درمان بیماری مثانه بیش فعال ( تکرر ادراری) چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیش فعالی مثانه چیست؟ آیا درمان قطعی مثانه بیش فعال امکانپذیر است؟ بیش فعالی مثانه عبارت است از میل شدید ناگهانی (ارجنسی) برای خالی کردن مثانه است که ممکن است با بی اختیاری ادرار همراه باشد. به طور معمول تکرر ادرار و ادرار شبانه نیز از علائم دیگر این بیماری هستند. مجموعه این علائم به علائم ادراری تحتانی تحریکی یا Storage LUTS معروف هستند. اثر عمده این بیماری کاهش کیفیت زندگی بیماران و مغایرت آن با زندگی اجتماعی معمولی می باشد.

برگشت ادراری
برگشت ادراری

میزان ابتلا به بیماری چقدر است؟

این بیماری در عالم از علل عمده صرف هزینه درمانی برای بیمار و سیستم بهداشتی درمانی است. مطالعه ارزیابی بیش فعالی مثانه در سطح ملی در مقیاس وسیع و در افراد اجتماع آمریکا به اندازه گیری شیوع و اثر بیش فعالی مثانه در ایالات متحده اجرا شده است.

در اروپا حدود 49 ملیون و در آمریکا نزدیک به 33 ملیون نفر به علائم بیش فعالی مثانه مبتلا هستند. این نسبت بالاتر از شیوع بیماری فشار خون، آسم و دیابت می باشد! شیوع بیش فعالی مثانه با بالارفتن سن افزایش می یابد و البته این بیماری یک فرآیند طبیعی در نتیجه بالارفتن سن نمی باشد. به نظر می رسد در ایران تعداد این بیماران زیاد است اما تاکنون مطالعه ای در این مورد انجام نشده است.

وضعیت درمانی مبتلایان چگونه است؟

به دلیل ناشناخته ماندن این بیماری و نسبت دادن علائم بیماری به سایر بیماریها، تنها عده معدودی از درمان مناسب بهره می برند.

در تعدادی از این بیماران میزان علائم در حد غیر قابل تحمل بوده و باعث صرف هزینه قابل توجه از جانب بیمار و دستگاه های بهداشتی برای درمان می شود. به علاوه به دلیل وحشت اکثر مردم از بیماریهای کلیه و نسبت دادن علائم ادراری ناشی از بیش فعالی مثانه به احتمال خرابی کلیه، کیفیت زندگی مبتلایان به مقدار بیشتر از معمول صدمه خواهد دید.

در ویدئوی زیر دکتر کرمی زمان مناسب برای تخلیه ی ادرار را بیان می کند.

تشخیص بیماری بیش فعالی مثانه چگونه است؟

شرح حال، معاینه و استفاده از پرسشنامه های تدین شده مناسب اولین قدم در تشخیص بیماری است.

رد عفونت های ادراری و سایر بیماریهای دارای علامت مشابه با آزمایش های مناسب یا بررسی های تصویربرداری مختلف ابتلا به ساکن لازم است. برای تشخیص خود بیماری از تست اورودینامیکی استفاده می شود.

درمان بیش فعالی مثانه چگونه است؟

درمان شامل یک یا چند مورد از موارد زیر است:

  • تغییر در شیوه رفتار شامل اجتناب از مصرف نوشابه و چای و سایر مایعات در مواقع خاص تجویز داروهای آرام کننده عضله و مخاط مثانه.
  • تجویز دارو به داخل مثانه
  • درمان با امواج الکتریکی متعادل کننده ندرتاً استفاده از اعمال جراحی

نتایج درمان چگونه است؟

شناسایی و درمان بیش فعالی مثانه در اوایل بیماری، در مراقبت بیماران نقشی بهتر و در کاهش هزینه ها نیز مؤثرتر خواهد بود. اما در عمل تأخیر زیاد در شناسایی و در تداوم پیگیری درمانی وجود دارد. شناساندن بیماری به افراد جامعه از پدیده “شرم از اعتراف به بیماری” و تسلیم شدن در مقابل این طرز فکر که بی اختیاری بخشی از بالا بردن اعتماد به نفس و کیفیت زندگی مبتلایان کمک خواهد کرد.

آیا بیماری پیش فعالی مثانه ارثی است؟

درمان خانگی مثانه بیش فعال

1- مصرف غذا ها و نوشیدنی هایی را که موجب تحریک مثانه می شوند، کاهش دهید. غذا ها و نوشیدنی های خاصی وجود دارند که مثانه را تحریک می کنند. شما می توانید درمان مثانه بیش فعال را با پرهیز از نوشیدنی های ادرارآور شروع کنید. این نوشیدنی ها حاوی الکل و کافئین هستند که بدن شما را تشویق به تولید ادرار بیشتر می کنند. شما همچنین می توانید چندین غذا را از برنامه غذایی خود حذف کنید، سپس آنها را یکی یکی اضافه کنید.

این کار به شما نشان می دهد که کدام غذاها علائم شما را تشدید می کنند، بنابراین می توانید از مصرف آنها خودداری کنید. شما می توانید برای بهبود هضم غذا، فیبرها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. غلات و بلغور جو دو سر بسیار مفید هستند. میوه های تازه و خشک شده، سبزیجات و حبوبات نیز می توانند به شما کمک کنند. بسیاری از افراد، وقتی که روش خوردن و نوشیدن خود را تغییر می دهند، احساس بهتری پیدا می کنند.

برخی از غذاها و نوشیدنی ها که ممکن است مثانه شما را تحت تأثیر قرار دهند:

تاثیر غذاهای تند بر مثانه

درمان قطعی مثانه بیش فعال

تست عصب مثانه (اورودینامیک) یکی از روش‌های تشخیصی است که عملکرد عصب‌ها و عضلات مثانه را بررسی می‌کند. این تست به شناسایی علت دقیق مشکلات مثانه کمک می‌کند، به‌ویژه در مواردی که مثانه بیش‌فعال به درمان‌های مرسوم پاسخ نمی‌دهد. اگر نتایج این تست نشان‌دهنده مشکلات عصبی مثانه باشد، درمان‌های زیر می‌توانند مؤثر باشند:

1. تحریک الکتریکی عصب (Neuromodulation)

این روش، سیگنال‌های عصبی که به مثانه ارسال می‌شوند را تنظیم می‌کند:

الف) تحریک عصب خاجی (Sacral Nerve Stimulation)

  • یک دستگاه کوچک شبیه به ضربان‌ساز در ناحیه پایین کمر قرار داده می‌شود.

  • این دستگاه با ارسال پالس‌های الکتریکی به اعصاب خاجی، عملکرد مثانه را تنظیم می‌کند.

ب) تحریک عصب تیبیال خلفی (PTNS)

  • تحریک عصب تیبیال که در مچ پا قرار دارد، سیگنال‌های مثانه را از طریق اعصاب بهبود می‌بخشد.

  • این روش غیرتهاجمی است و در جلسات هفتگی انجام می‌شود.

برای بررسی بیشتر مقاله ی: نوار مثانه در تهران کجا انجام میشود را بخوانید!

2- تعداد دفعات ادرار کردن خود را یادداشت کنید. به مدت چند روز، تعداد دفعات دستشویی رفتن خود را ثبت کنید. این کار به شما کمک می کند که درک بهتری از بدن خود داشته باشید. این یادداشت ها ممکن است به شما نشان دهند که علائم شما بدتر شده است. برای مثال، آیا علائم شما پس از نوشیدن یا خوردن غذاهای خاصی تشدید می شوند؟ وقتی که مایعات کافی نمی نوشید، علائم شما بدتر می شوند؟

3- ادرار کردن مجدد. در این حالت شما دوبار مثانه خود را تخلیه می کنید. این راهکار می تواند برای کسانی که در تخلیه کامل مثانه خود مشکل دارند، مفید باشد. پس از این که به دستشویی می روید، می توانید چند ثانیه منتظر بمانید، سپس دوباره تلاش کنید.

4- به تأخیر انداختن ادرار. قبل از رفتن به دستشویی صبر کنید، حتی اگر نیاز فوری به ادرار کردن دارید. در ابتدا فقط چند دقیقه باید صبر کنید. به تدریج ممکن است قادر باشید دو تا سه ساعت دستشویی رفتن خود را به تأخیر بیندازید. این کار را فقط در صورت توصیه پزشک انجام دهید. برخی از افراد وقتی که بیش از حد برای دستشویی رفتن منتظر می مانند، احساس می کنند که شرایط آنها بدتر شده یا دچار نشت ادرار شده اند.

5- زمان بندی ادرار. این روش به این معناست که برنامه ی دستشویی روزانه داشته باشید. به جای دستشویی رفتن در صورت نیاز، شما باید در طول روز در زمان های مشخصی به دستشویی بروید. شما و پزشکتان یک برنامه ی منطقی تنظیم خواهید کرد و شما باید سعی کنید هر دو تا چهار ساعت یکبار به دستشویی بروید، چه احساس نیاز داشته باشید، چه نداشته باشید. هدف این است که از نیاز مبرم و فوری به ادرار جلوگیری کنید و کنترل آن را دوباره به دست آورید.

مثانه تحریک پذیر

6- تمریناتی برای تقویت عضله ی مثانه.

◾ تمرینات کگل: سفت کردن و محکم نگه داشتن عضلات لگن برای تقویت کف لگن

◾ انقباض های سریع: در این تمرین باید عضلات کف لگن خود را بارها و بارها فشرده و رها کنید. بنابراین، وقتی که نیاز فوری به دستشویی رفتن دارید، چند انقباض سریع می تواند نیاز مبرم به دستشویی رفتن را کنترل کند. پزشک یا فیزیوتراپیست به شما نحوه انجام این حرکات را آموزش می دهد.

تمرینات ذهن آگاهی و بازخورد زیستی نیز به شما در شناخت مثانه کمک می کنند. این روش از صدا ها و نمودارهای کامپیوتری برای بررسی حرکات عضلات استفاده می کند. این تمرینات به شما آموزش می دهند که عضلات لگن چگونه حرکت می کنند و چقدر قوی هستند.

قرص های مناسب برای درمان مثانه بیش فعال

داروهای آنتی کولینرژیک: این داروها می توانند مثانه بیش فعال را درمان کنند و برای بی اختیاری ادراری مفید باشند. اُکسی بوتینین (دیتروپان)، تولترودین (دترول)، داریفناسین (انابلکس)، فسوترودین (توویاز)، سولیفناسین (وزیکر) و کلرید تروسپیوم، نمونه هایی از داروهای آنتی کولینرژیک هستند.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

یک اورولوژیست یا متخصص زنان می تواند این کار را انجام دهد. آنها ممکن است خدمات بوتاکس مثانه را ارائه دهند. بوتاکس با شل کردن عضله ی دیواره مثانه، بی اختیاری ادرار و نیاز فوری به ادرار را کاهش می دهد. بوتاکس همچنین، از فشار بیش از حد به مثانه جلوگیری می کند. پزشک برای تزریق سم بوتولونیوم به مثانه، از یک سیتوسکوپ برای مشاهده درون مثانه استفاده می کند و سپس مقدار کمی از ماده را به عضله ی مثانه تزریق می کند.

این رویکرد در مطب پزشک با بیحسی موضعی انجام می شود. تأثیر بوتاکس تا 6 ماه دوام دارد. وقتی که علائم مثانه بیش فعال برمی گردد، تکرار درمان ضروری خواهد بود. پس از آن، پزشک شرایط شما را بررسی می کند تا ببیند درمان بوتاکس برای شما تأثیر مثبتی داشته است یا خیر.

او شرایط شما را بررسی می کند تا متوجه شود که مشکل شما رفع شده است یا هنوز هم نمی توانید حجم ادرار زیادی را در خود نگه دارید. اگر ادرار شما به خوبی آزاد نمی شود، ممکن است لازم باشد به طور موقت از یک سوند استفاده کنید.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

تحریک عصب

درمان دیگر برای افرادی که نیاز به کمک دارند، تحریک عصب می باشد که درمان نورومدولاسیون نیز نامیده می شود. این نوع درمان، پالس های الکتریکی را به عصب هایی می فرستد که مسیر مشترکی به مثانه دارند.

در مشکل مثانه بیش فعال، سیگنال های عصبی بین مثانه و مغز ارتباط درستی ندارند. این پالس های الکتریکی به مغز و عصب ها کمک می کنند تا ارتباط بهتری با مثانه داشته باشند، به طوری که مثانه بتواند عملکرد درستی داشته باشد و علائم بیش فعالی مثانه بهبود پیدا کند.

دو نوع روش تحریک عصب وجود دارد:

تحریک عصب تیبیال از طریق پوست (PTNS): PTNS روشی است که عصب های مثانه را ترمیم می کند و با قرار دادن یک الکترود کوچک در نزدیکی قوزک پا انجام می شود. در این روش، پالس هایی به عصب تیبیال ارسال می شود. عصب تیبیال در امتداد زانو به عصب های پایین کمر می رسد. پالس ها به کنترل سیگنال هایی کمک می کنند که عملکرد درستی ندارند. اغلب اوقات، بیماران بسته به تأثیر درمان، به 12 جلسه درمانی نیاز خواهند داشت.

نورومدلاسیون ساکرال (SNS): این روش نحوه عملکرد عصب ساکرال را تغییر می دهد. این عصب، سیگنال هایی را بین نخاع و مثانه جابه جا می کند. عملکرد این روش، کمک به نگهداری و آزادسازی ادرار می باشد. در بیماری مثانه بیش فعال، این سیگنال های عصبی، وظیفه خود را به درستی انجام نمی دهند. در این روش، از یک ضربان ساز مثانه برای کنترل این سیگنال ها استفاده می شود.

اولین قدم، کاشت یک سیم الکتریکی در زیر پوست پایین کمر می باشد. این سیم در ابتدا به ضربان ساز دستی متصل می شود تا پالس هایی را به عصب ساکرال بفرستد. شما و پزشکتان باید بررسی کنید که آیا این ضربان ساز می تواند به شما کمک کند یا خیر. در صورتی که این روش مؤثر باشد، دومین مرحله، کاشت یک ضربان ساز دائمی است که می تواند ریتم عصب را تنظیم کند.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.8/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 37 مشاهده پرسش
    سلام بنده ‌پروستاتیت شدید دارم درد در ناحیه بیضه راست و زیر شکم بیشتر سمت راست 2 بار مراجعه به دکتر داشتم بار اول به مدت 20 رو سیپروفلوکساسن هر 12 ساعت و 4 عدد آمپول اموکاسین سری دوم به مدت یک ماه سیپروفلوکساسین روزی یک عدد و 3 عدد آمپول جنتامایسین بهتر شدم ولی همچنان مشکل دارم و وقتی مصرف قطع میشه درد برمیگرده بعد از یک مدت
    خواهش دارم منو راهنمایی کنید خیلی ممنون از لطف شم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 3 ماه پیش)
      با سلام و احترام خدمت شما همراه گرامی شما دچار التهاب پروستات هستید بیماری شما نیاز به درمان طولانی مدت و با عود بالا همراه میباشد کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت و روزی نیم ساعت داخل لگن آب گرم بنشینید در صورت عود و تکرار علائم بعد از بهبودی مجددا دوره ی درمان تکرار شود
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 58 مشاهده پرسش
    جواب ام ار ای
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 3 ماه پیش)
      باید نمونه برداری پروستات انجام شود
  • تصویر کاربر Amin پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 53 مشاهده پرسش
    سلام.آقای دکتر ٢٩ سالمه. ٨ ماهه که ادرارم با چشم ماکروسکوپی خونی هست.کادر درمانم. دوماه ملوکسیکام و افلوکساسین خوردم یکماه فیناستراید و ترازوسین. و ٢٠ روز تاوانکس. سیپرو. ولی ابدا اثرنداشت. پزشکان زیاد رفتم ن تشخیص دادن ن درمان. نتیجه سی تی کاملا نرمال بود . ولی در سونو فقط یه ندول هایپواکو در پروستات و کیست های کوچک در سمینال وزیکول بود.
    Bun cr نرمال بودن.کشت ادرار منفی و فقط rbc وجود داشت دیسمورف هم نبودن. گهگاه لخته های بدون شکل و بزرگ و کوچک دفع میکنم ولی کرمی شکل نیستند. الان ٢٠ روز قرص آناهیل آناناس و زینک و پروستاتان و سلکسیب خودم استفاده کردم بهترشد ولی به محض اولین انزال دوباره ادرارم خونی شد.مایع سمن خون نداره. سیستوسکوپی کردم نتیجش فقط کمی التهاب مثانه و پروستات بود. و مینی والو خلفی مثانه.
    بعد ٨ ماه دیگ واقعا خسته شدم.
    راهنمایی کنید.ازشهرستانم و فرصت حضوری مطب ندارم. اگ لطف کنید آنلاین بشه ویزیت کرد تشکرازشما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ اسفند ۳( 3 ماه پیش)
      سیتولوژی ادراری در سه نوبت با فاصله یک روز در میان و سی تی اسکن شکم و لگن با و بدون کنتراست انجام شود
    2. تصویر کاربر Amin چهارشنبه ۱ اسفند ۳( 3 ماه پیش)
      نتیجه سیتولوژی و سیتی با و بدون تزریقو میفرستم براتون. سیتی نرمال بود علوم آزمایشگاهی هستم سیتولوژی دکتر پاتولوژیست یک هفته چک کرد اوکی بود براتون ارسال کردم سیتولوژی دست نویس هست فقط ببخشید.
      هر دورو ارسال کردم چک کنید.تشکر
    3. تصویر کاربر Amin چهارشنبه ۱ اسفند ۳( 3 ماه پیش)
      نتیجه سیتولوژی و سیتی با و بدون تزریقو میفرستم براتون. سیتی نرمال بود علوم آزمایشگاهی هستم سیتولوژی دکتر پاتولوژیست یک هفته چک کرد اوکی بود براتون ارسال کردم سیتولوژی دست نویس هست فقط ببخشید.
      هر دورو ارسال کردم چک کنید.تشکر
      لطفا کمک کنید.
    4. تصویر کاربر Amin چهارشنبه ۱ اسفند ۳( 3 ماه پیش)
      از نظر سل ادراری چک نکردم،یعنی پروستات نیست؟درد پشت و اینا ندارم ولی گاها درد در قسمت بالای آلت و ۴ انگشت زیر ناف هست.
      چکارکنم آقای دکتر؟
      احتمال سل هست؟چ آزمایشی بدم؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 3 ماه پیش)
      Pcr سل ادراری هم باید بدین البته خیلی بعیده که مثبت دربیاد سیستوسکوپی هم که شدین عکس از ادرارتون بفرستید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر Hn چهارشنبه ۱ اسفند ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 41 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر
    من پدرم مشکل پروستات دارن آزمایش و سونو و نمونه برداری رو انجام دادن، یکی از همکاراتون بعد از دیدن نتیجه نمونه برداری دوتا قرص برای پدرم تجویز کردن، میخواستم نظر شما رو بدونم، آیا احتیاج به جراحی یا کارها و درمان های دیگه هم هست؟
    عکس ها رو براتون پیوست میکنم
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ اسفند ۳( 3 ماه پیش)
      سه هفته بعد مجددا آزمایش psa انجام شود
  • تصویر کاربر Mohsen جمعه ۳ اسفند ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 66 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    وقت بخیر
    پدر من ۷۶ سال دارند به دلیل اینکه ادرارش کامل دفع نمیشد پروستات عمل TURP انجام داد
    بعد از گذشت یک و نیم سال از عملشون با درد زیر شکم متوجه شدیم که مجددا دچار احتباس ادراری شده و در سونوگرافی مشاهده شد که ادرار به کلیه ها برگشته
    با اینکه تازه دستشویی بردمش وقتی بهشون سوند وصل کردم ۵۰۰ سی سوند پر شد!
    در نوار مثانه هم از ۴۰۰ سی سی ۲۸۰ سی سی داخل مثانه باقی ماند. ادرار با فشار خوب دفع می شود ولی منقطع دفع میشد و ریپورت نوشته است که عضله مثانه ضعیف است.
    میخواستم بپرسم مشکل از چیه؟ عمل درست انجام نشده؟ چون حجم پروستات قبل عمل ۸۷ سی سی بود الان بعد یکسال و نیم در سونو جدید ۴۹ سی سی! میشه از این نتیجه گرفت که مشکل از پروستات نیست؟ آیا کسی که TURP انجام داده میتونه عمل باز بکنه که دیگه کلا راحت شه یا بار دوم هم باید همون عمل TURP بشه؟ متاسفانه دکتر ایشون کمی کم دقتند. من ترجیحم اینه اگه قراره مجدد عمل بشن شما عملش کنید یا اول سیستوسکوپی بکنید اگر ایراد از پروستات بود خودتون هم عملش کنید. من مطبتون تماس گرفتم ولی خانم منشی نوبت نمیدن که برسیم خدمتتون.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ اسفند ۳( 3 ماه پیش)
      بار دوم هم باید turp انجام شود نوار مثانه قبل از عمل نداشتید؟نوار مثانه فعلی رو کی گرفتید؟
    2. تصویر کاربر Mohsen چهارشنبه ۱ اسفند ۳( 3 ماه پیش)
      در عمل مزبوط به یکسال و نیم دکتر نوار مثانه نخواستند چون حجم پروستات ۸۷ سی سی بود گفتن حتما از پروستات هست. ولی الان حجم پروستات در سونو ۴۹ گزارش شده.نوار مثانه همین چند روز پیش دادیم
      پس چرا دکتر ایشون به من گفتند شاید اینبار عمل باز کنم؟ متاسفانه ایشون هربار یک چیز میگن.
      آقای دکتر خواهشا یک نوبت فوری بدید بیایم پیش شما
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 3 ماه پیش)
      متاسفانه بنده عمل سایر همکاران رو قبول نمیکنم ممکنه مشکلتون از پمپ مثانه بوده قبل از عمل که علائمتون برطرف نشدند طی چند سال بعد از عمل پروستات مجددا رشد میکنه
    4. تصویر کاربر Mohsen پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 3 ماه پیش)
      پس آقای دکتر من از فرمایشات شما چند تا نکته رو برداشت کردم
      ۱ چون قبلا عمل turp کردند اگه مشکل از پروستات باشه بازم همین عمل باید انجام بشه و عمل باز پروستات غیرممکن هست.
      ۲ بعد چند سال ممکنه پروستات رشد کنه ولی بعد یکسال و نیم بعیده (علاوه بر اینکه حجم پروستات در سونو قبل عمل ۸۷ بوده و الان ۴۹ بوده و کم شده)
      ۳ ممکنه در عمل قبلی مشکل از پمپ مثانه بوده نه پروستات (چون ما بعد عمل که سوند رو کشیدیم دیگه چک نکردیم با سونوگرافی که ادرار کامل تخلیه میشه یا نه) و بعد اینکه درد زیر شکم داشتند، به تازگی این موضوع را متوجه شدیم
      .
      دکترشون گفتند الان سیستوسکوپی انجام بشه اگر مشکل از پروستات بود که باید عمل بشه اگه نبود باید برای مثانه قرص مصرف کنه
      شما تایید میکنید که این کاررو انجام بدیم؟ آخه وقتی حجم پروستات کم شده مگه ممکنه بازم ایراد از پروستات باشه؟ آیا ممکن است چسبندگی پروستات مسیر ادرار را مسدود کند؟
      خیلی ممنونم ازتون
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ اسفند ۳( 3 ماه پیش)
      در صورتی که علایم ادراری برگشته باشند و مطمئنا مشکل از پمپاژ مثانه نباشه عمل مجدد TURP خواهد بود ابتدا با سیستوسکوپی مجرا و شرایط بافت پروستات باقیمانده بررسی میشه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر حسینی جمعه ۳ اسفند ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 41 مشاهده پرسش
    با سلام.تکرر ادرار و سوزش دارم.سیپرو جواب نمیده.سفکسیم جواب نمیده.قرص امنیک ۰.۴ جواب نمیدهو پنازوپریدون و قرص ناپروکسن در شهر چابهار تجویز شدکه جواب نگرفتم.برای ادامه درمان خدمت شما اومدم.درخواست سیستسکوپی مثانه داشتم اگر صلاح میدونید.به نظرتون چیکار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 3 ماه پیش)
      نوار مثانه انجام شده؟
    2. تصویر کاربر حسینی پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 3 ماه پیش)
      خیر انجام ندادم هنوز
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ اسفند ۳( 3 ماه پیش)
      با سلام و احترام جهت انجام نوار مثانه به مطب مراجعه کنید شماره ی شما به همکاران مطب ارجاع شد با شما تماس خواهند گرفت
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر میلاد چهارشنبه ۱ اسفند ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 40 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید من ۳۳سالمه و اندازه پروستات ۱۶ هستش ولی به گفته دکتر سونوگرافی یه کیست ۴ میلی مادرزادی در پروستات دارم و تاکنون دردی در لگن وشکم خون در ادرار نداشتم نسبت به این موضوع نگرانم لطفا راهنمایی کنین جهت درمانی دارو یا روش دیگری باتشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ اسفند ۳( 3 ماه پیش)
      نیاز به اقدامی نداره فقط یک بار psa چک شود
    2. تصویر کاربر میلاد چهارشنبه ۱ اسفند ۳( 3 ماه پیش)
      نمیشه خودتان داخل دفترچه بنویسید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ اسفند ۳( 3 ماه پیش)
      خیر
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر عرشیا پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 58 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خوب هستید من ۱۷سالمه دچار التهاب پروستات شدم ۴ماهه پیش سیستوسکوپی انجام دادم الان ۴ماهه که انواع دارو مصرف میکنم چه گیاهی و چه شیمیایی دکتر خیلی زجر میده از کارو زندگی افتادم تکرر ادرار شدید،ادرارم به سخنی خارج میشه و خیلی درد شدیدی دارم وا اینکه بعد از ادرار مدام مایع سفید رنگی خارج میشه و دکتر من آب منی به زرد رنگی میخوره میخواستم بدونم آیا با عمل این مشکلات رفع میشه دکتر با هیچ دارو یی فرق نمیکنه حالم الان یه مدتها دارو گیاهی مصرف میکنم تا قطع میکنم دارو هارو بازم علائم میاد دکتر اطفال راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      با سلام و احترام خدمت شما همراه گرامی شما دچار التهاب پروستات هستید بیماری شما نیاز به درمان طولانی مدت و با عود بالا همراه میباشد کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت و روزی نیم ساعت داخل لگن آب گرم بنشینید در صورت عود و تکرار علائم بعد از بهبودی مجددا دوره ی درمان تکرار شود
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      اصلا به هیچ وجه عمل رو توصیه نمیکنم
    3. تصویر کاربر عرشیا سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      یعنی نمیشه عمل کرد
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ اسفند ۳( 3 ماه پیش)
      منجر به بهبودی شما نخواهد شد
    5. تصویر کاربر عرشیا چهارشنبه ۱ اسفند ۳( 3 ماه پیش)
      دکتر شرمنده حدودا چقدر طول می‌کشه تا طول درمان آیا خوب بشه بازم ممکنه برگرده
    6. تصویر کاربر عرشیا پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 3 ماه پیش)
      و اینکه داروی خاصی برای خارج شدن منی بعد از ادرار دارید
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 3 ماه پیش)
      همینارو استفاده کنید تا یکماه
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر همتی پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 58 مشاهده پرسش
    عرض ادب واحترام آقای دکترمن سرطان راست روده نزدیک مقعدداشتم بعدازپرتودرمانی وشیمی درمانی درپت اسکن مشخص شدکه چندنقطه سرطانی روی پروستادم زده شده دکتر روده را قطع کردوپروستادرا تراشید تواین مدت سه عمل روده وسه عمل فیستول برای جاگذاری روده داشتم که نشدروده را وصل کنندالان کیسه کلستومی دارم درضمن این مدت دوعمل سنگ مثانه هم انجام دادم ازوقتی که آخرین عمل را انجام دادم دکترادولوژیست به من قرص امنیک یاپروترال دادمیدانم این قرص باعث ریختن منی درمثانه میشود مشکل من ازانزمان که یکسال گذشته ازاخرین عمل تاحالا شلی الت است انواع قرصهای گیاهی وشیمیایی راخوردم اثرنکردقرص ویاگر۱۰۰ شرکت فایزرمیخورم نیم خیز می‌شود ودخول صورت نمی‌گیرد بعدازمدتی شل میشودالبته البته بسیاراحساساتی میشوم ولی نعوظ خشک دارم درحالت شل بودن ومشکل من شلی آلتم هست درضمن من ۷۰ سال دارم وقوای جسمی وجنسی خوبی دارم ازراهنمایتان سپاسگذارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      فشار خون و مشکل قلبی دارید؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      فشار خون و مشکل قلبی دارید؟
    3. تصویر کاربر همتی سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      خیرنه فشارخون نه دیابت نه ناراحتی قلبی هیچگونه بیماری ندارم
    4. تصویر کاربر همتی سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      درضمن بنده سیگاری هستم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ اسفند ۳( 3 ماه پیش)
      قرص پروسیال ۵ میلی گرم یک ساعت قبل رابطه استفاده کنید
    6. تصویر کاربر همتی پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 3 ماه پیش)
      آقای دکترباعرض شرمندگی قرص پروسیال۵ تادلافید۵و۲۰ وبیشترقرضها راامتحانکردم نتیجه نگرفتم عرض کردم قرص ویگرا۱۰۰میلی اصل شرکت فایزروقرص سیالیس مشکی رنگ دویست میلی که میخورم تازه نیم خیزمیشودولی سفت نیس که دخول انجام شود فوق العاده حس نزدیکی دارم ولی متاسفانه شلی الت نگرانم کرده لطفا مرا راهنمایی کنید سپاسگذارم
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 3 ماه پیش)
      سونوگرافی از آلت با تزریق پاپاورین انجام بدین
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر اصغر سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 33 مشاهده پرسش
    سلام عرض ادب خدمت آقای دکتر .پدرم بزرگی پروستات داشتن بعد از نمونه برداری دکترش گفتن بدخیم پروستات دارن باید جراحی بشن میخام بدونم .اگه لطف کنین بفرمایید که در چه حد میباشد جواب رو براتون ارسال کردم .ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      سرطان پروستات در مراحل اولیه اس باید عمل بشه
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر قلی چهارشنبه ۲۴ تیر ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 335 مشاهده پرسش
    سلام دکتر- وقت بخیر- مادربزرگ من 85 سال سن دارند- ایشان در روز و در شب تکرر ادار دارند به طوری که با خوردن مثلا یک عدد خیار سبز، یا هر مایعاتی حتی به میزان کم، و هر چیزی که طبیعت سرد داشته باشد باید به دستشویی برود و با توجه به کوهولت سن و درد شدید پا و کمر مجبور میشوند با این وضعیت در شبانه روز چندین بار عصا بزنند و به دستشویی بروند، این کار برای خود و برای اطرافیانش بسیار طاقت فرسا شده- از شما راهنمایی میخواستم و بگید که باید چکار کنند؟ در ضمن رحمشان را برداشته اند- با تشکر از پاسختان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ تیر ۹۴( 9 سال پیش)
      مراجعه حضوری به مطب با دفترچه مادر ضروری نیست
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۱۴ تیر ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. وقت تون بخیر. اقای دکتر من دو تا آزمایش و یک سونوگرافی رنگی دارم. می خواستم به شما نشون بدم تا نظر شما رو بدونم. سونوگرافی تشخیص واریکوسل درجه 2 داده . یک دکتر گفته باید عمل کنی و با عمل تعداد، حرکت و جهش اسپرم هات زیاد میشه.( تعداد اسپرم هام در آزمایش 21 میلیون بوده البته با خود ارضایی در دست شویی آزمایشگاه). و یک دکتر گفته نه ، ما فقط واریکوسل های درجه 3 که اون هم دو طرفه باشه رو عمل می کنیم در حالی که برای من فقط سمت چپه و درجه 2. کمی احساس درد در بیضه چپم دارم، نمیدونم تلقینه یا واقعی. البته بعدا پیش دکتر نوروزی رفتم و آزمایش اسپرم نوشتند و دادم و تعداد اسپرم هام 130 میلیون شد و در مقایسه با آزمایش قبلی که 21 بود گفتند خیلی بهتره و بقیه موارد هم خیلی بهتر دانستند. تو رو قرآن آقای دکتر جوابم رو بدین. دعاتون می کنم. من همیشه بیننده صحبت های شما در تلویزیون هستم. شما دکتر فوق العاده حاذقی هستید. اگه لازمه بهم بگین آزمایشها و سونوگرافی رو اسکن کنم و برای جناب عالی بفرستم. خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 9 سال پیش)
      ازمایش را یفرستید
    2. تصویر کاربر امیر شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 9 سال پیش)
      چشم آقای دکتر . براتون ایمیل کردم.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ تیر ۹۴( 9 سال پیش)
      همینجا
    4. تصویر کاربر امیر یکشنبه ۱۴ تیر ۹۴( 9 سال پیش)
      آزمایش آخر
      motility
      count, M/ml 135
      Rapid Progressive 5
      Progressive 30
      Total Progressive 35
      Non Progressive 35
      Live Ratio 70
      Non motile 30
      Vitality 85
      SMT
      Total Motility 98
      Class A 12
      Class B 68
      Class C 18
      Count, M/ml 50
      Normal Morphology 27
      Morphology
      Normal Morphology 15
      pathology 85
      Head pathology 45
      Neck pathology 30
      Tail pathology 10
      آزمایش های قبلی ام
      Hormones
      T4 7.8
      T3 2.3
      TSH 1.2
      F.S.H 0.93
      L.H 0.5
      Prolactin 158
      Testostrone 8.9
      Semen Analysis
      Viscosity normal
      PH 8
      Liquifaction 20
      Sperm Count / ml 21
      Motility 70
      No Progressive Motility 30
      Abnormal Forms 20
      سونوگرافی کالر داپلر بیضه ها
      بیضه ها واپی دیدیم ابعاد و پارانشیم نرمال دارند. آنومالی و ضایعات التهابی دیده نشد. در حالت خوابیده در سمت چپ علائم رفلو در وریدها و واریکوسل Grade 2 مشاهده شد. دیامتروریدها 3.5 میلیمتر است. در بررسی کالر داپلر زمان رفلو طبیعی است. شرائین T.A اسپکت طبیعی دارند.
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر زهرا یکشنبه ۳۱ خرداد ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 323 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و ادب پدر همسرم که در شهرستان ساکن هستند حدود سه هفته قبل در ادرار لختههای خون مشاهده کردند پس از سونوگرافی تومور مثانه تشخیص داده شد و با دو نظر مختلف پزشکان مواجه شدند یکی اینکه ابتدا نمونه برداری شود و پس از پاتولوژی ادامه درمان انتخاب شود و نظر دوم اینکه سیستوسکوپ و tur همزمان انجام شود لطفا ما را راهنمایی بفرمایید کدام روش به صلاح است ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ خرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر مقصودنادر پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 579 مشاهده پرسش
    باسلام و تشکر از زحمات جنابعالی مادر بنده بعداز سونوگرافی پزشکش متوجه افزایش ضخامت جداری مثانه به میزان6میلیمتر شد که بعد از سیستوسکوپی متوجه توده مجرا شدرو برگه نوشته کارونکل. توضیحی درمورد کاونکل بدهید ایا خظرناک است؟ سرطان است؟ ما ساکن شهرستانیم ایا بیایم محضرتون؟ جوا ب نمونه برداری رو گرفتم به شرح دیل
    Microscopic:section show squamous epithelium with orderly maturation and irregular
    achanthosis and paplilomatous and inflammatory cells infiltration in stroma

    diagonis
    urtheral mass, biopsy
    papilloma
    no evidence of dysplasia is identified
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      سرطانی نیست
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر کرمی عزیز
    باقرلو هستم از شهرستان خوی , آذربایجان غربی براتون می نویسم از عوض مادرم.
    آقای دکتر در مورد مادرم که مبتلا به سوزش مثانه است یک مشاوره مبسوط ازتون می خوام بلکه راه چاره برای مشکل مادرم بلکه از سوی شما بتونیم پیدا بکنیم ان شاالله.

    از حدود سال 87 به این طرف مادرم مبتلا به نوعی سوزش در مثانه اش شده که با این که به قول خودش وقتی کمی ادرار در مثانه اش جمع میشه مثانه شروع میکنه به سوزش که باعث میشه به تعداد دفعات زیاد به دستشویی مراجعه کنه وقتی مثل انسان های سالم میخواد ادرارش رو نگه بداره سوزش مثانه اش شدت پیدا می کنه میره دستشویی میبینه که ادراش خیلی کم بوده و بعد از ادرار همون کم سوزش مثانه اش قطع میشه اوایل که به دکتر مربوطه در همین شهر خودمون خوی مراجعه کردیم آقای دکتر صدر با آزمایشهای سونوگرافی و غیره متوجه شدند که مثانه ایشان حجمش کوچیک شده و در یکی از بیمارستانهای تبریز به مثانه مادر پتاکس تزریق کردند که حجم مثانه به حال طبیعی و نرمال خودش تونست برگرده ما بعدش فکر کردیم دیگه درمان شده ولی بازهم از یکی دو روز به بعد زدن پتاکس بازهم سوزشش شروع شد. آقای دکتر صدر می دونستند که مادرم مبتلا به میگرن هستند که البته از همون سال87 با این ور تقریبا بهبود پیدا کرده و شاید سالی یک یا دو بار سردرد شدید بگیرند به همین خاطر اظهار کردند که مثانه مادرم شبیه سردرد میگرنی هستش و نمیشه واسش کار خاصی رو انجام داد .بازم رفتند تبریز یه دکتر دیگه مراجعه کردند اونم درمان نشتن در آب گرم رو به مادر پیشنهاد کردند که بازم افاقه نکردش بعد عکس ام آر آی از مثانه گرفته شد و مشخص شد که مثانه تمام ادرار رو خالی نکرده و مقداری از ادرار بعد از ادرار همچنان در مثانه باقی می مونه. همین چندروز پیش آقای دکتر فروغی در شهر خودمون به مادرم توصیه کردند که به یک ارولوژیست مراجعه بکنند و ادرارشون تحت نظر یک ارولوژیست کشت داده بشه و گفته بودند که به احتمال زیاد در کشت ادرار علت مشخص میشه همین دو روز پیش بازم یک آزمایش ادرار و قند خون و فشار خون ازشون گرفته شده بود که اونم نرمال بود.
    خصوصیات مادرم: سن 45 قد 155 وزن 86 - از سال 80 تا 86 مبتلا به میگرن شدید از سال 86 به این ور خوب و بعضا برای پیشگیری از داروی شیاف استفاده می کنند اونم خیلی خیلی کم مگر که احساس کنند که سرشون می خواد درد کنه. به لحاظ ارثی هم در فامیل تیره خودمون مشکلات ادراری و مثانه و کلیه وجود نداره.
    -------------------------------------------------

    آقای دکتر درمورد خودم هم یه مشکلی برام پیش اومده اونم تقریبا یک الی دو سال بعد از اینکه من شروع کردم به روزه گرفتن از زمان رسیدن به سن تکلیفم .

    راستش من برنامه های شما رو از تلویزیو هروقت که خونه باشم برنامه تلویزیونی شما داشته باشید دنبال می کنم و روزی شما در یکی از همی برنامه ها گفتید که علت ایجاد سنگ مثانه نه در سختی آب نوشیدنی بلکه در کم آب خوردن هستش راستش من الان 24 و نیم سال دارم و روزهای زمستان و پاییز برخلاف بهار و تابستان که معمولا کار کشاورزی می کنیم هم آب و چای زیاد مصرف می کنیم به شدت آب کمی رو مصرف می کنم و شاید اصلا در پاییز و زمستان روزی باشه که اصلا آب نخورده باشم والان همان سن 17 و 18 سالگیم نمی دونم کلیه هام یا مثانه ام شروع کردند به دفع سنگ های ریز که اون موقع تقریبا بزرگشون یک میلی متر بودند همرا با پودر سنگ که خود همین سنگها زرد متمایل به نارنجی بودند که سال به سال و به خصوص از زمانی که برنامه شما رو دیدم تقریبا مواظبت کردم که در آب رو به مقدار لازم مصرف بکنم البته در کنار چای که چای خور هستم خیلی زیاد. همو اوایل به همین دکتر به همین دکتر صدر مراجعه کردم و آزمایش ادرار دادم که همه چی نرمال بود. گفتن رسوب بوده و یه دون هقرص دادند که مصرف کردم و زمان اون موقع پاییز بود همون موقعی که معمولا کم آب می خورم و دقیقا الان طوری شده که واقعا خودم شب هنگام وقتی که رزه سنگ یا پودر سنگ دفع می کنم بر میگردم میبینم که در اون روز واقعا آب کمی یا چای حتی کمی رو مصرف کرده ام حتی سال گذشته همون روز اول ماه رمضان که روزه گرفته بودم واقعا ریزه سنگ هایی دفع کردم که به نسبت گذشته کمی بزرگ شده بودند که در موقع دفع هم باعث اذیتم شد که دیگه ترسیدم و روزه گرفتن رو ادامه ندادم.

    خب آفای دکتر من باید چی کار کنم.

    ممنونم از وقت ارزشمندی که میگذارید و جواب می دید.
    با آرزوی بهروزی و موفقیت برای شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      همه مشکل شما عصبی است
  • تصویر کاربر اسما شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    من همه مراحل تشخیصی را تابستان گذشته انجام دادم و بیماری من( التهاب بینابینی مثانه) تشخیص داده شده. سوال من از شما درباره ضرر داشتن یا نداشتن روزه بود این چه ربطی به نوار مثانه دارد؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      اگر ميتواني بگيريد ولي سوزش بيشتر خواهد شد كه خطرناك نيست
  • تصویر کاربر ا شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 718 مشاهده پرسش
    اقای دکتر عزیز خدا بهتون عمر بده امیدوارم هرگز بیمار نشید، ممنون از جوابتون فقط چون خیلی فشار عصبی زیادی روم هست محض اطمینان ازمایش کامل همسرم رو براتون میفرستم التماستون میکنم نظر قطعی تون رو بهم بگین زندگیم داره از هم میپاشه لطفا کمکم کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      بسيار عالي است نگران نباشيد
  • تصویر کاربر امید سه شنبه ۵ خرداد ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر فهیم و برجسته
    آقای دکتر من پسری 29 ساله هستم که واریگوسل شدید نوع سوم سمت چپ و نوع دوم سمت راست دارم( سنوگرافی) بعد از آزمایش اسپرم، کانت 36 میلیون و فعالیت نوع A و B بیش از 58 درصد رو به جلو بود که تست اسپرم مشکلی نداشت و دکتر گفت نیاز به عمل نیست و زود تر ازدواج کن.
    حالا سوالم از شما این است که با توجه به اینکه معلوم نیست کی ازدواج کنم آیا نیاز به عمل وجود دارد؟
    دکتر عزیز با توجه به اینکه من تازه رفتم سر کار هزینه عمل خیلی برام مهمه و دوست دارم شما زحمت این عمل رو بکشید؟
    لطفا منو راهنمایی کنید زیرا از عواقب عمل مثل عود و هیدرولیز به شدت ترس دارم.
    خواهش می کنم هزینه عمل دو طرفه به روش میکروسرجری را حدوداً بگید تا بتونم پس انداز کنم.
    بی نهایت ممنونم از شما دکتر عزیز
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ خرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      بر اساس تعرفه در خدمتم
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 438 مشاهده پرسش
    باتشکر از شما دکتر کرمی من دوروز است که عمل واریکوسل چپ)(گریدسه) انجام داده ام الان مقداری ورم بیضه چپ دارم خواهشمندم مرا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      طبیعی است
  • تصویر کاربر الیاس سه شنبه ۸ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 357 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من از کودکی هر موقع چایی یا هر مایعاتی میخورم به دو دقیقه نمیکشه که فشار شدید ادرار پیدا می کنم
    مجبورم بدو بدو برم سرویس و این فشار هزاران بار منو دچار مشکل کرده ایا علت خاصی داره؟؟؟؟
    تا به حال به پزشک مراجعه نکردم
    خواهش می کنم راهنمایی کنید
    با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار عصب مثانه بگیرید
    2. تصویر کاربر الیاس سه شنبه ۸ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      ممنون اقای دکتر
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

سنگ‌های کلیه توده‌های جامدی هستند که در داخل کلیه تشکیل می‌شوند و ممکن است حاوی موادی مانند…
زندگی با یک بیضه، که به نام مونورکیسم (monorchism) نیز شناخته می‌شود، وضعیتی است که در آن…
اختلال نعوظ یا  به اصطلاح عامیانه بلند نشدن آلت تناسلی، یکی از مشکلات شایع در سلامت جنسی…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب