتی که لوله ی حالب بسیار تنگ باشد و اجازه عبور جریان ادرار به صورت عادی را ندهد، ممکن است یک برآمدگی کوچک (یورتروسل) در آن تشکیل شود که معمولا در قسمت نزدیک به مثانه تشکیل می شود. این تورم و برآمدگی می تواند جریان ادرار را مسدود کرده و سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود. این وضعیت امکان دارد به کلیه آسیب برساند.

4- فیبروز رترو پریتوئن

این اختلال نادر هنگامی رخ می دهد که بافت فیبروز در ناحیه خلفی شکم رشد می کند. این فیبر ها می توانند در اثر سرطان ها یا برخی دارو های درمان میگرن رشد کنند. این فیبر ها میزنای ها را احاطه کرده و آن ها را مسدود می کنند که چنین وضعیتی سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها می شود.

هرنی اینگوینال

دیگر عوامل احتمالی

عوامل مختلفی در درون و بیرون میزنای می توانند سبب انسداد آن شوند این عوامل شامل موارد زیر می شوند:

  • یبوست شدید، با اینکه بیشتر در کودکان شیوع دارد اما در بزرگسالان هم اتفاق می افتد.
  • تومور های سرطانی و غیر سرطانی
  • رشد بافت داخلی مانند آندومتروزیس در زنان
  • تورم طولانی مدت دیواره میزنای که معمولا ناشی از بیماری هایی مانند سل یا عفونتی انگلی به نام شیستوزومیازیس می باشد.

اما توصیه های اینجانب در رابطه با سنگ حالب

  •  لوله حالب به منزله نفسگاه کلیه می باشد و گیر افتادن سنگ و یا هر علتی که آن را ببندد مثل فشار به کلیه جهت خفه کردن می باشد و باید هر چه سریعتر درمان شود.
  •  95 درصد سنگ های زیر 4 میلی متر و 50 درصد سنگ های بین 4-6 میلی متر خودبخود دفع می شود.
  • حداکثر زمان برای دفع کردن 2-3 هفته است و اگر سنگ دفع نشود باید سریعاً جهت جلوگیری از خفه شدن و از دست دادن کلیه خود به پزشک مراجعه نمائید.
  •  افراد تک کلیه و خانم های حامله و بیماران تب دار با سنگ انسدادی حالب باید اورژانسی در بیمارستان بستری شوند.
  •  با انجام چکاب منظم و با شعار پیشگیری بهتر از درمان است، و مصرف مایعات هر دو ساعت یک لیوان و مصرف کم نمک از تشکیل سنگ در کلیه و گیرافتادن آن در لوله حالب جلوگیری نمائید.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

در صورت داشتن سنگ حالب جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر کرمی متخصص کلیه و مجاری ادراری

4.2/5 - (105 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر میلاد یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 334 مشاهده پرسش
    با سلام و درود
    حدود ۱۰ ماهی میشه که جهت بچه دار شدن اقدام میکنیم اما نتیجه نداده.سونو دادم که هیدروسل و واریکوسل خفیف دارم و ازمایش اسپرم هم که دادم دکتر گفت فقط یه مقدتر خیلی کم تحرکش کمه.
    ایا باید واسه نتیجه گرفتن عمل واریکوسل و هیدروسل رو انجام بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      ازمایش اسپرم چطور است بفرستید
  • تصویر کاربر حمیدخسروپور شنبه ۱۲ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    4ماه پیش عمل واریکوسل انجام دادم واریکوسل سمت چپ.که قبل عمل ازمایش اسپرم دادم که اسپرم5میلیون و حرکتشون وجهششون خوب نبود که عمل واریکوسل انجام دادم که بعداز4ماه سه روز پیش رفتم پیش دکترمعالجم که برام سونوگرافی وازمایش اسپرم نوشت الان که نتیجه هاروگرفتم دیدم اسپرمم همون قبلیه و جهش وشکلش هم همونطوریه تغییری نکرده چیز عجیبتری که بیشتر داغونم کرده اینه سونوگرافی نشون میده الان هردوسمت واریکوسل دارم رفتم پیش دکترم گفت که نیازبه عمل نداره یه نسخه نوشته برام که امپول و غیره هستش که باتوجه به ترسی که دارم هنوز نگرفتمشون .بنده 30سالمه که 2ساله ازدواج کردم الان برای بچه که تلاش کردم نتیجه نگرفتم گفتم باکمک شما .ایا راه حلی که بتونم این مشکل رو برطرف کنم بادارو.راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر ایمان جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 258 مشاهده پرسش
    با سلام پسری 20 ساله هستم از کودکی رفلکس ادراری دارم و هر از چند گاهی ادرارم برگشت میکنه و موجب درد و ناراحتی در ناحیه کلیه و مجاری میشه مدتی قبل حین شوخی با دوستانم ضربه ای ناگهانی به بیضه سمت چپم وارد شد دو روز بعد با مراجعه به دکتر و انجام سونوگرافی قطر ورید در حالت ایستاده و مانوروالساوا ۲ میلی متر دیده شد علت همون ضربه است یا در اثر مشکلات قبلی و به مرور ایجاد شده؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      نه اصلا ارتباطی ندارد
  • تصویر کاربر احمدی شنبه ۱۲ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    در نتیجه سونوگرافی همسرم ذکر شده حداکثر قطر وریدی در حالت ایستاده و مانوروالساوا درطرف چپ ۲ میلیمتر هست
    آیا همسرم نیاز به جراحی داره؟ نوع واریکوسل شون چیه؟ واریکوسل در اثر ضربه ناگهانی ایجاد میشه یا علت دیگری داره که به مرور باعث میشه؟
    ضمنا درخانواده بطور ارثی مشکلات کلیه و سنگ کلیه هم وجود داره که هم پدر و هم برادرشون مبتلا هستند و هم همسرم ناراحتی در مجاری ادراری دارند
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      ازمایش تسپر نیز بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر احمدی جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      سلام از پاسخگویی شما بسیار ممنونم
      ولی همسرم تنها سونوگرافی انجام دادن و آزمایشی براشون نوشته نشد که انجام بدیم
      من فقط یه مساله برام جای سوال هست اونم اینه که بعد یه ضربه که به بیضه همسرم وارد شد دو روز بعد سونو انجام داد و ادعا کرد واریکوسل داره و مربوط به همون ضربه هست
      ولی با توجه به مشکلات ارثی و رفلکس ادراری که داره حدس میزنم مشکل به مرور زمان در اثر اونها ایجد شده
      حدس من ممکنه درست باشه؟
      ضمنا در اقدام برای بارداری هم مشکلی نداشتیم و من باردار هستم
    3. تصویر کاربر احمدی جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      البته ما حدود یک ماه بعد اون ضربه برای بارداری اقدام کردیم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      الان نیاز به اقدامی نیست
    5. تصویر کاربر احمدی جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      بله بسیار متشکر ولی میشه بفرمایین علت رو چی تشخیص میدین؟ یعنی میشه ناگهانی ایجاد بشه با ضربه؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر Chs جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر چند وقتیه که دردی در ناحیه بالای بیضه هام حس میکنم. سونوگرافی و آزمایش اسپرم دادم، دکتر گفت واریکوسل داری. 27 سالمه و مجرد هستم. به نظر شما نیاز به جراحی دارم؟ سونوگرافی و آزمایش اسپرم را به پیوست فرستادم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
    2. تصویر کاربر Chs جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      سلام آقای دکتر من با سونوگرافی آزمایش اسپرم هم انجام داده بودم و برای شما هم در سوال قبلیم فرستاده بودم. اگه شما ندیدید دوباره براتون به پیوست این سوال فرستادم. فقط من به جای 3 روز، 5 روز بعد از انزال آزمایش داده بودم.
      5.00: semen volume
      8.00: semen ph
      52.15: sperm count Mill/ml
      41.38: %motile sperms
      39.08: %progressive sperms
      40.00: %normal morphology
      20.69: class a
      18.39: class b
      2.30: class c
      58.62: class d
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      ازمایش کاملا قابل قبول است
    4. تصویر کاربر Chs جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      ممنون آقای دکتر
      یعنی اون سونوگرافی که نوشته مطرح کننده واریکوسل شدید هست برای من بعدها مشکلی ایجاد نمیکنه؟ از این آزمایشات میشه بگید گرید واریکوسلم چند هست؟ دکتری که پیشش رفته بودم و قبل از اینکه سونوگرافی و آزمایش اسپرم بدم، بعد از معاینه گفته بود واریکوسلت خفیف هست.
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      اگر تزمایش خوب باشد که هست مسکلی نیست
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر ناهید جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 302 مشاهده پرسش
    باسلام خسته نباشیدخدمت دکترمحترم شوهره من چندماه پیش رفت دکترچون بچه دارنمیشدیم ازمایش اسپرم داد دکتربعدمعاینه گفتن واریکوسله دیروز رفت سونودادبیضه راستبه ابعاد۲۲+۵۴م وچپ۲۳+۵۴ یک کیست به قطر۶م درسراپیدیدیم چپ مشاهده میشه.قطره وریدراست۲/۸که واریکوسل گرید۱و درچپحدود۴م که گرید۳ آقای دکتر توروخداجوابمو بدین ازدیروز کارم شده گریه اخه یه ساله عروسی کردیم بچه نداریم دکترناامیدمون کرده گفته بچه دارشدنتون بعده عمل احتمالش کمه معلوم نیس اگه میتونستیم حتمن میومدیم ویزیت پیشتون توروخدا کمکمون کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر Sasha جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 272 مشاهده پرسش
    با سلام. به پیوست تصویر، پیرو پرسش 170253 که در خواست نمونه اسپرم کردید. ( بارور بودن یا نبودنم) و که دوباره میشه بعد از عمل بیضه کوچک شد یا خیر.
    با تشکر از شما پزشک محترم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر منیره جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 305 مشاهده پرسش
    آیا واریکوسل با اختلال نعوظ ارتباطی دارد؟میشه واریکسول باعث ایجاد اختلال نعوظ بشه؟ آیا راهی برای درمان هست؟
    1. تصویر کاربر منیره سه شنبه ۸ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      پس چرا جوابی به سوالم ندادی؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      ارتباطی با واریکوسل وناتوانی جنسی نیست
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حامد جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 380 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید . جناب دکتر بنده واریکوسل دو طرفه دارم . طبق سونوگرافی انجام شده ورید تستیکول چپ ۵/۸ و ورید تستیکول راست ۳/۴ .
    می خواستم ببینم درمان به چه صورتی هست ؟ جراحی به چه صورتی بهتره انجام بدم ؟ آیا اوضاع خیلی حاد هست یا میشه درمان کرد با جراحی ؟
    بنده از تبریز پیام میفرستم خدمت تون . صلاح میدونید بیام تهران خدمت تون ؟ البته به خاطر اینکه از ناحیه باسن و پاها خیلی اذیت میشم و تهران هم کسی ندارم آیا دکتر معتمد تبریز سراغ دارید معرفی کنید و راهنمایی کنید بنده رو ؟
    به عنوان سوال آخر اینکه برای آزمایش اسپرم چه شرایطی رو باید رعایت کنم ؟الان من حدود ۴ ماهی هست به دلیل درد بیضه ها نزدیکی نداشتم آیا الان آزمایش بدم نتیجه قابل قبول خواهد بود یا حتما باید ۳ روز بعد نزدیکی آزمایش بدم ؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      همان شهر خودت درمان کنید بهتر است ازمایش اسپرم دهید اگر خوب باشد جراحی نمیخواهد
  • تصویر کاربر احسان جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 356 مشاهده پرسش
    سلام .دکتر ممنون از جوابتون. لطف میکنید بگید میتونم تمرین بدنسازی انجام بدم و برای مصرف مکمل محدودیت وجود داره. دکتر فرمودی تو سوال قبل که نیاز به عمل نیست .راهکاری وجود داره که تشدید نشه .درد خیلی کم و خفیف کامل از بین بره. حجامت یا زالو درمانی میتونه کمک کنه .خواهش میکنم کامل جواب بدین ممنون ❤ برای درد خفیفی که زیر بیضه سمت راستم هست چه دارو یا راهکاری تجویز میکنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      نیاز به اقدامی نیست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر هاشمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    سنگی به اندازه 9 میلی در حالب کلیه پدرم که 63 ساله میباشد گیر کرده و تا حدودی باعق تورم کلیه شده ایا امکان دفع سنگی با این اندازه از طریق دارو و فعالیت وجود دارد یا حتما باید عمل شود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سنگ 9 دفع نمیشود حتما باید tul شود فیلم عمل را در قسمت ویدیو سایت من ببینید و جهت انجام ان سریعا به مطب 02122642744 هماهنگ کنید
  • تصویر کاربر محمدجواد یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 606 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    اینجانب 46 سال دارم و در سال 81 به دلیل وجود سنگ 7 میلی متر در کلیه راست ESWL شدم که جواب نداد و TUL شدم. و مشخص گردید که جنس سنگ اکزالات کلسیم می باشد.
    و درسال 86 مجددا در کلیه راست سنگ 8 میلی متر تشکیل شده و از کلیه رها شده و مسیر حالب را مسدود نمود و بنا به نظر دکتر عمل TUL مقدور نبوده و PCNL شدم.
    و هم اکنون در کلیه راست سنگ 4.5 میلی متر و همچنین کیست 2.5 سانتی متر مشاهده گردیده است که در سال گذشته وجود کیست تشخیص و اندازه آن 1.4 سانتی متر بوده است.
    به نظر حضرتعالی با توجه به وضعیت کنونی چه اقدامی باید صورت گیرد. در ضمن در حال حاضر شروع به مصرف قرص سیستون (cystone) کرده ام.
    سونوگرافی به پیوست ارسال می گردد. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      در حال حاضر نیاز به درمان ندارند
  • تصویر کاربر ME جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 363 مشاهده پرسش
    با سلام... من درد کلیه دارم. سونو گرافی انجام دادم و به من گفتن کیست کلیه دارم به اندازه ی10*12میلیمتر .در سونوگرافی دوم به من گفتن کیست پاک شده و شن در هر دو کلیه دارم. در سی تی اسکن هم کیست رو نشون داده و دکتر سی تی اسکن گفت مشکلی نداره برای کلیه ام.. درد زیر شکم و پهلو وتنگی نفس جدیدا پیدا کردم... آیا برام مشکلی داره؟ میتو نه سرطانی باشه یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      کیست اگ ساده باشد سرطانی نمیشود سنگ 12میلی باید سنگ شکنی شود
    2. تصویر کاربر ME جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آخه درد زیر شکمم خیلی زیاده هر دکتری هم بهم یه چیزی میگهن .یکی میگه بد خیمه یکی دیگه میگه خوش خیمه؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 541 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید

    جناب دکتر من در کودکی ختنه شدم و توسط نخ دوخته شده
    و الان 32 سال سن دارم هر چندین ماه یک بار از جایی بخیه چیزی نرم شبیه نخ بیرون میاد ولی نه دردی دارم و نه مشکلی در نزدیکی کردن
    ایا نیاز به جراحی هست
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 379 مشاهده پرسش
    آیا قرصی (یا راه دیگری) برای بزرگ کردن آلت هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      هیچ راهی ندارد داروئی و یا جراحی
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب