اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان بی اختیاری ادراری اورژانسی با پوست گردو

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

به دفع اضطراری و ناگهانی و غیرارادی ادرار بی اختیاری اورژانسی یا اضطراری می گویند. در این نوع بی اختیاری فرد به صورت ناگهانی احساس دفع ادرار می کند و چه بسا اگر دیر به دستشویی برود خودش را خیس می کند. 

پوست گردو — به‌ویژه پوست سبز بیرونی (اکاردیوم) و پوست چوبی داخلی گردو — از دیرباز در طب سنتی ایران، چین، و کشورهای مدیترانه‌ای به‌عنوان داروی گیاهی استفاده شده است. یکی از کاربردهای سنتی این گیاه، کمک به بهبود عملکرد مثانه و کاهش علائمی مثل بی‌اختیاری ادرار و تکرر ادرار بوده است.
در این مقاله این ادعا را از زوایای مختلف بررسی می‌کنیم: ریشه‌های تاریخی و سنتی استفاده از پوست گردو، ترکیبات فعال آن، شواهد علمی موجود، نحوه مصرف، احتیاط‌ها، و مهم‌تر از همه — مقایسه با درمان‌های اثبات‌شده پزشکی.

تکرر ادراری

ریشه‌های سنتی گردو

درخت گردو (Juglans regia) بیش از ۹۰۰۰ سال است که توسط انسان کشت می‌شود. اجزای مختلف این درخت در طب سنتی ملل مختلف کاربرد داشته:
– طب سنتی ایرانی و اسلامی: پوست گردو برای تقویت کلیه و مثانه، کاهش التهاب دستگاه ادراری

-طب سنتی چینی: پوست پیوندی داخلی گردو برای تقویت کلیه، تقویت «جوهر کلیوی»، و درمان تکرر ادرار

– طب سنتی اویغور: پوست چوبی داخلی گردو برای تقویت کلیه و درمان بی‌خوابی

طب سنتی مراکش و مدیترانه: پوست و برگ گردو برای ضدالتهاب، ضدعفونی دستگاه ادراری

چرا پوست گردو ممکن است به بی‌اختیاری ادرار کمک کند؟

بر اساس ترکیبات فعال و کاربردهای سنتی، چند مکانیسم احتمالی مطرح است:

۱. کاهش التهاب مثانه:
التهاب مخاط مثانه یکی از علل تحریک‌پذیری بیش از حد آن است. ترکیبات ضدالتهابی پوست گردو (تانن، فلاونوئید، جوگلون) ممکن است این التهاب را کاهش دهند.

۲. خاصیت قابضی روی بافت مثانه:
تانن‌ها در طب سنتی برای «سفت کردن» بافت‌های شل و ضعیف استفاده می‌شده‌اند. این خاصیت ممکن است به عضلات کف لگن کمک کند — اگرچه شواهد مستقیم علمی برای این ادعا در مثانه محدود است.

۳. پیشگیری از عفونت ادراری:
عفونت ادراری یکی از علل رایج تکرر و فوریت ادراری است. خاصیت ضدمیکروبی جوگلون و تانن‌ها ممکن است از رشد باکتری‌های مثانه جلوگیری کند.

۴. اثرات آنتی‌اکسیدانی:
استرس اکسیداتیو می‌تواند به بافت مثانه آسیب بزند. آنتی‌اکسیدان‌های قوی پوست گردو از این آسیب جلوگیری می‌کنند.

نحوه مصرف پوست گردو

در طب سنتی، پوست گردو به چند روش مصرف می‌شود:

– دم‌نوش پوست گردو:
1. مقداری پوست سبز یا خشک گردو را بشویید.
2. در ۲ تا ۳ فنجان آب جوش بریزید.
3. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم بگذارید.
4. صاف کنید و روزانه ۱ تا ۲ فنجان میل کنید.
توجه: دم‌نوش پوست گردو رنگ تیره دارد و طعم تانیک و کمی تلخ است.

– جوشانده پوست چوبی داخلی:
• پوست‌های قهوه‌ای داخلی را در آب بجوشانید.
• یک لیوان صبح ناشتا
• در طب سنتی چینی برای تقویت کلیه استفاده می‌شود.

– عصاره یا تنتور:
• محصولات آماده عصاره گردو در بازار موجود است.
• مطابق دستور روی محصول مصرف کنید.

محدودیت‌های علمی

یکی از مهم‌ترین نکاتی که اغلب در مقالات مشابه نادیده می‌ماند، محدودیت‌های شواهد علمی است:

درمان اورژانسی بی اختیاری ادراری

اولین قدم درمان اورژانسی بی اختیاری ادراری، تشخیص درست نوع بی اختیاری ادرار با نوار مثانه یا تست اورودینامیک می باشد. طبق یک قانون: همه بیماران با بی اختیاری ادراری مخصوصاً نوع فورتی آن باید قبل از هر اقدام درمانی تست کامل ارودینامیک انجام دهند.

تست ارودینامیک به صورت سرپایی و یک ربع طول می کشد و با قرار دادن یک سوند باریک در مثانه توسط دستگاه ارودینامیک همه اطلاعات مثانه از قبیل: حس مثانه، حجم مثانه، قدرت کش آمدن مثانه، مثانه های بیش فعال، سلامتی دریچه مثانه، قدرت پمپاژ مثانه، مقدار ادرار باقیمانده اندازه گیری می شوند و لذا طبیب با تشخیص قطعی و درست بیمار به درمان آن می پردازد.

بررسی های دیگر که کمک کننده هستند عبارتند از: آزمایش ساده کشت ادرار، سونوگرافی از کلیه ها و مثانه و بررسی ادرار باقیمانده و در صورت نیاز جهت بررسی علل بیماری زمینه ای و بررسی سلامت دستگاه عصبی در بعضی بیماران CT اسکن و یا MRI نیز کمک کننده هستند.

برای اطلاعات بیشتر قوی ترین قرص کنترل ادرار سالمندان بخوانید .

آیا راه جراحی نیز برای درمان این بیماران وجود دارد؟

بله، در مواردی که بر اساس نتیجه تست ارودینامیک این بیماران:

  • مثانه با حجم و قابلیت کشش خیلی پایین دارند.
  • فشار داخل مثانه خیلی بالا است و خطر آسیب به کلیه ها وجود دارد.
  • به درمان دارویی جواب ندهند.

از روش جراحی بزرگ کردن مثانه برای درمان بی اختیاری فوریتی استفاده می کنیم. در این روش که جراحی پیچیده ای می باشد قسمتی از روده کوچک را برداشته و جهت افزایش حجم مثانه استفاده می کنیم که به آن عمل سیستوپلاستی می گویند که این عمل باعث کاهش فشار مثانه و کاهش علایم تحریک پذیری مثانه می شود.

بی اختیاری ادراری

و اما توصیه های اینجانب

  • در حالت عادی تکرر ادرار بیش از 7 بار در روز و 1 بار در شب غیرطبیعی است، پس باید بررسی شود.
  • در صورت داشتن حملات تکرر ادراری و بی اختیاری حتماً به پزشک مراجعه نمایید.
  • حملات تکرر ادراری و بی اختیاری فوریتی می تواند ثانویه به تومورهای نخاغ، مغز و بیماری MS و غیره باشد پس حتماً با مراجعه به پزشک بررسی کامل باید انجام شود.
  • به بیماران داراری تکرر ادراری مزمن و بی اختیاری فوریتی باید از مصرف مایعات زیاد، چای پررنگ، الکل و غیره که ادرار آورند اجتناب نمایید.
  • خوشبختانه خیلی از موارد بی اختیاری اورژانسی با دارو و درمان قابل کنترل هستند
  • در صورت داشتن بی اختیاری فوریتی حتماً اولین وسیله تشخیص شما تست ارودینامیک یا نوار مثانه می باشد و با انجام تست ارودینامیک و تشخیص درست درمان قطعی تری خواهید داشت.

در صورت داشتن تکرر ادرار مزمن و بی اختیاری ادراری فوریتی ،جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3/5 - (5 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 603 مشاهده پرسش
    با سلام .اینجانب 19 سال سن دارم در ادرار کردن مشکل دارم وقتی به توالت می روم ادرارمی کنم اما بعداز ادرارکردن احساس می کنم که ادرار هنوز هم در مثانه باقی و باید باقی مانده ادراررا با زور وفشار آوردن به خودخارج کنم که این کار من را اذیت می کند درروزحدودا5الی 6بارودرشب2الی3باربه توالت می روم به دکتر مراجعه کردم قرص پرازوسین وباکلوفن تجویز کرده این قرص ها را مصرف کنم یانه و مشکل من را بگویید لطفا مرا کاملا راهنمایی کنید .با سلام.اقای دکتر اینجانب قبلا مشکل خودرا برای شما بیان کرده که تشخیص دادید نوار مثانه بگیرم اما من واقعا از نوار مثانه ترس دارم و نمی توانم این این کار را انجام بدهم اگر راه دارویی است و مشکل من با دارو حل می شود لطفا مرا راهنمایی کنید البته با عرض پوزش که تشخیص درست شما را نمی توانم انجام دهم .خداوند انشااله شما را پایدار نماید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه دقیق انجام دهید با شماره 02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    با سلام.اقای دکتر اینجانب قبلا مشکل خودرا برای شما بیان کرده که تشخیص دادید نوار مثانه بگیرم اما من واقعا از نوار مثانه ترس دارم و نمی توانم این این کار را انجام بدهم اگر راه دارویی است و مشکل من با دارو حل می شود لطفا مرا راهنمایی کنید البته با عرض پوزش که تشخیص درست شما را نمی توانم انجام دهم .خداوند انشااله شما را پایدار نماید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نترس بدون تشخیص درمان غلط است با 02122642744 برای نوار هماهنگ کنید
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 586 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر گرامی...
    پسری 27 ساله ام که حدود دوساله دچار بزرگی پرستات شدم الان یه مدتیه که یه درد خیلی خفیف قسمت پهلوهام احساس می کنم البته حدود یکسالی میشه خیلی کم آب میخورم شاید روزی دو سه تا لیوان آب حالا ترسم اینه که بزرگی پروستات داره رو کلیه ام تاثیر میذاره.
    لطفا راهنماییم کنید خیلی نگرانم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از کلیه ومثانه انجام دهید ونتیجه را اعلام فرمائید
  • تصویر کاربر javad چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1255 مشاهده پرسش
    آقای دکتر کرمی،



    مرسی‌ از پاسختون به سؤالم. متأسّفانه خون زیادی در منی من وجود داره، مثل اینکه به جای منی فقط خونه و زمان خروج منی، فقط خون بیرون می‌‌یاد. رنگش هم قرمزه مات (مثل خونی که چند روز مونده) بعضی‌ موقعها رنگ خون تازه و شفّاف هستش، مثل اینکه جائی‌ رو تازه بریدند. احساس حالت سوزش و درد پروستات رو کمی‌ دارم و حتا چند روز پیش کمی‌ پروستات رو ماساژ دادم (از بیرون)، با ادرارم خون اومد، مثل اینکه فشارم به پروستات باعث شده بود که از ترشحات منی ( همراه با خون) وارد ادرارم شده بود و ادررم خون الود بود.

    با توجه به عدم قطع خون منی (خونریزی شدید)، احساس درد و سوزش خفیف، گزارش سنگ پروستات و کاهش میل جنسی‌ لزومی داره توسط شما معاینه شوم؟ من سوال قبلیم و پاسخ شما رو برای سابقه همین‌جا می‌‌گزارم.

    با تشکر


    من ۴۰ سال سنّ دارم، ازدواج کردم و یک بچه دارم. مدت طولانی که توی منیم خون وجود داره (از ساله ۱۳۷۵). برای اولین بار که به دکتر مراجعه کردم پس از معاینه پروستات آمپول ضد باکتری تجویز کرد (جنتمایسین). همچنین از مایه منی‌ تست گرفت که تعداد اسپرم نرمال بود. بعد از آن دوباره به صورت متناوب خون ریزی ادامه داشت و چون به دکتر‌های زیادی مراجعه کردم و نتیجه‌ای نگرفتم، دیگر ادامه ندادم. بعد از اینکه به ترکیه اومدم، به اورولوژیست مراجعه کردم و دکتر‌های اینجا با اولترا سونو گرافی‌ تشخیص دادند که توی پروستات سنگ وجود داره. بعد از یک سال دوباره به دکتر مراجعه کردم و گفتند که سنگ بزرگ نشده. حدودا یک سال بود که خونریزی نداشتم ولی‌ دوباره شروع شده. من حدود ۱ ماه دیگه به ایران می‌‌یام و می‌‌خواستم حضوری خدمت برسم. چون مدت زیادی در ایران نمی‌‌تونم بمونم (تقریباً یک ماه) می‌‌خواستم، وقت رو از قبل گرفته باشم.

    با عرض معذرت، چون من تلفن ایران رو ندارم، شمارهٔ تلفن ترکیه رو دادم که سیستم قبول نکرد. مجبور شدم، یه شماره از خودم بنویسم که شمارهٔ من نیست.



    سال خوبی‌ داشته باشید،

    جوادی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      در سن شما وجود خون در منی جای نگرانی ندارد هر موقع تهران امدی بیا ببینمت
  • تصویر کاربر معصومه یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 607 مشاهده پرسش
    باسلام پدرم 2 سال پیش (70) سالگی بدلیل سرطان پروستات بیضه ها یش را در آوردند.اکنون از عرق بیش از حد و افسردگی رنج می برد خواستم بدانم راه حلی برای این مشکل وجود دارد متشکرم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      داروهای ضد افسردهگی
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 668 مشاهده پرسش
    با سلام وتشكر از امكان فرصت سوالي كه براي بيماران فراهم نموده ايد .من 65 سال دارم و10 سال پيش پروستات خود را عمل كرده ام وتكرر ادرار وسوزش وكم فشاري ادرار دارم وقرص تامسولوسين را مصرف مي كنم .با قططع قرص فوق دچار مشكل مي شوم .اندازه پروستات فعلا بزرگتر ازحد طبيعي است .
    لطفا مرا راهنمايي فرمائيد .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شود 22642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر javad یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 634 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،



    من ۴۰ سال سنّ دارم، ازدواج کردم و یک بچه دارم. مدت طولانی که توی منیم خون وجود داره (از ساله ۱۳۷۵). برای اولین بار که به دکتر مراجعه کردم پس از معاینه پروستات آمپول ضد باکتری تجویز کرد (جنتمایسین). همچنین از مایه منی‌ تست گرفت که تعداد اسپرم نرمال بود. بعد از آن دوباره به صورت متناوب خون ریزی ادامه داشت و چون به دکتر‌های زیادی مراجعه کردم و نتیجه‌ای نگرفتم، دیگر ادامه ندادم. بعد از اینکه به ترکیه اومدم، به اورولوژیست مراجعه کردم و دکتر‌های اینجا با اولترا سونو گرافی‌ تشخیص دادند که توی پروستات سنگ وجود داره. بعد از یک سال دوباره به دکتر مراجعه کردم و گفتند که سنگ بزرگ نشده. حدودا یک سال بود که خونریزی نداشتم ولی‌ دوباره شروع شده. من حدود ۱ ماه دیگه به ایران می‌‌یام و می‌‌خواستم حضوری خدمت برسم. چون مدت زیادی در ایران نمی‌‌تونم بمونم (تقریباً یک ماه) می‌‌خواستم، وقت رو از قبل گرفته باشم.

    با عرض معذرت، چون من تلفن ایران رو ندارم، شمارهٔ تلفن ترکیه رو دادم که سیستم قبول نکرد. مجبور شدم، یه شماره از خودم بنویسم که شمارهٔ من نیست.



    سال خوبی‌ داشته باشید،

    جوادی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      وجود خون در منی اصلا جای نگرانی ندارد
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 657 مشاهده پرسش
    با سلام
    جناب دكتر در هنگام انزال مقدارى خون در مايه منى مشاهده كردم كه اين اتفاق براى اولين بار بود
    اينجانب ٣٠ ساله هستم و متاهل
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      اصلا نگران نباش مشکلی نیست
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 580 مشاهده پرسش
    با سلام .اینجانب 19 سال سن دارم در ادرار کردن مشکل دارم وقتی به توالت می روم ادرارمی کنم اما بعداز ادرارکردن احساس می کنم که ادرار هنوز هم در مثانه باقی و باید باقی مانده ادراررا با زور وفشار آوردن به خودخارج کنم که این کار من را اذیت می کند درروزحدودا5الی 6بارودرشب2الی3باربه توالت می روم به دکتر مراجعه کردم قرص پرازوسین وباکلوفن تجویز کرده این قرص ها را مصرف کنم یانه و مشکل من را بگویید لطفا مرا کاملا راهنمایی کنید .باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بای نوار مثانه بگیرید 02122642744
  • تصویر کاربر صادق دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 643 مشاهده پرسش
    با سلام من در حدود 3 هفته هستش که ناراحتی در زیر شکم خود احساس میکنم که بعد از معاینه و گرفتن عکس مشخص گرید که پروستاتیت مزمن دارم لطفا راهنمایی بفرمائید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت حضوری هماهنگ کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ابوالفضل چهارشنبه ۱۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 527 مشاهده پرسش
    نوار مثانه گرفتم گفتن عصب های مثانم بیش فعالی دارن چکارکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام دارو با نظر پزشگتان
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۳ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 590 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی .
    من چند سال پیش به خاطر اینکه فکر میکردم آلت تناسلیم کوچیکه با دستم به زور اونو میکشیدم که شاید آلتم بلند تر بشه و لی افسوس اینکه بعد از یه مدت وقتی میخواستم ادرار کنم چند قطره از ادرارم توی آلتم میمونه و بعد از خم و راست شدن میاد بیرون و لباسم کثیف میشه . موندم چکار کنم آقای دکتر شمارو به قرآن کمکم کنید نمیدونم مشکلمو باید چطور حل کنم اخه هر وقت میرم ادرار کنم باید بعد ادرار رو آلتم دستمال کاغذی بزارم که ادرارم به لباسم نخوره و کثیف نشه . شمارو به خدا قسم میدم کمکم کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      حساسیت بیخود است
    2. تصویر کاربر محمد جمعه ۱۳ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر من از شما راه علاج میخوام لطفآ راهنمایی کنید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۳ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      راه علاج ندارد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید جمعه ۲۶ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 579 مشاهده پرسش
    پسری 13 ساله هستم بعد از تخلیه ادرار وقتی بلند میشم چند قطره ادرار خارج میشه.
    راه درمانش چیه؟
    با تشکر از سایت خوبتون:)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      در سن شما مهم نیست
  • تصویر کاربر صبا جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 557 مشاهده پرسش
    لام خسته نباشید
    خانمی هستم 23 ساله و متاهل . من همیشه ،بهخصوص موقع نشستن احساس خارج شدن ادرار می کنم ولی دقیقا نمیدونم ادراره یا عرق و یا چیز دیگه و اکثر اوقات احساس گرمی در ناحیه خروج ادرار می کنم .هر بار پس از تخلیه ی ادرار احساس میکنم ادرارم کامل خارج نشده وبا فاصله های زمانی چند دقیقه مقداری از آن قطره قطره خارج شده و بقیه اش باقی میماند و با هر تغییر حالت یاعطسه و ... احساس خروج مایعی داغ از بدنم میکنم که نمیدانم ادرار است یا نه؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      نوار مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 664 مشاهده پرسش
    سلام . من جوانی هستم که برای مدت طولانی خود ارضایی می کنم ، چندی پیش متوجه شدم که برای آزمون افسری بیضه ها مورد وارسی قرار گرفته و در صورت مشکوک بودن به خود ارضایی شخص مردود می شود . به تحقیق در این موضوع پرداختم ولی با جواب های ضد و نقیضی رو به رو شدم . عده ای می گفتند این کار نا ممکن است و عده ای می گفتند شدنی . خواستم نظر شما را بدانم و اگر جواب مثبت بود ، اگر من برای مدتی ، مثلا دو ماه ، از این عمل دست بکشم آیا شواهد و قرائن کماکان پا بر جا خواهد ماند و قابل تشخیص خواهد بود ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      واری کوسل ارتباطی به خود ارضایی ندارد
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۱۱ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 556 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام من خانمی 23ساله هستم که چند ساله بی اختیاری ادرار دارم دکترم گفت چون سوزش وعلایم دیگری ندارم 15درصد دخترخانما اینجوری میشن ودرمان من فقط ورزش لگنه توروخدا راهنماییم کنید آقای دکتردرضپن این ورزشو انجام دادم اما نتیجه ای نگرفتم خواهش میکنن من منتظرجوابتون می مونم خیلی لطف میکنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بايد نوار عصب مثانه بگيريد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر عرفان سه شنبه ۲۰ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 622 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ، خسته نباشید ، من 18 ساله هستم و الان 2 سال دچار تکرر ادراری هستم ، به طوری که در شبانه روز حدود 15 بار برای ادراد به دستشویی میرم ، سال پیش در ادرام خون مشاهده کردم و به متخصص مراجعه کردم و با انجام آزمایش معلوم شد که عفونت ادراری دارم و دکتر برام دارو تجویز کرد و بعد از اینکه دوره درمان تموم شد دوباره آرمایش خون و ادرار دادم که اینبار آزمایشم کاملا طبیعی بود و هیچ اثری از عفونت ادراری نبود ، اما هنوز تکرر ادراری داشتم و این موضوع بر طرف نشد !!! بعد از چند ماه دوباره به متخصص مراجعه کردم و بازهم آزمایش دادم (هم خون و هم ادرار) و اینبار هم هیچونه اثری از عفونت ادراری نبود و دکتر گفت هیچ موردی که مربوط به تکرر ادراری باشه در آزمایش نیست و همه چیز طبیعیه ، سنوگرافی هم رفتم و اون هم کاملا طبیعی بود ! دکتر بهم گفت تکرر ادرار من بخاطر استرس هست و یه آرامبخش داد و یه دارو دیگه و گفت که "سیر" ، "فلفل" و .. نخورم ، اما بازم تکرر ادرار دارم و شرایطم تغیری نکرده ، خواهش میکنم راهنماییم کنید ، چکار کنم ؟؟ یه سوال خیلی مهم دارم : اینکه آیا تکرر ادرار به طور کامل قابل درمان هست یا نه ؟؟ یعنی میشه یه روز من دوباره مثل قدیم سالم بشم و تکرر ادرارم از بین بره ؟؟؟؟؟؟ تورو خدا جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر بهروز سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 599 مشاهده پرسش
    سلام
    مردی هستم متاهل و 32 ساله
    مدتی است بعد از تخلیه کامل مثانه
    چند قطره ادرار هم می آید(حدوداً چند دقیقه پس از تخلیه کامل(
    چکار کنم؟مشکل چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      استبرا بکنید مشکلی نیست
  • تصویر کاربر اسیه چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 681 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید من پسرمو نزدیک به ۴۰ روزگی ختنه به روش سنتی کردم ۷ ماهگی دکتر بردمش گفت که چسبندگی داره همونجا پوستشو کشیدن درست شد بعد از اون من یه مدت پستشو میکشیدم که چسبندگی نداشته باشه ولی الان که ۱ سال و ۱ ماهش هست متوجه شدم چسبندگی داره به نظر شما باید چکار کنم ببرمش پیش دکتر؟و تا چه سنی باید مرتب در حمام پوستشو کشید تا چسبندگی نداشته باشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 605 مشاهده پرسش
    با سلام

    5 روز میشه پسرمو ختنه کردیم....به روش سنتی(بخیه).از پریروز با کف صابون میشوریمش و بعدش پماد تتراسایکلین که دکتر داد رو میزنیم....انگار پانسمانش چسبیده به گوشت....کی کنده میشه؟؟؟

    روی محل ختنش لزجه و یه قسمتش یه مقدار سفیده....یعنی عفونته؟

    شربت آنتی بیوتیک رو فقط باید همون 3 روز اول استفاده میکردیم؟از 2 روز پیش مصرفش رو قطع کردیم.....مقدار مصرف چقدره؟

    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      از دکتر معالجتان بپرسید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب