حالب کلیه کجاست؟ | دفع سنگ حالب و درمان آن

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
هر گونه انسداد در مسیر لوله حالب به منزله خفه کردن کلیه ها می باشد و هر چه سریعتر باید عامل انسدادی لوله حالب برطرف گردد. در این مقاله بیماری های لوله ی حالب از جمله وجود سنگ حالب در آن بررسی شده است.

قطر لوله حالب چقدر است؟

لوله حالب به قطر 5 میلی متر است. این لوله، کلیه را به مثانه وصل می کند.

حالب کلیه کجاست؟

حالب وظیفه ی انتقال ترشحات کلیه ها یا همان ادرار را از کلیه ها به مثانه بر عهده دارد. لوله حالب با انقباضات منظم خود که توسط اعصاب اتوماتیک سمپاتیک و یا پاراسمپاتیک کنترل می شود عمل تخلیه خود را انجام می دهد. لوله حالب در حقیقت به مانند لوله تنفسی کلیه می باشد.

درمان تبخال تناسلی

حالب لوله ای است که وظیفه انتقال ادرار از کلیه ها به سمت مثانه را عهده دار است. در بدن هر فرد دو لوله حالب (ureter) قرار دارند که هر کدام به یک کلیه متصل است. نیمه بالایی حالب در داخل معده قرار دارد و نیمه پایینی آن نیز در ناحیه لگن است.

طول لوله حالب در بزرگسالان به صورت میانگین در حدود 10 الی 12 اینچ ( 25 الی 30 سانتی متر ) است. این لوله دارای دیواره های ضخیم عضلانی، فیبری و روکش مخاطی است و می تواند به راحتی منقبض شود.

سنگ حالب

یکی از شایعترین علل انسداد حالب، حرکت سنگ از کلیه و گیر افتادن آن در لوله حالب می باشد. حرکت سنگ به طرف حالب دردی را ایجاد می که شاه درد عالم پزشکی بوده و حتی از درد زایمان در خانم ها نیز شدید تر می باشد.

مشخصات درد سنگ حالب عبارتند از: درد شدید ناگهانی که به صورت موجی به سراغ فرد آمده و او را زمین گیر و مستأصل می کند. تهوع، استفراغ، رنگ پریدگی، خون در ادرار، تغییر رنگ ادرار و در کسانی که تک کلیه ای هستند قطع کامل ادرار می تواند از نشانه های گیر افتادن سنگ در لوله حالب باشد.

امروزه قطعی ترین روش تشخیص گیر افتادن سنگ حالب انجام سی تی اسکن بدون تزریق و با تزریق می باشد. سونوگرافی اغلب گشاد شدگی کلیه ها یا هیدرونفروز را گزارش می کند که نشانه انسداد لوله حالب می باشد.

در صورت ایجاد چنین دردی بلافاصله به نزدیکترین اورژانس بیمارستانی مراجعه کرده و باید اقدامات تشخیصی و درمانی انجام گردد. از شما در اورژانس بیمارستان معاینه بالینی، آزمایش خون و ادرار و سونوگرافی و در صورت نیاز سی تی اسکن انجام خواهد شد و با تزریق مسکن های قوی که اغلب مورفین یا پتدین و یا کتورولاک است، درد شما تسکین پیدا خواهد کرد. اگر تب داشتید یا تک کلیه هستید و یا حامله می باشید باید به پزشک اطلاع دهید که شما را در بیمارستان بستری نمایند.

بیماری های حالب

پروگزیمال حالب چیست؟

بخش بالایی از لوله حالب در بین نقطه برخورد حالب با لگن و بالاتر از مفصل ساکروایلیاک قرار دارد. سنگ های پروگزیمال حالب به صورت میانگین اندازه ای بیشتر از یک سانتی متر دارند و در معیار اندازه گیری قرار می گیرند. سنگ هایی که در دفع شدن به شکل طبیعی و سریع با مشکل مواجه می شوند، در نهایت منجر به کولیک مکرر کلیه و یا انسداد ادرار خواهند شد.

لوله حالب پروگزیمال در کدام ناحیه از بدن قرار دارد؟

در انتهای بخش پروگزیمال لوله حالب، لگن و کلیه ها قرار دارند. در بخش دیگر نیز مثانه فرد به حالب متصل است. لوله حالب از ابتدای شریان کلیوی تا این نواحی و مثانه کشیده می شود تا جریان ادرار را از کلیه ها به سمت مثانه هدایت کند.

علائم سنگ کلیه در حالب

سنگ در حالب کلیه ممکن است هیچ علامت یا نشانه ای نداشته باشد. نشانه ها و علائم به محل رخداد انسداد، کامل بودن یا نسبی بودن انسداد، سرعت مسدود شدن و تحت تاثیر قرار گرفتن یک یا هر دو کلیه بستگی دارند. نشانه ها و علائم می توانند شامل موارد زیر شوند:

  • درد
  • تغییرات در مقدار ادرار تولید شده
  • دشوار بودن ادرار
  • وجود خون در ادرار
  • عفونت های مکرر مجاری ادراری
  • فشار خون بالا (هایپرتانسیون)

دفع سنگ کلیه از لوله حالب

اگر مسیر لوله حالب تنگی نداشته باشد و اندازه سنگ زیر 4 میلی متر باشد در 95 درصد با درمان های داروئی و مصرف مایعات زیاد و ورزش کردن خودبه خود دفع می شوند و نیاز به اقدام بعدی نیست.

اگر اندازه سنگ حالب بین 4 تا 6 میلی متر باشد 50 درصد احتمال خودبه خود افتادن سنگ وجود دارد و لذا اگر اندازه سنگ حالب زیر 6 میلی متر باشد به شرط اینکه:

  •  بیمار تک کلیه نباشد.
  •  تب نداشته باشد.
  •  حامله نباشد.

به بیمار توصیه می شود دو هفته با مصرف مایعات زیاد و افزایش تحرک بدنی و با ادرار کردن در داخل ظرفی از نظر مشاهده سنگ دفع شده، در جهت دفع سنگ تلاش کند.

مدت زمان دفع سنگ کلیه از حالب

 

درمان سنگ کلیه گیر کرده در حالب

اگر بعد از دو هفته سنگ کلیه در حالب دفع نشود و یا اندازه سنگ گیرافتاده بالای 6 میلی متر باشد دو روش درمانی برای درمان این سنگ ها وجود دارد:

1️⃣ سنگ شکنی برون اندامی یا ESWL

در این روش که در فیلم زیر می بینید شما بدون بیهوشی و به صورت سرپائی به مدت 15-20 دقیقه زیر دستگاه سنگ شکنی می خوابید و دستگاه با متمرکز کردن امواج سنگ شکنی روی سنگ حالب اقدام به خرد کردن سنگ گیر افتاده حالب می کند.

عمل سنگ شکنی ESWL در موارد زیر توصیه نمی شود:

  •  افراد چاق
  •  افراد حامله
  •  افراد دارای اختلال در انعقاد خون

2️⃣ سنگ شکنی درون اندامی یا TUL

دومین و مؤثرترین روش درمان سنگ حالب عمل سنگ شکنی درون اندامی یا TUL می باشد. در این روش که با بی حسی کمری و در اطاق عمل و به صورت سرپائی انجام می شود، با عبور دوربین آندوسکوپی از داخل مجرای ادراری به مثانه و لوله حالب محل گیر کردن سنگ حالب مشخص و با استفاده از امواج سنگ شکنی لیزر روی پنوماتیک سنگ را کاملاً خرد کرده و با پنس خارج می کنیم.

 در مواقعی جهت دفع شدن سنگ های خردشده داخل لوله حالب، لوله ای قلاب مانند به نام جی جی گذاشته می شود که در شکل زیر می بینید. و چهار هفته بعد به صورت سرپائی خارج می گردد.

فیلم کامل عمل TUL را می توانید در قسمت زیر مشاهده نمائید.

3️⃣ عمل لاپاراسکوپی

سومین درمان سنگ های بزرگ لوله حالب، عمل جراحی می باشد که در گذشته به صورت عمل جراحی باز ولی امروزه در راستای شعار عمل های جراحی بزرگ از شکاف کوچک تکنیک لاپاراسکوپی می باشد. در این روش به جای برش یک وجبی در شکم با عبور لوله هایی باریک به نام تروکار به داخل شکم و تزریق هوا و عبور دوربین محل سنگ حالب را مشخص کرده و با برش روی آن، سنگ حالب را خارج می کنیم که کیفیت عمل را در فیلم زیر مشاهده می نمائید.

سنگ حالب در بارداری

از جمله رایج ترین دلایل بروز درد معده در خانم های باردار می توان به وجود سنگ کلیه و حالب اشاره کرد. سنگ حالب در بارداری می تواند منجر به مسدود شدن مسیر کلیه شده و در نتیجه عفونت را ایجاد کند.

این عفونت در دیگر نواحی بدن پخش می شود. در نتیجه ممکن است خانم باردار زودتر از موعد نیاز به بستری شدن در بیمارستان و طی کردن درمان های لازم جهت به دنیا آوردن کودک را داشته باشد.

سنگ های کلیه دردناک از هر 3300 زن باردار، یک نفر را مبتلا می کنند. احتمال شکل گیری این سنگ ها در بانوانی که سابقه به دنیا آوردن کودک در گذشته را داشته اند، نسبت به افرادی که بارداری اول را تجربه می کنند، بیشتر است. بیشتر خانم هایی که سنگ کلیه و حالب دارند، معمولا در ماه های چهارم الی ششم با مشکلات مختلفی مواجه می گردند.

انواع دیگر بیماری های لوله ی حالب

1- دوتایی شدن حالب

دوتایی شدن حالب که عارضه ای مادرزادی است به وضعیتی گفته می شود که دو حالب بر روی یک کلیه تشکیل می شود. حالب دوم می تواند سالم بوده و یا تنها قسمتی از آن تشکیل شده باشد. در صورتی که هیچ کدام از حالب ها به درستی کار نکنند، ادرار می تواند به کلیه برگشته و سبب آسیب رساندن به آن شود.

2- وجود یک ناهنجاری در محل اتصال حالب به کلیه یا مثانه

اتصال غیر عادی بین حالب و کلیه (اتصال میزنای و لگنچه) می تواند سبب تورم کلیه و در نهایت توقف عملکرد آن شود. این ناهنجاری مادرزادی بوده و یا می تواند با رشد عادی کودک و در اثر یک آسیب یا جای زخم به وجود آید. همچنین، در موارد نادر این عارضه می تواند ناشی از تشکیل یک تومور نیز باشد. یک اتصال نادرست بین حالب و مثانه می تواند سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود.

3- یورتروسل

در صورتی که لوله ی حالب بسیار تنگ باشد و اجازه عبور جریان ادرار به صورت عادی را ندهد، ممکن است یک برآمدگی کوچک (یورتروسل) در آن تشکیل شود که معمولا در قسمت نزدیک به مثانه تشکیل می شود. این تورم و برآمدگی می تواند جریان ادرار را مسدود کرده و سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود. این وضعیت امکان دارد به کلیه آسیب برساند.

4- فیبروز رترو پریتوئن

این اختلال نادر هنگامی رخ می دهد که بافت فیبروز در ناحیه خلفی شکم رشد می کند. این فیبر ها می توانند در اثر سرطان ها یا برخی دارو های درمان میگرن رشد کنند. این فیبر ها میزنای ها را احاطه کرده و آن ها را مسدود می کنند که چنین وضعیتی سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها می شود.

هرنی اینگوینال

دیگر عوامل احتمالی

عوامل مختلفی در درون و بیرون میزنای می توانند سبب انسداد آن شوند این عوامل شامل موارد زیر می شوند:

  • یبوست شدید، با اینکه بیشتر در کودکان شیوع دارد اما در بزرگسالان هم اتفاق می افتد.
  • تومور های سرطانی و غیر سرطانی
  • رشد بافت داخلی مانند آندومتروزیس در زنان
  • تورم طولانی مدت دیواره میزنای که معمولا ناشی از بیماری هایی مانند سل یا عفونتی انگلی به نام شیستوزومیازیس می باشد.

اما توصیه های اینجانب در رابطه با سنگ حالب

  •  لوله حالب به منزله نفسگاه کلیه می باشد و گیر افتادن سنگ و یا هر علتی که آن را ببندد مثل فشار به کلیه جهت خفه کردن می باشد و باید هر چه سریعتر درمان شود.
  •  95 درصد سنگ های زیر 4 میلی متر و 50 درصد سنگ های بین 4-6 میلی متر خودبخود دفع می شود.
  • حداکثر زمان برای دفع کردن 2-3 هفته است و اگر سنگ دفع نشود باید سریعاً جهت جلوگیری از خفه شدن و از دست دادن کلیه خود به پزشک مراجعه نمائید.
  •  افراد تک کلیه و خانم های حامله و بیماران تب دار با سنگ انسدادی حالب باید اورژانسی در بیمارستان بستری شوند.
  •  با انجام چکاب منظم و با شعار پیشگیری بهتر از درمان است، و مصرف مایعات هر دو ساعت یک لیوان و مصرف کم نمک از تشکیل سنگ در کلیه و گیرافتادن آن در لوله حالب جلوگیری نمائید.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

در صورت داشتن سنگ حالب جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر کرمی متخصص کلیه و مجاری ادراری

4.2/5 - (105 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۶ دی ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 146 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر
    مم بیضه چپم تو بچگی بالا بود آوردم پایینالان تو ۲۵ سالگی بیضه ی راست ورم داشت رفت عمل هیدروسل کردم الان ۵ روز از عمل هیدروسلم می گذره اما ورم زیاد سوزش جای بخیه دارم .و اینکه کیسه بیضه آپ بوی نا مطبوعی داره ب طوری ک روزی دو بار باید حمام برم .انگار بوی خون مرده می ده و عفونت .تب هم ندارم .آیا طبیعیه مشکلی نداره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ دی ۲( 1 سال پیش)
      باسلام و احترام باید از نزدیک معاینه شوید
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۱۶ دی ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 116 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    پسرم 3 ساله دارم که بالای بیضه سمت راست تورم پیدا کرده یه هفته میشه
    دردی نداره دست میزنیم ولی تورم داره علت چی میتونه باشه نیاز به معاینه داره احتمال میدیم هفته پیش در حال بازی ضربه خورده باشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ دی ۲( 1 سال پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
    2. تصویر کاربر مهدی جمعه ۱۵ دی ۲( 1 سال پیش)
      عکس اومد
    3. تصویر کاربر مهدی جمعه ۱۵ دی ۲( 1 سال پیش)
      عکس
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ دی ۲( 1 سال پیش)
      سریعا سونوگرافی بیضه ها و کشاله ی ران انجام شود
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۵ دی ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 129 مشاهده پرسش
    با سلام جناب دکتر کرمی عزیز بنده حدود سال ۹۹ با لمس بیضه سمت چپ احساس وجود یک توده کردم که بدون مراجعه به اورولوژی خودم مستقیم رفتم سونوگرافی و در سونوگرافی غیر از واریکوسل بیضه چپ هیچی نبود.در سال ۱۴۰۰ نیز دوباره بدون رفتن به اورولوژی ، سونوگرافی انجام دادم و دوباره مثل سال قبل هیچی نبود.اخرین بار هم سال ۱۴۰۰ سونوگرافی سوم رو انجام دادم و توده ای مشاهده نشد.اقای دکتر این توده چیه قابل لمس هستش ،ایا طبیعی ؟نیاز هستش حتما برم پیش اورولوژ معاینه کنه یعنی احتمال داره در هر سه مرتبه سونوگرافی نتونه این توده رو شناسایی کنه؟استرس دارم لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ دی ۲( 1 سال پیش)
      آزمایشات بدخیمی رو باید بدین و سونوگرافی حتما در مرکز معتبر انجام بشه و حتما توسط ارولوژیست معاینه شوید
    2. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۴ دی ۲( 1 سال پیش)
      آقای دکتر سونو ها در مراکز معتبر انجام شده و با دقت یعنی قدرت سونوگرافی از معاینه بالینی کمتره؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ دی ۲( 1 سال پیش)
      میتونه تفاوت داشته باشه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر رویااقبالی سه شنبه ۱۲ دی ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 149 مشاهده پرسش
    با سلام پسر 10 ساله ای دارم که 6 ماه پیش سونوگرافی بیضه انجام داد برای بیضه راست تشخیص بیضه ریترکتایل و برای هر دو بیضه تشخیص میکرولیتیازیس گرید یک داده شد پس از 6 ماه در سونوگرافی جدید حالت ریترکتایل برطرف شده بود و میکرولیتیازیس به همان شکل قبلی بود با این تفاوت یک پرل اکوژن 3 میلی متری در داخل کیسه بیضه و خارج بیضه مشاهده شده بود. با توجه به اینکه هیچ سابقه خانوادگی برای کنسر وجود نداره آیا این اکوژنها و جمه شوندگی بیضه زمینه ساز کنسر خواهند بود یا خیر ممنون میشم پاسخ بدید و آیا سونو و معاینه سالانه کفایت میکنه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۲ دی ۲( 1 سال پیش)
      خیر پیگیری ۶ ماهه انجام شود
  • تصویر کاربر نعمتی سه شنبه ۱۲ دی ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 117 مشاهده پرسش
    اقای دکتر سلام
    وقت بخیر
    من دو نوبت هست که به صورت ناگهانی درد شدیدی (مانند برخورد توپ فوتبال) در ناحیه بیشه ها تجربه می کنم. در هر دو نوبت درد به صورت زیاد وارد شده و به مرور زمان در فاصله چند روز از بین رفته است.، ایا در این مرحله لازم هست که این موضوع رو پیگیری کنم؟ ( پدرم هم سابقه کنسر پروستات دارن)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۲ دی ۲( 1 سال پیش)
      بله حتما سونوگرافی انجام شود
  • تصویر کاربر ساسان سه شنبه ۱۲ دی ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 160 مشاهده پرسش
    باسلام دکتر بی زحمت راهنمایی کنید عایا نیاز ب عمل هست یانه،،شل شدن بیضه ها ولی خوب خداروشکردردی ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۲ دی ۲( 1 سال پیش)
      سونوگرافی بیضه ها انجام شود و باید از نزدیک معاینه شوید
  • تصویر کاربر علیرضا یکشنبه ۱۰ دی ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 204 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر یک هفته ای هست که خارش بیضه دارم و پوست روش کنده میشه و در زمان نشستن رو صندلی خارش ندارم ولی درحال راه رفتن یا دراز کش خیلی خارش داره زیرش هم یه جوش زده که بارگزاری میکنم ممنون میشم پاسخ بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۰ دی ۲( 1 سال پیش)
      باسلام و احترام باید از نزدیک معاینه شوید
    2. تصویر کاربر علیرضا یکشنبه ۱۰ دی ۲( 1 سال پیش)
      شما که میخوای اینو بگی پس چرا هزینه میگیری
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۰ دی ۲( 1 سال پیش)
      دوست عزیز ضایعتون مشکوک به موارد منتقل شونده از راه جنسی هست جهت تشخیص دقیق تر باید معاینه شوید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر ایمان یکشنبه ۱۰ دی ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 156 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید. غدد چربی بنظرم کمی بیش از اندازه متورم میان، بنظر شما نیاز به لیزر شدن دارند؟
    بعضی وقتا پوست بیضه هام کاملا نرمال هستن اما بعضی وقتا خیلی چین دار و زشت. ارزش دارد که جراحی اسکروتوپلاستی انجام بدم یا خیر. و اینکه بنظر شما مشکل دیگه ای مثل بافت چربی اضافه که آلت رو کوچک نشون بده در عکس ها هست یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۰ دی ۲( 1 سال پیش)
      اون فلزا چی ان رو آلت شما؟
    2. تصویر کاربر ایمان یکشنبه ۱۰ دی ۲( 1 سال پیش)
      فلز نیستند. نوک مداد هستن که برای نشون دادن سوراخ هایی که از زمان ختنه ایجاد شده بود گذاشته بودمشون. الآن اون سوراخ ها رفع شده. من ساکن تالش هستم آیا ویزیت آنلاین انجام میدید؟ بخاطر شرایط کاری نمیتونم چندین مراجعه داشته باشم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۰ دی ۲( 1 سال پیش)
      هیچ عمل جراحی لازم ندارید
    4. تصویر کاربر ایمان یکشنبه ۱۰ دی ۲( 1 سال پیش)
      خدا بهتون خیر بده😅
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۰ دی ۲( 1 سال پیش)
      🌺
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر مغیث یکشنبه ۱۰ دی ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 143 مشاهده پرسش
    آقای دکتر بیضه سمت راست من یه قسمتش بالا هست وهمین عمل مخصوصا زمان مقاربت باعث درد در دوبیضه وناتوانی جنسی می‌شود به یه دکتر مراجعه کردم گفتند بهتره که بیضه راست و برداری یا بیاریش پایین آیا این عمل لازمه واگر نیاز هست بصورت باز انجام میشه یا لیزری باتشکر
    درضمن سن ۵۶سال
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۰ دی ۲( 1 سال پیش)
      خیر عمل لازم نیست
  • تصویر کاربر مهران جمعه ۸ دی ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 150 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من به شدت تمایل جنسی خودم رو از دست دادم این قضیه به مرور طی سه یا چهار سال طول کشیده و الان خیلی شدید شده بهطوری که طی یک ماه به سختی یک یا دوبار تمایل پیدا کنم ، دارو های که تی دو سال گذشته استفاده کردم یکی اکسو ویت فورت و یه داروی دیگه که برای نعوظ بود روزی یه دونه میخوردم اخرین ازمایشم، پرولاکتینم 33.8 بود تستوسترونم رو 3.5 بود ، من دنبال مشکل اصلی هستم که باعث این موضوع شده نه درمانهای موقتی ضمنا چطور میتونم وقت حظوری بگیرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ دی ۲( 1 سال پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمدجواد یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 599 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    اینجانب 46 سال دارم و در سال 81 به دلیل وجود سنگ 7 میلی متر در کلیه راست ESWL شدم که جواب نداد و TUL شدم. و مشخص گردید که جنس سنگ اکزالات کلسیم می باشد.
    و درسال 86 مجددا در کلیه راست سنگ 8 میلی متر تشکیل شده و از کلیه رها شده و مسیر حالب را مسدود نمود و بنا به نظر دکتر عمل TUL مقدور نبوده و PCNL شدم.
    و هم اکنون در کلیه راست سنگ 4.5 میلی متر و همچنین کیست 2.5 سانتی متر مشاهده گردیده است که در سال گذشته وجود کیست تشخیص و اندازه آن 1.4 سانتی متر بوده است.
    به نظر حضرتعالی با توجه به وضعیت کنونی چه اقدامی باید صورت گیرد. در ضمن در حال حاضر شروع به مصرف قرص سیستون (cystone) کرده ام.
    سونوگرافی به پیوست ارسال می گردد. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      در حال حاضر نیاز به درمان ندارند
  • تصویر کاربر ME جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 359 مشاهده پرسش
    با سلام... من درد کلیه دارم. سونو گرافی انجام دادم و به من گفتن کیست کلیه دارم به اندازه ی10*12میلیمتر .در سونوگرافی دوم به من گفتن کیست پاک شده و شن در هر دو کلیه دارم. در سی تی اسکن هم کیست رو نشون داده و دکتر سی تی اسکن گفت مشکلی نداره برای کلیه ام.. درد زیر شکم و پهلو وتنگی نفس جدیدا پیدا کردم... آیا برام مشکلی داره؟ میتو نه سرطانی باشه یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      کیست اگ ساده باشد سرطانی نمیشود سنگ 12میلی باید سنگ شکنی شود
    2. تصویر کاربر ME جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آخه درد زیر شکمم خیلی زیاده هر دکتری هم بهم یه چیزی میگهن .یکی میگه بد خیمه یکی دیگه میگه خوش خیمه؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید

    جناب دکتر من در کودکی ختنه شدم و توسط نخ دوخته شده
    و الان 32 سال سن دارم هر چندین ماه یک بار از جایی بخیه چیزی نرم شبیه نخ بیرون میاد ولی نه دردی دارم و نه مشکلی در نزدیکی کردن
    ایا نیاز به جراحی هست
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 374 مشاهده پرسش
    آیا قرصی (یا راه دیگری) برای بزرگ کردن آلت هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      هیچ راهی ندارد داروئی و یا جراحی
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب