جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

حالب کلیه کجاست؟ | دفع سنگ حالب و درمان آن

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
هر گونه انسداد در مسیر لوله حالب به منزله خفه کردن کلیه ها می باشد و هر چه سریعتر باید عامل انسدادی لوله حالب برطرف گردد. در این مقاله بیماری های لوله ی حالب از جمله وجود سنگ حالب در آن بررسی شده است.

قطر لوله حالب چقدر است؟

لوله حالب به قطر 5 میلی متر است. این لوله، کلیه را به مثانه وصل می کند.

حالب کلیه کجاست؟

حالب وظیفه ی انتقال ترشحات کلیه ها یا همان ادرار را از کلیه ها به مثانه بر عهده دارد. لوله حالب با انقباضات منظم خود که توسط اعصاب اتوماتیک سمپاتیک و یا پاراسمپاتیک کنترل می شود عمل تخلیه خود را انجام می دهد. لوله حالب در حقیقت به مانند لوله تنفسی کلیه می باشد.

درمان تبخال تناسلی

حالب لوله ای است که وظیفه انتقال ادرار از کلیه ها به سمت مثانه را عهده دار است. در بدن هر فرد دو لوله حالب (ureter) قرار دارند که هر کدام به یک کلیه متصل است. نیمه بالایی حالب در داخل معده قرار دارد و نیمه پایینی آن نیز در ناحیه لگن است.

طول لوله حالب در بزرگسالان به صورت میانگین در حدود 10 الی 12 اینچ ( 25 الی 30 سانتی متر ) است. این لوله دارای دیواره های ضخیم عضلانی، فیبری و روکش مخاطی است و می تواند به راحتی منقبض شود.

سنگ حالب

یکی از شایعترین علل انسداد حالب، حرکت سنگ از کلیه و گیر افتادن آن در لوله حالب می باشد. حرکت سنگ به طرف حالب دردی را ایجاد می که شاه درد عالم پزشکی بوده و حتی از درد زایمان در خانم ها نیز شدید تر می باشد.

مشخصات درد سنگ حالب عبارتند از: درد شدید ناگهانی که به صورت موجی به سراغ فرد آمده و او را زمین گیر و مستأصل می کند. تهوع، استفراغ، رنگ پریدگی، خون در ادرار، تغییر رنگ ادرار و در کسانی که تک کلیه ای هستند قطع کامل ادرار می تواند از نشانه های گیر افتادن سنگ در لوله حالب باشد.

امروزه قطعی ترین روش تشخیص گیر افتادن سنگ حالب انجام سی تی اسکن بدون تزریق و با تزریق می باشد. سونوگرافی اغلب گشاد شدگی کلیه ها یا هیدرونفروز را گزارش می کند که نشانه انسداد لوله حالب می باشد.

در صورت ایجاد چنین دردی بلافاصله به نزدیکترین اورژانس بیمارستانی مراجعه کرده و باید اقدامات تشخیصی و درمانی انجام گردد. از شما در اورژانس بیمارستان معاینه بالینی، آزمایش خون و ادرار و سونوگرافی و در صورت نیاز سی تی اسکن انجام خواهد شد و با تزریق مسکن های قوی که اغلب مورفین یا پتدین و یا کتورولاک است، درد شما تسکین پیدا خواهد کرد. اگر تب داشتید یا تک کلیه هستید و یا حامله می باشید باید به پزشک اطلاع دهید که شما را در بیمارستان بستری نمایند.

بیماری های حالب

پروگزیمال حالب چیست؟

بخش بالایی از لوله حالب در بین نقطه برخورد حالب با لگن و بالاتر از مفصل ساکروایلیاک قرار دارد. سنگ های پروگزیمال حالب به صورت میانگین اندازه ای بیشتر از یک سانتی متر دارند و در معیار اندازه گیری قرار می گیرند. سنگ هایی که در دفع شدن به شکل طبیعی و سریع با مشکل مواجه می شوند، در نهایت منجر به کولیک مکرر کلیه و یا انسداد ادرار خواهند شد.

لوله حالب پروگزیمال در کدام ناحیه از بدن قرار دارد؟

در انتهای بخش پروگزیمال لوله حالب، لگن و کلیه ها قرار دارند. در بخش دیگر نیز مثانه فرد به حالب متصل است. لوله حالب از ابتدای شریان کلیوی تا این نواحی و مثانه کشیده می شود تا جریان ادرار را از کلیه ها به سمت مثانه هدایت کند.

علائم سنگ کلیه در حالب

سنگ در حالب کلیه ممکن است هیچ علامت یا نشانه ای نداشته باشد. نشانه ها و علائم به محل رخداد انسداد، کامل بودن یا نسبی بودن انسداد، سرعت مسدود شدن و تحت تاثیر قرار گرفتن یک یا هر دو کلیه بستگی دارند. نشانه ها و علائم می توانند شامل موارد زیر شوند:

  • درد
  • تغییرات در مقدار ادرار تولید شده
  • دشوار بودن ادرار
  • وجود خون در ادرار
  • عفونت های مکرر مجاری ادراری
  • فشار خون بالا (هایپرتانسیون)

دفع سنگ کلیه از لوله حالب

اگر مسیر لوله حالب تنگی نداشته باشد و اندازه سنگ زیر 4 میلی متر باشد در 95 درصد با درمان های داروئی و مصرف مایعات زیاد و ورزش کردن خودبه خود دفع می شوند و نیاز به اقدام بعدی نیست.

اگر اندازه سنگ حالب بین 4 تا 6 میلی متر باشد 50 درصد احتمال خودبه خود افتادن سنگ وجود دارد و لذا اگر اندازه سنگ حالب زیر 6 میلی متر باشد به شرط اینکه:

  •  بیمار تک کلیه نباشد.
  •  تب نداشته باشد.
  •  حامله نباشد.

به بیمار توصیه می شود دو هفته با مصرف مایعات زیاد و افزایش تحرک بدنی و با ادرار کردن در داخل ظرفی از نظر مشاهده سنگ دفع شده، در جهت دفع سنگ تلاش کند.

مدت زمان دفع سنگ کلیه از حالب

 

درمان سنگ کلیه گیر کرده در حالب

اگر بعد از دو هفته سنگ کلیه در حالب دفع نشود و یا اندازه سنگ گیرافتاده بالای 6 میلی متر باشد دو روش درمانی برای درمان این سنگ ها وجود دارد:

1️⃣ سنگ شکنی برون اندامی یا ESWL

در این روش که در فیلم زیر می بینید شما بدون بیهوشی و به صورت سرپائی به مدت 15-20 دقیقه زیر دستگاه سنگ شکنی می خوابید و دستگاه با متمرکز کردن امواج سنگ شکنی روی سنگ حالب اقدام به خرد کردن سنگ گیر افتاده حالب می کند.

عمل سنگ شکنی ESWL در موارد زیر توصیه نمی شود:

  •  افراد چاق
  •  افراد حامله
  •  افراد دارای اختلال در انعقاد خون

2️⃣ سنگ شکنی درون اندامی یا TUL

دومین و مؤثرترین روش درمان سنگ حالب عمل سنگ شکنی درون اندامی یا TUL می باشد. در این روش که با بی حسی کمری و در اطاق عمل و به صورت سرپائی انجام می شود، با عبور دوربین آندوسکوپی از داخل مجرای ادراری به مثانه و لوله حالب محل گیر کردن سنگ حالب مشخص و با استفاده از امواج سنگ شکنی لیزر روی پنوماتیک سنگ را کاملاً خرد کرده و با پنس خارج می کنیم.

 در مواقعی جهت دفع شدن سنگ های خردشده داخل لوله حالب، لوله ای قلاب مانند به نام جی جی گذاشته می شود که در شکل زیر می بینید. و چهار هفته بعد به صورت سرپائی خارج می گردد.

فیلم کامل عمل TUL را می توانید در قسمت زیر مشاهده نمائید.

3️⃣ عمل لاپاراسکوپی

سومین درمان سنگ های بزرگ لوله حالب، عمل جراحی می باشد که در گذشته به صورت عمل جراحی باز ولی امروزه در راستای شعار عمل های جراحی بزرگ از شکاف کوچک تکنیک لاپاراسکوپی می باشد. در این روش به جای برش یک وجبی در شکم با عبور لوله هایی باریک به نام تروکار به داخل شکم و تزریق هوا و عبور دوربین محل سنگ حالب را مشخص کرده و با برش روی آن، سنگ حالب را خارج می کنیم که کیفیت عمل را در فیلم زیر مشاهده می نمائید.

سنگ حالب در بارداری

از جمله رایج ترین دلایل بروز درد معده در خانم های باردار می توان به وجود سنگ کلیه و حالب اشاره کرد. سنگ حالب در بارداری می تواند منجر به مسدود شدن مسیر کلیه شده و در نتیجه عفونت را ایجاد کند.

این عفونت در دیگر نواحی بدن پخش می شود. در نتیجه ممکن است خانم باردار زودتر از موعد نیاز به بستری شدن در بیمارستان و طی کردن درمان های لازم جهت به دنیا آوردن کودک را داشته باشد.

سنگ های کلیه دردناک از هر 3300 زن باردار، یک نفر را مبتلا می کنند. احتمال شکل گیری این سنگ ها در بانوانی که سابقه به دنیا آوردن کودک در گذشته را داشته اند، نسبت به افرادی که بارداری اول را تجربه می کنند، بیشتر است. بیشتر خانم هایی که سنگ کلیه و حالب دارند، معمولا در ماه های چهارم الی ششم با مشکلات مختلفی مواجه می گردند.

انواع دیگر بیماری های لوله ی حالب

1- دوتایی شدن حالب

دوتایی شدن حالب که عارضه ای مادرزادی است به وضعیتی گفته می شود که دو حالب بر روی یک کلیه تشکیل می شود. حالب دوم می تواند سالم بوده و یا تنها قسمتی از آن تشکیل شده باشد. در صورتی که هیچ کدام از حالب ها به درستی کار نکنند، ادرار می تواند به کلیه برگشته و سبب آسیب رساندن به آن شود.

2- وجود یک ناهنجاری در محل اتصال حالب به کلیه یا مثانه

اتصال غیر عادی بین حالب و کلیه (اتصال میزنای و لگنچه) می تواند سبب تورم کلیه و در نهایت توقف عملکرد آن شود. این ناهنجاری مادرزادی بوده و یا می تواند با رشد عادی کودک و در اثر یک آسیب یا جای زخم به وجود آید. همچنین، در موارد نادر این عارضه می تواند ناشی از تشکیل یک تومور نیز باشد. یک اتصال نادرست بین حالب و مثانه می تواند سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود.

3- یورتروسل

در صورتی که لوله ی حالب بسیار تنگ باشد و اجازه عبور جریان ادرار به صورت عادی را ندهد، ممکن است یک برآمدگی کوچک (یورتروسل) در آن تشکیل شود که معمولا در قسمت نزدیک به مثانه تشکیل می شود. این تورم و برآمدگی می تواند جریان ادرار را مسدود کرده و سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود. این وضعیت امکان دارد به کلیه آسیب برساند.

4- فیبروز رترو پریتوئن

این اختلال نادر هنگامی رخ می دهد که بافت فیبروز در ناحیه خلفی شکم رشد می کند. این فیبر ها می توانند در اثر سرطان ها یا برخی دارو های درمان میگرن رشد کنند. این فیبر ها میزنای ها را احاطه کرده و آن ها را مسدود می کنند که چنین وضعیتی سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها می شود.

هرنی اینگوینال

دیگر عوامل احتمالی

عوامل مختلفی در درون و بیرون میزنای می توانند سبب انسداد آن شوند این عوامل شامل موارد زیر می شوند:

  • یبوست شدید، با اینکه بیشتر در کودکان شیوع دارد اما در بزرگسالان هم اتفاق می افتد.
  • تومور های سرطانی و غیر سرطانی
  • رشد بافت داخلی مانند آندومتروزیس در زنان
  • تورم طولانی مدت دیواره میزنای که معمولا ناشی از بیماری هایی مانند سل یا عفونتی انگلی به نام شیستوزومیازیس می باشد.

اما توصیه های اینجانب در رابطه با سنگ حالب

  •  لوله حالب به منزله نفسگاه کلیه می باشد و گیر افتادن سنگ و یا هر علتی که آن را ببندد مثل فشار به کلیه جهت خفه کردن می باشد و باید هر چه سریعتر درمان شود.
  •  95 درصد سنگ های زیر 4 میلی متر و 50 درصد سنگ های بین 4-6 میلی متر خودبخود دفع می شود.
  • حداکثر زمان برای دفع کردن 2-3 هفته است و اگر سنگ دفع نشود باید سریعاً جهت جلوگیری از خفه شدن و از دست دادن کلیه خود به پزشک مراجعه نمائید.
  •  افراد تک کلیه و خانم های حامله و بیماران تب دار با سنگ انسدادی حالب باید اورژانسی در بیمارستان بستری شوند.
  •  با انجام چکاب منظم و با شعار پیشگیری بهتر از درمان است، و مصرف مایعات هر دو ساعت یک لیوان و مصرف کم نمک از تشکیل سنگ در کلیه و گیرافتادن آن در لوله حالب جلوگیری نمائید.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

در صورت داشتن سنگ حالب جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر کرمی متخصص کلیه و مجاری ادراری

4.2/5 - (105 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر مومن سه شنبه ۲۱ فروردین ۳( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 12 مشاهده پرسش
    حدود ۳ ماه که تشخیص دادند عضله و عصب مثانه ضعیف شده قرص بتانیکول دادند و یک ماه اپاس همراهش بود به علت درد معده اپاس قطع شد و به جای آن ترازوسین تجویز شد که به علت ورم خفیف در انگشتان دست و مچ پا و افت فشار قطع شد و فقط بتانکول تنها مصرف میکنم اما جدیدا جدار مثانه ۳/۸ ضخامت دارد حجم ادرار باقیمانده از ۲۲۵..۱۰۰ میباشد و دیورتیکول ۹ در ۱۵ موجود است در سمت راست...فشار و قند ندارم.۳۳ سالمه..زن هستم.کلسترول ۲۱۲ است .یک زایمان داشتم و دیسک کمر دارم. دارای اضافه وزن هستم.و یبوست طولانی مدت داشتم..
    1. تصویر کاربر مومن دوشنبه ۲۰ فروردین ۳( 1 هفته پیش)
      البته گلبول سفید رفته بالا حدود۲۰۰۰
      و کلیه ها هیدرونفروز خفیف پیدا کرده
      بعد زایمان تشخیص رماتیسم دادند و به مدت ۴ سال فقط نصف پردنیزولون روزانه خوردم
      که الان سه ماه روماتولوژی قطع کرده کلا داروهایم را
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ فروردین ۳( 1 هفته پیش)
      نوار مثانه انجام شده؟
    3. تصویر کاربر مومن دوشنبه ۲۰ فروردین ۳( 1 هفته پیش)
      بله با نوار مثانه تشخیص دادند که عصب و عضلات مثانه ضعیف شده
      ادرار کامل تخلیه نمی‌شود و آخر ادرار قطره قطره است و درد دارم در ناحیه شکم و کمر
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ فروردین ۳( 1 هفته پیش)
      باید سوند بذارید حالا چه به صورت دائم چه به صورت متناوب
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر سمیه جمعه ۱۰ فروردین ۳( 3 هفته پیش) تعداد بازدید: 31 مشاهده پرسش
    من یه سال هست که مشکل دفع ادرار دارم مهرماه لیزر مجاری ادرار شدم تنگی مجاری ادرار داشتم دکتر گفت تنبلی مثانه داری آذر ماه نوار مثانه گرفتم گفت که عضلات کف لگنت ضعیف هستند از دی ماه تا الان هم دردهای شدید عضلانی دارم حالا این ضعف عضلات لگن و دردهای عضلانی بخاطر مثانم هست؟ودرمان این مثانه وضعف عضلات و دردهای عضلانی چیست؟سابقه بیماری دیگری ندارم دکتر که نوار مثانه ازم گرفت قرص باکلوفن بهم داد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ فروردین ۳( 3 هفته پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
    2. تصویر کاربر سمیه پنجشنبه ۹ فروردین ۳( 3 هفته پیش)
      دو فایل را ارسال کردم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ فروردین ۳( 3 هفته پیش)
      باکلوفن رو تا ۶ ماه ادامه بدین
    4. تصویر کاربر سمیه پنجشنبه ۹ فروردین ۳( 3 هفته پیش)
      ضعف عضلات لگن و دردهای عضلانیم هم باهمین باکلوفن خوب میشن و همین طور مثانم؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ فروردین ۳( 3 هفته پیش)
      علایم ادراریتون بهتر میشن باید مجددا بررسی بشین ورزش های کف لگن رو انجام بدین
    6. تصویر کاربر سمیه جمعه ۱۰ فروردین ۳( 3 هفته پیش)
      اگر آزمایشی وسونوی وچیزی لازم هست بنویسید انجام میدم وجواب را براتون میفرستم لازم بود دارو بنویسید
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ فروردین ۳( 3 هفته پیش)
      فعلا لازم نیست
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر علی جمعه ۴ اسفند ۲( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 14 مشاهده پرسش
    پسرم علی ۱۱ سال سن دارد از نوزادی شب ادراری داشته به تازگی سونوگرافی داشته در سونو نوشته هیدرونفروز خفیف دو طرفه در هنگام مثانه پر ادرار دیده شد پس از تخلیه رزیدوی ادراری به میزان ۳۰سی سی رویت گردید سنگ در کلیه دیده نشد ضخامت پارانشیم میدپولارکلیه راست وچپ به ترتیب برابر با ۱۳.۵و۱۷ میلیمتر میباشد سونوگرافی به هیچ دکتری نشون ندادم خیلی نگرانم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ اسفند ۲( 1 ماه پیش)
      حتما به متخصص کلیه اطفال مراجعه کنید احتمال آسیب کلیه هست
  • تصویر کاربر ارمان شنبه ۷ بهمن ۲( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 19 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکترمن 2سال الان درگیر این جریان هستم
    1سال پیش من چرک از ادرارم میومد اونم اخرادرار
    با قرص فنازوپریدین هی رفع میشددکترم نرفتم بعد 1سال شرایطم سخت شد به حدی رسید که ادرارم بادرد پهلو درد میگرفتم شدیدراهی دکترشدم ازمایشاتم همه خوب چیزی نشون نمیداد
    پیش متخصص اورولوژی رفتم مشهد
    بعدازانجام یه ازمایش که یه لوله داخل مجاری میزد که فشاروتخلیه رو اندازه گیری میکرد
    گفت ورم پروستات داری قرص تامسولین دادبی فایده بوداما با فیژیوتراپی بهترشدحتی طب سوزنی هم رفتم فایده نداشت
    الان مشکل من اینه که تو ادرارم خون هست لخته خونم دیده شده وسخت ترین دردم بیقراری معقده سوزش دقیقا 1سال هست درگیربیقراری معقد شدم
    هنگام مدفوع خوب تخلیه نمیشه یاتکه تکه میادیا باید اب گرم بگیرم
    دقیقا هر5روز یبارم بیقراری معقد اذیتم میکنه حتی شورت و لباسم نمیتونم بپوشم زمانی میگیره موبه تنم سیخ میشه دیگه نمیدونم چیکارکنم هیجانمیتونم برم فقط خونه هستم میرم سرکارفقط حتی کارمم با سختی میرم خواهشا یه راه حلی بهم بگین اقای دکتر ممنونم درضمن اقای دکتر من این اواخر قرص فنازوپردین که میخوردم چون شستشومیداد لخته خون چرک همراه ادرارم میزد بیرون حداقل 1روز ادرارم بادرد میومد درحدچند قطره که خیلی فشاربه معقدم میومد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ بهمن ۲( 2 ماه پیش)
      مقعدتون معاینه شده؟
    2. تصویر کاربر ارمان جمعه ۶ بهمن ۲( 2 ماه پیش)
      سلام نه معاینه نشده باید چیکارکنم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ بهمن ۲( 2 ماه پیش)
      به متخصص جراحی عمومی مراجعه کنید مشکلاتی که گفتین میتونن منشا از مقعد گرفته باشن
    4. تصویر کاربر ارمان جمعه ۶ بهمن ۲( 2 ماه پیش)
      من مشکل معقدنداشتم.درضمن اقای دکتر فیزیوتراپی کف لگن رفتم گفت سفتی کف لگن داری تب سوزنی انجام داد عضلات کنار مثانه رو ولی تا۱۰روز خوب بودم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ بهمن ۲( 2 ماه پیش)
      باید از نزدیک معاینه شوید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر بهبودی چهارشنبه ۲۷ دی ۲( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 24 مشاهده پرسش
    سلام متاهل هستم
    بعداز تخلیه کامل ادرار ومجاری هنگام خروج از سرویس چند قطره ادرار بی اختیار خارج میشه درد خفیف اطراف بیضه و کشال ران هم دارم
    قبلا هنگام ارضا شدن مانع خروج شدم امکان داره باعث عفونت شده باشم
    ازمایش هم دادم چیزی معلوم نشده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ دی ۲( 3 ماه پیش)
      آزمایشات رو بفرستید
    2. تصویر کاربر بهبودی سه شنبه ۲۶ دی ۲( 3 ماه پیش)
      ارسال شد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ دی ۲( 3 ماه پیش)
      بعد از هر بار دفع ادرار استبرا انجام دهید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۲۷ دی ۲( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 24 مشاهده پرسش
    Pvr150cc-Acontractile Detrusor- مطالعه شده در تست یورودینامیک -همراه با تکرر ادرار طبق این ازمایش تشخیص شما چیه اقای دکتر مثانه نوروژنیک هست یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ دی ۲( 3 ماه پیش)
      چند سالتونه؟ آزمایش psa?
    2. تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۲۶ دی ۲( 3 ماه پیش)
      27 سالمه نه حجم باقی مانده بعد از ادرار ۱۵۰ سی سی هست طبق ازمایش یورودینامیک و عدم انقباض دترسور آیا نوروژنیک میباشد؟
    3. تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۲۶ دی ۲( 3 ماه پیش)
      آزمایش یوردینامیک انجام دادم که نوشته عدم انقباض دترسور و حجم باقی مانده بعد ادرار ۱۵۰ سی سی
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ دی ۲( 3 ماه پیش)
      الان دارو مصرف میکنید یا نه؟
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر اسمعیل جمعه ۲۲ دی ۲( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 21 مشاهده پرسش
    سلام ۲۵ سالمه کمرمو عمل فیوژن اصلاح اسکولیوز کردم ۹ روز بستری بودم سوند گذاشته بودن
    ۵ ماه شده البته تو این مدت ۳ ماه اول بعد ترخیص
    حس فشار مثانه و سوزش ادرار داشتم ازمایش ادرار دادم عفونت بود دارو خوردم رفع شد الان یماهه مجرای خروجی ادرارم درد تیز داره کشت ادرار دادم نگاتیو بود و باکتری و عفونت گزارش نکردن همه چی نرمال گزارش شده rbc 2 wbc 2 ولی تو سونوگرافی افزایش ضخامت مثانه به طور منتشره و ضخامت ۴ mm در حالت پر گزارش کردن چرا ؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ دی ۲( 3 ماه پیش)
      بخاطر سونداژ احتمال سیستیت هست نیاز به اقدام خاصی نیست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ دی ۲( 3 ماه پیش)
      کشت ادرار جدید انجام دهید
    3. تصویر کاربر اسمعیل پنجشنبه ۲۱ دی ۲( 3 ماه پیش)
      کشت ادرار جدیده مال دوشنبه این هفتس
      منظورتون از کشت ادرار جدید چیه ؟ برام مینویسین نسخشو
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ دی ۲( 3 ماه پیش)
      سونوگرافی رو بفرستید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر کریمی شنبه ۱۶ دی ۲( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 52 مشاهده پرسش
    با سلام
    جناب دکتر از آنجایی که قرص نیتروفورانتوئین که در ایران است عوارض جانبی زیادی دارد و من نمی‌توانم عوارض را تحمل کنم یکی از دوستان من از ترکیه می‌‌تواند این قرص رو برای من تهیه کند و بیاورد منتها احتیاج به نسخه دارد. من از شما خواهش می‌کنم نسخه این قرص رو برایم بنویسید و همچنین عکس قرصی که در ترکیه است رو خدمتتان می‌فرستم ببینید این همان نیتروفرانتوئین است یا خیر. جناب دکتر اسم بنده رو به انگلیسی قید بفرمایید.
    Fatemeh Karimi
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ دی ۲( 3 ماه پیش)
      با ذکر نام و شرح مجدد مشکلتون به واتس اپ 09394620321 پیام بدید
  • تصویر کاربر آفتابگردون سه شنبه ۲۸ آذر ۲( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 45 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب خدمت آقای دکتر کرمی.آقای دکتر پدرم چند روزی هست ادرارشون بند شده بادرد وسوزش شدید خارج میشه. وعفونت ادرار شدید دارن .لطفا راهنمایی کنید چکار کنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ آذر ۲( 4 ماه پیش)
      آزمایش psa و کراتینین سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری انجام شود
  • تصویر کاربر عاطفه یکشنبه ۵ آذر ۲( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 24 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر پدرم تومور مثانه داشتن تخلیه و ب ث ژ تزریق شد بعد از اون هر چند وقت سونو انجام شد با تشخیص ضخامت در دیواره مثانه سیستوسکوپی انجام شد بخشهای زیادی از مثانه و دهانه مثانه به طور کامل تومور پیشرفت کرده جواب پاتولوژی گرید 3نشون میده و دکتر گفتن که متاسفانه به پروستات هم سرایت کرده و تجویز سی تی اسکن کردن سوالم اینه با برداشتن مثانه و پروستات امکان برگشت مجدد تومور وجود داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ آذر ۲( 4 ماه پیش)
      باید ارزیابی بشه که تومور تا کجا نفوذ کرده
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

کولپوسکوپی زگیل تناسلی چیست؟ کولپوسکوپی که نوعی معاینه دستگاه تناسلی زنان است، ابزاری مؤثر برای تشخیص زگیل…
واریکوسل یکی از بیماری های بیضه است که مردان را درگیر میکند، واریکوسل در واقع به معنای…
چرا باید یورودینامیک یا نوار مثانه انجام بدهیم؟ تست یورودینامیک میزان ذخیره و ترشح ادرار را در…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

پنج شنبه (مطب نیکان)

09:00 - 14:00

جستجو

حالب

+54 مطلب

پرسش از دکتر