درمان بیماری مثانه بیش فعال ( تکرر ادراری) چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیش فعالی مثانه چیست؟ آیا درمان قطعی مثانه بیش فعال امکانپذیر است؟ بیش فعالی مثانه عبارت است از میل شدید ناگهانی (ارجنسی) برای خالی کردن مثانه است که ممکن است با بی اختیاری ادرار همراه باشد. به طور معمول تکرر ادرار و ادرار شبانه نیز از علائم دیگر این بیماری هستند. مجموعه این علائم به علائم ادراری تحتانی تحریکی یا Storage LUTS معروف هستند. اثر عمده این بیماری کاهش کیفیت زندگی بیماران و مغایرت آن با زندگی اجتماعی معمولی می باشد.

برگشت ادراری
برگشت ادراری

میزان ابتلا به بیماری چقدر است؟

این بیماری در عالم از علل عمده صرف هزینه درمانی برای بیمار و سیستم بهداشتی درمانی است. مطالعه ارزیابی بیش فعالی مثانه در سطح ملی در مقیاس وسیع و در افراد اجتماع آمریکا به اندازه گیری شیوع و اثر بیش فعالی مثانه در ایالات متحده اجرا شده است.

در اروپا حدود 49 ملیون و در آمریکا نزدیک به 33 ملیون نفر به علائم بیش فعالی مثانه مبتلا هستند. این نسبت بالاتر از شیوع بیماری فشار خون، آسم و دیابت می باشد! شیوع بیش فعالی مثانه با بالارفتن سن افزایش می یابد و البته این بیماری یک فرآیند طبیعی در نتیجه بالارفتن سن نمی باشد. به نظر می رسد در ایران تعداد این بیماران زیاد است اما تاکنون مطالعه ای در این مورد انجام نشده است.

وضعیت درمانی مبتلایان چگونه است؟

به دلیل ناشناخته ماندن این بیماری و نسبت دادن علائم بیماری به سایر بیماریها، تنها عده معدودی از درمان مناسب بهره می برند.

در تعدادی از این بیماران میزان علائم در حد غیر قابل تحمل بوده و باعث صرف هزینه قابل توجه از جانب بیمار و دستگاه های بهداشتی برای درمان می شود. به علاوه به دلیل وحشت اکثر مردم از بیماریهای کلیه و نسبت دادن علائم ادراری ناشی از بیش فعالی مثانه به احتمال خرابی کلیه، کیفیت زندگی مبتلایان به مقدار بیشتر از معمول صدمه خواهد دید.

در ویدئوی زیر دکتر کرمی زمان مناسب برای تخلیه ی ادرار را بیان می کند.

تشخیص بیماری بیش فعالی مثانه چگونه است؟

شرح حال، معاینه و استفاده از پرسشنامه های تدین شده مناسب اولین قدم در تشخیص بیماری است.

رد عفونت های ادراری و سایر بیماریهای دارای علامت مشابه با آزمایش های مناسب یا بررسی های تصویربرداری مختلف ابتلا به ساکن لازم است. برای تشخیص خود بیماری از تست اورودینامیکی استفاده می شود.

درمان بیش فعالی مثانه چگونه است؟

درمان شامل یک یا چند مورد از موارد زیر است:

  • تغییر در شیوه رفتار شامل اجتناب از مصرف نوشابه و چای و سایر مایعات در مواقع خاص تجویز داروهای آرام کننده عضله و مخاط مثانه.
  • تجویز دارو به داخل مثانه
  • درمان با امواج الکتریکی متعادل کننده ندرتاً استفاده از اعمال جراحی

نتایج درمان چگونه است؟

شناسایی و درمان بیش فعالی مثانه در اوایل بیماری، در مراقبت بیماران نقشی بهتر و در کاهش هزینه ها نیز مؤثرتر خواهد بود. اما در عمل تأخیر زیاد در شناسایی و در تداوم پیگیری درمانی وجود دارد. شناساندن بیماری به افراد جامعه از پدیده “شرم از اعتراف به بیماری” و تسلیم شدن در مقابل این طرز فکر که بی اختیاری بخشی از بالا بردن اعتماد به نفس و کیفیت زندگی مبتلایان کمک خواهد کرد.

آیا بیماری پیش فعالی مثانه ارثی است؟

درمان خانگی مثانه بیش فعال

1- مصرف غذا ها و نوشیدنی هایی را که موجب تحریک مثانه می شوند، کاهش دهید. غذا ها و نوشیدنی های خاصی وجود دارند که مثانه را تحریک می کنند. شما می توانید درمان مثانه بیش فعال را با پرهیز از نوشیدنی های ادرارآور شروع کنید. این نوشیدنی ها حاوی الکل و کافئین هستند که بدن شما را تشویق به تولید ادرار بیشتر می کنند. شما همچنین می توانید چندین غذا را از برنامه غذایی خود حذف کنید، سپس آنها را یکی یکی اضافه کنید.

این کار به شما نشان می دهد که کدام غذاها علائم شما را تشدید می کنند، بنابراین می توانید از مصرف آنها خودداری کنید. شما می توانید برای بهبود هضم غذا، فیبرها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. غلات و بلغور جو دو سر بسیار مفید هستند. میوه های تازه و خشک شده، سبزیجات و حبوبات نیز می توانند به شما کمک کنند. بسیاری از افراد، وقتی که روش خوردن و نوشیدن خود را تغییر می دهند، احساس بهتری پیدا می کنند.

برخی از غذاها و نوشیدنی ها که ممکن است مثانه شما را تحت تأثیر قرار دهند:

تاثیر غذاهای تند بر مثانه

درمان قطعی مثانه بیش فعال

تست عصب مثانه (اورودینامیک) یکی از روش‌های تشخیصی است که عملکرد عصب‌ها و عضلات مثانه را بررسی می‌کند. این تست به شناسایی علت دقیق مشکلات مثانه کمک می‌کند، به‌ویژه در مواردی که مثانه بیش‌فعال به درمان‌های مرسوم پاسخ نمی‌دهد. اگر نتایج این تست نشان‌دهنده مشکلات عصبی مثانه باشد، درمان‌های زیر می‌توانند مؤثر باشند:

1. تحریک الکتریکی عصب (Neuromodulation)

این روش، سیگنال‌های عصبی که به مثانه ارسال می‌شوند را تنظیم می‌کند:

الف) تحریک عصب خاجی (Sacral Nerve Stimulation)

  • یک دستگاه کوچک شبیه به ضربان‌ساز در ناحیه پایین کمر قرار داده می‌شود.

  • این دستگاه با ارسال پالس‌های الکتریکی به اعصاب خاجی، عملکرد مثانه را تنظیم می‌کند.

ب) تحریک عصب تیبیال خلفی (PTNS)

  • تحریک عصب تیبیال که در مچ پا قرار دارد، سیگنال‌های مثانه را از طریق اعصاب بهبود می‌بخشد.

  • این روش غیرتهاجمی است و در جلسات هفتگی انجام می‌شود.

برای بررسی بیشتر مقاله ی: نوار مثانه در تهران کجا انجام میشود را بخوانید!

2- تعداد دفعات ادرار کردن خود را یادداشت کنید. به مدت چند روز، تعداد دفعات دستشویی رفتن خود را ثبت کنید. این کار به شما کمک می کند که درک بهتری از بدن خود داشته باشید. این یادداشت ها ممکن است به شما نشان دهند که علائم شما بدتر شده است. برای مثال، آیا علائم شما پس از نوشیدن یا خوردن غذاهای خاصی تشدید می شوند؟ وقتی که مایعات کافی نمی نوشید، علائم شما بدتر می شوند؟

3- ادرار کردن مجدد. در این حالت شما دوبار مثانه خود را تخلیه می کنید. این راهکار می تواند برای کسانی که در تخلیه کامل مثانه خود مشکل دارند، مفید باشد. پس از این که به دستشویی می روید، می توانید چند ثانیه منتظر بمانید، سپس دوباره تلاش کنید.

4- به تأخیر انداختن ادرار. قبل از رفتن به دستشویی صبر کنید، حتی اگر نیاز فوری به ادرار کردن دارید. در ابتدا فقط چند دقیقه باید صبر کنید. به تدریج ممکن است قادر باشید دو تا سه ساعت دستشویی رفتن خود را به تأخیر بیندازید. این کار را فقط در صورت توصیه پزشک انجام دهید. برخی از افراد وقتی که بیش از حد برای دستشویی رفتن منتظر می مانند، احساس می کنند که شرایط آنها بدتر شده یا دچار نشت ادرار شده اند.

5- زمان بندی ادرار. این روش به این معناست که برنامه ی دستشویی روزانه داشته باشید. به جای دستشویی رفتن در صورت نیاز، شما باید در طول روز در زمان های مشخصی به دستشویی بروید. شما و پزشکتان یک برنامه ی منطقی تنظیم خواهید کرد و شما باید سعی کنید هر دو تا چهار ساعت یکبار به دستشویی بروید، چه احساس نیاز داشته باشید، چه نداشته باشید. هدف این است که از نیاز مبرم و فوری به ادرار جلوگیری کنید و کنترل آن را دوباره به دست آورید.

مثانه تحریک پذیر

6- تمریناتی برای تقویت عضله ی مثانه.

◾ تمرینات کگل: سفت کردن و محکم نگه داشتن عضلات لگن برای تقویت کف لگن

◾ انقباض های سریع: در این تمرین باید عضلات کف لگن خود را بارها و بارها فشرده و رها کنید. بنابراین، وقتی که نیاز فوری به دستشویی رفتن دارید، چند انقباض سریع می تواند نیاز مبرم به دستشویی رفتن را کنترل کند. پزشک یا فیزیوتراپیست به شما نحوه انجام این حرکات را آموزش می دهد.

تمرینات ذهن آگاهی و بازخورد زیستی نیز به شما در شناخت مثانه کمک می کنند. این روش از صدا ها و نمودارهای کامپیوتری برای بررسی حرکات عضلات استفاده می کند. این تمرینات به شما آموزش می دهند که عضلات لگن چگونه حرکت می کنند و چقدر قوی هستند.

قرص های مناسب برای درمان مثانه بیش فعال

داروهای آنتی کولینرژیک: این داروها می توانند مثانه بیش فعال را درمان کنند و برای بی اختیاری ادراری مفید باشند. اُکسی بوتینین (دیتروپان)، تولترودین (دترول)، داریفناسین (انابلکس)، فسوترودین (توویاز)، سولیفناسین (وزیکر) و کلرید تروسپیوم، نمونه هایی از داروهای آنتی کولینرژیک هستند.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

یک اورولوژیست یا متخصص زنان می تواند این کار را انجام دهد. آنها ممکن است خدمات بوتاکس مثانه را ارائه دهند. بوتاکس با شل کردن عضله ی دیواره مثانه، بی اختیاری ادرار و نیاز فوری به ادرار را کاهش می دهد. بوتاکس همچنین، از فشار بیش از حد به مثانه جلوگیری می کند. پزشک برای تزریق سم بوتولونیوم به مثانه، از یک سیتوسکوپ برای مشاهده درون مثانه استفاده می کند و سپس مقدار کمی از ماده را به عضله ی مثانه تزریق می کند.

این رویکرد در مطب پزشک با بیحسی موضعی انجام می شود. تأثیر بوتاکس تا 6 ماه دوام دارد. وقتی که علائم مثانه بیش فعال برمی گردد، تکرار درمان ضروری خواهد بود. پس از آن، پزشک شرایط شما را بررسی می کند تا ببیند درمان بوتاکس برای شما تأثیر مثبتی داشته است یا خیر.

او شرایط شما را بررسی می کند تا متوجه شود که مشکل شما رفع شده است یا هنوز هم نمی توانید حجم ادرار زیادی را در خود نگه دارید. اگر ادرار شما به خوبی آزاد نمی شود، ممکن است لازم باشد به طور موقت از یک سوند استفاده کنید.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

تحریک عصب

درمان دیگر برای افرادی که نیاز به کمک دارند، تحریک عصب می باشد که درمان نورومدولاسیون نیز نامیده می شود. این نوع درمان، پالس های الکتریکی را به عصب هایی می فرستد که مسیر مشترکی به مثانه دارند.

در مشکل مثانه بیش فعال، سیگنال های عصبی بین مثانه و مغز ارتباط درستی ندارند. این پالس های الکتریکی به مغز و عصب ها کمک می کنند تا ارتباط بهتری با مثانه داشته باشند، به طوری که مثانه بتواند عملکرد درستی داشته باشد و علائم بیش فعالی مثانه بهبود پیدا کند.

دو نوع روش تحریک عصب وجود دارد:

تحریک عصب تیبیال از طریق پوست (PTNS): PTNS روشی است که عصب های مثانه را ترمیم می کند و با قرار دادن یک الکترود کوچک در نزدیکی قوزک پا انجام می شود. در این روش، پالس هایی به عصب تیبیال ارسال می شود. عصب تیبیال در امتداد زانو به عصب های پایین کمر می رسد. پالس ها به کنترل سیگنال هایی کمک می کنند که عملکرد درستی ندارند. اغلب اوقات، بیماران بسته به تأثیر درمان، به 12 جلسه درمانی نیاز خواهند داشت.

نورومدلاسیون ساکرال (SNS): این روش نحوه عملکرد عصب ساکرال را تغییر می دهد. این عصب، سیگنال هایی را بین نخاع و مثانه جابه جا می کند. عملکرد این روش، کمک به نگهداری و آزادسازی ادرار می باشد. در بیماری مثانه بیش فعال، این سیگنال های عصبی، وظیفه خود را به درستی انجام نمی دهند. در این روش، از یک ضربان ساز مثانه برای کنترل این سیگنال ها استفاده می شود.

اولین قدم، کاشت یک سیم الکتریکی در زیر پوست پایین کمر می باشد. این سیم در ابتدا به ضربان ساز دستی متصل می شود تا پالس هایی را به عصب ساکرال بفرستد. شما و پزشکتان باید بررسی کنید که آیا این ضربان ساز می تواند به شما کمک کند یا خیر. در صورتی که این روش مؤثر باشد، دومین مرحله، کاشت یک ضربان ساز دائمی است که می تواند ریتم عصب را تنظیم کند.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.8/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر نیکوگفتار جمعه ۲۶ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 12 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    فردی ۵۷ ساله هستم که سابقه بیماری فشارخون و چربی بالا دارم که برای کنترل فشار خون مرتب داروی والزومیکس ۵.۸۰ مصرف می‌کنم. و برای کنترل چربی به صورت دوره ای و موقت دارو مصرف می کنم
    در سال ۱۴۰۰ حجم پروستات ۶۱ سانتی متر مکعب بوده و هم اکنون به ۸۸ سانتی مترمکعب رسیده
    در این مدت داروهای زیر را مصرف کرده‌ام:
    قرص پروستافورت
    پوروتال ۴ دهم
    سیپروفلوکساسین ۵۰۰
    ویتامین E
    آوولوسین


    آزمایش‌ها طی چهار سال گذشته که هر سه ماه انجام شده:
    Total psa معمولا بین ۳.۹ تا ۵.۵ بوده
    Free psa معمولا از ۱.۱ تا ۱.۵ بوده

    اوایل و پیش از مراجعه به پزشک صبح‌ها به سختی ادرار دفع می‌شد اما الان مشکلی ندارم
    علائم خاصی ندارم فقط نازکی ادرار،و به ندرت سوزش کم ادرار دارم. تکرر ادرار هم ندارم.
    شبها معمولا یک یا دو بار برای دفع ادرار بیدار می شوم
    در طول یک ماه شاید یک یا دو بار تعداد دفع ادرار شبانه بیشتر می شود
    پرتاب ادرار بین ۵۰ تا ۶۰ سانتی متر است.

    در صورتی که ادرار نگه داشته شود، ابتدای دفع کمی سخت دفع می‌شود در غیر این صورت عادی است.

    با شرايط فوق آیا نیاز به عمل جراحی هست یا خیر یا همچنان با دارو می‌توان آن را کنترل یا برطرف کرد؟

    اگر نیاز به جراحی است؟ چه نوعی جراحی را پیشنهاد می‌کنید؟

    آخرین آزمایش و آخرین سونوگرافی که هر دو به تازگی انجام شده به پیوست ارسال می‌شود.

    پیشاپیش از پاسخگویی شما سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش)
      باید نوار مثانه انجام بشه براتون
  • تصویر کاربر mehdi جمعه ۲۶ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 19 مشاهده پرسش
    پدر من ازمایش داده . لطفا بررسی بفرمایید و ما را راهنمایی بفرمایید جناب دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش)
      نرمال نیاز به اقدام خاصی نداره سالانه آزمایش psa تکرار بشه
    2. تصویر کاربر mehdi پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش)
      سپاس گزارم. منتها پدر میگن ادرارشون فشار نداره .‌آیا نیاز به‌‌ اقدامی در این مورد هست؟
    3. تصویر کاربر mehdi پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش)
      جناب دکتر سونوگرافی پدر رو‌هم فرستادم. لطفا بررسی بفرمایید که آیا مشکلی وجود داره و‌ اینکه چه راهکار و‌درمانی میفرمایید. ممنون
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش)
      خیر اقدامی لازم نیست
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 21 مشاهده پرسش
    پروستات در۳۱ ۳۶ ۴۳ میباشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش)
      سونوگرافی و آزمایش psa رو بفرستید
  • تصویر کاربر عبدالله سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 21 مشاهده پرسش
    ایا با برداشتن بیصه ها وپروستات مشکلی برای پدرم پیش نمی یاد
    1. تصویر کاربر عبدالله سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش)
      اقای دکتر پدر من چند سال است که مشکل پرستات داره ولی امسال قبل از عید کمی پاشون ورم کرد ولی بعداز عید از پایین تا بالای پایش ورم کرده دوهفته که بردیمش دکتر ازمایش دادن وسی تی اسکن هسته ای دکتر اورولوزی براش نوشته گفتن که سرطان استخوان داره وبه نقاطی از بدنش پخش شده والان دربیمارستا ن است وکلیه چپ وراست دکتر سون زدن ومجاری ادارشون سون زدن ودیالیز انجام می دنولی کلیه راستشون مشکلی نداره کراتین بالا بود وتا۵ بود ولی الان ۲ وپلاکت خونش پایینه و ادار ش برای تیکه برادری خون داخلشه ودکتر انکولوزی امپول وقرص براشون نوشته که استفاده کن ولی دوروز سونی که وصل کردن به کلیه که ادرارشون از اونجا تخلیه کنه ودکتر اورولوزی گفتن برای تورم بیصه ها باید بیصه برداشته بشه وپروستاتش برادشته بشه ولی پدرم خیلی پافشاری می کن که عمل نکن وخیلی ادیت هسته چه باید کرد ازمایشات وسون وهمه چیزشون رو داریم خواهشا باید چهکار کنیم فردا دکتر می خواد عملش کنه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش)
      سرطان پروستات دارند؟ ازمایش psa دارند؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر ایرج دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 15 مشاهده پرسش
    سلام جناب پروفسور من قبلا هم باشما مریضیمودرمیان گذاشتم عکس آزمایش براتون فرستادم کمردرد ودرد دربالای مثانه که به کشاله رانم میزنه این عکس آزمایش بنده هست موقعی که انجام دادم سیپروفولکساسلین مصرف میکردم گفتن خوبه ولی هنوز درد دارم سوال اینه دکترجان اگه چیزی تواین آزمایش بودنشون میدادممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۴( 2 هفته پیش)
      آزمایشات شما موردی نداره
    2. تصویر کاربر ایرج یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۴( 2 هفته پیش)
      سلام دکترجان پس این درد دربالای مثانه کمردرد ازچیست رنگ ادرارم تیره وزردمیشه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش)
      باید به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید درد های کمریتون بخاطر دیسک کمر میتونه باشه
    4. تصویر کاربر ایرج دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش)
      سلام اقای دکتردردمثانه وادرارتیره هم ازکمردردهستش
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش)
      ازمایش ادرارتون مشکلی نداره
    6. تصویر کاربر ایرج دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش)
      موقع آزمایش سیپرومصرف می‌کردم مشکلی نداره ممنونم
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش)
      خیر
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر آرموند دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 11 مشاهده پرسش
    درجواب آزمایش و سونوگرافی نشان داده شده است که پروستاتبه اندازه‌ی 8/25 میباشد وهمچنین در آزمایش التهاب هم نشان داده است نیاز به اقدام فوری هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۴( 2 هفته پیش)
      خیر آزمایش psa چند بوده؟
    2. تصویر کاربر آرموند یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۴( 2 هفته پیش)
      Free PSA 1.74
      Free//total PSA ration 0.21
    3. تصویر کاربر آرموند یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۴( 2 هفته پیش)
      PSA 1.74
    4. تصویر کاربر آرموند یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۴( 2 هفته پیش)
      1.74 PSA
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش)
      نیاز به اقدام فوری نیست یک ماه بعد آزمایش psa تکرار شود
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر پیمان شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 11 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    من30 سالمه و مجردم از نوجوانی خودارضایی داشتم.از حدود5سال پیش مشکل تکرر ادرار داشتم حدودا سالی دوماه ک با مصرف دارو برطرف میشد
    الان حدود شش ماه هست ک نمیتونم ادرار رو کامل تخلیه کنم و درد پهلو دارم
    زمانی ک تحریک میشم یا انزال دارم مشکلم تشدید میشه
    چند دوره ازمایش و سونوگرافی دادم همه چیز نرماله
    تشخیص پزشک التهاب پروستات بوده و الان دارم قرص تامسلوسین وپروستا میخورم روزی یک عدد
    قبلا هم چند دوره قرص تاوانکس خوردم ک برام مفید بود ولی فقط تا زمانی ک استفاده مبکردم بعد مشکلم برمیگشت
    الان مشکل اصلیم اینه ک نمیتونم ادرار کنم کامل اگر ک ادرار کنم حجم خیلی کم و با فشار کم
    میشه راهنمایی بفرمایید منو
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 2 هفته پیش)
      باید نوار مثانه انجام بشه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 2 هفته پیش)
      سلام باید نوار مثانه انجام شود همکاران مطب جهت توبت دهی نوار مثانه با شما تماس خواهند گرفت
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 25 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    بنده مردی ۳۶ ساله و متاهل هستم که فرودین ماه سال گذشته ۱۴۰۳ با متوجه شدن و گیر کردن سنگ ۸.۵ میلی متری در ناحیه uvj حالب راست مجبور به tul شدم و پس از آن مشکلی نداشتم تا اینکه پس از گذشت ۲ ماه با داشتن علائمی مثل درد شدید پهلو راست و درد زیر شکم ومثانه و درد بیضه ها و دفع ادرار دردناک و سوزش و درد آلت تناسلی و انزال دردناک به چندین پزشک اورولوژی مراجعه کرده و به مدت ۳ ماه داروهای متعددی را مصرف کردم و حتی پس از سونوگرافی و سی تی اسکن و آزمایش ادرار متوجه مشکل بنده نشدند و پس از آشنایی با شما و پرسیدن سوال شماره ۳۳۴۹۶۶ از خدمت شما، شما تشخیص دادید که به التهاب پروستات مبتلا شده ام و داروی تجویزی شما شامل کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت که پس از مصرف به مدت ۳ ماه علائم خوب شد و داروها را قطع کردم و به روند معمول زندگی بازگشتم،
    ولی مجددا حدود سه ماهی هست که دوباره احساس سنگینی و درد خفیفی در بیضه ها و درد در اطراف و دور آلت تناسلی و درد در خود آلت و ناحیه مثانه دارم و میل جنسی هم کم شده و حتی نعوض خوبی در رابطه ندارم ولی این علائم به شدت و دردناکی قبل نیست و قابل تحمل هست ولی از همه مهم‌تر و آزاردهنده تر این است که درد شدید و غیر قابل تحملی در ناحیه لگن سمت راست و قسمت پشت ران پای راست و ناحیه پایین کَمرم دارم ، به طوری که اصلا نمی توانم سر پا بایستم و یا پیاده روی کنم و فقط در حالت نشسته و خوابیده خوب هستم، آیا این درد شدید لگن مربوط به التهاب پروستات هست ؟
    در مطالب سایت خودتان فرموده بودید که سندرم درد مزمن لگن هم وجود دارد.
    آقای دکتر باید چکار کنم ؟
    آیا باید آزمایش دیگری انجام دهم ؟
    لطفا بنده را راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر محمد شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 2 هفته پیش)
      ببخشید فراموش کردم که عرض کنم که بعضی اوقات در حین خروج ادرار و یا حتی پس از دفع ادرار ، احساس سوزش در مجرای آلت تناسلی دارم و گاهی اوقات ادرار به صورت دو شاخه خارج می شود و در زمان انزال در رابطه جنسی و همچنین پس از انزال هم احساس سوزش دارم
    2. تصویر کاربر محمد شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 2 هفته پیش)
      ببخشید فراموش کردم که عرض کنم که بعضی اوقات در حین خروج ادرار و یا حتی پس از دفع ادرار ، احساس سوزش در مجرای آلت تناسلی دارم و گاهی اوقات ادرار به صورت دو شاخه خارج می شود و در زمان انزال در رابطه جنسی و همچنین پس از انزال هم احساس سوزش دارم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 2 هفته پیش)
      باید دوره درمان رو تکرار کنید روزی نیم،ساعت هم داخل تشت آب گرم بنشینید
    4. تصویر کاربر محمد شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 2 هفته پیش)
      با عرض سلام و ادب و احترام
      جناب پروفسور کرمی عزیز

      درد شدید و غیر قابل تحملی که در ناحیه لگن سمت راست و قسمت پشت ران پای راست و ناحیه پایین کمرم دارم ، به طوری که اصلا نمی توانم سر پا بایستم و یا پیاده روی کنم و فقط در حالت نشسته و خوابیده خوب هستم، آیا این درد شدید هم مربوط به التهاب پروستات هست ؟

      آیا من دچارسندرم درد مزمن لگن شده ام ؟

      آیا همان داروهای تجویزشده قبلی را به مدت یک ماه مصرف کنم؟
      (کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت)
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش)
      خیر این درد ها میتونه به مشلات دیسک کمر مربوط باشه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر مجید شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 11 مشاهده پرسش
    با سلام، بنده با psa به میزان 6/1 به دکتر مراجعه و پس از انجام معاینات و انجام بیوپسی وجود سرطان در سه ناحیه پروستات تایید شد. ( دو ناحیه با درگیری ۱۰ درصد و یک ناحیه با درگیری ۴۰ درصد.) ۲ ماه پس از انجام بیوپسی مجددا ازمایش psa دادم این بار psa به ۳/۷ کاهش یافته بود. این کاهش سطح psa با قطعی بودن وجود سرطان، چه معنی دارد؟ با این توضیح اگر در ازمایشات بعدی سطح psa بازهم کاهشی بود، ایا معالجه (جراحی یا پرتو درمانی) بازهم لازم است؟
    پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 2 هفته پیش)
      وقتی پاتولوژی سرطان رو گزارش میکنه کاهش psa ارزش نداره
  • تصویر کاربر مجید شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 20 مشاهده پرسش
    مشکلات پروستات وتکرار ادرا سلام خسته نباشین دکتر بیمار پدر بنده هستن 74 سالشون هست به دلیل بزرگی پروستات وتکرار ادرار دوسال پیش عمل TUR_pشدن وپروستات رو تراش دادن وآزمایش پاتولوژی خوش خیم بود ولی بعد عمل ایشون نه تنها بهتر نشدن علائم شون دوبرابر شد وبعد از آنجا سیتوسکوپی دکتر دوباره گفت پروستات بزرگ شده ودوباره باید عمل بشه ویکدکتر ارولوژی دیگه 8 ماه پیش دوباره عمل پروستات رو انجام دادن باز تراش دادن وپاتولوژی باز هم نرمال بود ولی الان بعد 8 ماه از عمل دوم بابام هر 30 دقیقه باید بره براتعلی ادرار تکرر ادرا بعد عمل بیشترشده وبه دنبال آن علائم خشکی وتلخی دهان یبوست تکرر ادرار وکم فشاری ادرارآور ا آخر ک اتینین خونش از نرمال که 0.9 بوده الان کراتینین شده 3.8 رفته بالا به پزشک خودشمراجعه کردیم هیچ نتیجه ای نگرفتیم .آقای دکتر اگه درمانی بدا مریض ما هست لطفا کمک کنین بار سوم تحمل عمل ندارن بدنشون خیلی ضعیف شده ده سال پیش چون عمل گاسترکتومی انجام داده ومعده اش رو کلا برداشتن وغذا خوردن براش خیلی سخته اکثرا تو مری گیر میکنه غذا وآب .ممنون میشم راهنمایی کنین .پنج جلسه شیمی درمانی شده ده سال پیش از اون به بعد خوب بوده مشکل خاصی نداشته به غیر پروستات وآزمایش PSAهمیشه نرمال بوده وزیر یک هستش .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ اردیبهشت ۴( 2 هفته پیش)
      قبل از هر کدوم از این عمل ها نوار مثانه انجام نشده؟
    2. تصویر کاربر مجید جمعه ۱۹ اردیبهشت ۴( 2 هفته پیش)
      نه متاسفانه انجام نشده .شهر ارومیه عمل شده
    3. تصویر کاربر مجید جمعه ۱۹ اردیبهشت ۴( 2 هفته پیش)
      انجام نشده
    4. تصویر کاربر مجید جمعه ۱۹ اردیبهشت ۴( 2 هفته پیش)
      دکتر جان اکه لازم هست ارومیه انجام بدیم .جوابشو براتون ارسال کنم ؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 2 هفته پیش)
      باید نوار مثانه انجام بشه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حامد جمعه ۲۱ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 138 مشاهده پرسش
    ۵۸ ساله در سونو.پروستاتmm=42cc ۴۶*۴۷*۳۷
    پس از تخلیه ادرار میزان۳۵cc باقی میماند
    ازمایش psa. 0.83 در چهار ازمایش قبلیpsa
    0.45ت0.90 در ازمایش ادرار عفونتی مشاهده نشده
    با توجه به سوزش خفیف وحس پری مثانه راهنمایی فرمایید تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد مصرف کنید
  • تصویر کاربر خلیل جمعه ۱۴ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 188 مشاهده پرسش
    سلام ووعرض ادب
    من ۶۷ سالمه و به خاطر احتباس ادراری که داشتم به دکتر مراجعه کردم و طبق تشخیص دکتر ۲ بار پروستات عمل کردم.بعد از اون تونستم ادرار کنم ولی باز کامل مثانه ی من خالی نمیشه.بعضی دکتر ها گفتن فلج مثانه شدی و کاری نمیشه کرد.خواستم شما راهنمایی کنید چه کنم.ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      نوار مثانه انجام دادین؟
    2. تصویر کاربر خلیل پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      بله.براتون ارسال کردم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      سونوگرافی تعیین باقیمانده ادراری د انجام بدین
    4. تصویر کاربر خلیل پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      انجام دادم.۴۵۰ مجموع و ۴۰۰ باقیمانده بود
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      باید خودتون سوند بزنید روزانه چندین نوبت
    6. تصویر کاربر خلیل پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      دکتر جراح گفتن سوند نمیرسه به خاطر عملی که انجام دادن.لطفا میشه بگین درمانی برای مثانه هست یا دیکه کلا کاری نمیتونم انجام بدم
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      به جراح معالج خود مراجعه کنید تا اگر تنگی در مجرا به دنبال عمل ایجاد شده برطرف بشه
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر یاسمین پنجشنبه ۱۲ بهمن ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 144 مشاهده پرسش
    پسر ده ساله دارم هنگام برادرای سونا گرافی دادم به من گفتند جنین سالمه تا هنگام تولد بچه خیلی گریه میکرد شب ها اصلا نمی خوابیدد روزها هم خیلی گریه میکرد می بروم دکتر اطفال دکتر می گفت مشگلی نداره تو بیمارستان تامین اجتماعی ختنه شد تا دوتیم سالگی بچه به حالت مردن افتاد نمی تونست تخلیه ادار داشته باشه رسوندم بیمارستان طبی اطفال اونجا بهش سوند زدند یا یک ماه باسوند بستری شد. دکتر عطایی پزشگ معالجش شد دکتر کفت تنگی مجرا با نارسایی شدید کلیه داره حرفی از سی ای سی نزد فقط دارو بهش میداد بعد مرخصی موقعه مرخصی کلیه هاش چهل درصد کار میکرد پنج سالش شد حالش شدید بهم خورد رسوندم بینارستان امام خمینی گفتن باید دیالیز بشه من متوسل شده بودم به اهل بیت اون زمان پدرش تازه فوت شد بدلیل سرطان بعد یک هفته بستری کراتین از شیش اومد دونیم دکتر عطایی آن زمان باز نشسته شد بود دکتر داریوش فهمیمی دکتر معالجش شد اونجا بود دکتر فهیمی گفت باید بچه سی ای سی بشه وگرنه میره دیالیز به دکتر گفتم در توان من نیست دکتر می گفت از پایین نافش وکوزوستمی بشه من موندم چه خاکی تو سرم بریزم از دکتر نامید شدم دکتر فهیمی دکتر خیلی خوبی بود اما با طب سنتی طب های دیگه مثل دکتر عط،ایی مخالف بود , اگه دکترای طب سنتی با دکتر طب نوین هماهنگ بودند این همه بدبختی نمی کشیدم به امید پرفسور دکتر کرمی رفتم بیمارستان نیکان دکتر گفت بچه است قبولش نمی کنم .نامید از همه جا پسرم پایین نافش جراحی باز شد تا ادرار برنگرده به کلیه ها الان کراتینش رفته بالا کلیه راستش از کار رفته کلیه چپش در خطر دیالیز دکتر میگه پیوند مثانه بشه خودش به خودش سوند بزنه بعد از گردن دیالیز بشه تابره لیست پیوند کلیه بچه چه جوری هر سه ساعت بخودش سوند بزنه بچه زنده نمی مونه به دکترش میگم ببرید پیوند کلیه مرحله دیالیز حفظ بشه تا شانس زنده موندنش بالا بره این بچه شرایط خیلی خاصی داره دکتر میگه از گردن دیالیز بشه بجه های از گردن دیالیز میشن زنده نموندن به چشم خودم تو بیمارستان دیدم آقای دکتر چه خاکی تو سرم بریزم آقای دکتر بچه با مثانه نروژنیک پی یو وی با نارسایی شدید کلیه نباید مرحله دیالیز از درمانش به امید زنده ماندن حفظ بشه



    ..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ بهمن ۲( 1 سال پیش)
      با سلام واسه بیمارتون پیشنهاد آپاندیکووزیکوستومی دادن؟ الان سوند شکمی داره؟حتما دیالیز هارو انجام بدین و مقاومت نکنید جلوی دیالیز دیالیز دلیل مرگ نیست بلکه اون بیماری زمینه ای دلیل فوت شدن اون آدمایی بوده که تو بیمارستان دیدید
  • تصویر کاربر sadeghi دوشنبه ۲ بهمن ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 186 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر جناب آقای دکتر
    خانمی 39 ساله هستم با سابقه سندرم شوگرن و تحت نظر پزشک روماتولوژی
    3 هفته پیش دچار دل درد و تکرر ادرارهی شدید شدم و با مراجعه به پزشک و انجام سونو گرافی کیست تخمدان تقریبا 10 سانتی داشتم که مو قع سونو ترکید و چند روز، تحت نظر بودم و جراحی نشدم و کم کم دردهام کم شو وومایع کیست هم تقریبا جذب شد ولی متاسفانه همچنان تکرر ادرار دارم و عفونت ادرار هم نداشتم
    روزهای اول تا روزی 20 مرتبه هم دستشویی میرفتم الان کمتر شده ولی احساس پری مثانه و اینکه با سرفه و عطسه کنترل خودم رو از، دست میدم، ممنون میشم راهنمایی کنید
    چند روزی هست ورزش های کگل رو انجام میدم یه روز خوبم یه روز شدید میشه و گاه گاهی زیر دلم درد میکنه هنوز
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲ بهمن ۲( 1 سال پیش)
      با سلام خدمت شما همراه گرامی باید نوار مثانه انجام بدین
  • تصویر کاربر مرادیان جمعه ۸ دی ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 168 مشاهده پرسش
    با سلام
    آقای دکتر من مادرم رو که مشکل تکرر ادار دارند و۷۴ سالشون هست ۱۳ آذر خدمت شما آوردم نوار مثانه گرفته شد وشما فرمودین نیاز به عمل ندارند ودوقرص DETROLIT ,DOLOXIN تجویز کردین
    DDETROLIT در داروخانه ها موجود نیست وبما گفتن این همون تولترودین هست
    با مصرف این داروها مادرم بشدت درگیر عوارض این داروها شدند خستگی ،خواب آلودگی شدید ،تهوع سرگیجه و....
    که مجبور به قطع دارو شدیم ولی هنوز بشدت دچار عوارض داروها هستند
    الان ما چیکار باید بکنیم ؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۷ دی ۲( 1 سال پیش)
      چند وقته داروها قطع شدن؟
    2. تصویر کاربر مرادیان پنجشنبه ۷ دی ۲( 1 سال پیش)
      یکهفته است که مصرف دارو قطع شده
      آیا DETLOLITهمون تولترودین ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ دی ۲( 1 سال پیش)
      بله تولترودینه تا ۱ ماه زمان میبره
    4. تصویر کاربر مرادیان پنجشنبه ۷ دی ۲( 1 سال پیش)
      یعنی کلا دارو رو بزاریم کنار ؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ دی ۲( 1 سال پیش)
      اگه دچار عارضه شده بله
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر امید جمعه ۱ دی ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 177 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خواهشا راهنمایی بفرمایید از شهرستان مزاحم شما میشم
    من برای اولین بار در حین نزدیکی کردن متوجه لکه خون در منی شدم ‌رنگ منی هم قهوه ای بود حالا هر موقع دستشویی میرم آخر ادرارم خیلی کم لکه خون ‌و منی قهوه ای دارم و دکتر جان من سابقه سنگ کلیه هم دارم و همین الانم سنگ و درد داخل مثانه بعضی مواقع دارم
    خواهشا اقای دکتر بخاطر رضای خدا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ دی ۲( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری انجام دهید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ دی ۲( 1 سال پیش)
      آزمایش آنالیز و کشت ادرار هم انجام شود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر ماه یکشنبه ۵ آذر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 183 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقت بخیر. مادر بنده 75 سال سن دارند و از 40 سالگی مشکل سنگ کلیه داشتن و 5-6 باری عمل های مختلف لیزر و سنگ شکن انجام دادن. دو سال پیش هم پاراتیروئیدشون رو عمل کردن و سمت چپ رو برداشتن. در حال حاضر سنگی در کلیه خودشون ندارن اما بیش از دو سال هستش که مشکل عفونت مثانه دارن. (ضمن اینکه اوره و کراتنین و فشارخون بالا هم دارن) در طی این دو سال بیش از 10 بار به پزشک های مختلفی از زنان و زایمان بگیر تا اورولوژی و نفرولوژی و حتی عفونی بردیم. قرص های مختلفی بهش تجویز کردن شامل نیتروفورانتوئین، سیپروفلوکساسین و حتی چند باری امپول های سفتریاکسون هم زدن اما بعد از یکی دو ماه دوباره عفونت برمیگرده تو بدنشون و طوری که گاهی وقتا یهو لرزشون میگیره و اینکه باعث میشه نتونن ادرارشون رو کنترل کنن..
    اخرین باری که بردیمشون دکتر عفونی بهمون گفتن مثانشون چین چین شده (عکس سونوگرافی پیوست شده که اینو نشون میده).. و گفتن همین چین چین شدن مثانه باعث شده که ادرارشون کامل تخلیه نمیشه و همین باعث میشه که بعد از مدتی دوباره عفونت برگرده ..
    از طرف دیگه گفتن بدنشون به علت مصرف زیاد قرص های انتی بیوتیک نسبت به این قرص ها مقاوم شده و دیگه این داروهای معمولی روشون تاثیری نداره..

    من عکس های اخرین کشت ادرارشون و همچنین سونوگرافی مثانه و کلیه شون رو گذاشتم. لطفا بفرمایید چیکار باید کنیم چه دکتری باید ببریم کجا ببرم؟ اگر پیش خودتون بیاریمش میتونید کامل این مشکل چین چین شدن مثانه و عفونتش رو به طور کامل رفع کنید؟ لطفا راهنمایی کنید. با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ آذر ۲( 1 سال پیش)
      تحت نظر متخصص عفونی باید بستری بشه و آنتی بیوتیک وریدی بگیره
    2. تصویر کاربر ماه یکشنبه ۵ آذر ۲( 1 سال پیش)
      سلام مجدد. مشکل چین چین بودن مثانشون (ترابکوبله شدن مثانه) رو پیش کدوم متخصص باید درمان کنیم؟
      ایا در مازندران متخصص عفونی خوب سراغ دارین معرفی کنید؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ آذر ۲( 1 سال پیش)
      ترابکولیشن مثانه قابل درمان نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر شادی پنجشنبه ۱۸ آبان ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 202 مشاهده پرسش
    سلام وقت عالی بخیر ،جناب دکتر من ۴۹ سالمه عفونت ادراری تکرار شونده داشتم و همچنین موقع سرفه و عطسه بی اختیاری شدید ، به دستور پزشک اورولوژم سیستوسکوپی کردم الان حدود یک هفتس ،موقع دفع ادرار بسیار سوزش دارم ولی در حالت عادی ندارم پزشکم به بنده نه دارو داد نه پماد ، فقط گفتن افتادگی مثانه داری ،برای رفع سوزش شدید راهنمایی میفرمایید ؟ چون فعلا به پزشکم دسترسی ندارم ممنون میشم 🙏🌹
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ آبان ۲( 1 سال پیش)
      قرص فنازوپیریدین هر ۱۲ ساعت
  • تصویر کاربر M پنجشنبه ۱۱ آبان ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 201 مشاهده پرسش
    سلام پدرم ۷۸ ساله .سونو تشخیص بزرگی پروستات ۴۰×۴۵×۴۰دادن با حجم ۳۸ سی سی . و باقیمانده ادرار بعد تخلیه ۳۰ سی سی . دکترشون میفرمایند مثانه ضعیفه باید سوند بزاره . آیا واقعا تشخیص شما همینه یا خیر ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ آبان ۲( 1 سال پیش)
      نوار مثانه انجام شده؟ آزمایش psa?
    2. تصویر کاربر M پنجشنبه ۱۱ آبان ۲( 1 سال پیش)
      سلام مجدد خیر انجام ندادن . حجم پروستات قبلا ۴۴ بود الان بعد یک ماه و نیم شده ۳۸ . اگر واجبه انجام بدیم ؟ ممنون
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ آبان ۲( 1 سال پیش)
      آزمایش psa حتما انجام بدین جوابشو اطلاع بدین جهت هماهنگی های لازم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهربان دوشنبه ۲۴ مهر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 188 مشاهده پرسش
    باسلام و خداقوت استاد عزیز؛
    بنده حدود 6 ساله در شروع ادرار خیلی زمان میبره و تاخیر و اینکه پرش و مقدار خیلی ضعیف. آزمایش و سونو انجام میدم اما جواب میگن خوبه فقط یک مرتبه جواب سونو پروستاتیت بود که آنتی بیوتیک در سرم 10 روز انجام دادم یا کپسول استفاده کردم اما زیاد نتیجه ای ندیم که الان حدود دوهفته هس قرص و کپسول پروستاتان و دم نوش گزنه و خارخاسک و دم گیلاس مصرف میکنم باز در شروع تخلیه ادرار مشکل دارم خسته شدم خسته. رابطه هم داشتم که بعد ببینم بهتر میشه اما نتیجه نداشت الان چیکار کنم؟
    در ضمن اکثر مواقع خودم متوجه میشم که مثانه پر و حالت ادرار دارم وقتی میرم دسشویی برمیگرده و تخلیه میشه چون مثانه خالی میشه بدون ادرار کردن دیگه نمیدونم کجا میره (کلیه - شکم) نمیدونم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ مهر ۲( 1 سال پیش)
      سلام باید نوار مثانه انجام دهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

سنگ‌های کلیه توده‌های جامدی هستند که در داخل کلیه تشکیل می‌شوند و ممکن است حاوی موادی مانند…
زندگی با یک بیضه، که به نام مونورکیسم (monorchism) نیز شناخته می‌شود، وضعیتی است که در آن…
اختلال نعوظ یا  به اصطلاح عامیانه بلند نشدن آلت تناسلی، یکی از مشکلات شایع در سلامت جنسی…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب