درمان بیماری مثانه بیش فعال ( تکرر ادراری) چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیش فعالی مثانه چیست؟ آیا درمان قطعی مثانه بیش فعال امکانپذیر است؟ بیش فعالی مثانه عبارت است از میل شدید ناگهانی (ارجنسی) برای خالی کردن مثانه است که ممکن است با بی اختیاری ادرار همراه باشد. به طور معمول تکرر ادرار و ادرار شبانه نیز از علائم دیگر این بیماری هستند. مجموعه این علائم به علائم ادراری تحتانی تحریکی یا Storage LUTS معروف هستند. اثر عمده این بیماری کاهش کیفیت زندگی بیماران و مغایرت آن با زندگی اجتماعی معمولی می باشد.

برگشت ادراری
برگشت ادراری

میزان ابتلا به بیماری چقدر است؟

این بیماری در عالم از علل عمده صرف هزینه درمانی برای بیمار و سیستم بهداشتی درمانی است. مطالعه ارزیابی بیش فعالی مثانه در سطح ملی در مقیاس وسیع و در افراد اجتماع آمریکا به اندازه گیری شیوع و اثر بیش فعالی مثانه در ایالات متحده اجرا شده است.

در اروپا حدود 49 ملیون و در آمریکا نزدیک به 33 ملیون نفر به علائم بیش فعالی مثانه مبتلا هستند. این نسبت بالاتر از شیوع بیماری فشار خون، آسم و دیابت می باشد! شیوع بیش فعالی مثانه با بالارفتن سن افزایش می یابد و البته این بیماری یک فرآیند طبیعی در نتیجه بالارفتن سن نمی باشد. به نظر می رسد در ایران تعداد این بیماران زیاد است اما تاکنون مطالعه ای در این مورد انجام نشده است.

وضعیت درمانی مبتلایان چگونه است؟

به دلیل ناشناخته ماندن این بیماری و نسبت دادن علائم بیماری به سایر بیماریها، تنها عده معدودی از درمان مناسب بهره می برند.

در تعدادی از این بیماران میزان علائم در حد غیر قابل تحمل بوده و باعث صرف هزینه قابل توجه از جانب بیمار و دستگاه های بهداشتی برای درمان می شود. به علاوه به دلیل وحشت اکثر مردم از بیماریهای کلیه و نسبت دادن علائم ادراری ناشی از بیش فعالی مثانه به احتمال خرابی کلیه، کیفیت زندگی مبتلایان به مقدار بیشتر از معمول صدمه خواهد دید.

در ویدئوی زیر دکتر کرمی زمان مناسب برای تخلیه ی ادرار را بیان می کند.

تشخیص بیماری بیش فعالی مثانه چگونه است؟

شرح حال، معاینه و استفاده از پرسشنامه های تدین شده مناسب اولین قدم در تشخیص بیماری است.

رد عفونت های ادراری و سایر بیماریهای دارای علامت مشابه با آزمایش های مناسب یا بررسی های تصویربرداری مختلف ابتلا به ساکن لازم است. برای تشخیص خود بیماری از تست اورودینامیکی استفاده می شود.

درمان بیش فعالی مثانه چگونه است؟

درمان شامل یک یا چند مورد از موارد زیر است:

  • تغییر در شیوه رفتار شامل اجتناب از مصرف نوشابه و چای و سایر مایعات در مواقع خاص تجویز داروهای آرام کننده عضله و مخاط مثانه.
  • تجویز دارو به داخل مثانه
  • درمان با امواج الکتریکی متعادل کننده ندرتاً استفاده از اعمال جراحی

نتایج درمان چگونه است؟

شناسایی و درمان بیش فعالی مثانه در اوایل بیماری، در مراقبت بیماران نقشی بهتر و در کاهش هزینه ها نیز مؤثرتر خواهد بود. اما در عمل تأخیر زیاد در شناسایی و در تداوم پیگیری درمانی وجود دارد. شناساندن بیماری به افراد جامعه از پدیده “شرم از اعتراف به بیماری” و تسلیم شدن در مقابل این طرز فکر که بی اختیاری بخشی از بالا بردن اعتماد به نفس و کیفیت زندگی مبتلایان کمک خواهد کرد.

آیا بیماری پیش فعالی مثانه ارثی است؟

درمان خانگی مثانه بیش فعال

1- مصرف غذا ها و نوشیدنی هایی را که موجب تحریک مثانه می شوند، کاهش دهید. غذا ها و نوشیدنی های خاصی وجود دارند که مثانه را تحریک می کنند. شما می توانید درمان مثانه بیش فعال را با پرهیز از نوشیدنی های ادرارآور شروع کنید. این نوشیدنی ها حاوی الکل و کافئین هستند که بدن شما را تشویق به تولید ادرار بیشتر می کنند. شما همچنین می توانید چندین غذا را از برنامه غذایی خود حذف کنید، سپس آنها را یکی یکی اضافه کنید.

این کار به شما نشان می دهد که کدام غذاها علائم شما را تشدید می کنند، بنابراین می توانید از مصرف آنها خودداری کنید. شما می توانید برای بهبود هضم غذا، فیبرها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. غلات و بلغور جو دو سر بسیار مفید هستند. میوه های تازه و خشک شده، سبزیجات و حبوبات نیز می توانند به شما کمک کنند. بسیاری از افراد، وقتی که روش خوردن و نوشیدن خود را تغییر می دهند، احساس بهتری پیدا می کنند.

برخی از غذاها و نوشیدنی ها که ممکن است مثانه شما را تحت تأثیر قرار دهند:

تاثیر غذاهای تند بر مثانه

درمان قطعی مثانه بیش فعال

تست عصب مثانه (اورودینامیک) یکی از روش‌های تشخیصی است که عملکرد عصب‌ها و عضلات مثانه را بررسی می‌کند. این تست به شناسایی علت دقیق مشکلات مثانه کمک می‌کند، به‌ویژه در مواردی که مثانه بیش‌فعال به درمان‌های مرسوم پاسخ نمی‌دهد. اگر نتایج این تست نشان‌دهنده مشکلات عصبی مثانه باشد، درمان‌های زیر می‌توانند مؤثر باشند:

1. تحریک الکتریکی عصب (Neuromodulation)

این روش، سیگنال‌های عصبی که به مثانه ارسال می‌شوند را تنظیم می‌کند:

الف) تحریک عصب خاجی (Sacral Nerve Stimulation)

  • یک دستگاه کوچک شبیه به ضربان‌ساز در ناحیه پایین کمر قرار داده می‌شود.

  • این دستگاه با ارسال پالس‌های الکتریکی به اعصاب خاجی، عملکرد مثانه را تنظیم می‌کند.

ب) تحریک عصب تیبیال خلفی (PTNS)

  • تحریک عصب تیبیال که در مچ پا قرار دارد، سیگنال‌های مثانه را از طریق اعصاب بهبود می‌بخشد.

  • این روش غیرتهاجمی است و در جلسات هفتگی انجام می‌شود.

برای بررسی بیشتر مقاله ی: نوار مثانه در تهران کجا انجام میشود را بخوانید!

2- تعداد دفعات ادرار کردن خود را یادداشت کنید. به مدت چند روز، تعداد دفعات دستشویی رفتن خود را ثبت کنید. این کار به شما کمک می کند که درک بهتری از بدن خود داشته باشید. این یادداشت ها ممکن است به شما نشان دهند که علائم شما بدتر شده است. برای مثال، آیا علائم شما پس از نوشیدن یا خوردن غذاهای خاصی تشدید می شوند؟ وقتی که مایعات کافی نمی نوشید، علائم شما بدتر می شوند؟

3- ادرار کردن مجدد. در این حالت شما دوبار مثانه خود را تخلیه می کنید. این راهکار می تواند برای کسانی که در تخلیه کامل مثانه خود مشکل دارند، مفید باشد. پس از این که به دستشویی می روید، می توانید چند ثانیه منتظر بمانید، سپس دوباره تلاش کنید.

4- به تأخیر انداختن ادرار. قبل از رفتن به دستشویی صبر کنید، حتی اگر نیاز فوری به ادرار کردن دارید. در ابتدا فقط چند دقیقه باید صبر کنید. به تدریج ممکن است قادر باشید دو تا سه ساعت دستشویی رفتن خود را به تأخیر بیندازید. این کار را فقط در صورت توصیه پزشک انجام دهید. برخی از افراد وقتی که بیش از حد برای دستشویی رفتن منتظر می مانند، احساس می کنند که شرایط آنها بدتر شده یا دچار نشت ادرار شده اند.

5- زمان بندی ادرار. این روش به این معناست که برنامه ی دستشویی روزانه داشته باشید. به جای دستشویی رفتن در صورت نیاز، شما باید در طول روز در زمان های مشخصی به دستشویی بروید. شما و پزشکتان یک برنامه ی منطقی تنظیم خواهید کرد و شما باید سعی کنید هر دو تا چهار ساعت یکبار به دستشویی بروید، چه احساس نیاز داشته باشید، چه نداشته باشید. هدف این است که از نیاز مبرم و فوری به ادرار جلوگیری کنید و کنترل آن را دوباره به دست آورید.

مثانه تحریک پذیر

6- تمریناتی برای تقویت عضله ی مثانه.

◾ تمرینات کگل: سفت کردن و محکم نگه داشتن عضلات لگن برای تقویت کف لگن

◾ انقباض های سریع: در این تمرین باید عضلات کف لگن خود را بارها و بارها فشرده و رها کنید. بنابراین، وقتی که نیاز فوری به دستشویی رفتن دارید، چند انقباض سریع می تواند نیاز مبرم به دستشویی رفتن را کنترل کند. پزشک یا فیزیوتراپیست به شما نحوه انجام این حرکات را آموزش می دهد.

تمرینات ذهن آگاهی و بازخورد زیستی نیز به شما در شناخت مثانه کمک می کنند. این روش از صدا ها و نمودارهای کامپیوتری برای بررسی حرکات عضلات استفاده می کند. این تمرینات به شما آموزش می دهند که عضلات لگن چگونه حرکت می کنند و چقدر قوی هستند.

قرص های مناسب برای درمان مثانه بیش فعال

داروهای آنتی کولینرژیک: این داروها می توانند مثانه بیش فعال را درمان کنند و برای بی اختیاری ادراری مفید باشند. اُکسی بوتینین (دیتروپان)، تولترودین (دترول)، داریفناسین (انابلکس)، فسوترودین (توویاز)، سولیفناسین (وزیکر) و کلرید تروسپیوم، نمونه هایی از داروهای آنتی کولینرژیک هستند.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

یک اورولوژیست یا متخصص زنان می تواند این کار را انجام دهد. آنها ممکن است خدمات بوتاکس مثانه را ارائه دهند. بوتاکس با شل کردن عضله ی دیواره مثانه، بی اختیاری ادرار و نیاز فوری به ادرار را کاهش می دهد. بوتاکس همچنین، از فشار بیش از حد به مثانه جلوگیری می کند. پزشک برای تزریق سم بوتولونیوم به مثانه، از یک سیتوسکوپ برای مشاهده درون مثانه استفاده می کند و سپس مقدار کمی از ماده را به عضله ی مثانه تزریق می کند.

این رویکرد در مطب پزشک با بیحسی موضعی انجام می شود. تأثیر بوتاکس تا 6 ماه دوام دارد. وقتی که علائم مثانه بیش فعال برمی گردد، تکرار درمان ضروری خواهد بود. پس از آن، پزشک شرایط شما را بررسی می کند تا ببیند درمان بوتاکس برای شما تأثیر مثبتی داشته است یا خیر.

او شرایط شما را بررسی می کند تا متوجه شود که مشکل شما رفع شده است یا هنوز هم نمی توانید حجم ادرار زیادی را در خود نگه دارید. اگر ادرار شما به خوبی آزاد نمی شود، ممکن است لازم باشد به طور موقت از یک سوند استفاده کنید.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

تحریک عصب

درمان دیگر برای افرادی که نیاز به کمک دارند، تحریک عصب می باشد که درمان نورومدولاسیون نیز نامیده می شود. این نوع درمان، پالس های الکتریکی را به عصب هایی می فرستد که مسیر مشترکی به مثانه دارند.

در مشکل مثانه بیش فعال، سیگنال های عصبی بین مثانه و مغز ارتباط درستی ندارند. این پالس های الکتریکی به مغز و عصب ها کمک می کنند تا ارتباط بهتری با مثانه داشته باشند، به طوری که مثانه بتواند عملکرد درستی داشته باشد و علائم بیش فعالی مثانه بهبود پیدا کند.

دو نوع روش تحریک عصب وجود دارد:

تحریک عصب تیبیال از طریق پوست (PTNS): PTNS روشی است که عصب های مثانه را ترمیم می کند و با قرار دادن یک الکترود کوچک در نزدیکی قوزک پا انجام می شود. در این روش، پالس هایی به عصب تیبیال ارسال می شود. عصب تیبیال در امتداد زانو به عصب های پایین کمر می رسد. پالس ها به کنترل سیگنال هایی کمک می کنند که عملکرد درستی ندارند. اغلب اوقات، بیماران بسته به تأثیر درمان، به 12 جلسه درمانی نیاز خواهند داشت.

نورومدلاسیون ساکرال (SNS): این روش نحوه عملکرد عصب ساکرال را تغییر می دهد. این عصب، سیگنال هایی را بین نخاع و مثانه جابه جا می کند. عملکرد این روش، کمک به نگهداری و آزادسازی ادرار می باشد. در بیماری مثانه بیش فعال، این سیگنال های عصبی، وظیفه خود را به درستی انجام نمی دهند. در این روش، از یک ضربان ساز مثانه برای کنترل این سیگنال ها استفاده می شود.

اولین قدم، کاشت یک سیم الکتریکی در زیر پوست پایین کمر می باشد. این سیم در ابتدا به ضربان ساز دستی متصل می شود تا پالس هایی را به عصب ساکرال بفرستد. شما و پزشکتان باید بررسی کنید که آیا این ضربان ساز می تواند به شما کمک کند یا خیر. در صورتی که این روش مؤثر باشد، دومین مرحله، کاشت یک ضربان ساز دائمی است که می تواند ریتم عصب را تنظیم کند.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.8/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر الهام سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 45 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر پدرمو بردم سونی نوشته پروستات ۵۹ccبزرگ‌تر از حد نرمال و اینکه پدرم بخاطر کراتین ۴و اوره ۹۰گفت دیالیز میشه میشه راهنمایی کنید امکان عمل دروستان وجود داره چون میگن دروستان بزرگ باعث بالا رفت کراتین میشه و اینکه پدرم ۵۲سالشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      فعلا سونداژ بشه سوندش فیکس بمونه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      ببینیم کراتینین پایین میاد یا خیر
    3. تصویر کاربر الهام دوشنبه ۲۹ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      ببخشید ادرار خودش داره قطع نشده ک سوند بزنم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      باقیمانده داره که منجر به افزایش کراتینین شده
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر مریم سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 78 مشاهده پرسش
    سلام ووقت بخیر پدر بنده ۷۷سال سن دارن نتیجه پاتولوژی پروستات ایشون گرید۴و‌گلیسون ۴+۴هست چند ماهی دکتر براشون هورمون درمانی شروع کردن و هر ۲۸روز امپول دیفرلین تجویز شده و PSAایشون الان زیر یک هست اسکن استخوان هم انجام دادن متاستاز نداشته فقط خواستم نظر شما رو بپرسم که هورمون درمانی برای ایشون کافیه یا باید در کنارش روش درمانی دیگری هم انجام بدن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      میشد عمل جراحی رو هم انجام داد فعلا همین هورمون درمانی انجام بشه
  • تصویر کاربر دولتی‌ سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 48 مشاهده پرسش
    سلام‌اقای‌دکتر‌ببخشید‌من‌دوباره‌پیام‌دادم‌شوهرم‌برای‌زخم‌معده‌لانسوپرازول‌صبحا‌لیبراکسیم‌وفاموتیدیدن‌شبا‌قبل‌شام‌مصرف‌میکنه‌ایابافنازوپریدین۱۰۰‌که‌فرمودین‌تداخل‌ندارن‌بعد‌مصرف‌‌این‌دارو‌تایه‌هفته‌بیشتر‌امکان‌نداره‌وقتیم‌مصرف‌میکنه‌رنگش‌زرد‌وبیحال‌گنگ‌میشه‌وسرگیجه‌‌دستورتون‌چیه‌دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      خیر تداخل نداره فنازو رو باید زمانی که سوزش داره مصرف کنه نه به صورت دائ
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      دائم
    3. تصویر کاربر دولتی‌ دوشنبه ۲۹ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      بعد‌اگه‌حالش‌بد‌شد‌مصرف‌روقطع‌کنه‌چون‌رنگش‌زرد‌میشه‌واحساس‌کسلی‌وبیحالی‌‌چشماشم‌زرد‌میشه‌‌چون‌قبلاهم‌استفاده‌کرده‌امروز‌بهش‌گفتم‌دوباره‌حرسش‌گرفت‌گفت‌اینا‌که‌مصرف‌میکنم‌روزگارمو‌سیاه‌میکنه
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      ابتدا مشکل گوارش رو حل کنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر حبیب پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 39 مشاهده پرسش
    سلام وقتی ادرار میکنم ولی هنوز احساس میکنم ادرار زیادی دارم باید چند دقیقه دستشویی بمونم بعد از چند دقیقه فقط چند قطره تخلیه میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین سایز پروستات و باقیمانده ادراری انجام دهید
    2. تصویر کاربر حبیب سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      ممنون
      جناب دکتر چند زگیل تناسلی دارم با نخ انتهای آنها رو بستم بعد چند مدت افتادند آیا لازم هست به دکتر مراجعه کنیم
    3. تصویر کاربر حبیب سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      تا چند روز دیگر سنو خدمتتان ارسال میکنم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 3 ماه پیش)
      بفرستید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر ناشناس سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 37 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر تازه متوجه دون دون های سیاه روی کلاهک آلت تناسلی شدم میخوام بدونم خطرناکه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      از کی ایجاد شده؟ علتش رو نمیدونید؟
    2. تصویر کاربر ناشناس دوشنبه ۲۹ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      والا یادم نیست آقای دکتر،خیر نمیدونم،
    3. تصویر کاربر ناشناس دوشنبه ۲۹ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      والا نمیدونم دقت نکرده بودم،از خود ارضایی یا گاهی وقتی تو جاده هستم بعد ادرار نمیشورم آلت رو از این مورد میشه
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      باید از نزدیک معاینه بشید میتونه زگیل باشه
    5. تصویر کاربر ناشناس دوشنبه ۲۹ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      آقا دکتر بعد از پیام من به شما صبح ک دقت کردم رفع شده بودن هیچ اثری ازشون رو کلاهک آلت نبود و اینکه من هیچ رابطه جنسی نداشتم،الان توجه منو ی زائده دیگه جلب کرده میتونه پاپول باشه؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      این اسکین تگه
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر دولتی سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 41 مشاهده پرسش
    سلام‌اقای‌دکترمن‌چند‌باره‌بهتون‌پیام‌میدم‌شوهرم‌مشکل‌پروستات‌دارن‌یک‌ساله‌تهران‌هم‌اومدن‌ازمایش‌کشت‌ادرار‌وهمه‌چی‌دادن‌اخر‌دکترش‌گفت‌عفونت‌پروستات‌هستش‌که‌شده‌عفونت‌قارچی‌هرانتی‌بیوتیکی‌که‌هستمصرف‌کرده‌کمی‌خوب‌میشه‌ولی‌قطعی‌درمان‌نمیشه‌حالاهم‌زخم‌معده‌وعفونت‌معده‌گرفت‌داره‌دارو‌برای‌معده‌مصرف‌میکنه‌ازطرفی‌سوزش‌ادرار‌ودرد‌مثانه‌وپروستات‌ولش‌نمیکنه‌تروخدا‌یه‌کاری‌برتش‌بکنید‌یه‌درمانی‌یه‌راهی‌اخه‌‌خیلی‌داره‌اذیت‌میشه‌یه‌روز‌خدابی‌درد‌نیست‌ازدردشباخوابش‌نمی‌بره‌عکس‌همه‌ازمایشات‌وسونوگرافی‌‌که‌تازه‌داده‌میفرستم‌لطفا‌کمکش‌کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      چه علائمی دارید؟
    2. تصویر کاربر دولتی دوشنبه ۲۹ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      درد سوزش تکرر ادراردرد مقعد موقع مدفو کرد ن مدفوع درد ناکپاهامم‌کشاله‌رانم‌درد‌میکنه‌وبی‌حسی‌‌حالت‌خستگی‌‌روزی‌یک‌بار‌فقط‌دفع‌مزاج‌دارم‌تامسوسولینم‌استفاده‌میکنم‌کمر‌درد‌دارم‌مدام‌افلوکساسین‌۳۰۰‌هم‌حالم‌وبد‌میکنه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      باید ابتدا به متخصص گوارش مراجعه کنید مسائل ادراری و گوارشی بهم مرتبط هستند تا زمانی که مشکلات گوارشی هست درمان مسائل ادراری موثر نخواهد بود
    4. تصویر کاربر دولتی دوشنبه ۲۹ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      شما‌اگه‌امکان‌داره‌واسه‌این‌سوزش‌ودردهام‌درمانی‌بدید‌خیلی‌‌دارم‌اذیت‌میشم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      قرص فنازوپیریدین ۱۰۰ هر ۱۲ ساعت
    6. تصویر کاربر دولتی دوشنبه ۲۹ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      این‌قرص‌روقبلا‌هم‌استفاده‌کرده‌‌نتیجش‌موقتی‌خوبود‌ولی‌درمان‌نه‌بعد‌برای‌عفونت‌پروستاتش‌ازروازمایشاتش‌چی‌تجویز‌میکنید
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      عرض کردم ابتدا مشکل گوارش برطرف بشه
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر ابراهیم دوشنبه ۲۹ بهمن ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 56 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت آقای دکتر جنابعالی پیشنهاد ام آرای پروستات داده بودید بنده هم ام آرای اسپکتروسکوپی لگن باوبدون حاجب و اسپکتروسکوپی ام آرای پروستات گرفتم پی اس ای خونم 3/49شده وازیک ماه بیشتره که دارو مصرف نمیکنم اندازه پروستات در سونوگرافی مربوط به سه ماه قبل 35میباشد ومشکل ادراری هم ندارم باتشکر نتیجه ام آرای خدمت شما ارسال میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      ناحیه مشکوک دارید باید نمونه برداری انجام شود
    2. تصویر کاربر ابراهیم یکشنبه ۲۸ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      باسلام آقای دکتر جنابعالی نمونه برداری انجام میدهید ؟ کجا انجام میدهید؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      بله
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      با مدارک کامل خودتون جهت ویزیت حضوری و تعیین پلن جراحی به مطب مراجعه کنید همکاران مطب با شما جهت هماهنگی های لازم تماس خواهند گرفت
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر خوشاب یکشنبه ۲۸ بهمن ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 62 مشاهده پرسش
    پدرم ۷۰ ساله ،بعد شنیدن خبر فوت عمو در مسافرت در راه احتباس ادراری گرفتن.... دو هفته ادامه داشت کم و بیش، بعد قطره قطره شد کراتین اندازه گرفتم ۶.۲ شد سونداژ کردیم بعد دو ساعت کراتین ۲ شد ، سه کیسه اول ادرار زلال بقیه خونابه شد، یه هفته قرص مربوط به پروستات رو خوردن .. الان سوند خارج شده دوروز بعد ادرار هست ولی طبیعی نیست... جواب سونو شکم و لگن رو آپلود میکنم ... psa هم در اول قبل از سوند گرفته بودیم خوب بود ۳.۹ و free psa 0.5 پدر دریافت و فشار خون ندارند و سالم هستند
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      باید نوار مثانه انجام بشه ب اتون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      با سلام و احترام جهت انجام نوار مثانه به مطب مراجعه کنید شماره ی شما به همکاران مطب ارجاع شد با شما تماس خواهند گرفت
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 50 مشاهده پرسش
    با توجه به نتیجه نمونه برداری پروستات برای درمان چه شیوه ای را پیشنهاد میفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      جواب نمونه برداری رو بفرستید
  • تصویر کاربر Elch سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 50 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    پدر بنده چندین سال هست که براشون تشخیص بزرگی پروستات خوش خیم را دادن. در سونوگرافی امسال حجم پروستات خیلی بیشتر شده و سابقه خانوادگی بدخیم شدن و سرطان پروستات هم دارند. خواستم بدونم که با این شرایط در حال حاضر نیاز به نمونه برداری دارند یا خیر؟
    عکس آزمایش و گزارش سونوگرافی را پیوست کردم.
    با تشکر بابت زمانی که برای پاسخگویی به سوالات میگذارید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      خیر سالانه آزمایش psa انجام شود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر tarher جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 337 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من بیماری تکرار ادرار دارم هر وقت میرم دستشوی تخلیه میکنم بعد از چند دقیقهبعد دوباره احساس میکنم ادارار دارم آزمایش هم دادم ازمایش خون، ادرار، سنوگرافی هم گرفتم دکترا گفتن مشکلی نیست ولی من خیلی به سختی زندگی میکنم زود زود کلیه هام درد میگره خیلی به کلیه هم فشار وارد میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      نوار عصب مثانه بگیرید 02122642744
  • تصویر کاربر هادی شنبه ۲۲ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من 18 سال سن دارم و طول التم در حالت نعوظ 16 سانته مشکلی با این قضیه ندارم ولی قطر نسبت به چیزی که باید باشه کمه ولی به خاطر صحبت های شما مشکلی تقریبا ندارم میخواستم علت وراه درمانه سرخک های روی کلاهک و کناره هاشو بدونم و متاسفانه من حدود دوسال که به خودارضایی دچار شدم و همه راه هارم امتحان کردم با سپاس از راهنماییتون
    1. تصویر کاربر هادی شنبه ۲۲ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      ???
  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1340 مشاهده پرسش
    با سلام من به متخصص غدد مراجعه کردم با تشخیص هیپوگنادیسم هیپوگنادوتروپیک 6 آمپول تستسترون آنانتات 250 برای 3 ماه برام نوشت حالا بعد از 1هفته مشگلی برام پیش اومده که هر روز صبح که از خواب بیدار می شوم آلتم نعوظ کرده و این حالت به هیچ وجه رفع نمی شود مگر اینکه یک ورزش سنگین مثل دویدن انجام دهم لطفا راهنمایی کنید این مشگل آدم را در تنگنا قرار می دهد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      تحت نظردکتر غدد باشید
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۶ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 345 مشاهده پرسش
    با سلام من حدودا 6 ماه هست به تکرر ادرار مبتلا شدم قبلا من نزدیک به 20 لیوان اب و مایعات مصرف میکردم اما این طور نبودم اما حالا با یه لیوان اب باید 10بار به دستشویی برم -من وقتی به دستشویی میرم ادرار میکنم موقع امدن ادار دوباره میاد و من خیلی عذیت میشم ازمایش سونو گرافی هم دادم اما چیزی معلوم نکرده میخواستم بگم راه حل قاطعی برای درمان این مشکل نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر رضا شنبه ۱۶ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      من حدودا 6 ماه هست به تکرر ادرار مبتلا شدم قبلا من نزدیک به 20 لیوان اب و مایعات مصرف میکردم اما این طور نبودم اما حالا با یه لیوان اب باید 10بار به دستشویی برم -من وقتی به دستشویی میرم ادرار میکنم موقع امدن ادار دوباره میاد و من خیلی عذیت میشم ازمایش سونو گرافی هم دادم اما چیزی معلوم نکرده میخواستم بگم راه حل قاطعی برای درمان این مشکل نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • تصویر کاربر لیلا پنجشنبه ۳۰ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 307 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام،خانمی 31ساله هستم دو سال هست که مشکل تکرر ادار و درد در پهلوی چپ دارم چندین بار به دکتر مراجعه کردم ولی دلیلش را متوجه نشدن چند ماه قبل به بیمارستان ابن سینا مراجعه کردم که پس از سونوگرافی گفتند مشکل عدم تخلیه مثانه و کمی عفونت دارم ولی بیشتر میگفتن از اعصاب هست و قرصهایی دادند که مشکلی از من حل نکرد. مشکل من به این شکل هست که پشت سر هم نیاز دارم دستشویی برم و حتما باید با آب گرم باشد مدت کمی هم هست که نشانه های عفونت را مشاهده می کنم خواهشمند است بفرمایید برای رهایی از این مشکل طاقت فرسا چه کنم
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بکیرید
  • تصویر کاربر سامان شنبه ۲۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 394 مشاهده پرسش
    با سلام ایا داروی سمناکس که در اینترنت به فروش میرسد برای کیفیت اسپرم خوب است؟عوارضی دارد یا نه؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه موثر نیست
  • تصویر کاربر محسن شنبه ۱۱ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    با عرض سلام مادر من حدود82 سال سن دارند و مدت زیادی حدود 5 سال است که مخصوصا شبها تکرر ادرار فراورن دارند با وجودیکه مایعات کمی میخورند به تازگی داروخانه ای رفتم و دکتر داروخانه پیشنهاد قرص و قطره minirinرا دادند که حدود 160 هزاز تومان خریدم که قطره آن با هر پاف شبانه در هر بینی مقدار خیلی کم ادرار را کم کرد ولی قرص هیچ اثری نکرد ضمنا آفای دکتر مادر من با واکر حرکت میکنند و دو سال پیش هر دو زانو ولگنشان را عمل و تعویض کرده است لطفا راهنمایی کنید وافعا از این درد رنج میبرند و زندگی سختی دارند ضمنا آقای دکتر ما در قزوین زندگی میکنیم و اگر صلاح می دانید حضوری خدمتتان برسیم ممنون و بسیار سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      بايد نوار بگيريد
  • تصویر کاربر آزیتا یکشنبه ۱۲ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 356 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید
    خانمی هستم 42 ساله مدتی بود در قسمت کلیه ها و شکم درد احساس میکردم. فکر کردم مشکل زنانگیه ولی بعد از بررسی این حدس اشتباه بود. کشت ادرار و سونو از مثانه و کلیه به توصیه پزشک انجام دادم و نتیجه این شد که کشتم مشکلی نداره
    توده دیده نشد
    اتساع مشاهده نشد
    ضحامت مثانه 1/2 میلیمتر مختصر افزایش دارد.
    و وچود خون در ادرار نیز مشاهد ه کردم در پایان ادرار درد زیاد داشتم.
    باتوجه به این توضیحات و انجام سونو و کشت، به نظر شما برای کاهش درد و رفع مشکلم چاره چیست؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
    ضمنا داروی خاصی هم مصرف نمیکنم فقط برای اسید معده قرص دایمتیکون، امپرازول مصرف میکنم که قبل از مصرف این داروها نیز بنده درد کلیه و شکم را داشتم.
    منتظر جواب شما هستم تا از استرس و اضطراب رها شوم. باز هم متشکرم از وقتی که بابت همنوعان خود میگذارید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباشید مهم نیست
  • تصویر کاربر سولماز پنجشنبه ۹ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    با سلام
    من خانمی ۳۵ ساله هستم که عفونت ادراری دارم (کابسیلا پنومونیا با کلونی ۱۰ به توان ۶ ) در ابتدا داروی نیتروفرونتین به مدت ۷ روز خوردم و بعد ار ۱ هفته کشت ادرارم دوباره + بودبا کلونی ۱۰ به توان ۳ اما این بارب ESBL + .دکتر قرص سیپروفولکسایسن ۵۰۰ روزی ۲ بار برای ۱۴ روز به همراه ۳ تا امپول آمیکاسین تجویز کرد و بعد گفتن برای اطمینان باید نصف قرص سیپروفولکسایسن ۵۰۰ را هر شب برای چندین ماه بخورم.چند روز پیش برای بررسی روند درمان و در حالی که هر شب نصف قرص سیپروفولکسایسن را میخودم کشت ادرار دادم و این بار e.coli با کلونی ۳۰۰۰ داشتم (البته من کیست ۲ سانتی کلیه دارم).عاجزانه از شما میخوام لطفا کمکم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی بکنید از نظر تخلیه کامل
  • تصویر کاربر زهرا یکشنبه ۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 339 مشاهده پرسش
    سلام من نوارمثانه در بیمارستان سینا گرفتم مورد تایید شما است خدمتتون برسم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

سنگ‌های کلیه توده‌های جامدی هستند که در داخل کلیه تشکیل می‌شوند و ممکن است حاوی موادی مانند…
زندگی با یک بیضه، که به نام مونورکیسم (monorchism) نیز شناخته می‌شود، وضعیتی است که در آن…
اختلال نعوظ یا  به اصطلاح عامیانه بلند نشدن آلت تناسلی، یکی از مشکلات شایع در سلامت جنسی…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب