اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا عمل فتق باعث ناباروری می شود؟+عکس باد فتق در مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

دیدن عکس باد فتق در مردان می‌تواند به شما کمک کند تا علائم این عارضه را بهتر بشناسید و با شکل ظاهری آن آشنا شوید. فتق معمولاً به‌صورت برآمدگی یا تورم در ناحیه کشاله ران یا شکم ظاهر می‌شود که ممکن است در حالت ایستاده یا هنگام فشار آوردن، واضح‌تر دیده شود. آشنایی با این تصاویر به تشخیص زودهنگام و مراجعه سریع به پزشک برای پیشگیری از عوارض جدی کمک می‌کند.

قطعی ترین روش درمان فتق  هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود.

فتق بیضه چیست؟

جدار شکم و کف لگن از نظر آناتومی از لایه های مختلف شامل عضلات و بافت نگه دارنده یا فاسیا تشکیل شده است. در صورتی که این عضلات و فاسیا به علل ژنتیکی و یا فشار بیش از حد شل شود باعث برجسته گی در ناحیه پوست محل می شود که به آن فتق یا هرنی گفته می شود.

فتق چیست و کجا قرار دارد؟

انواع فتق

1- فتق اینگوینال: فتق که در کانال اینگوینال اتفاق می افتد (شایع ترین)

2- فتق فمورال: فتق که در کانال استخوان ران ایجاد می شود

3- Velpeau Hernia:  فتقی که در جلوی رگهای خونی ران اتفاق می افتد (نادر)

4- فتق نافی.

5- فتق برشی.

6- فتق اپی گاستریک.

7- فتق هیاتال.

علل ایجاد کننده فتق کدامند؟

هرنی ممکن است مادرزادی باشد که اغلب پسربچه ها و به علت نقص در سیر نزولی بیضه ها ایجاد می شود که ممکن است همراه با آب در بیضه یا هیدروسل نیز باشد.

علل اکتسابی

به هر علتی فشار داخل شکم بیش از حد بالا رود ممکن است باعث پارگی پریتوان و فاسیا و عضلات و باعث ایجاد هرنی شود. مثلاً بیماری مزمن ریه، سرفه های مزمن، کشیدن سیگار، بزرگی پروستات که برداشتن ناگهانی وسایل تشکیل از مواردی هستند که باعث هرنی می شوند.

در مواردی نیز هرنی به دنبال عمل های جراحی باز شکمی ایجاد می شود که به علت آسیب دیدن عصب عضلات حین جراحی باعث شل شدن عضله و ایجاد هرنی می شود.

عکس باد فتق در مردان

عکس پارگی فتق
فتق پاره شده مردان
وقتی فتق پاره بشه چه شکلیه
عکس فتق بیضه مردان

اگر فتق عمل نشود چه میشود؟

اگر فتق درمان یا عمل نشود، می‌تواند به مرور زمان بدتر شده و عوارض جدی‌تری ایجاد کند. برخی از خطرات فتق درمان‌نشده عبارتند از:

1. بزرگ‌تر شدن فتق

فتق معمولاً با گذشت زمان بزرگ‌تر می‌شود و فشار بیشتری به بافت‌های اطراف وارد می‌کند. این موضوع می‌تواند باعث درد و ناراحتی بیشتری شود.

2. گیر افتادن فتق (فتق گیرکرده)

در این حالت، بخشی از بافت یا روده در داخل فتق گیر می‌کند و دیگر به جای خود برنمی‌گردد. این وضعیت باعث درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و انسداد روده می‌شود.

3. خفگی فتق (فتق خفه‌شده)

اگر جریان خون به بخشی از بافت گیرکرده قطع شود، بافت دچار مرگ سلولی می‌شود. این حالت یک اورژانس پزشکی است و می‌تواند منجر به عفونت خطرناک (سپسیس) شود.

4. انسداد روده

فتق درمان‌نشده می‌تواند باعث انسداد در روده شود که منجر به درد شدید شکم، نفخ و ناتوانی در دفع گاز یا مدفوع می‌شود.

 در نتیجه، فتق ممکن است در ابتدا بی‌ضرر به نظر برسد، اما درمان نکردن آن می‌تواند خطرناک و حتی تهدیدکننده زندگی باشد. اگر علائمی مانند درد شدید، برآمدگی ثابت، حالت تهوع یا مشکلات گوارشی دارید، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.

محل های شایع فتق

هرنی

محل هرنی همیشه در شکم است که شایعترین محل آنها عبارتند از:

  • فتق دور ناف
  • فتق بیضه و یا بالای آن که فتق اینگوینال نامیده می شود
  • فتق انسزیونال که در محل عمل جراحی قبلی دیده می شود.

علائم فتق بیضه کدامند؟

 اولین علامت برجستگی پوستی محل می باشد که بسته به شدت آن از یک گردو کوچک تا توپ فوتبال متغیر است.


دومین علامت هرنی درد می باشد: هر درد مزمن در ناحیه کانال اینگوینال ممکن است نشانه از یک هرنی و یا شروع آن باشد. از مشخصات هرنی این است که در حالت ایستاده و با زور زدن برجسته و بزرگتر می شود و در حالت خوابیده از بین می رود که به این حالت sliding می گویند. در مواقعی ممکن است اجزاء روده در داخل کیسه فتق گیر افتاده و بسبب قطع خونرسانی و درد شدیدی در محل فتق ایجاد می کند که با حالت خوابیدن نیز از بین نمی رود.

یادتان باشد این حالت جزء اورژانس های عالم پزشکی است و بیمار هر چه سریعتر باید تحت جراحی قرار بگیرد چرا که در صورت تأخیر باعث سیاه شدن روده ها و عفونت و مرگ بیمار می شود. شایعترین علت هرنی در قسمت تحتانی شکم در سنین بالا: به علت بزرگی پروستات می باشد. به علت بزرگی پروستات بیمار مجبور می شود که از زور زدن جهت خارج کردن ادرار استفاده کند که این زور زدن مزمن ممکن است باعث ایجاد فتق اینگوینال و ناباروری بالای بیضه ها می گردد.

علت پرکاری کلیه

عوارض فتق بیضه

عوارض  شامل موارد زیر است:

  • فشار بر بافت های اطراف. بیشتر فتق های مغبنی اگر با جراحی ترمیم نشوند با گذشت زمان بزرگ می شوند. در مردان ، فتق های بزرگ می توانند به کیسه بیضه گسترش یافته و باعث درد و تورم شوند.
  • فتق حبس شده. اگر محتویات فتق در نقطه ضعف دیواره شکم به دام بیفتد، محتویات آن می تواند روده را مسدود کند و منجر به درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و عدم توانایی در اجابت مزاج یا دفع گاز شود.
  • غرق شدن فتق حبس شده می تواند جریان خون در بخشی از روده شما را قطع کند. استرانگولاسیون می تواند منجر به مرگ بافت روده آسیب دیده شود. فتق خفه شده تهدید کننده زندگی است و نیاز به جراحی فوری دارد.

آیا راهی برای جلوگیری از ایجاد فتق وجود دارد؟

در موارد مادرزادی که در بچه ها دیده می شود جلوگیری معنی ندارد و باید هر چه سریعتر درمان جراحی شوند.
در موارد بزرگسالان باید زمینه ایجاد کننده هرنی را درمان کرد که عبارتند از:

در صورت بیماری مزمن ریوی و سرفه های مزمن باید هر چه سریعتر درمان شوند.


از مصرف سیگار، قلیان و انواع دخانیات اجتناب شود.


از برداشتن وسایل سنگین و ناگهانی باید اجتناب کرد.


 چاقی مفرط شکمی می تواند از علل زمینه ساز هرنی باشد که باید درمان گردد.

آیا با بستن فتق بند می توان از پیشرفت آن جلوگیری کرد؟

خیر، قطعی ترین روش درمان فتق عمل جراحی است و استفاده از فتق بند در درمان و جلوگیری تأثیر ندارند.

روش درمان فتق یا هرنی

همانطور که ذکر کردم قطعی ترین روش درمان هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود. روش جراحی به صورت باز و یا لاپاراسکوپی امروزه انجام می شود.

برای هرنی های بزرگ که همراه شل شدگی عضلات هستند بهترین روش درمانی عمل جراحی باز است که با برش کوچکی روی محل هرنی پوست و فاسیا باز و ساک هرنی که همان محتوی روده ها می باشد را آزاد و به داخل شکم انتقال داده و کف فتق را با نخ نایلون کاملاً ترمیم می کنیم.

درمان گیاهی باد فتق بیضه

اگر کسی مبتلا به فتق باش ، پیروی از روش های درمانی طبیعی زیر می تواند در تسکین علائم فتق کمک کند:

# ریشه زنجبیل

برای تسکین درد و ناراحتی در معده خود آب زنجبیل غلیظ یا زنجبیل خام مصرف کنید. این کار به طور همزمان سیستم سلامتی شما را تقویت می کند و به درمان فتق کمک می کند.

# کمپرس یخ

هنگامی که از فتق رنج می برید ، ممکن است التهاب و درد در شکم شما وجود داشته باشد. کیسه های یخ در صورت استفاده در ناحیه آسیب دیده باعث انقباض شده و التهاب داخل بدن را کاهش می دهد.

برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله ی باد فتق چیست را بخوانید.

درمتن مثانه بیش فعال

# رژیم غذایی مناسب

از مصرف غذاهای پرادوی ، غذای اسیدی و هضم غذا سخت باید خودداری شود. دلیل اصلی آن این است که این ماده غذایی می تواند پوشش داخلی معده را بیشتر ملتهب کرده و بهبود فتق را دشوارتر کند.

#ورزش

فتق معمولاً به این دلیل اتفاق می افتد که عضلات به اندازه کافی قدرت نگه داشتن اندام را ندارند و برخی تمرینات وجود دارد که فرد می تواند در خانه انجام دهد تا عضلات خود را تقویت کند و از فتق جلوگیری کند. برخی از این ورزش ها عبارتند از: دوچرخه سواری، یوگا، پیاده روی، شنا و …

عوارض بعد از عمل فتق

شایعترین عارضه پس از عمل معمولا درد می باشد که ممکن است چند ماه بعد از عمل ادامه داشته باشد و تدریجاً از بین می رود. عوارض نادر آن آسیب به عروق بیضه ها هنگام جدا کردن هرنی می باشد که نادر است. سوزش و خارش محل نیز از عوارض بعد از عمل بوده که تدریجاً از بین می روند.

توصیه های مهم بعد از عمل چیست؟

  • به مدت 2 ماه از انجام کارهای سنگین و فعالیت های ورزشی و سنگین باید اجتناب کرد.
  • درد بعد از عمل طبیعی بوده و با مصرف مسکن و گرم نگاه داشتن محل عمل تدریجاً از بین خواهد رفت.

نزديكي بعد از عمل فتق

داشتن مقاربت بعد از عمل هیچ مانعی ندارد. اما بهتر است 4 تا 6 هفته پس از عمل رابطه جنسی نداشته باشید.  ممکن است در کمتر از یک هفته بتوانید فعالیت عادی خود را از جمله رابطه جنسی از سر بگیرید، اما ممکن است بیشتر طول بکشد.

آیا فتق بیضه خطرناک است؟

فتق وقتی اتفاق می افتد که بافتی مانند بخشی از روده از طریق یک نقطه ضعیف در عضلات شکم بیرون زده باشد. برآمدگی حاصل می تواند دردناک باشد، به ویژه هنگام سرفه، خم شدن یا بلند کردن جسم سنگین. با این حال، بسیاری از فتق ها درد ایجاد نمی کنند.

فتق لزوماً خطرناک نیست. به خودی خود بهبود نمی یابد و می تواند منجر به عوارض تهدید کننده زندگی شود. پزشک شما احتمالاً جراحی را برای رفع فتقی که دردناک یا بزرگ شده است، توصیه می کند.

برای فتق به چه دکتری مراجعه کنیم؟

پروفسور حسین کرمی در زمینه ی درمان و بهبود فتق تجربه ی فراوانی داد. اما لازم به ذکر است که این بیماری درمان دارویی ندارد. در صورت داشتن فتق باید اقدام به جراحی نمایید.
جهت نوبت دهی با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

سوالات متداول درباره ی بیماری فتق

1- ایا عمل فتق بیضه باعث ناباروری میشود؟

این موضوع به ماهیت فتق و ماهیت جراحی بستگی دارد. در بعضی موارد، وازدفرنس ممکن است توسط خود فتق یا با روش جراحی آسیب ببیند و بر جریان اسپرم در هنگام انزال تأثیر بگذارد که می تواند بارداری را برای مردان از طریق مقاربت بسیار دشوارتر کند.

2- آیا فتق در زنان باعث نازایی میشود؟

زنان کمتر از مردان دچار بیماری فتق می شوند و این بیماری به ندرت می تواند باعث نازایی در زنان شود.

3- تاثیر فتق بر نعوظ

در صورت عدم درمان صحیح فتق، احتمال اینکه مردان در سلامت جنسی خود دچار مشکل شوند بسیار بیشتر است. فتق ها می توانند نعوظ و ارگاسم را کاملاً دردناک کنند. هرچه این فتق ها بیشتر پیشرفت کرده و شدیدتر شوند، احتمال بروز مشکلات اختلال عملکرد جنسی در بیمار بیشتر می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (68 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مجید یکشنبه ۲۴ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر کرمی. فردی ۳۴ ساله هستم . با تشخیص پزشک مبنی بر تنگی مجرای میانی در انتظار جراحی سرپایی هستم لیکن بدلیل شرایط کاری دو بار مجبور به عدم تخلیه به موقع ادرار شدم (به مدت ۵ساعت ) که این امر باعث درد کلیه سمت چپ شده . ایا امکان خطر برای کلیه تا زمان جراحی وجود دارد . درمان لازم چیست . با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۴ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه نگران نباش
  • تصویر کاربر امید یکشنبه ۲۴ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 522 مشاهده پرسش
    باعرض سلام .
    بنده 32 سال هستم و برای مرحله دوم مجرای ادارار رو عمل کردم و دکترم فرمودن که برای جلو گیری از تنگی مجدد مجرا بایستی طبق برنامه ای (تایک ماه روزی یه بار _ماه دوم دوروزی یه باز و.......تا9ماه)به خودم البته طبق اموزشی که دادن سوند شماره 14 بزنم تا جلو گیری بشه از تکرار گرفتگی .
    سوالم از جناب عالی اینه که باوجود اذیت شدن هنگام سوند زدن واحتمال وجود میکروب ایا واقعا این کار مفید هست یانه.
    باتشکر فراوان از شما
    ممنون میشم اگه جواب رو به ایمیلم بفرستید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۴ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      حتما مفید است
  • تصویر کاربر مهدى شنبه ۲۳ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 591 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشيد
    آقاي دكتر من خدمتتان مطب رسيدم و در مطب سيستوسكوپي انجام دادم و اگر خاطرتان باشد تنگي داشتم
    من را به بيمارستان تجريش معرفي كردين من مراجعه كردم و به اتاق عمل فرستاده شدم و بعد از بيرون آمدن از اتاق عمل ديدم سوند به من وصل است و گفته اند ١٠ روز اين سوند را داشته باشه و بعد از ١٠ روز به بيمارستان مراجعه كنم و سوند را دربياورند و اگه مشكل حل نشد گفتند بايد عمل كنم چكار بايد انجام بدهم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      تنگی شدید است
  • تصویر کاربر حمید چهارشنبه ۲۰ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 529 مشاهده پرسش
    بسم الله الرحمن الرحیم
    با سلام
    من 25 سالمه و به مدت 2 سال و فاصله 3 ماه سوند میزنم.
    آیا غیر از سوند درمان دیگری دارد یا با داروی گیاهی
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوار عصب مثانه گرفته اید
    2. تصویر کاربر حمید چهارشنبه ۲۰ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      خیر
      اما سونوگرافی از کلیه و مثانه گرفتم که خوب بوده و در ضمن بنده برای بیماری به دکتر خسرو حق شناس مراجعه میکنم.
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر دستوري دوشنبه ۱۸ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    با سلام واحترام خدمت شما دكتربزرگوار
    اينجانب مرد 36 ساله اي هستم كه مدت يك ماهي است كه در ناحيه بين مقعد وآلت تناسلي احساس درد دارم و الان دوهفته اي ميشود علاوه براينكه زمان ادرار كردن طولاني است وآخراي ادرار قطره قطره وادرارم دوشاخه ميشودواحساس عدم تخليه مثانه دارم وبعداز ادار كردن چنددقيقه اي مينشينم تادوباره باقيمانده ادرار تخليه گردد ونيز بعدازاينكه از توالت پيرون مي آيم يكي دوقطره ادرار در مجرا ميماندونيزاز سه سال پيش در آزمايش ادرارم \\خون وجود داشت كه ازپارسال به دكتر متخصص اورولوژي مراجعه كردم و4ماه پيش سيستوسكوپي وسونوگرافي انجام دادم ودكترمربوطه بعداز سيستوسكوپي گفتند مقداري بزرگي پروستات داريد كه حجم آن 24.5 سي سي بودوگفتند مشكل ديگري نداريدوداروهايي (ترازوسين/پرازوسين/افلوكساسين200/روانتيكس راكه تجويز كرده بودند استفاده كردم البته به نطرم تاثير ي مشاهده نكردم.واخيرا"متخصص ديگري مراجعه كردم وعلت درد بين پاها ونيز وجود خون درادرار را بهشون گفتم ايشان گفتندبا توجه به سن شما مشكل پروستات نميتواند باشدويك عكس يورتروگرافي ازمجراي ادرار با ماده حاجب گرفتم گفتند شما تنگي مجراي ادرار داريدكه عكس به پيوست ميباشد لطفا" راهنمايي بفرماييدچه اقدامي بايستي انجام بدهم واگر تنگي مجري دارم آيا درماني داردوآيابزرگي پروستات ندارم.ممنون از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      تنگی ندارید
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۱۱ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 387 مشاهده پرسش
    با عرض سلام مجدد و خسته نباشی خدمت آقای دکتر عزیز.

    ضمن تشکر از پاسخ که برای سئوال من دادید.آقای دکتر سئوال من درباره تنگی مجرا و اینکه تنگی مجرا تاثیری بر بچه دار شدن دارد.جواب شما این بود که اگر شدید نباشد نه اثری ندارد.
    آقای دکتر عزیز اگه امکان داره توضیح بیشتری بدید .یعنی اینکه تنگی مجرای شدید چه حالت و موقع است
    پیرو پرسش قبلیم من عکس رنگی گرفتم.تنگی هم توسط دکتر تایید شد و طبق سنو 9 سی سی از ادرارم باقی میماند.آیا تنگی مجرای من شددیده.
    آقای دکتر ممنون میشم و خواهش دارم که کمی توضیح بیشتری بدید .
    بخاطر اینکه تصمیم به بچه دار شدن داریم خیلی نگران این موضوع هستم.

    تمنا دارم کمی موضوع را بازتر جواب بدید.که چیکار کنیم.ممنون میشم.

    آروزی سلامتی برای شما و خانواده محترمتان در این روزهای آخر سال و در سال جدید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۱ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۵ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 778 مشاهده پرسش
    درود بر آقای دکتر عزیز و خسته نباشید.
    آقای دکتر بنده چهار روز پیش سؤالل مطرح کردم.هنوز جوابش بدستم نرسیده.مجدد تکرار میکنم.با تشکر.

    دکتر من گرفتگی مجرای اداری دارم.همه آزمایشات و عکسها رو انجام دادم.عکس رنگی هم گرفتم .دکتر گرفتگی را تایید کرده .پس از تخلیه ادار به میزان 9سی سی ادارم باقی میماند.همچنین جواب یورتروگرافی رتروگراد بشرح زیر است:

    تنگی قابل توجه در قسمت پروستاتیک مجرای یورترا مشاهده میشود.

    E xtravasation ماده کنتراست رویت نگرد ید.

    آقای دکتر پرسشم این است که ما تصمیم به بچه دا شدن داریم آیا این مشکل تاثیر بدی در بچه دار شدن ندارد.ممنون میشم از شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر شدید نباشد نه
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۵ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 710 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.من سوالی با کد g93e85218 (من چند ماهی است که ادرارم دو شاخه میاد.دکتر عکس یوتوگرافی ازم گرفت و گفت عفونت پروستات باعثش هستش و قرص داد.یه ماهی هستش که قرصها را میخورم ولی وقتی ادرارم کم هست باز دو شاخه میاد.رفتم پیش دکترم گفتش احتمالا بعد از پروستات مجرات تنگی داره و باید با آندوسکوب نگاه کنم.نظر شما چیه؟عکسها را براتون با جوابش فرستادم.سی سالمه و مجردم و قرص ترازوسین و سیپروفولوکساسین میخورم ) ازتون پرسیدم و شما تو جوابش فرمودید شما کاملا سالم هستید.حالا سوالم اینه که پس چرا هم سوزش دارم و احساس میکنم تو مجرام ادرار مونده و الانه که میریزه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      بای بررسی شوید
  • تصویر کاربر سام سه شنبه ۵ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 502 مشاهده پرسش
    درود بر شما.چرا سوزش ادرار پس از نزدیکی ایجاد می شود و پس از چند روز خود به خود مرتفع می شود و راه درمان آن چیست؟با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      طبیعی است
  • تصویر کاربر نجمه پنجشنبه ۳۰ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    با سلام زنی 33ساله و متاهل هستم مدت هشت سال است درست از چند ماهی پس از ازدواج ادرارم روی پاهایم میپاشد و پس از دفع ادرار بقیه آن قطره قطره خارج میشود در سیستوسکوپی تنگی مجرا را تشخیص دادند و دوبار میل زدم و هیچ تغییری نکرده در ضمن در طول روز مدام احساس ادرار کردن و نشت ادرار دارم با توجه به اینکه فرزند شیرخوار دارم آیا داروی خاصی را پیشنهاد می کنید در ضمن التهاب کلیه نیز دارم با سپاس فراوان از زحمات بی دریغ شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      گشاد کردن بهترین درمان است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 619 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید ،
    بنده حدودا یک الی دو سال پیش واریکوسل گرید 1 یا 2 داشتم و در مشهد عمل شدم ، بعد از درد طبیعی عمل ، درد خفیفی در ناحیه بیضه داشتم که دکتر گفت طبیعی است . تقریبا 10 روز بعد از عمل جای بخیه عمل چرک کرد و با تجویز دارو توسط دکتر دیگر در تهران و شست شو و مراقبت خوب شد ، (در ضمن بنده تقریبا 1 ماه بعد از عمل سکس سالم داشتم ) بعد از چندین ماه درد خفیف بیشتر شد و به دکتر دیگری در تهران ( محل زندگیم ) مراجعه کردم و با چندین عکس رنگی و خاص از بیضه و تست اسپرم گفتن که مشکلی نیست . در حال حاضر با گذشت تقریبا دو سال هنوز درد در بیضه دارم و شدیدتر شده ، سوال من این است که به نظر شما این درد جدی است یا رفع میشود ؟ ( در نظر داشته باشید که همه دکترها و پرستارهایی که در تهران مراجعه کردم جای بخیه این عمل را دیدند گفتند که این عمل را چه کسی انجام داده و اصلا به نظر برش و بخیه خوبی انجام نشده ، به نظر خودم هم نسبتا عملی بد انجام شده چون همه میگفتند چند روز اول درد داری و بعد خوب میشی ولی من تا نزدیکه یک ماه درد تقریبا شدید داشتم ) لطفا راهنماییم کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      درد با عمل درست نمیشود
    2. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      چه راه حلی را پیشنهاد میکنید ؟ ممنون
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 763 مشاهده پرسش
    با سلام.من پسری 28 ساله هستم ومتاهل.حدود دو سال پیش در بیضه های خودم چند برجستگی احساس کردم.به متخصص مراجعه کردم .ایشون بعد از معاینه سونوگرافی برای من تجویز کردن.جواب سونو به این شرح:یک کیست در هد اپیدیدیم سمت راست به اندازه 5 میلی متر که احتمالا از منشا تونیکا باشد ویک کیست در هد اپیدیدیم سمت چپ به اندازه 3 میلی متر.با ذکر این اوصاف چند سوال داشتم.1)میشه درباره ماهیت این کیستها یکم توضیح بدین و اینکه ایا احتمال داره این کیست ها در اینده سرطانی بشه؟2)ایا لازم هر شش ماه یکبار ازمایش و سونو انجام بدم واینکه لازم تحت نظر پزشک باشم؟3)ایا لازمه به پزشک متخصص دیگه ای مراجعه کنم؟اقای دکتر ایا لازم نگران وجود این کیست ها باشم یا خیر؟ایا لازمه دارویی مصرف کنم؟خواهش میکنم یکم توضیح بدین. خیلی میترسم.ممنون اقای دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      این کیست نیاز به درمان ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب